Dodaj do ulubionych

w sobotę jadę na giełdę...

26.05.04, 12:46
...coby sprzedać samochód.
Ponieważ nie mam doświadczenia w tym zakresie to baaaardzo proszę o jakieś
porady. Na co powinnam uważać, na co zwrócić uwagę? Jak nie dać się oszukać
po prostu...?
Ponieważ zależy mi na czasie to zapewne skorzystam z "oferty" łapaczy
podgiełdowych.
Dzięki z góry za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: w sobotę jadę na giełdę... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.05.04, 13:02
      nie daj sie!!!
      trzymaj cene a jak nie to niech spier...
      a wogole to nie jestem zwolennikiem giełd,sami pseudo fachowcy(bez obrazy)
      • anx Re: w sobotę jadę na giełdę... 26.05.04, 13:27
        Ja też nie jestem zwolenniczką giełd, ale nie ma wyjścia - potrzeba mi kasa :(
        • Gość: Sbarney Re: w sobotę jadę na giełdę... IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 13:33
          A co to za Autko sprzedjesz JEŚLI MOŻNA SPYTAĆ
          • anx Re: w sobotę jadę na giełdę... 26.05.04, 14:55
            Peugeot 206.
            Ma jeszcze takie pytanie - w związku z tym, że autko jest na kredyt to
            współwłaścicielem jest bank , ale niestety &%$&$&$&^$&%^ bank wydaje zgodę na
            sprzedaż już 2 tygodnie :( a ja muszę jechać na giełdę ze względów czasowych
            już w ten weekend :(
            Czy bez tej zgody mam w ogóle po co jechać czy nikt ode mnie samochodu nie kupi
            bez zgody współwłaściciela/banku?
            • Gość: gosc Re: w sobotę jadę na giełdę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.04, 15:25
              bez zgody banku mozesz zapomniec o sprzedazy
    • Gość: gość Re: w sobotę jadę na giełdę... IP: *.pekao-fs.com.pl 26.05.04, 15:32
      uuu nie polecem. Zdenerwują cię tam tylko. Zależy jakie auto chcesz sprzedać,
      ale zapewne pojawi sie kilku przepitych po sobocie wsiurów, bądź handlarzy.
      Jeden zacznie łapać za drzwi i będzie szarpał z góry na dól, drugi położy się
      pod samochodem.... itp. Nie zabtaknie pewnie też żony jednego z Panów: bucik na
      wysokim obcasiku, różowa torba itd. Nie lepiwj dać ogłoszenie? Ja juz tam nigdy
      nie pojadę, bo boję się, że pozabijał bym tycg cwaniaków. I broń boże nie
      sprzedawaj samochodu tym debilom, co machaja na sprzedawców przy trasie.
      • anx Re: w sobotę jadę na giełdę... 26.05.04, 15:40
        No tak, tylko zależy mi na czasie - straciłam pracę i każda kasa mi potrzebna :(
        A jak dam ogłoszenie to myślisz że kto będzie dzwonił? Pewnie właśnie te
        buraki :-/
        Zbiliście mnie z tropu ....
        • Gość: der eeee IP: *.tpi.pl 26.05.04, 16:57
          ale problem, ja jak sprzedawałem to jak ktoś dzwonil to odrazu się pytałem czy
          chce ten samochód na handel i zastrzegałem z góry, że na handel nie sprzedaje
          bo mi sie tak bardzo nie spieszy, ale widze ze tobie się spieszy więc
          współczuje, trafiło się pare mend które chciałyby " za darmo" ale zawsze ich
          spławiałem tekstem że sie nie spiesze ze sprzedażą, trzymaj się swojej ceny i
          uwzględnij cenę minimalną za jaką jesteś w stanie go sprzedać, zawsze podawaj
          troche wyższą żebyś miała z czego spuścić.
          Trzymaj się - zawsze ktoś kupi. PZDR
    • greenblack Re: w sobotę jadę na giełdę... 26.05.04, 19:54
      Jak nie masz giełdowego doświadczenia i się śpieszysz, to zapomnij. Najlepiej
      oddaj do jakiegoś komisu przy salonie Peugeota.
    • Gość: dolphin Re: w sobotę jadę na giełdę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 21:23
      proponuje ogłoszenie w internecie lub komis ( z tym drugim uważaj) w sieci
      powinno pójść szybko i bez nerwówki. współczuje straty pracy ale uważaj przy
      sprzedaży.
      pozdr.
      • greenblack Re: w sobotę jadę na giełdę... 26.05.04, 21:47
        Tymczasowo wszyscy, którzy chcą kupić używany samochód siedzą w Rzeszy.
        Wszystko zależy od ceny. Ale wątpię, by dostała za to 206 (jaki silnik? z
        klimą?) tyl, co jeszcze pół roku temu.
        • anx Re: w sobotę jadę na giełdę... 27.05.04, 08:35
          A gdzie w sieci proponujecie zamieścić ogłoszenia?
          www.gratka.pl
          www.trader.pl
          i co jeszcze?
          • Gość: Adam Re: w sobotę jadę na giełdę... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.04, 09:00
            www.oferta.com.pl
            Ogłoszenie oczywiscie za darmo, a swoja drogą powiedz ilo drzwiowy , jaki
            silnik i rocznik tego peugeota i oczywiscie ile za niego chcesz???

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka