Dodaj do ulubionych

jaki auto rodzine byscie polecili?

28.10.11, 13:40
Cos z rodziny vanow . dla cztero osobowej rodzinny .Co powiecie o ford Galaxy?
Obserwuj wątek
    • dr.buzz Re: jaki auto rodzine byscie polecili? 28.10.11, 13:41
      do jakiej kwoty? jak stary?
    • fuiio Re: jaki auto rodzine byscie polecili? 28.10.11, 17:36
      Chevy astro polecam. Auto jest przestronne ,dobrze wyposażone ,ma porządny silnik 4.3litra ,porządne blachy ,wygodne fotele obracane ,spala ok 17l lpg jeśli cenisz sobie oszczędność, dobrą niekłopotliwą skrzynię automatyczną ,podwójną klimatyzację a często nawet z pilota można rozłozyć fotele w tylnej części zamieniając je w całkiem wygodne łóżeczko. Galaxy to raczej wozik dla pomocnika murarza żeby skoczyć po cement i flaszkę
    • a_weasley Dobry wybór 28.10.11, 17:51
      Ula243 napisała:

> Co powiecie o ford Galaxy?

Powiem, że mam jego bliźniaka, czyli VW Sharan, różnią się znaczkiem firmowym i detalami nadwozia, i jestem zadowolony, żona jeszcze bardziej, a dwuipółletnia córka zakochała się w tym wozie bez pamięci.
      Do bagażnika można wstawić wózek standardowy bez składania, albo dodatkowe fotele z dziadkiem i babcią. Tylne siedzenia się rozkładają, dziecko zaśnie, to rozkładasz i śpi.
      W wersji Family 2 fotele z integralnymi fotelikami, z trzema konfiguracjami na różny wiek dziecka. Jak nie trafisz Family, to takie fotele możesz dokupić.
      Niektóre wozy mają fotele obracane, a jak nie, to też można dokupić, nie jest to drogie.
      Miejsca w środku ile chcesz i jeszcze trochę, świetnie trzyma się drogi.
      Nie przeżyłem jeszcze w sharanie zimy, ale z tego, co piszą użytkownicy na forum VW Sharan, warto kupić wóz wyposażony w ogrzewanie postojowe (Webasto) albo chociaż w dodatkową (tylną) nagrzewnicę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka