Dodaj do ulubionych

BMW 6 Gran Coupe

• Gość: Racjonalista Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 21:03
      Rozstaw osi nie 297 mm tylko 297 cm
    • Gość: markoo Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.11, 21:54
      Ladny. Choc dla mnie nowa seria 5 (ale nie wersja GT) jest urzeczywistnieniem samochodowego piekna. Dla mnie najladniejsze BMW w historii to wlasnie obecna 5tka. Cudo, idealne proporcje. A tylne lampy w nocy mniam,.
    • Gość: DZL Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 22:10
      Do markoo - fakt, najważniejsze w aucie są lampy.
    • Gość: jaro Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.e-wro.net.pl 12.12.11, 22:26
      Bardzo lubię BMW, ale wątpię czy ten model wygra konkurencję z CLS-em. Wnętrze ma fajne, ale z zewnątrz za mało polotu, agresji, "nikczemności". To jest BMW, w tym aucie powinieneś czuć się jak gangster, który ucieka po napadzie na bank z walizką pełną pieniędzy. Takich emocji powinno to auto dostarczać.

A nie dostarcza niestety. Biorę CLS-a albo A7
    • Gość: barbarus Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.11, 23:13
      Marzenie dresa.
      Za 15-20 lat co drugi będzie tym jeździł.
      Na razie stać tylko niektórych...
    • Gość: TR Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.direct-adsl.nl 12.12.11, 23:16
      bardzo udany i ładny, najlepsze jest to ze pewnie długo będzie trzymać cenę i dresy z blokowisk nawet za 15 lat nie będą mogli go kupić - tak jak dziś 840/850 - jedynego starego BMW w którym nie spotkałem dresa
    • Gość: Gość Re: BMW 6 Gran Coupe IP: 72.15.233.* 12.12.11, 23:34
      Co za szpetota. Jak na razie to jest tylko CLS. Inne to jak na razie jakiej mniej lub bardziej udane usiłowania stworzenia takiego auta.
    • piesior666 Re: BMW 6 Gran Coupe 12.12.11, 23:45
      Drzyjcie zagazowane E36 w kupecie ! Za 20 lat zostaniecie zmienione na to cacko !!!
    • sselrats Re: BMW 6 Gran Coupe 12.12.11, 23:50
      Skoro juz o czterodrzwiowych coupe mowa, to ostatnim dwudrzwiowym sedanem byla Syrena 105.
    • Gość: vtec Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.12.11, 00:07
      Będzie kombi coupe ?

www.autokoncern.pl
    • greegold Re: BMW 6 Gran Coupe 13.12.11, 00:31
      To wizualizcje, nie zdjęcia:)
    • blue911 Re: BMW 6 Gran Coupe 13.12.11, 03:36
      Niezle auto,ale jakos mnie nie zafascynowal wyglad.
    • Gość: gość Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 13:09
      Jak głupiego polaczka nie stać to głupek musi opluć
    • Gość: armi Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.satfilm.net.pl 13.12.11, 13:19
      brzydkie, jak kazde nowe BMW :|
    • Gość: wiki Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.11, 16:08
      niemcy to wiedzą jak stworzyć auto sportowe i jednocześnie luxusowe chociaż tak dokońca ni wiadomo czy bardzo luxusowe ,mało luxusowe ale napewno to niebędzie limuzyna klasy średniej skoro uzupełnia luke między 5-tką a 6-tką .To ładne auto chociaż ma tak samo jak ten nowy sl dziwny kształt przednich reflektorów który zupełnie mi sie niepodobax;;;jjjj
    • Gość: Gość Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.play-internet.pl 18.12.11, 20:44
      BMW EfficientDynamics www.bmw-g1.pl mniejsze zużycie paliwa i emisji spalin przy jednoczesnym wzroscie dynamiki
    • Gość: Wiesiek:) Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.11, 20:46
      WujTęgaPyta popieram, absolutnie piękne!!!!!!!

a co do osób które się czepiają to po prostu zazdrościcie, że ktoś tym będzie jażdził a wy nadal w gnijącym "maluchu" (fiat 126p dla niekumatych).

i dodam, nie jestem "dresem" i też pewnie nigdy mnie na to nie będzie stać ale chociaż potrafię docenić piękno i pracę innych

pozdrawiam Wiesiek:)
    • szpon Re: BMW 6 Gran Coupe 03.03.12, 00:18
      Cudne!
    • Gość: jimmy Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.pools.arcor-ip.net 08.03.12, 14:57
      rozumiem, że wszyscy krytykanci na tym forum jeżdżą co najmniej CLS-em lub inną Panamerą. A tak na poważnie, nie macie zielonego pojęcia o czym piszecie i jaką klasę ma to auto, od lat bywam na wszystkich większych światowych targach motoryzacji, mam zawsze okazję obejrzeć te auta i zająć w nich miejsce za kierownicą, jeżdżę aktualnie nową bmw "piątką" z 312-konnym dieslem i chcę wam powiedzieć, że ta nowa "szóstka" to absolutna rewelacja. Uwierzcie mi na słowo, wiem, że dla większości z was jest poza zasięgiem nawet tylko usiąść w takim aucie, ale jeśli komuś się to uda, przyzna mi całkowitą rację. A to szczekanie na forum, no cóż, dziś nawet głupi i niewykształceni prostaczkowie mają dostęp do internetu!
      • Gość: Darius Re: BMW 6 Gran Coupe IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 17.03.12, 11:00
        potwierdzam i zgadzam sie z toba absolutnie poruszam sie bmw 6 od 3 lat jest niesamowita

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka