Dodaj do ulubionych

WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje

09.05.09, 17:45
W tym wątku osoby, które zdawały egzamin na prawo jazdy w Olsztynie
mogą podzielić się swoimi wrażeniami i opinią na temat
egzaminatorów. W Olsztynie stosunkowo łatwo jest zdać, skarg na
egzaminatorów jest bardzo mało, ale ciekawi mnie opinia osób
będących "w temacie" jak nikt inny czyli....samych zdających.
Obserwuj wątek
    • Gość: olsztyniak Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 11.05.09, 20:28
      Olsztyniacy tu nie zachodzą. :)
      • hera.z.olimpu Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 12.05.09, 00:07
        właśnie widzę ;)
      • olaaaa90 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 25.12.20, 03:08
        Marek Pacewicz- cudowny! Tak jak podczas innych prób bardzo stresowałam się przy innych egzaminatorach (młodych) tak przy Panu Marku czulam sie fanatystycznie, usmiechniety, ZE ŚWIETNĄ ENERGIĄ, która czuje sie juz przy pierwszym kontakcie-człowiek, który lubi ludzi, mega profesjonalista, :) Przy takim mozna pokazac swoje umiejetnosci, egzamin był przyjemnością -wynik pozytywny :)
        Polecam równiez Pana Daniela Gadzńskiego- co prawda nie zdałam (05.12.20) ale tylko przez swoją głupotę, bo nie dał mi zadnego powodu do tego, żebym miała sie denerwować podczas egzaminu, wręcz przeciwnie.
        Pozdrawiam serdecznie, jazda z Panami była ogromnaprzyjemnością !!!!!! :)

O.
    • Gość: irys Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 19:58
      Teraz pojawiła się "świeższa" kadra egzaminatorów i nie słyszałam jako takich
      narzekań. Kursanci chwalą zwykle tych młodych egzaminatorów, że bardziej
      wyrozumiali, że tak często nie oblewają, że sympatyczniejsi itd. Nie wiem czy
      jeszcze ten pan egzaminuje, ale jeśli już to mocno czepliwy potrafi być pan
      Hilary S. ;) Taki starszy już gościu.
    • Gość: szczęśliwa Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.bartoszyce.vectranet.pl 02.09.09, 20:25
      ja zdałam za pierwszym razem i jestem happy!!pozdrawiam wszystkich
    • Gość: dorota37 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 25.09.09, 12:41
      ja zdawalam prawo jazdy juz 2 razy ostatnio 21 wrzesnia 2009 i na
      placyku oblalam za pierwszym razem mialam fajnego egzaminatora pana
      tadajewskiego a za drugim pana kiwita tez w porzadku
      • Gość: Młoda Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 89.108.250.* 27.09.09, 14:47
        Zdawałam dwa razy-po raz pierwszy oblałam na placu,godności egzaminatora niestety nie pamiętam,aczkolwiek był bardzo,bardzo w porządku-kulturalny,miły z poczuciem humoru i przede wszystkim ludzki;) Za drugim razem egzamin zakończył się wynikiem pozytywnym,wrażenia również "na plus"(mogłabym powtórzyć to co wyżej napisałam o poprzednim egzaminatorze).Zdałam u pana Rapińczuka:)
        • Gość: jankes Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 02.10.09, 19:03
          niemożliwe
      • Gość: dziwne.... Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 18:02
        kiwit to wredota na 7 osob w grupie wszystkich oblal......tadajewski
        krzyczy.....a zadroga złty facet.....
        • Gość: *** Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 18:07
          zadroga złoty facet............
        • Gość: Paula Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 11:34
          Chyba coś ci się pomyliło pan Tadejewski to symbol spokoju i humoru. Życze
          wszystkim żeby u niego zdawali to jest jeden z najlepszych egzaminatorów.
          Egzamin potrafi zamienić w pełną frajdy zabawę i nie męczy ludzi zabierając ich
          w takie miejsca żeby oblali. Jak zdawałam u niego to zdali wszyscy z uśmiechem
          na twarzy:)
          • Gość: amanda Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.146.63.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.09.10, 13:55
            o której godzinie zdawałas?
          • Gość: ja Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 82.177.241.* 30.10.11, 13:41
            ciekawe po co tadejewski jezdzi do McDonald albo na lotos : ) i albo stop albo zakaz wjazdu :(
            • Gość: a Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 18:29
              dokładnie hehe ja na lotosie na zakazie wjechałem
          • Gość: Panna L. Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.tktelekom.pl 14.05.12, 16:26
            Dziś zdawałam u Pana Tadejewskiego,zdałam,przemiła atmosfera. Zgadzam się z powyższą opinią. Oby więcej takich egzaminatorów!!
        • Gość: amanda Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.146.63.47.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.09.10, 13:53
          miałam pana Kiwita na egzaminie 27 września... nie zamknął mi maski i myślał,że nie zauważę... na mieście jak zmieniałam pas facet mnie ewidentnie wpuszczał.. a on powiedział,że wymusiłam... straszny gość nie polecam...
          • Gość: Aga Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 17:43
            Pan Kiwit to super facet,wspaniały egzaminator!!!
        • Gość: On Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.12.11, 13:21
          mialem przyjemnosc zdawac u pana kiwita i powiem wrecz odwrotnie bardzo mily i kulturalny.
        • Gość: ona23 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.dynamic.mm.pl 13.01.12, 21:37
          pan KIwit miewa humory,jesli jest zły ze nie poderwał laski to oblewa po kolei ;]
        • mario1222 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 20.08.15, 20:13
          Pan
        • mario1222 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 20.08.15, 20:18
          Pan Marek Pacewicz oaza spokoju;). Miałam ròżnych egzaminatoròw ale ten egzaminator jest najlepszy. Polecam go każdemu egzaminującemu. Cudowny człowiek zdane 08.08.2015. Pozdrawiam pana Marka;*
    • Gość: marta Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.09, 19:36
      Ja nie mogłam 2 razy zdać w Olsztynie i przeniosłam się do Ostrołęki
      i zdałam :-) www.gazeta.pl
      • uuuaa Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 29.11.09, 20:03
        ja zdawałam w olsztynie...zdałam za pierwszym razem ,było to w
        lutym 2008roku, mam bardzo dobre wspomnienia...imienia i nazwiska
        pana egz. nie pamiętam ....jak się przedstawiał nie bardzo mnie to
        obchodziło,myślałam tylko o tym żeby zdać....a jak już zdałam:)...i
        zapytałam jak sie nazywa to itak z wrażenia zaraz
        zapomniałam...generalnie pan był naprawdę miły:) pozdrawiam pana
        który mnie egzaminował:D dokładnie 22lutego 2008
      • Gość: olo Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.bartnet.pl 14.03.13, 18:14
        sory że pytam ale ile kosztuje całkowita kwota zdania na AM
        pozdrawiam.
    • Gość: Zerosu Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.03.10, 15:33
      Oblałem placyk ponieważ koleś uznał że stojąc na kopercie za blisko linii ale
      zaznaczam że stałem na kopercie (placyk łuk) całym autem i nawet zderzak nie
      wyszedł za linie. Pytałem się 3 instruktorów z różnych ośrodków szkolenia i
      mówią mi że nie miałem prawa nie zdać za takie coś i gdzie tu sprawiedliwość ?
      Potem dowiedziałem się że ten instruktor lubi oblewać osoby i chwalić się
      kolegom i znajomym jak to oblał kursanta. Moje źródła to znajomy który zna tego
      instruktora. Zabawne jest to że stał 2 min i myślał czy mnie oblać za to że
      stoje blisko linii aż w końcu uznał że tak.
      • Gość: Zbyszek Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.10, 22:40
        To chyba uczciwość i kodeks moralny mają gdzieś . Polskie piętno od pokoleń żeby
        nie było za łatwo bo ja też nie miałem (tok myślenia ,bo zazdrość to chyba nie jest)
      • Gość: mstarsza50 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.uwm.edu.pl 23.02.12, 12:23
        Taka sama zlosliwosc przezylam wczoraj. Jest to bardzo krzywdzace - Pozdrawiam Pana Tadeusza Radziszewskiego. Zastanwiam sie nad zdawaniem w Ostrolece.
        • Gość: NogaL Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 20:07
          Co do Pana Tadeusza Radziszewskiego to mam wspaniałe wspomnienia. Facet w porządku, wyrozumiały, nie oblał mnie, mimo że spokojnie mógł to zrobić gdy wypatrując wjazdu do WORD'u ( nie jestem z Olsztyna i nie bardzo wiedziałem gdzie jest wjazd bo wyjeżdżałem na miasto jako pierwszy także wyjeżdżałem z placyka) zacząłem zjeżdżać powoli na sąsiedni pas. Lekko skręcił mi kierownicą i nie potraktował tego jako błąd. Pozdrawiam Pana Radziszewskiego.
    • Gość: emka Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 30.07.10, 11:41
      ja zdawałam dziś u pana Walentego W. plac w porządku, w czasie jazdy mówił tylko jakie manewry wykonywać, bardzo kulturalny, nie czuło się presji czy wielkiego stresu. Egzamin zdany za pierwszym podejściem :D
      • Gość: She Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 89.228.112.* 26.12.10, 20:31
        ja też zdałam u pana Walentego - bardzo spokojny, kulturalny człowiek. Pozdrawiam p. Walentego.
      • Gość: mimi Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 02.03.11, 21:52
        ja bede miala po jutrze i bardzo sie martwie. prawko bylo zawsze moim marzeniem. bardzo bym chciala zdac, ale panicznie sie boje ze pomyle sie albo ze beda krzyczec .
        • Gość: pina Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.02.13, 21:23
          Za trzecim podejściem zdałam, raz na placyku mi sie nie udało, za drugim razem na mieście zrobiłam taki głupi błąd że śmiać mi się chciało. Zarówno pierwszy jak i drugi egzam miałam z panem Kiwitem spoko jest i ma poczucie humoru. Udało mi się zdać za 3 razem a egzaminował mnie Zawiślak, masakra, masakra nikomu go nie polecam.
          • Gość: małyOLN Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.03.13, 10:22
            Również nie polecam pana Zawiślaka, czytałem o nim opinie..większość a prawie wszystkie są złe..lecz przekonałem się na żywo.. Mieli racje.
            Natomiast dziś zdawałem u pana Tadeusza Radziszewskiego, miły, sympatyczny pan, na początku trochę pogadaliśmy, lecz później wolałem się skupic na jeździe, poprosiłem p. Radziszewskiego aby powtarzał mi po 2x polecenia i bez żadnego sprzeciwu się zgodził. Mówił wyraźnie i było mi bardzo miło. POLECAM :)
    • Gość: Dawid Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 80.50.4.* 30.07.10, 16:01
      Dnia 22.07.2010 zdawałem egzamin u pana M.Pacewicza super egzaminator
      dało się z nim pogadać o wszystkim zero stresu od razu zaczaoł rozmowę
      pomimo popełnienia ogromnego błędu dostałem drugą szansę placyk poszedł
      super mimo błędu który popełniłem przez swojego poprzednika było dobrze
      zdałem za pierwszym razem :))))
      • Gość: Oblana :) Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.adsl.inetia.pl 25.09.10, 16:19
        Mimo,ze oblałam swój pierwszy egzamin,to nie winię za to egzaminatora.
        Był bardzo miły.Wydawał polecenia spokojnie i wyraźnie.Nie wprowadzał nerwowej atmosfery,po drobnych(dopuszczalnych) błędach.Popełniłam błąd skutkujący przerwaniem egzaminu.Powiedział,że jest zmuszony przerwać egzamin,ale mimo to, pozwolił mi jechać do WORDU. :),gdzie omówił przebieg egzaminu.
        Myślę,że wiele takich strasznych opowieści ,bierze się z obwiniania egzaminatora za niezdany egzamin.
        Nie wierzcie w to,że egzaminatorzy tylko czekają ,aby Was oblać.Macie do wykonania zadania i musicie je wykonać poprawnie.Chcielibyście dostać prawko na ładne oczy?
        Moim egzaminatorem był Pan Henryk J.Pozdrawiam.
      • Gość: Gosia Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 26.09.10, 19:36
        22.09.2010r.zdałam egzamin na prawo jazdy.Moim egzaminatorem był również pan Marek Pacewicz.Zgadzam się całkowicie,że to wspaniały egzaminator,cudowny człowiek.Jazda dla mnie była z nim czystą przyjemnością.
      • Gość: Gosia Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 26.09.10, 19:53
        Cieszę się bardzo,że to właśnie pan Marek Pacewicz był moim egzaminatorem 22.09.2010r.Panie Marku jest pan bardzo OK.
        • Gość: Gosia32 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 13:46
          25.09.2010 zdałam jeden, z najtrudniejszych egzaminów w moim życiu - egzamin na prawo jazdy.
          Egzaminator, był bardzo uprzejmy, w sposób spokojny wydawł polecenia, nie wprowadzał nerwowej atmosfery.
          Bardzo serdecznie Panu dziękuje, p. Marku P. za ten spokój.
          • Gość: she.! Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.10, 19:46
            30 września 2010r. zdałam egzamin na prawo jazdy :) to moja druga próba zakończona zwycięstwem :) I powiem szczerze, że baaaardzo wiele zależy od atmosfery jaką stwarza egzaminator. Na pierwszym egzaminie (na mieście) poległam bo mialam takiego właśnie egzaminatora który po prostu tworzył strasznie nerwową sytuację i noga mi się powinęła.. :/ mimo, że czuwałam nad tym, żeby stres nie przejął władzy nade mną.
            No ale drugi raz już był bezbłędny, bo i egzaminator był inny, uprzejmy, bardziej "ludzki" i od razu atmosfera była mniej "napięta" i czułam jakbym wykupiła dodatkową godzinę szkolenia u innego instruktora. Na koniec wszyscy wróciliśmy z uśmiechem na twarzy, a Pan egzaminator na mojej karcie rysował wielkie "P" :)
            Moje rady: Relax przed egzaminem: zero myślenia o tym co zaraz będzie, trzeba mieć świadomość, że idziecie osiągnąć jakiś wyznaczony sobie cel, - nie z przymusu a bardziej z "pasji" (przynajmniej tak było u mnie :)), magnez! (ok.2 h przed egzaminem, który pozwoli nam skupiać się na tym co trzeba), no i coś co zawsze pomaga Wam uspokoic nerwy i zarazem zabić czas czekając na swoją kolej :) (u mnie jest to zawsze i niezmiennie - muzyka :) )

P.S przestrzegam przed Panem Sławomirem, ale z Panem Włodzimierzem R. napewno miło będzie zdawało się jeden z najważniejszych egzaminów w życiu :)

Pozdrawiam przyszłych kierowców i pozytywnych wyników życzę :)
            • Gość: Małgosia:) Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.146.105.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.10.10, 15:36
              25 września zdałam egzamin na prawo jazdy kat.B, muszę przyznać,że był, to jeden z najszczęśliwszych dni w moim życiu.Generalnie dzień był bardzo ładny, było ciepło, słońce świeciło,wydawało mi się,że nauczona jestem dobrze więc byłam w miarę spokojna.
              Egzamin teoretyczny poszedł dobrze, egzaminował nas bardzo miły Pan (niestety nazwiska nie pamiętam), był pomocny i uprzejmy.Następnie po zdanym teoretycznym poszliśmy całą grupą na plac manewrowy, i tam czekaliśmy na swój nr.(mój 42), ale jakoś długo nie czekałam.Egzamin praktyczny przebiegł spokojnie łuk i wzniesienie nie sprawiały mi problemu.Na miasto wyjechałam jako trzecia (ok. 10.50), przyznam się,że ruch na mieście był w miarę duży,no i trochę bałam się,że coś źle zrobię.Moim egzaminatorem był pan Marek P., bardzo miły i uprzejmy człowiek,był bardzo spokojny, nie stwarzał atmosfery nerwowej nie dało się wyczuć,że jest to człowiek, który ocenia umiejętność mojej jazdy, kiedy dojechaliśmy do WORD-u poczułam ogromną ulgę, gdy z ust Egzaminatora usłyszałam , że zdałam!(Przyznam się,że nawet przez chwilę nie marzyłam,że zdam za pierwszym podejściem).
              Życzę wszystkim zdającym dużo, dużo siły i spokoju,no i takiego uprzejmego egzaminatora jak Pan Marek P.
              Pozdrawiam serdecznie Panie Marku, i życzę by zawsze był Pan taki uprzejmy i spokojny.
              Wszystkiego dobrego w tej trudnej pracy.Pozdrawiam.
              • Gość: kierowca:) Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.10, 12:53
                Witam!
                Ja zdałam egzamin na prawko już jakiś czas temu oczywiście w Olsztnie, jestem już kierowcą i jak narazie jeździ mi się w miarę dobrze.Muszę przyznać,że dzień egzaminu wspominam bardzo miło,jak nigdy byłam bardzo spokojna.Egzamin teoretyczny spoko bez stersu, następnie pan Egzaminator wyjaśnił zasady dot. egzaminu praktycznego i poszlismy na plac, tam wylosowaliśmy nr i czekaliśmy.No i przyszedł czas na mnie wylosowałam światła mijania, i spr. oleju silnikowego, następnie łuk, i wniesienie - wniesienia się trochę obawiałam, bo zawsze za dużo gazu używałam, ale spoko poszło ok.następnie miasto wyjechałam jako trzecia, jeździłam i jeździłam po tym mieście i wydawało mi się ,że to cała wieczność. Kiedy spostrzegłam, że kierujemy się do WORD - u, aż serce mi się ucieszyło, no jeszcze zaparkowałam i usłyszałam od pana Egzaminatora,że zdałam, była to najwspanialsza chwila w moim życu.Nigdy bym nie pomyślała,że zdam bez poprawek. Życzę Wszystkim zdającym powodzenia, dużo siły i opanowania, nie dajcie się ponieść emocjom.POWODZENIA!

p.s
                Mój egzaminator spoko Pan, grzeczny, spokojny, nie stresował mnie.
                Życzę Wszystkim takiego egzaminatoja jak mój.Pozdrawiam!
              • Gość: zdający Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 20:28
                zgadzam sie w 100 % Pan Marek Pacewicz wspaniały egzaminator. Również dziekuje bardzo serdecznie za egzamin. Pozdrawiam egzaminatora.
    • Gość: gość Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.zone6.bethere.co.uk 27.11.10, 21:59
      Grzegorz Zawiślak???? ponoć poluje na zdających, odstrzelić egzaminowanego
      regulaminowo to nie kłusownictwo!!!!
      • Gość: m Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 22:32
        Nie zgadzam się, Zawiślak to całkiem w porządku gość. Zdawałam u niego.
        • maretina Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 03.06.11, 09:09
          W mojej opinii Pan Zawiślak to człowiek ze skołatanymi nerwami, nie powinien pracować jako egzaminator, bo nie panuje nad sobą.
          Na szczęście nie miałam z nim "przyjemności" jeździć na egzaminie, ale widziałam go w akcji na placu... załamka!
      • Gość: anna Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 11:12
        pan zawislak to super gosc
      • Gość: Bozena Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 12:57
        w porządku facet zdałam u niego bardzo miły
        • Gość: szczery Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.bartnet.pl 22.12.11, 17:09
          Pan Zawiślak nie nadaje się do tej roboty... kawał wiadomo czego. Polecenia mruczał pod nosem, a gdy został poproszony o powtórzenie to odpowiadał z wielką łaską, czepiając się tego czego nie powinien. Nie polecam
    • arekpio Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 03.03.11, 18:21
      Zdawałem 10 lat temu i zdałem za pierwszym razem, ale nie jestem pewien stwierdzenia, że łatwo jest w Olsztynie zdać
      • Gość: k-ierownik Re: WORD Olsztyn zdawalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 23:49
        Witam .A macie może aktualne rankingi zdawalności olsztyńskich szkół ?
        Jakoś stronka gdzie to kiedyś było mi się nie otwiera, z góry dzięki.
    • Gość: Pink Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 21:07
      Bardzo przyjemna atmosfera, egzaminator trafił mi się PRZECUDOWNY Pan Daniel Gadziński kto trafi na niego temu serdecznie gratuluje z góry bo to połowa sukcesu :D dla mnie to była sama przyjemność być egzaminowaną przez Pana Gadzińskiego :D Jestem bardzo zadowolona ! Powodzenia dla wszystkich tych którzy zdaja egzamin. !
      • Gość: ... Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.tonetic.pl 02.08.11, 22:51
        ..
      • Gość: mala Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.cdma.centertel.pl 07.09.11, 14:12
        Ja zdałam za pierwszym razem,choć do tej pory to do mnie nie dotarło.Trafiłam na "ponoć"najgorszego egzaminatora.Pan nie był chętny do rozmów,ale ja gadałam jak najęta.Widział że się nie denerwuję ,że wiem co robię..czułam się bardzo pewnie za kierownicą,i mimo jakiś tam małych "dopuszczalnych" błędów ZDAŁAM.Także ja uważam że najważniejsze jest żeby się nie stresować nie denerwować,czuć się pewnie.Pozdrawiam Pana który mnie egzaminował dnia 31.08.11.Dziękuję bardzo.A innym zdającym życzę powodzenia...Zwłaszcza mojej koleżance.
        • Gość: kierowca już:) Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 23.01.13, 06:55
          Ja zdawałam wczoraj u Pana Gadzińskiego. Przesympatyczny pan. Jazda przebiegła bezstresowo. Oczywiście zdałam:D...
      • Gość: sylwia Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.04.12, 17:46
        zgadzam sie przecudny pan.mnie tez egzaminowal i super czlowiek:)pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.12, 08:18
        Zgadzam się Pan Daniel to najprzyjemniejszy egzaminator w Olsztynie egzamin z nim był samą przyjemnością.
      • Gość: anonim Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.12, 18:06
        Ta jasne ku...... Męczył mnie przez 55 minut , nie mógł znaleźć powodu , żeby mnie oblać , a na koniec i tak ujebał za głupotę .
      • Gość: Alicja Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.eltronik.net.pl 26.12.12, 22:00
        Ja zdałam właśnie u Gadzińskiego. Gość naprawdę baaaaaardzo miły ,tylko do mnie uśmieszki, różne teksty (podryw) :d. Naprawdę mogłam nie zdać u niego, ale to było widać, że koleś nie chciał mnie oblać.
        • Gość: Magda Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.13, 13:45
          Zdawałam u Pana Krystiana G. Bardzo sympatyczny, potrafi rozładować stres na egzaminie, konkretny. Zdałam. Nawet gdyby mi się nie powiodło, z własnej winy, zdania nie zmieniłabym o tym egzaminatorze.
    • Gość: gkjdfhgkjdfhgkdfhk Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.alfa.pl 03.08.11, 09:34
      Dzień Dobry.
      Pomagam przy Legalnym prawo jezdzie W Kijowie.
      Wszystkie Kategorie ( ZaBrAnE / ZaTrZyMaNe / DuPlIkAtY )
      ! BEZ ZALICZEK ! płatne przy odbiorze osobistym.
      wszystko organizuje

prawkoukraina@wp.pl
      (+48)515-893-450 (piecset pietnascie. osiem dziewiec trzy . cztery piec zero)

>>> BEZ ZALICZEK >>> BEZ WYJAZDOW >>> BEZ PROBLEMU Z WYMIANA >>>
    • Gość: Ja Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 19:47
      Egazaminator pan Adam Buraczewski jest strasznie nie miły, podniósł n amnie głos. A moim zdaniem nie ma on prawa na nikogo krzyczeć... Inni mówili mi żebym złozyła na niego skargę, ale nie bede tego robić...
      • Gość: karolina Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.tktelekom.pl 07.09.11, 10:36
        mój pierwszy egzamin miałam wczoraj, sama po sobie wiem,ze takie 'relacje' pomagają ludziom , bo sama tylko siedziałam i czytałam ale nakręcałam swój strach, zupelnie nie potrzebnie ;P
        tak więc pierwsza chwila zawachania to testy gdy naciskalam przycisk koniec, nie bylam pewna czy jest ok. ale było 0 blędow. przemily mlody pan zaprosil nas do sali obok zyczac powodzenia dlalej.
        potem pacyk. nie sadzilam,ze az tyle ludzi tam odpada ; o zatklao mnie. polecam pchac sie do kolejki to wszesne numerki. bo stanie i patrzenie na innych to strach... ja z 17. czekalam i czekalam i aby sie balam.
        wsiadlam do auta i juz strach minal ;) pokazalam co mialam (swiatla mijania, i poziom oleju) i łuk i wznisienie raz dwa i wszystko dobrze.
        (nie czaje wpisu wyzej- pan Adam , chociaz nie mnie egzaminował byl przemily. przed placykiem jak szlam, usmiechnieta sobie wsiadlam,a pan ze chociaz jedna sie usmiecha , po skonczeniu podszedl i zapytał mnie czy wszystko dobrze poszlo, ja ze tak to zyczyl mi powidzenia dlalej, nie czaje ze on molby na kogos krzyknac , no chyba ze ktos jakies zagrozenie mega stworzyl,ale pza tym to przemily był ,chociaz jak juz wspomialam nie egzaminował mnie).
        a co do miasta: od pana Włodzimierza R. tylko 3 osoby zdały placyk. na miasto byłam 2. po raz kolejny czekanie najgorsze. ale idac do auta powiedzialam ze ide po to zeby sprawdzic jak jest w miescie, nie po to zeby zdac, bo na to nie ma szans, tak myslalam. no i wsiadlam zero stresu, zero starchu. jedyne co pan wlodzimierz mowił to prawo prosto lewo parkujemy. nic a nic wiecej, co bylo dla mnie dziwne bo taka cisza,ze tragedia tym bardziej,ze ja taka gaduła. ale w sumie ta cisza pomogla skupic sie na tym co robic mialam. najczesciej bywalam na skrzyzowaniach kolizyjnych, jade w lewo musze pojechac do srodka i puscic przod. to chyba ten egzaminator bardzo lubi.bo z 4 razy bylam. ale nie dałam się :D wszystko zrobilam idealnie. i wynik był POZYTYWNY ! w podskokach wrecz poleciałam :D
        wiecie co najwazniejsze: opanowanie stresu. gdy widze ze idziecie z usmiechem, nie boicie sie, to i nie patrza na was jak na jakis wystraszencow ktorzy boja sie w auto wsiasc. I nie wazne na jkaiego egzaminatora traficie, jesli zrobicie wszystko co trzeba dobrze , to i wynik bedzie Pozytywny. Bo gdy ktos jedzie na czerownym czy cos, to nie bedzie rpzeciez oczekiwal ze zda, a na egzaminatora bedzie narzekał. ale to nie jego wina.
        rozpisalam się, mam nadzieje,ze ktos doczytal do konca, i zycze powodzenia w egzaminach:D
        • Gość: ... Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.tonetic.pl 07.09.11, 23:00
          :)
          • Gość: Amadeo Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.tonetic.pl 07.09.11, 23:05
            PAN HENRYK TADEJEWSKI TO DOPIERO GOŚĆ Z KLASĄ !
            • Gość: luki Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 15:28
              zdawałem 2 razy oba oblane teraz będzie trzeci osobiście polecam pana Krystiana Geska lub pana Walentego Wojnowskiego.
              • Gość: luki Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 20:46
                dziś zdałem egzaminował mnie pan rapińczuk polecam bardzo miły
            • Gość: xxx Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 82.177.241.* 30.10.11, 13:29
              najlepszy na kategorie a do dwprca i z powrotem : )
              • Gość: xxx Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 82.177.241.* 30.10.11, 13:31
                Tadejewski najlepszy na kategorie A do dworca i z powrotem do word pozdrawiam : )
                • Gość: qqq Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.12, 09:34
                  zdawałam u PAna Tadajewskiego, niestey z wynikiem negatywnym lecz bez zadnej urazy! wiedziałam, ze byłam niedouczona. Przemiła atmosfera, bez niepotrzebnego stresu. udało sieu pana Daniela Gadzińskiego, świetny gość, sprawiedliwy, bardzo rzeczowy i wymaga przede wszysktim płynności jazdy i dobrej techniki. Super, super , super !!!!
      • Gość: mecenasmarek5@wp.p Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 07:52
        To wszechłajza i tyle.Nie nazarabiał wystarczająco na łapówach,jakiś ciec z innej epoki.Nienawidzę go i lepiej,że nie spotkałem się z tą łajzą osobiście.
      • Gość: Krystyna E. Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 14:13
        Pan Adam Buraczewski jest niesamowicie miłym człowiekiem. Pierwszy nie zaliczony egzamin, który przeprowadzał był rozczarowaniem zarówno dla mnie jak i dla niego. Widać było,że zależy mu na egzaminowanych. Następnym razem zaliczyłam bez większego problemu również u pana Buraczewskiego. Ważne jest też żeby być w porządku wobec egzaminatora. Pan Buraczewski to egzaminator sprawiedliwy i uczciwy.
        • Gość: monia Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.xdsl.centertel.pl 23.04.13, 11:08
          Pan Adam Buraczewski,bardzo niesympatyczny ,kilka osób przede mną nie zdało u niego.
      • Gość: ayaney Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 14:42
        Ja na tego Pana trafilam dwa razy. Przy drugim podejsciu poszlam nie przygotowana i oblalam na luku dopieri wczoraj zdalam trafilam na Pana Sdama
    • Gość: Kuba Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.11, 19:38
      Pozdrawiam Pogorzelskiego zawsze lubi oblać 1/5 grupy ;)
      • Gość: Mariusz Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.dcfnet.pl 05.10.11, 22:37
        Witam. Ogólnie muszę przyznać że WORD olsztyński jako całość jest instytucją przyjazną dla kursantów zdających na prawo jazdy. Sam zdawałem egzamin dzisiaj pod bacznym okiem pana Grzegorza Zawiślaka. Dziwią mnie komentarze ludzi którzy najeżdżają na egzaminatorów z którymi nie mieli do czynienia , jeszcze bardziej dziwi mnie negowanie zachowań egzaminatorów a wybielanie swoich błędów. Naocznie przekonałem się że legendy krążące po szkołach jazdy i okolicach WORD to w 90% wymysły niedoszłych kierowców którzy oblali egzamin przez gapiostwo , nieuwagę , rozkojarzenie czy zwykłą głupotę że o braku podstawowych umiejętności nie wspomnę. Oczywiście biorę pod uwagę że spora część jest naprawdę pod ogromną presją i ma prawo popełnić błąd co nie zmienia faktu że należy mieć odrobinę godności i powiedzieć jasno - "ja to spieprzyłem koncertowo , moja wina , poprawię następnym razem" a nie tylko szukać winy bo "egzaminator był wredny i oblał mnie za nic". Jak większość z mojej grupy testy zdałem bezbłędnie i chociaż zdawałem sobie sprawę że umiem to jednak stres był dość spory , potem wyciągnięcie numerków i oczywiście placyk. Akurat tak się złożyło że razem z drugim chłopakiem wyciągnęliśmy ostatnie numerki więc widzieliśmy jak grono kursantów mających wyjechać na miasto gwałtownie topnieje. Przykro było patrzeć ile osób odpadło bo nie zaliczam się do ludzi cieszących się z tego że się komuś noga powinie , byłbym szczęśliwy gdyby cała grupa zdała ale tu już egzaminatorzy oceniali i nie mnie negować ich (moim zdaniem z przypadków które widziałem - słuszne decyzje) bo to oni biora odpowiedzialność za to że ktoś nie dostanie kwitka po to żeby dwa dni później np. rozjechać pieszego na pasach. I uważam że kultura samych egzaminatorów stoi na bardzo wysokim poziomie. Po zaliczeniu placyku wyjazd na miasto i ponad 40 minut jeżdżenia i różnorodnych manewrów sprawdzających moje umiejętności z panem Grzegorzem i powrót na WORD a potem radość ze słynnego "P" na kwitku. Dla mnie zarówno ci egzaminatorzy z którymi miałem styczność w czasie pobytów w WORDzie , potem w czasie egzaminów i na placyku a w szczególności pan Zawiślak który mnie egzaminował zachowywali się bez zarzutu. A jeśli ktoś oblał bo sobie pojechał bez pasów , zapominał do czego służą kierunkowskazy albo nie zauważał znaków to raczej powinien mieć pretensje do siebie albo swoich instruktorów a nie wywalać frustrację na egzaminatorów...
        • Gość: John Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.xdsl.centertel.pl 09.10.11, 20:13
          A ja zdałem u p. Henryka Klimczaka.
          W sumie spoko gościu, atmosfera na egzaminie ok, zero rozmów, egzaminator wydawał jedynie polecenia.
          • Gość: gosc Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 08.11.11, 16:48
            ja rowniez dzisiaj zdalam,chociaz nie wspominam egzaminu do najmilszych,ale pozdrawiam cieplo kursantów i zycze naprawde powodzenia,bo wiem ile o nerwow i kasy kosztuje!
            • Gość: gos-ias Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.cable.net-inotel.pl 09.11.11, 08:25
              Witam,

czy możecie napisać coś na temat tras egzaminacyjnych? bądź miejsc,w których zdający często oblewają?

---------------------------------
              egzaminnaprawko.blogspot.com
            • Gość: MACIEK Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 15.11.11, 17:55
              WITAM WSZYSTKICH STARAJĄCYCH SIĘ ZDAĆ EGZAMIN NA PRAWO JAZDY. JA DZISIAJ DOSTĄPIŁEM TEGO ZASZCZYTU;-) NO CÓŻ, DO TRZECH RAZY SZTUKA;-) TERAZ WIEM,ŻE JEŚLI NIE POPEŁNISZ ŻADNEGO BEZSENSOWNEGO BŁĘDU - TO MASZ SZANSĘ ZDAĆ;-) NIESTETY, NERWY SPRZYJAJĄ BABOLOM.STARAJCIE SIĘ OPANOWAĆ NERWY.EGZAMINATORZY NIE GRYZĄ. ONI NIE CHCĄ ŻEBY STAŁO SIĘ WAM COŚ NA DRODZE JAK BĘDZIECIE JECHAĆ SAMI.WIĘC BEZ NERWÓW. PRZECIEŻ WSZYSTKIE TRASY I PRZEPISY PRZERABIALIŚMY NA KURSACH. CZYŻ NIE TAK? ZDAWAŁEM U PANA SŁAWOMIRA P. NIE POZWOLIŁ MI SIĘ ZDENERWOWAĆ, BARDZO KONKRETNIE WYDAWAŁ POLECENIA,NIE WPROWADZAŁ NERWOWEJ ATMOSFERY I JA BYŁEM WYLUZOWANY, CO POZYTYWNIE WPŁYNĘŁO NA MOJĄ JAZDĘ. WSZYSTKIM ŻYCZĘ POWODZENIA I PANUJCIE NAD EMOCJAMI. NAPRAWDĘ WARTO.POZDRAWIAM PANA SŁAWKA P.
              • Gość: Dusia Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.11, 06:40
                Ja również zdałam:)
                Nie było tak źle jak myślałam na początku.Moim egzaminatorem był Pan Marek Szramowski,baardzo miły i wyrozumiały,po 5 minutach egzaminu mój stres pękł i znikł jak bańka mydlana:)
                Pozdrawiam Pana Marka:)
                • Gość: ktosiek Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 82.160.207.* 28.11.11, 18:28
                  Ja zdałam za pierwszym u Pana Marka Pacewicza! Super egzaminator!
                  • Gość: Beata Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 12:43
                    Zdawałam 28.11.11 u p.Adama Buraczewskiego.Przesympatyczny egzaminator.Zdałam za pierwszym razem.
                    • Gość: martyna Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.11, 20:32
                      Dzisiaj (2.12.11) zdałam za pierwszym podejściem egzamin na prawo jazdy. Stresowałam się, ale moje zdziwienie, wręcz zażenowanie i szok dotyczy egzaminu już na mieście. Nie wspomnę, że czekałam na szanownego pana egzaminatora w samochodzie jakieś 10 minut, po czym wsiadł niemal z papierosem do samochodu. Pan był bardzo nerwowy, narwany, co źle na mnie wpływało. Na mieście przetrenował mnie ze wszystkiego - parkowanie, zawracałam z wykorzystaniem bramy i na skrzyżowaniu, hamowałam awaryjnie. Wszystkie manewry oczywiście bezbłędne, ale często nie pozwalał mi dokończyć manewru mówiąc proszę wyjeżdżać już (gdzie nawet do końca nie zaparkowałam). Pan denerwował się, gdy przepuszczałam pieszych na przejściu (nie mówię tu o zatrzymywaniu się, gdy pieszy dopiero sobie wędruje do przejścia). Nie wiem jaka to jest ulica taka z kamieniami i torami - stalowa? - jechałam, żeby nic nie uszkodzić, a on zażądał szybszej jazdy - jechaliśmy tak, że rzucało nami na wszystkie strony (swoim samochodem nigdy bym tak nie pojechała). Pan ewidentnie gdzieś się spieszył. Egzamin trwał jakieś 25-30 minut, ale jako że moja dynamika jazdy jest bardzo dobra zdążyliśmy kilkakrotnie przejechać ronda europacenter i dworzec oraz wszystkie manewry wykonać. Dodam, że gdybym jechała poniżej 40km/h na bank zostałabym skrytykowana. Największym szokiem była dla mnie sytuacja, gdy parkując przed budynkiem, który znajduje się zaraz przy wiadukcie przy chłodni - ja skupiona wjeżdżam na jednokierunkową, a pan rzuca mi się na kierownice i trąbi do rytmu machając do stojącego radiowozu i pozdrawiając widocznie swoich kolegów policjantów ;O Jestem szczęśliwa, że zdałam, ale dzisiejszy dzień będę wspominać jako pełen nerwów przez tego pana oraz mojego zadziwienia, bo tego nie spodziewałam się. Nie chciałam sugerować się negatywnymi opiniami na temat pana Grzegorza Z., ale jest to egzaminator porywczy, spieszący się i źle wpływający na zdającego. Nie wiem, czy ktoś po mnie zdał (jechałam pierwsza), bo dojechałam pod word o 15:15, a jak wspomniałam pan bardzo się spieszył.
                      • Gość: m Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 03.12.11, 15:42
                        Parę lat temu zdawałam u pana Grzegorza Z. (chyba mówimy o tym samym). Wprawdzie nie zdałam wtedy (trochę z braku szczęścia, trochę z własnej winy), ale mimo to wspominam dość miło egzamin z Z. W ogóle nie był nerwowy, wręcz przeciwnie. Rozmawiał trochę ze mną i spokojnie przeprowadził egzamin. Potem po niezdanym egzaminie odwiózł mnie pod WORD i wyjaśniał gdzie popełniłam błąd. Powiedział, że radzę sobie dobrze i gdyby nie to, że o 2 sekundy za późno wjechałam na światłach na skrzyżowanie pewnie bym bez problemu zdała. "Dzięki" temu drugi egzamin miałam ze starszym i dobrze znanym kursantom (głównie z oblewania egzaminów) w WORD panem R. Z 6-7 osobowej grupy w której byłam zdały może 2-3 osoby, w tym ja. Porównując, na pewno jeździ się mimo wszystko przyjemniej z panem Z. niż z panem R. ;-)
                        • Gość: aaa Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.11, 10:13
                          p. Adam Buraczewski-niezbyt rozmowny, może i nawet trochę oschły ale za to sprawiedliwy i dobrze ocenia:-) Zdane za 1wszym razem
        • Gość: qqq Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.matcom.com.pl 14.02.12, 22:36
          Jak można na placyku stwierdzić iż osoba (kursant) nie nadaje się na kierowcę .... Ograniczone strasznie masz myślenie...
    • Gość: lulu Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 15:13
      zdawałam wczoraj u Pana Radzisława Z. - wszystko super, zero stresu... aby więcej takich egzaminatorów. Pozdrawiam zdających!;)
      • Gość: krsant1234 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.limes.com.pl 03.02.12, 17:29
        W Olsztynie egzaminatorzy i atmosfera panująca w ośrodku jest rewelacyjna. jeśli się wam nie podoba, to spróbujcie zdawać w gdańsku. egzaminatorzy są tam złośliwi i brakuje im podstawowych zasad kultury. Pozdrawiam
        • Gość: marżą Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 20:18
          Ja zdawałam dzisiaj. Moim egzaminatorem był pan Władzisław Z. To wspaniały egzaminator !!!
          Bardzo kulturalny, z poczuciem humoru i cierpliwy. Wymarzona osoba do egzaminu. Przy nim stres znika momentalnie.
          Pozdrawiam pana Władzisława, dzięki panu mam swoje upragnione prawo jazdy :)
          I tak jak powiedziałam jest pan wspaniały!!! Do zobaczenia na drodze :)
          • Gość: marżą Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.12, 20:27
            Ja zdawałam dzisiaj moim egzaminatorem był pan Radzisław Z. To wspaniały egzaminator!!!
            Bardzo kulturalny, z poczuciem humoru i cierpliwy. Wymarzona osoba do przeprowadzania egzaminu. Przy nim stres znika momentalnie.
            Dziękuję panu Radzisławowi za cierpliwość. Dzięki panu mam swoje upragnione prawo jazdy :)
            I jeszcze raz powtarzam jest pan wspaniały. Do zobaczenia na drodze :)
            • Gość: ang81 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.dynamic.mm.pl 22.02.12, 17:25
              Witam, chciałam zapytać u kogo najlepiej zdawać egzamin, mam 1-go marca bardzo się boję bo nie jestem z Olsztyna i słabo mi idzie z tymi rondami, szczególnie na dworcowej. Boję sie bardzo i do tego te kwadratowe rondo masakra
    • Gość: ONA Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 16:41
      a ja powiem krótko! Jak się umie jeździć to i kwestia egzaminatora nei ma znaczenia ! Ja zdawałam dzisiaj u pana Zawiślaka i wbrew pozorom, że straszny itd. bardzo miły Pan i bardzo fajnie mi się z nim jechało. Egzamin zaliczony pozytywnie :)
    • Gość: zdający Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.12, 20:22
      egzamin u Pana Marka Pacewicza :) niesamowity człowiek. Dziekuje bardzo serdecznie Panie Marku.
      • Gość: lotusiowa Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.03.12, 16:47
        Właśnie dziś miałam egzamin......to było moje piąte podejście!!!!! W końcu się udało, myślę że w dużej mierze była to zasługa egzaminatora, a mianowicie pana Henryka Janiewicza. Cudowny człowiek, tak wspaniale rozlużnił atmosferę, że cały stresik minął od razu. Czułam się jakbym wykupiła sobie godzinę jazdy z nowym instruktorem. Kto na niego trafi ma w 50% zdany egzamin. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję panie Henryku!!!!!!!!!
        • Gość: ang81 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.dynamic.mm.pl 29.03.12, 20:46
          kochani, kto zdawał egzamin u Pana Henryka Klimczaka, co o nim myślicie?
          • Gość: gość Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.12, 21:28
            ja zdałem u Henryka Klimczaka. W sumie było ok egzaminator wydawał jedynie polecenia, ponadto żadnych rozmów. Raz mówił ze miał już zamiar mnie oblać za zbyt długą jazdę lewym pasem ale w porę zmieniłem. ;)
          • Gość: mej Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.12, 12:18
            zdawałam u p. Klimczaka.
            Był świetny! Na początku myślałam, że taki neutralny, lekko sztywny, ale potem jakoś zaczęliśmy gadać, żartować i było bardzo na luzie. Mam za sobą ładnych parę egzaminów a ten należał do najmilszych, bo i zdany ;)
        • Gość: przyjezdna Wrażenia z egzaminu IP: *.bartnet.pl 29.03.12, 21:22
          witam wszystkich,którzy zdali egzamin:)i tych,którzy do niego podejdą:)i tych,którzy z jakichś powodów nie zdali:(
          ja miałam egzamin 28.03.2012r.-wynik pozytywny
          Niektórzy mówią, że wynik zależy od atmosfery jaką stwarza egzaminator, od samego egzaminatora lub od stopnia przygotowania...
          ja nie wnikam w to...każdy egzamin jest indywidualny...trzeba być opanowanym-najłatwiej mówić ale ja mam sposób jaki,przynajmniej na mnie działa:)po prostu trzeba głośno mówić po kolei co się będzie robiło. Jeśli osoba będzie choćby sama do siebie czyli "pod nosem" mówić to i tak egzaminator zobaczy,że wiecie o co chodzi...ja np. mówiłam wszystko-dosłownie, np."teraz przepuszczę pieszych,bo trzeba albo jak jest zielona strzałka oznaczająca warunkowy przejazd,to wtedy mówiłam mamy warunkowy przejazd,ale najpierw trzeba się zatrzymać itp. Może dla kogoś wydać się to głupie, ale mi to pomaga, a on nie miał nic przeciwko:) i zaznaczył mi w punkcie "inne" ptaszka i powiedział,że to za atmosferę,bo gdyby mógł dawać oceny dostałabym 5!:)
          • Gość: agathha90 Re: Wrażenia z egzaminu IP: *.olsztyn.mm.pl 30.03.12, 13:41
            ja zdawalam u p. Pogorzelskiego, egzamin 2; pierwszy oblalam na placu (nie pamietam instruktora, ale byl sympatyczny - na torze 2 czesto go widac ;)o 8.50 ^^) . Wiec p. Pogorzelski od samego poczatku jakis taki bucowaty mi sie wydawal, jestem przyzwyczajona do jakiejs rozmowy. a tu nic. oczywiscie egzaminator dawal BAAARDZO JASNO polecenia i z tego sie ciesze, ze nie musialam sie pytac o powtorzenie. (tego sie balam). podczas gdy zrobilam 1 blad musialam mu sie tlumaczyc dlaczego tak itp. a tak to zadnych pytan. moze chcial zebym byla skoncentrowana - dodam ze stresowalam sie jak nigdy :))
            • Gość: Gratka Re: Wrażenia z egzaminu IP: *.man.olsztyn.pl 30.03.12, 19:40
              Pan Daniel Gadziński jest wspaniałym egzaminatorem, miły, zabawny, z nim egzamin jest mniej stresujący :)
              • Gość: katarynka Re: Wrażenia z egzaminu IP: 89.228.121.* 23.04.12, 18:35
                Zdanie egzaminu zależy od umiejętności jazdy, umiejętności opanowania nerwów oraz, oczywiście, od egzaminatora.
                Nie tak dawno miałam taką sytuację, że w czasie jazdy po łuku do tyłu, na mój pas wjechała inna kursantka i zgasł jej samochód. Dziewczyna jechała na pochylnię, a zdający w Olsztynie dobrze wiedzą, że aby pojechać na pochylnię - tę koło wiaty - trzeba przejechać przez tory jazdy innych zdających. Do dziewczyny pretensji mieć nie mogę - w końcu każdemu z nas zdarzyło się, że zgasł samochód. Natomiast do jej egzaminatora oraz do mojego egzaminatora jak najbardziej. To oni powinni pilnować porządku oraz bezpieczeństwa na egzaminie. Jednak to mnie najbardziej się oberwało... Od egzaminatora usłyszałam, że nie widziałam tego samochodu, a w lusterka to sobie mogę patrzeć, jak chcę sobie poprawić rzęsy. Następnie egzamin zaczął się od początku...
                Nie wiem, czy ktoś z Was śledzi statystyki na stronie WORD-u, ale to chyba nie jest normalne, że egzamin praktyczny na kat. B zdaje tylko 30% kobiet i 40% mężczyzn. I zastanówmy się, dlaczego w USA zdobycie prawa jazdy to praktycznie formalność, albo dlaczego w Wielkiej Brytanii można zrobić na egzaminie do 15 błędów.
              • Gość: Marta Re: Wrażenia z egzaminu IP: *.dynamic.mm.pl 24.08.12, 21:35
                POZDRAWIAM PANA DANIELA GADZIŃSKIEGO......ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM
                • Gość: Gość Re: Wrażenia z egzaminu IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.04.13, 11:18
                  Pozdrawiam pana Daniela Gadzińskiego, który również był moim egzaminatorem. Super gość, widać, że nie chciał mnie oblać, całkiem szybko zeszły ze mnie nerwy i jeździłam prawie jak na kursie ;)
                  • 0jowita33 Re: Wrażenia z egzaminu 23.11.14, 18:22
                    Marcin K świetny egzaminator!!! Niestety pieczątka z nazwiskiem nie czytelna. Pozdrawiam i dziekuje. Aaa i pamietam o kierunkowskazach!! Jowita 😊
                    • damianwx96 Re: Wrażenia z egzaminu 31.12.14, 21:34
                      Zdawałem 30 grudnia 2014r. u Pana Walentego Wojnowskiego, z wynikiem pozytywnym. Osoba zrozumiała, nie czepiająca się drobiazgów. Egzamin przebiegał w spokojnej atmosferze, bez prawie żadnego napięcia nerwowego, jedynie podczas wzniesienia i 3 minuty jazdy w mieście, później stres ustał. Polecam tego Pana.
                • Gość: Remigiusz Re: Wrażenia z egzaminu IP: *.static.ip.netia.com.pl 30.09.14, 14:20
                  u mnie było tak, że dopiero za 2 razem udało mi się zdać teorię - korzystałem z Ltestów, a praktykę zdałem śpiewająco - bo brałem dodatkowe lekcje po kursie. Generalnie nie polecam tego WORDu w Olsztynie
    • Gość: Olsztynek Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.centertel.pl 24.04.12, 10:55
      Słyszałam, że w Olsztynie sporo egzaminów kończy blisko WORD
      na tym skrzyżowaniu:
      www.zdamyto.pl/skrzyzowanie/668
      • Gość: M Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.pancom.pl 16.05.12, 12:19
        coś chyba żle wkleiłaś:
        Olsztyn na ZdamyTo.pl
      • Gość: znana Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 11:11
        zdawałam 11 razy za każdym razem n placu za byle gó... egzaminatorzy są tam do dupy u usadzają na każdym kroku kasy tyle wpierdzieliłam i niestety rezygnuję i mam w nosie te prawko wolę sobie spokojnie żyć
      • Gość: SYLWIA Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 27.07.12, 11:40
        Zdałam za drugi, razem.Pierwszy raz poległam na placyku, przez własną głupotę Za drugim razem miałam super egzaminatora. DZIĘKUJĘ PANU BARDZO - P. MARCIN K.
        Stres oczywiście był, a najgorsze czekanie na placyku, piękna pogoda, około 25 osób. Co chwila ktoś wracał zasmucony. Wyjechałam do miasta o 15.00...masakra, najgorsze korki.Poradziłam sobie i ok. 15. 40 wróciłam jako ostatnia na plac z wynikiem pozytywnym. Pan Marcin- konkretny gość, nie wprowadził jakiejś stresujacej atmosfery, wręcz przeciwnie. Najechałam na placu na linię, kazał mi wysiąść z samochodu, (ustawił mi samochód do dalszej jazdy) odstresować się i jak będę gotowa zaczynamy od początku..i zaczęliśmy - łuk, podest i do miasta.. Udało się. Moja rada - zapisujcie się na egzamin na ranne godziny, nawet jak trzeba będzie trochę dłużej poczekać. Ja miałam 14 - koszmar, nerwy cały dzień, upał, egzaminatorzy tez ludzie - zmęczeni, na placyku patelnia.Miałam trzeci egzamin umawiać na rano ,..ale już nie muszę...POWODZENIA
        • Gość: świetlna Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 30.01.13, 08:04
          Zgadzam sie pan Marcin K. super facet niestety nie zdałam za pierwszym razem z wlasnej glupoty a ten czlowiek pytal mnie 3 razy czy jestem przygotowana do jazdy bylam pewna ze tak a ja........nie wlaczylam swiatel masakra stres. pozdrawiam pana Marcina K ,chcialabym zeby znowu poprowadzil moj egzamin zobaczymy!!!
        • Gość: ja szczęśliwa :D Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 10:45
          witam ja zdałam egzamin 5.02 za pierwszym razem u pana KIWITA bardzo miły sympatyczny i stwarza miłą atmosferę , chociaż na placu przy pierwszym podejściu na łuku za szybko zgasł mi samochód (jazda do przodu) pan KIWIT wrócił na początek łuku i dał mi jeszcze jedna szanse :D później gdy wyjechaliśmy na miasto byłam tak spanikowana,że coś zrobię źle ale w/w pan był bardzo sympatyczny z uśmiechem na twarzy zapytał dlaczego pani się tak denerwuje i żebym spokojnie do tego podchodziła , gdy wjechałam na krawężnik przy skręcaniu w prawo myślałam,że wjechałam w dziurę co się okazało dziura to niebyła :):):) zapytałam czy to błąd a pan z uśmiechem na twarzy zapytał a jak pani myśli moja odpowiedz , myślę,że nie przecież dla każdego może się zdarzyć ,uśmiech pana bezcenny no tak blondynka za kierownicą :D :D:D a na placu owy pan rozmawiał z innym egzaminatorem a ja miałam za zadanie pokazać płyn hamulcowy a,że pan rozmawiał to zapytałam "pokazać panu" mina obu panów także bezcenna teraz wiem jak to zabrzmiało :D:D:D
    • Gość: ja Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.vectranet.pl 04.07.12, 19:42
      mam pytanie ile czeka sie na egzamin w Word Olsztyn, a takze jezeli sie obleje to ile sie czeka na nastepny. Mam zamiar zdawac kategorie A
      • Gość: SYLWIA Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.olsztyn.mm.pl 27.07.12, 11:41
        Ja czekałam na następny egzamin dokładnie trzy tygodnie
    • Gość: ajov Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.12, 18:45
      Pierwszy egzamin miałam z p. Włodzimierzem R. - nie potrafił rozładować napiętej atmosfery oraz oblał mnie za brak świateł po 8 minutach trwania egzaminu, owszem to był mój błąd, ale nie powinien mnie w ten sposób potraktować, jak potraktował, brak profesjonalizmu.

Egzamin zdałam za drugim razem u p. Krystiana G. - spokojny i opanowany, taki powinien być każdy egzaminator, sprawiedliwy, obiektywny, potrafi rozluźnić atmosferę.

Śmieszą mnie ludzie wypowiadający się, że egzamin zależy tylko od egzaminowanego, otóż jest to nieprawda. Zadaniem egzaminatora jest nie tylko egzaminowanie, ale także rozładowanie stresu, on ma też być człowiekiem i rozumieć drugiego człowieka. Szkoda, że tak często o tym zapominają.
      • Gość: N. Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.dynamic.mm.pl 04.09.12, 11:26
        Oblanie za brak świateł podczas jazdy?? to jest brak profesjonalizmu? przecież to jest bardzo ważne. Równie dobrze mogliby przymykać oko na brak zapiętych pasów czy jazdę na zaciągniętym hamulcu. Wiem, że nad stresem jest ciężko zapanować !!!!! ale też egzamin na prawo jazdy nie jest jakimś nieosiągalnym wyczynem. Ludzie za dużo nasłuchają się opowiadań kolegów, koleżanek: Egzaminator niesprawiedliwy, zła atmosfera. Jest mnóstwo powodów do tego żeby usprawiedliwić swoje niepowodzenie. Ktoś wcześniej napisał, że za ładne oczy prawa jazdy nie rozdają i PRAWDA! jak ktoś nauczył się jeździć to zda nawet w największym ruchu, z największym gburem egzaminatorem.
        Pamiętam, jak zdawałam kilka tygodni temu. Z moim instruktorem jeździłam jeszcze 2 h przed egzaminem po Olsztynie - w ogóle mi nie szło, wszystko robiłam źle, bez przerwy tylko mnie poprawiał, bez przerwy MÓWIŁ!!!!!! zestresował mnie. Kiedy wsiadłam już na egzaminie wszystko zrobiłam tak, jak należy, nie zrobiłam ani jednego błędu. Nikt mi nie mówił nad uchem, nie krzyczał.Skupcie się! nie mówię,że macie się nie stresować, bo stres zawsze będzie, ale nie podchodźcie do tego egzaminu, jak do czegoś, czego zaliczenie czy niezaliczenie ma zależeć od waszego życia, ludzie.. jak nie zdacie to zdacie za drugim czy za trzecim :) powiedzcie sobie: POJADĘ NAJLEPIEJ JAK POTRAFIĘ. To naprawdę nie jest trudne, a ja miałam jeszcze o tyle ciężko, że miałam beznadziejnych instruktorów, a uczył mnie mój tata. Wycofać się nie mogłam bo wpłaciłam już wszystkie pieniądze więc, pomyślałam, że muszę wytrzymać i udało się.
        Życzę wszystkim powodzenia !!!! :) i naprawdę . . . podchodźcie do testów, łuku i miasta NA SPOKOJNIE. POZDRAWIAM
        • Gość: Magda Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.13, 14:05
          Zgadzam się z Twoją opinią. Ja zdałam za pierwszym razem. Egzaminator Krystian Gesek, bardzo miły, rozładował napięcie egzaminacyjne, był konkretny. Egzaminator sprawdza twoje umiejętności. Ja miałam 3 instruktorów. Przed egzaminem dwóch z nich sugerowało, że jeszcze nie jestem gotowa na egzamin, że powinnam dokupić dodatkowe godziny, a jeden z nich wyraźnie mówił, że na egzamin się nie nadaję. Ja czułam inaczej. Wiedziałam, że na drodze sama sobie poradzę. A stres miałam podczas nauki jazdy, bo nie lubię jak ktoś wciąż mi mówi co i jak mam robić. Dlatego zapisałam się na egzamin i zdałam. Pamiętajcie, że egzaminator sprawdza czy można was samych wypuścić na drogę, że nie robicie błędów w zakresie obsługi samochodu i znacie przepisy drogowe. Na drodze trzeba szybko podejmować decyzje, to że opanujecie teorię i testy nie znaczy że przełożycie tą wiedzę na konkretne sytuacje na drodze. A te gadanie instruktorów wkurza ale na egzaminie zostaje w głowie i człowiek sam się pilnuje co i jak ma zrobić bo w końcu do tej pory stale ktoś nam gadał. Mi instruktor zawsze powtarzał, że trzeba czuć samochód, jechać dynamicznie, płynnie, patrzeć zawsze w stronę wykonywanego manewru, być spostrzegawczym na drodze. Podobno na egzaminie ostatni raz jedzie się przepisowo. Potem już naśladujemy innych kierowców. Ważne żeby na egzaminie być pewnym swoich umiejętności. Powodzenia. Nie zrażajcie się niepowodzeniami. Mało kto zdaje za pierwszym podejściem :)
    • Gość: ola Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 15:17
      zdalam za 1 razem :) slyszalam s pare opini ze egzaminatorzy w starszym wieku sa wredni itp nie zgodze sie z tym trafilam na starszego pana ale byl ok :) wiadomo ze jak ktos nie zda za 1 to musi miec wytlumaczenie i na cos zwalic dlatego zawsze to niby wina egzaminatora. chodz tak naprawde to wina zdajacego najwidoczniej nie umial wystarczajaco zjadl go stres itp . Egzaminator tylko sprawdza twoje umiejetnosci :)
      • Gość: Betka Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.12, 12:41
        Ja miałam przyjemność zdawać 3 razy:) I prawda, nie zły egzaminator, a stres w większości i popełniane głupoty decydują przede wszystkim o końcowym wyniku:) ja dwa razy z placu nie wyjechałam, teraz się śmieję, bo może te moje głupoty zagrożenia nie stanowiły dla ruchu drogowego, no ale zgodnie z wytycznymi mimo dobrej woli musieli mnie oblać:) Wszyscy trzej panowie w moim przypadku byli z ekipy tych starszych wiekiem:) Ostatni mój egzamin był 24.10 i miałam ogromną przyjemność zdawać u pana R.Z. Przesympatyczny, nie wprowadzał jakiejś bariery, wręcz przeciwnie:) po wstępnym zapoznaniu, poczułam, ze mnie stres opuszcza i dopadła mnie natrętna myśl, że to jest ten dzień i będzie dobrze, noga nie trzęsła się na sprzęgle, więc było dobrze:) Łuk, górka i wyjazd na miasto:) W mieście żadnych błędów, była okazja nawet wykazać się refleksem i opanowaniem, jak mi najpierw śmieciara wymusiła pierwszeństwo, a potem między mnie a śmieciarę z lewego pasa bez kierunkowskazu zaczął się wpychać jakiś terenowy świntuch. Miałam dosłownie 3 metry na reakcję, wiadomo jaką, po hamulcu, ale nie gwałtownie, bo i za mną auto było, a już jechaliśmy trasą do ośrodka. Mogłam mieć koniec na 5 minut przed finiszem, gdyby nie opanowanie i w sumie brak stresu egzaminacyjnego. Pan egzaminator wydawał tylko krótko polecenia, gdzie będziemy jechać i to zazwyczaj od razu uprzedzał, że tu jedziemy tak, a tam, na światłach w prawo/lewo, prosto...parkowanie i zawracanie z użyciem wstecznego w takich miejscach, że śmiałam się, że przy tym to na kursie hardcora miałam:)))) Mój instruktor obwoził nas po najtrudniejszych miejscach, tam najwięcej się ćwiczyło, a na egzaminie miałam naprawdę prostą i przyjemną trasę (wg mojego uznania).
        Ogólnie jak patrzyłam w tym dniu na wszystkich na placu, głównie egzaminatorów, to miałam wrażenie, że wszyscy mają super humory, banany na ustach, sporo osób z pierwszej grupy wyjeżdżających na miasto wróciło za kółkiem, może jeden chłopak został przywieziony ... no na placu wiadomo - sporo odpadało przez stres. Ale generalnie 24.10 wspominam super, widać było pozytywne nastawienie na zdających. Dziękuję swojemu egzaminatorowi za przesympatyczną atmosferę, no i za tą "5" w miejscu na "uwagi":))))
      • Gość: mozna zdać Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 89.228.2.* 14.11.12, 10:33
        witam, mnie się udało wczoraj tj. 13 listopada zdać za drugim podejściem (pierwszego praktycznie nie było bo nawet nie rozpędziłam sie dobrze na placu i już było po... stres ogromny). Wczoraj z jakimś innym podejściem, powiedziałam co będzie to będzie. Udało się, rewelacyjny egzaminator, człowiek spokojny, mega kultura, pozdrawiam Pana Henryka J.
        • Gość: Marek Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 20:29
          A ja nie zdałem wczoraj egzaminu ale mimo to chcę pochwalić pana MARKA PACEWICZA, ponieważ to bardzo miły i sprawiedliwy egzaminator. Mam nadzieję ze następnym razem znowu na niego trafię....... i zdam :) :) Pozdrawiam.
          • Gość: IZA Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 17:00
            Przyznam się, że podchodziłam parę razy u różnych egzaminatorów, wszystkich miło wspominam bo co tu kryć zawsze coś spaprałam pierwszych 3 nawet nie liczę bo oblałam na placu i prawde mówiąc wcale się nie dziwię bo nie umiałam nawet dobrze biegów opanować, zrobiłam sobie przerwę, prawie rok, po roku poszłam na doszkolenie i trafiłam na Pana Buraczewskiego, zabrał mnie na rondo Bema później na Zatorze, niestety parkowanie za szybko chciałam skończyć i poległam, znów doszkolenie i następny Egzaminator Pan Zawiślak, bardzo dobrze mi się z NIM jeździlo atmosfera oki nawet przeszło mi latanie nogi na sprzegle i duża trasa bo po torowisku, zatrzymanie w miejscu, 3 ronda w tym ostatnie kwadratowe i tam wlazł mi pieszy niestety oblałam,ale Pan Zawiślak powiedział, że dobrze jeżdżę nawet powiedział, że nie miał żadnych uwag, no ale niestety wiem , że musiał mnie oblać. następny Egzaminator Pan Sławomir Pogorzelski, było już późno bo miałam na 13.45 egzamin zaczął się o 16.10 już szarawo łuk jak najbardziej zrobiłam, na wzniesieniu 1 próbę oblałam druga poszła oki, Pan Sławomir był rzeczowy podawał wyraźnie polecenia, nie wdawał się w zbędne dyskusje bo nie po to jest i bardzo dobrze mogłam się skupić na jeździe. egzamin trwał dosyć dlugo i wracając przy wieździe na WORD się bardzo bałam bo wiedziałam, że tam dużo osób oblewa, wiechałam i czekałam z napięciem. Pan Sławomir kończył wypisywać Arkusz przebiegu ze wstrzymanym oddechem patrzyłam na literkę P i słowa co sie stało, ze tak dużo razy podchodziłam. Gratuluję zdała Pani byłam w siódmym niebie. Nie wierzyłam w to dopóki na drugi dzień nie zadzwoniłam do WORDU by się spytać, kiedy bedą odesłane dokumenty, a Pani powiedziała, że dziś wyjdą, a za 2 dni bym sprawdziła w naszym Starostwie. Pozdrawiam, wszystko ma swój czas, widocznie tak mialo być przeżyłam stres, chwile lęku ale dotarłam jednego żałuje ze szybko sie poddałam i dopiero po roku znów poszłam na egzamin. Doszkalajcie się i NIEPODDAWAJCIE
            • Gość: Ja Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.13, 10:18
              Ja zdałam za drugim razem, pierwszy raz poległam na placyku na górce.. zjadły mnie nerwy, zapomniałam co robić i w panice nie udało mi się podjechać. Miałam bardzo miłego egzaminatora Sławomira P. :)
              Za drugim razem trafił mi się pan Marek Pacewicz, który jest wspaniałym egzaminatorem, wszyscy powinni tacy być. Uśmiechnięty, sympatyczny, rozładował napięcie, rozmawialiśmy trochę podczas egzaminu. Wszystkim życzę żeby na niego trafili :)
              • martyneczkabeauty1989 Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje 15.02.13, 11:25
                Widzę tutaj podzielone opinie o egzaminatorach, ja pisałam wcześniej zdawałam u pana Marcina K. I nie zgodzę się z opiniami,że oblewa na wszystkim i jest nie sympatyczny !!! a ludzie nie wszyscy oczywiście wymyślają głupoty jak obleją.Mój instruktor opowiadał ,ze kiedyś w Olsztynie słyszał jak rozmawiały dwie dziewczyny i jedna z nich oblała na placu to mówiła,że powie w domu ,że oblała na rondzie na bema , każdy się boi tego ronda ja też pierwszy raz nie wiedziałam o co chodzi ale później szło już ok i na swoim egzaminie dwa razy przez te rondo przejeżdżałam, ludzie zamiast dokupić lekcje dodatkowe to się pchają na egzamin ja nie czułam sie na tyle dobrze i dokupiłam 15godz także życzę wszystkim POWODZENIA I OBYŚCIE TRAFILI NA TAKIEGO EGZAMINATORA JAK PAN MARCIN K...
    • Gość: kolorowa Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: *.146.121.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.06.13, 15:03
      ja zdałam za pierwszym razem u Pana Marcina K . super egzaminator miły , uśmiechnięty pozdrawiam :)
    • Gość: BrokenJaw Re: WORD Olsztyn egzaminy- opinie i relacje IP: 88.220.127.* 12.07.13, 16:21
      Witaj. Dzisiaj 12.07.2013r zdawałam po raz 7 prawko. teraz trafilam na Pana Adama Buraczewskiego... przemiły facet,zero stresu, troche sie denerwował ale to z mojej winy, egzamin ZDANY!! Pozdrawiam i dziękuję...
    • Gość: Alicja Pogorzelski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.13, 11:33
      Zdawałam dzisiaj u Pogorzelskiego i muszę przyznać,że facet lubi dokręcić śrubę :) Oczywiście rondo Bema ( zawracanie w największych korkach na rondzie, cud miód ), zawracania w uliczkach,parkowanie na Pana Tadeusza, jazda ciasnymi uliczkami... Muszę przyznać,że w porównaniu do Pana Klimczaka, Pogorzelski trochę magluje i dość późno wydaje polecenia, przez co bałam się czy zdążę zmienić pas ( bo już po 10 był mega korki ). Niezbyt rozmowny facet, raczej skupia się na egzaminie...Ale maglował mnie tylko pół godziny i mimo,że była jedna dość ryzykowna sytuacja,puścił mnie :) Grunt to zachować zimną krew i uważać na zwykłe L-ki,bo już kilka razy bym się nacięła jadąc za tymi uczącymi się kierowcami ;)...
      Polecam zdecydowanie Pacewicza,Klimczaka oraz Zadrogę - wszyscy sympatyczni i naprawdę do rany przyłóż. Klimczak daje banalne trasy egzaminacyjne ale magluje równą godzinę.
      Najważniejsze to się w końcu wyluzować,mnie ciągle nerwy zjadały,przez co dopiero dzisiaj zdałam ( za 5tym razem ). Najważniejsze to nie demonizować egzaminatorów! Przyznaję bez bicia,że nie zdawałam z własnej winy :) Głupie błędy robiłam.
      Także nie narzekać na kadrę,bo jak umie się jeździć i się to pokaże to się zda. Mi się udało i jestem przeszczęśliwa,że mimo trochę sztywnego egzaminatora,zdałam :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka