Gość: tom IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 13:22 czy ktoś wie ile może kosztować ograniczenie 80km/h przekroczone ok.20-30 i co się dzieje z tym dalej Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sebog6 Re: fotoradar w niemczech IP: *.klc.vectranet.pl / 80.48.255.* 05.06.04, 18:54 Nawalilo mi tych zdjec tyle ze sam juz nie jestem w stanie naliczyc :) Dwa razy blysnelo mi w Slubicach (juz po stonie niemieckiej) jakies 200 m od przejscia po prawej stronie jest ten syf,raz kolo Hamburga i kilka razy na Bawarii .Nigdy nic mi nie przyszlo !!:) Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: fotoradar w niemczech IP: *.telnet / *.stanet.pl 06.06.04, 11:31 i nigdy nie przyjdzie. Ja dostalem mandat za złe parkowanie w Innsbrucku z 6 lat temu, byłem tam wielokrotnie i nic. Ostatnio w Garmisch Part. też i nic. Nie ma szans aby cokolwiek przyszło, no chyba że się prawo w zjednoczonej unii zmieni. Link Zgłoś
Gość: borett Re: fotoradar w niemczech IP: *.hd.pl 06.06.04, 12:04 a czy polska policja wysyla mandaty do rosji? to tak, jakby kamieniem do rzeki... Link Zgłoś