15.12.10, 14:55
Zastanawia mnie ta karta szczegolnie gdy wypada w miejscu Co on do Ciebie czuje? Antonowicz-Wlazinska napisala o kaplance:
"Milosc: wszechogarniajace uczucie milosci duchowej, uniwersalnej, poswiecajacej, wybaczajacej, milosc matki, zony, cud milosci, powinowactwo dusz. To taki stan, gdy poznajesz kogos i masz dziwne wrazenie, ze znasz te osobe od wiekow. W zwiazku tym to nie seks jest na pierwszym miejscu, tylko duchowosc"

Czy zgadzacie sie z tym? Jakie macie skojarzenia z ta karta. Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 15.12.10, 15:36
      Ma do Ciebie zaufanie ale jesteś dla niego wciąż nieodkrytą zagadką?, nie jest pewny Twoich posunięć?, jesteś osobą przed którą trudno coś zataić uważa, że znasz się na ludziach?, jesteś altruistką i przedkładasz swoje korzyści nad szeroko pojęte dobro?, jesteś dyskretna?, jesteś dobrym doradcą?
      • neceg Re: 15.12.10, 15:49
        Dziekuje. Faktycznie tak jest bo wiem co o mnie mysli...ach tak Kaplanka, coraz bardziej ja rozumiem.
    • ma_ewa01 Re: KAPŁANKA 15.12.10, 16:37
      Co on do Ciebie czuje - tak ogólnie może czuć np miłośc, ale póki co platoniczną, porozumienie dusz. Moze wstydzi sie wyjawić, tajniaczy się, uwzniośla. Nie śmie nawet pomyśleć o... Albo myśli, ze fajnie byłoby mieć taka kochankę- czy on jest w zw,. formalnym z inną? Jakbyś oparła to o jakiś konkret, można by było sie odnieśc, a tak - to to samo jakbyś z ksiązki przeczytała...
      Msmile
      • neceg Re: KAPŁANKA 15.12.10, 17:41
        Witam. Jestesmy kochankami to ja jestem w zwiazku co prawda nieformalnym, ale dlugim dlatego jestem jego tajemnica a on moja...nigdy mi nie powiedzial otwarcie co do mnie czuje ze wzgledu na sytuacje w jakiej sie znajdujemy..stad moje pytanie. On jest takim Krolem Mieczy...
    • czu-jka Re: KAPŁANKA 15.12.10, 19:37
      A więc Kapłanka jako kochanka smile
    • niwa1 Re: KAPŁANKA 16.12.10, 20:59
      Kapłanka w odpowiedzi co on do ciebie czuje
      Chodzi o uczucia do ciebie? a nie co o tobie myśli? jak dla mnie to dwie różne sprawy.
      Czyli na niego wyszła Kapłanka w uczuciach do ciebie?

Uczucie szczere,prawdziwe,więc kocha, ale na zewnątrz to tak różnie.

Nie ujawnia w pełni swoich odczuć, jest skryty, ma swoje powody,to co okazuje nie jest w pełni prawdą, coś ukrywa.
      Albo nie ukrywa tylko ma swoje podejście do związku o któym ci nie mówi, nie jest wylewny. nie mówi o wszystim.
      W każdym bądż razie podchodzi z rezerwą, sprawy nie mają się tak jak mogą wyglądać.

• neceg Re: KAPŁANKA 16.12.10, 21:08
        niwa1 napisała:
        Nie ujawnia w pełni swoich odczuć, jest skryty, ma swoje powody,to co okazuje n
        > ie jest w pełni prawdą, coś ukrywa.
        > Albo nie ukrywa tylko ma swoje podejście do związku o któym ci nie mówi, nie je
        > st wylewny. nie mówi o wszystim.
        > W każdym bądż razie podchodzi z rezerwą, sprawy nie mają się tak jak mogą wyglą
        > dać.

Dokladnie taki jest! Dziekuje wam.
        • lukrusia Re: KAPŁANKA 17.12.10, 17:36
          Kapłanka z dośiwdczenia nie sprzyja nowym związkom .To jest zamknięta na innych osoba -otwarta w środku na sprawy duchowe , odczucia swoje analizowanie .
          To równiez miłośc bez seksu platoniczna ,oboje znają sie tak dobrze , ze wystarcza im tylko dobra więż słów, podobe odczucia jak to ująć 1dusza w dwóch ciałach.
          • zainteresowany1977 Re: KAPŁANKA 17.12.10, 18:25
            Czyli dziewica?, z pajęczynką smile
            • lukrusia Re: KAPŁANKA 17.12.10, 18:30
              Nie niekoniecznie bo np: mężatka nie jest dziewicą a równiez pokazuje się w tej karcie jako żona.
              Takze w kierunku dziewiczy to kobieta , która pokazuje kapłanka to np kobieta , która jest sama przez dłuzszy czas i nie ma przy sobie mężczyzny wtedy jak najbardziej kapłanka pokaze to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka