proceaupe 13.06.04, 21:46 Czy ktos tym jezdzi/ł i moze mi sie podzielic wrazeniami? I jak z tym nowym focusem? Jaka jest planowana data prmiery? Link Zgłoś Obserwuj wątek
7zero Data premiery nowej Foki... 14.06.04, 00:21 ustawiona jest na ostatni kwartał tego roku (prawdopodobnie na salonie we Frankfurcie, chyba wrzesień). Znając traktowanie naszego rynku przez producentów (niezgodne zresztą z dyrektywami UE) to w Polsce będzie dostępna na przełomie lutego i marca 2005. Pozdrawiam Link Zgłoś
7zero Oczywiście w ostatnim kwartale pojawi się.... 14.06.04, 00:26 w salonach normalnych krajach po premierze we wrześniu. Wyjaśniam, bo nieprecyzyjnie to napisałem i zaraz na mnie skoczą znane "wataszki" tego forum :) Pozdrawiam Link Zgłoś
art_0 Re: Data premiery nowej Foki... 14.06.04, 05:34 7zero napisał: > ustawiona jest na ostatni kwartał tego roku (prawdopodobnie na salonie we > Frankfurcie, chyba wrzesień). W tym roku chyba Frankfurtu nie ma. Dotychczas odbywał sie co dwa lata na zmiane z Paryzewem. W tym roku jest Paryz 2.10-17.10. Art P.S. Choc z drugiej strony znalazlem cos takiego - czyzby w tym roku mialby byc 2 salony? expotours.com.pl/23.1.htm Link Zgłoś
7zero Miałeś rację art_0 14.06.04, 20:06 Premiera będzie w Paryżu. Tak przynajmniej twierdzi najnowszy AŚ. Pozdrawiam Link Zgłoś
ojciec-dyrektor Re: focus TDCi 115 KM 14.06.04, 23:16 Hmmm ja nie jeździłem, ale miałem ostatnio fajne spotkanie. Jeżdżę Passatem 1.8T 150KM, śpieszyłem się dość mocno z Krakowa do Wrocławia. No i jechałem sobie prawie całą trasę 'w parze' ze srebrną foką hatchback na wrocławskich numerach. Trochę się zdziwiłem, bo słabo szedł do 80-100km/h, potem wstępował w niego szatan i nie odpuszczał ani na milimetr, a potem lekko odpadał przy 160km/h. Ogólnie bardzo miła jazda, zmiany co 40-50 km, itp. We wrocku na światłach facet zapytał jaki mam silnik w Passacie (mam auto bez oznaczeń na klapie bagażnika), a ja z nie mniejszym zdziwieniem zapytałem o jego fokę. No i właśnie TDci 115 km. Jeździ bardzo fajnie! Link Zgłoś