Dodaj do ulubionych

Kia Cee'd | Nowa galeria

IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 13:15
TRZEBA PRZYZNAC ZE W KAZDYM PUNKCIE LEPSZY OD NIEMIECKIEJ KONKURENCJI!
Np.od takiego Golfa:
1.LADNIEJSZY
2.OBSZERNIEJZSZE I WNETRZE I BAGAZNIK.
3.TRWALSZY-bez wynalazkow typu tsi itd.
4.Z 3 RAZY DLUZSZA GWARANCJA!!!!
5.MNIEJ TRACI NA WARTOSCI!
To ostatnie tez prawda.Juz obecny model mniej traci wg.Samar.Chodzi o zlotowki nie procenty.
SUMA SUMARUM-SUPER AUTOW TEJ CENIE!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: JVC Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 13:18
      I TANSZY!!!
    • Gość: rollo Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: 194.11.254.* 30.03.12, 13:39
      i wszystkie gołębie srają na niemieckie
    • Gość: news Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.tktelekom.pl 30.03.12, 13:43
      Prosta recepta na ładne auto: wrzucić do kotła nową Astra, Bravo i Giuliettę, wymieszać i wyjdzie nowy Ceed.
    • Gość: wiki Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.12, 14:17
      ładnie wygląda jak już wspominałem uwielbiam ładne mechaniczne azjatki
    • Gość: gość Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.chelmnet.pl 30.03.12, 14:24
      Dlaczego nie KIA?

www.youtube.com/watch?v=0nDw0--3h1k&feature=share
    • Gość: Gość Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.252.51.2.internetia.net.pl 30.03.12, 14:33
      Rzeczywiście nieźle się prezentuje. Nawet w środku wygląda od niebo lepiej niż np. smutno szaro bury focus. Ekipie z kii nie zabrakło inwencji i wymyślili fajne kolorowe wnętrze swojego nowego modelu.
    • Gość: kap Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.41.251.231.threembb.co.uk 30.03.12, 14:35
      Kia ??? Może i ładne ale syf ..
    • Gość: farmer Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.mofnet.gov.pl 30.03.12, 14:42
      Czyli Niemcy potrafią projektować. Peter Schreyer (były główny projektant Audi i VW, zaprojektował m.in. "kultowe" samochody takie jak New Beetle czy TT) jest twórcą obecnego sukcesu kia w Europie. Zaprojektowane w Niemczech produkowane na Słowacji - koreańskie? Teraz można spokojnie powiedzieć - nareszcie ładny golf...
    • Gość: wicher Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 14:52
      w maju mija 5 lat od zakupu mojego ceeda - jak dotąd zmieniałem tylko żarówki i 2 razy łaczniki stabilizatora ( w pierwszym roku - wadliwa partia ) diesel 1,6 crdi 116 Km - srednio pali 5,7 ( z czego połowa po mieście) Więc nie mam powodu do narzekań - polecam wszystkim wachajacym sie . Nad nowym modelem na pewno pomysle za jakis rok - dwa(wejda jeszcze mocniejsze silniki diesla i turbo benzyna) .Zdaże sprzedac swojego i jeszcze będzie na gwaranji ( limit 150 tys km i 7 lat)
    • Gość: tanga Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 15:00
      @gość.
      Zwyczajnie.
      Nie wybuchły poduszki.
      Do Euro NCAP poprawią. Bo jak nie.......
    • Gość: Kriss Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.gdynia.mm.pl 30.03.12, 15:08
      Wygląda jak stara wersja Hyundaia i30, nowy Hujdaj i30 ładniejszy .
    • Gość: gdaa Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.air-net.gda.pl 30.03.12, 15:09
      no gdyby jeszcze nie ten grill w kształcie podpaski
    • Gość: segway Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: 37.30.18.* 30.03.12, 15:15
      Jak to gdzie?! W Top Gear!
    • Gość: segway Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: 37.30.18.* 30.03.12, 15:17
      Tam zawędrował Szczepan Mroczek po opuszczeniu moto.pl
      A ja się pytam: gdzie Piotr R. Frankowski?!
    • Gość: pan_kopytko Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 15:18
      myślałem że to jakiś ford :)
    • Gość: MacQ Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.home.aster.pl 30.03.12, 15:23
      Trochę za dużo przycisków na kierownicy wielofunkcyjnej. Poza tym super pod każdym względem. Przymierzałem się do poprzedniej wersji, ale nie leżała mi, a poza tym, nowa wersja miała wejść. Cee'd był ostatnią w pełni koreańską Kią. Teraz to już europejczyk pełną gębą :)
    • Gość: dq Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: 91.214.1.* 30.03.12, 15:24
      @JVC

No nareszcie szczypta obiektywizmu w twojej wypowiedzi.

Kia rośnie w siłę i dla wielu Europejczyków postrzeganie marki Kia jest bardzo pozytywne. Czy przebije Golfa, oczywiście trzeba poczekać. W Europie może się udać- największy rynek Niemiecki pokazał już przy okazji Daci która się tam dobrze sprzedaje, że Niemcy chłodno liczą i kalkulują. Kia jest tańsza od Golfa, dobrze wyposażona i pozytywnie się kojarzy. Wróżę sukces rynkowy w Europie. No i ładna jest.
    • Gość: a9 Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 15:24
      A ja czekam na cennik. Jak będzie na poziomie aktualnie Cee'da oraz dostępny będzie u nas silnik 1.6MPI (a nie GDI) to będę bardzo mocno rozważał zmianę mojego już pięcioletniego Ceed'a 1.6 na następcę. Hyundai niestety mocno poszybował w górę z cenami nowego i30 - dobrze wyposażona wersja 1.6MPI to ponad 70k - a to już sporo...
    • Gość: ser Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.pwc.ca 30.03.12, 15:30
      Ładne autko a te silniki GDI to chyba z Mitsubishi?
    • Gość: zamulony ceed Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.183.248.54.dsl.dynamic.t-mobile.pl 30.03.12, 15:32
      Ale nikt nie wspomni że kia to jest wielki muł każdy z silników jest co najmniej o 2s wolniejszy od konkurencji. Pobieram katalog ze strony producenta i żaden silnik nie jest wstanie rozpędzić gówienka poniżej 11s. To tak jak ze studentami niby magister super się uczący sumienny po ogólniaku normalnie same piątki i bez pomysłu na życie który później wykłada jak ciota towar w biedronce!!!!!!!! Bo nie ma pracy!!!!!!!!! (żeby nie było nie mam nic do biedronki)!!!!!!
    • Gość: Równiacha Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.03.12, 15:40
      Koreański paździerz i pięć metrów mułu. W dodatku z podpaską na masce.
    • Gość: witoo Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 16:02
      @mego,poważna odpowiedż- ssjj peto,ssij pęto,ssij pęto,ssij pęto,ssij pęto....
    • ernstmag350 Re: Kia Cee'd | Nowa galeria 30.03.12, 16:04
      Samochód jak samochód. W tej klasie nic więcej nie potrzeba. Ci których stać i muszą się pokazać wybiorą VW, oszczędniejsi + małoletni sportowcy 10 letniego VW obowiązkowo TDI, a praktyczni mają trudny orzech do zgryzienia bo te auta sa naprawdę fajne (zwłaszcza nowy Hyundai)
    • Gość: fragles102 Re: Kia Cee'd | Nowa galeria IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 16:16
      Kolejne auto z dalekiego wschodu miazdzace szwabska konkurencje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka