Dodaj do ulubionych

Renault Grand Kangoo

IP: *.xdsl.centertel.pl 30.03.12, 17:51
Wygląda sympatycznie :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: GSP Re: Renault Grand Kangoo IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.12, 17:57
      Masz dzieci, musisz czesto wozic towar, uprawiasz materialointensywne hobby,
      nie masz gdzie spac gdy zona wyrzuci Cie z domu? ...
      Grand Kangoo

;)
    • Gość: Gryzli Re: Renault Grand Kangoo IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 18:25
      Idealny "nurkowóz"!!:)) Coś pięknego, o ile tylko trzeba przemieścić -oprócz osób- trochę ciężkiego sprzętu (butle. twensety, sprężarki itd.)
    • Gość: K Re: Renault Grand Kangoo IP: 212.180.165.* 30.03.12, 18:54
      A to się czymś różni od dacii logan mcv?
    • Gość: A Re: Renault Grand Kangoo IP: 109.74.100.* 30.03.12, 19:34
      @ Gość K
      Przesuwanymi drzwiami.
    • autumnproject Re: Renault Grand Kangoo 30.03.12, 20:43
      Przestańcie z tym "OD"! Niedouczone pismaki od Gazety Wyborczej.
    • Gość: vtec Re: Renault Grand Kangoo IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.03.12, 21:46
      Faktycznie, dla wyrzuconego z domu ten furgonik w sam raz. Trzeba sobie takie sprawić na ciężkie czasy :)

www.autokoncern.pl
    • Gość: pr Re: Renault Grand Kangoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 21:54
      Może i praktyczny, ale fotele z piekła rodem. Jak na tym wysiedzieć dłużej niż pół godziny?
    • Gość: Fortunat Re: Renault Grand Kangoo IP: 109.74.100.* 31.03.12, 00:00
      @ gość pr
      Gadanie. Jeździłem swego czasu Kangoo I generacji i jakoś nie przypominam sobie, bym cierpiał katusze. To na pewno nie są jakieś wzorce metra wśród foteli, ale nie dajmy się zwariować...
    • Gość: qwez Re: Renault Grand Kangoo IP: *.elblag.vectranet.pl 31.03.12, 00:02
      Wow świetnie to wygląda. Z tyłu jak nie Kangoo. Jaki to ma rozstaw osi? Bo na zdjęciach wygląda na bardzo duży. Chyba że to przez te krótkie zwisy po obu stronach.
    • Gość: jasne Re: Renault Grand Kangoo IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.03.12, 00:10
      i to za 90 tys.?? Jeeeesu, za co??
    • Gość: barbarus Re: Renault Grand Kangoo IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.12, 09:46
      Praktyczny samochód dla praktycznych ludzi.
      Nie to co jakieś szpanerskie wózki dla miłośników wąchania tureckich pierdów w 10 letnich BMW i paskach z Niemiec... ;)
    • Gość: G Re: Renault Grand Kangoo IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.12, 11:04
      Jesli traktujesz swoje dzieci jak worek kartofli to auto jest dla ciebie! Teraz takze podczas jazdy beda mogly sie poczuc jak worek ziemniakow.
    • Gość: JK Re: Renault Grand Kangoo IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.12, 11:52
      "Sprzedaż rusza we Francji w kwietniu. Nie wiadomo, czy ten model trafi do Polski."
      pewnie, że trafi, jako wraki sprowadzone z francuskich ubezpieczalni oczywiście bezwypadkowe, od pierwszego właściciela.
    • Gość: gośćć Re: Renault Grand Kangoo IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.12, 13:37
      Nie wiadomo czy trafi do Polski? Jeśli nie pod znaczkiem Renault to jako Mercedes Citan. Renault pod względem ceny też zapatrzyło się na Mercedesa, a nawet usiłuje siecią PRO+ zbliżyć się do standardów obsługi MB.
      Zobaczymy co z tego wyjdzie koncenrom, na pewną z korzyścią dla Klientów.
      Plus dla Renault za ten projekt z MB.

Dziwi mnie polityka Mercedesa, który wchodzi w wątpliwą kooperację, choć stać go na własną konstrukcję. Widmo Vaneo straszy po raz kolejny. Dobry ale nie do końca.
      Odrabianie strat na osobówkach - z sukcesem - rokuje porażkę na dostawczych?
      A może od nowego Mastera zaczyna się dominacja Renault w tym segmencie?
      Ciekawe czasy nadchodzą.

• marek_wasik Re: Renault Grand Kangoo 31.03.12, 16:42
      Renault indzie za trendami, mają już Grand Espace, Grand Scenic a teraz Kangoo dołączył do rodziny Grand. Osobiście używam takiego auta i mogę je wszystkim polecić, przestrzenie wewnątrz multum, komfort jazdy wprost rewelacyjny no i spalanie w normie. Ostatnio miałem okazję parkować swoim ESPACEM na parkingu przy <a href="HTTP://parking-lotnisko-wroclaw.com">lotnisko wrocław</a>
      i o dziwo nawet nie było problemów ze znalezieniem miejsca parkingowego na taki mały autobus
    • marek_wasik Re: Renault Grand Kangoo 31.03.12, 16:44
      Renault indzie za trendami, mają już Grand Espace, Grand Scenic a teraz Kangoo dołączył do rodziny Grand. Osobiście używam takiego auta i mogę je wszystkim polecić, przestrzenie wewnątrz multum, komfort jazdy wprost rewelacyjny no i spalanie w normie. Ostatnio miałem okazję parkować swoim ESPACEM na parkingu przy lotnisko wrocław i o dziwo nawet nie było problemów ze znalezieniem miejsca parkingowego na taki mały autobus.

Pzdr
      Marek z parking-lotnisko-wroclaw.com
    • Gość: jaca Re: Renault Grand Kangoo IP: *.swietojanska.net 01.04.12, 00:28
      @ marek_wasik no to chlopie miales szczescie, ja ostatnio jak stalem obok twojego espasa to ktos mi porysowal mojego wojadzera, wiecej tam nie pojade i innym tez odradzam.. poza tym za drogo
    • Gość: gość Re: Renault Grand Kangoo IP: 195.116.41.* 02.04.12, 09:50
      dla wielbicieli domowych mikrobusów ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka