Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Auto na majówkę

03.05.12, 11:30
Wszyscy odpoczywają, a Balkan haruje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 11:38
      Gdzie jest info o najnowszej Hondzie Accord IX generacji???????????
    • Gość: romisz Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.12, 12:42
      niekoniecznie haruje, bo mógł nagrać to odcinki tydzień temu a teraz tylko je zamieścił
    • Gość: k Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.128.180.112.dynamic.cablesurf.de 03.05.12, 13:04
      dzięki za świąteczne wydanie :)
    • Gość: asd(R) Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.xdsl.centertel.pl 03.05.12, 16:58
      @a-ndrze-j
      zebys sie nie zdziwił jak p.Jacek siedzi tydzień na urlopie a te odcinki zostały nakręcone w zeszłym tygodniu.

@Michał
      Stajesz się nudny jak flaki z olejem z ta Hondą.
    • Gość: Wombat Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: 31.178.126.* 03.05.12, 20:01
      Ranking fajny... mam tylko wrażenie, że z LR Disco macie tam taki trochę "love-hate relatioship" - wszak pojawił się też w rankingu najbardziej rozczarowujących aut ;-)

A moja (i mojej Lubej) Mazda 323 zupełnie przyzwoicie spisała się jako "auto majówkowe" - bez wodotrysków, ale też bez kłopotów dowiozła nas tam i z powrotem, zużywając przy tym rozsądne ilości paliwa :-)
    • Gość: Memlot Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.12, 20:08
      Panie Jacku, jak to jest że auta ktore Pan pokazuje w materiale filmowym to...angliki ?!

Koszlulka z Batmanem jest o wiele lepsza ;-)
    • Gość: epico Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.12, 20:16
      ile mozna sluchac o land roverze discovery.. to jest juz meczace, panowie aut jest tak mega mnostwo a wy ciagle o tym samym
    • Gość: Raffy07 Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.ip.netia.com.pl 03.05.12, 21:47
      @ asd(R) jestem za a nawet przeciw :-)
    • Gość: radar Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.radom.vectranet.pl 04.05.12, 00:52
      nakręcone wcześniej czy teraz - nie ma to znaczenia.
      Ważne, że Pan Jacek dba o nas i miło sobie kliknąć i obejrzeć krótki Motodziennik w ten piękny, majowy dzień :)
    • Gość: Ali G Re: Motodziennik: Auto na majówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 21:51
      Na filmie Toyota Avensis Verso, a Wy tu mówicie o Picnicu ;)

Najlepszym się zdarza, pzdr !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka