prikazka 01.05.10, 16:23 Hej dziewczyny, czy mogłybyście mi polecić jakiś nieoryginalny pałąk, który pasuje do Maclarena techno xt? A może są jakieś tacki pasujące do tego modelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaciha Re: Pałąk do Maclarena 01.05.10, 17:17 allegro.pl/item985187486_barierka_uniwersalna_maclaren_xlr_xt_quest_jane.html Mam ja do XT. Zalozenie jej chwile trwa bo trzeba sie chwilke nameczyc ale z kazdym razem jest lepiej bo sie gadzina wygina :) Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Pałąk do Maclarena 01.05.10, 20:43 ja mam taki palak uniwersalny kupilam go normalnie w sklepie wozkowym ja osobiscie wogole sie z nim nie mecze zapina sie raz dwa ale ja mam xlr on jest szerszy wiec moze dlatego Odpowiedz Link Zgłoś
prikazka Re: Pałąk do Maclarena 07.05.10, 22:15 Dziewczyny, kupiłam Maclarena i pałąk, który polecałyście. Paczka dzisiaj przyszła i nie mogę tego ustrojstwa zamontować. Na ramie po prawej stronie w miejscu, które wydaje mi się najbardziej odpowiednie dla pałąka, wystaje taki srebrny bolec, który uniemożliwia jego zapięcie. Można zamontować poniżej tego bolca, ale wtedy jest za nisko. Poza tym jest tak na styk, muszę się mocno nasiłować, żeby wepchnąć go na oby dwie rurki. Nie wyobrażam sobie, żebym tak kilka razy podczas spaceru zdejmowała i zakładała, jak dziecko będzie chciało sobie pochodzić. Dziewczyny, gdzie wy macie zamontowany ten pałąk? Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Pałąk do Maclarena 07.05.10, 22:21 ja montuje pod tym bolcem wez do gory nogami i bedzie wyzej bo z jednej strony jak montujesz jest nizej obracajac masz wyzej moj montuje sie elegancko nie wiem jakiego masz maclarena ja mam xlr i nie ma problemu z montowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
agaciha Re: Pałąk do Maclarena 08.05.10, 10:30 Mam zamontowany pod bolcem. Jest zupelnie ok. Pisalam Ci, ze przy XT bedziesz musiala sie troszke nameczyc. U mnie juz wchodzi ok ale z poczatku to maz musial go zapinac :) Ja nie odpinam palaka tylko wyciagam dzieci gora. Palak chcialam po to aby dziecko mialo sie czego trzymac i zebym Mu pasow za kazdym razem nie musiala zapinac jak chcialam podjechac 100 metrow. Odpowiedz Link Zgłoś
prikazka Re: Pałąk do Maclarena 08.05.10, 12:47 No właśnie, ja też w końcu zamontowałam pod bolcem i też głównie chciałam po to, żeby dzieć mógł się trzymać. Jeszcze nie chodzi, więc wkładam góra jak ty, ale jak zacznie i będzie chciało samo wchodzić do wózka i schodzić to będzie problem. Pewnie też będę ja musiała wkładać do wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
linkap_wawa Re: Pałąk do Maclarena 10.05.10, 15:45 ten uniwersalny palak trzeba troszke zgiac - popros faceta, bo ty pewnie nie dasz rady. Odpowiedz Link Zgłoś