autokwiat 18.07.12, 12:54 Wreszcie testy :) No, ale jestem jednym z nielicznych, którzy już mają Freemonta ;p hehe Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Pasjonat Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 10:42 7 osobowy Freemont to moje marzenie. Współpraca Fiata z Chryslerem to dobre posunięcie. Auto uniwersalne o bardzo ciekawym wyglądzie. Przestronne wnętrze to wielki plus, w końcu bez problemu udałoby się nam spakować na rodzinna wycieczkę :) Link Zgłoś
Gość: motożubr Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.12, 20:43 Fajne autko wyszło Fiatowi. Czegoś takiego w ofercie włochów brakowało. Chętnie widziałbym go w moim garażu:) Link Zgłoś
Gość: AdamJaa Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:31 Śledziłem tę wyprawę Freemontami na Syberię. Wyszło dobrze... Link Zgłoś
Gość: LechI Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:34 Trzeba pamiętać, że to była wyprawa organizowana przez producentów. To i dobrze i źle, z jednej strony chcą się promować z drugiej doświadczenie karze podchodzić dość ostrożnie... Ale z wielu opinii wiem, że to udane przedsięwzięcie. Link Zgłoś
Gość: Rakowiecki Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:35 Ale o samym samochodzie... Fajny, duży i nowy jak na gamę Fiata. Jeszcze nie jeździłem ale wygląda przyzwoicie. Link Zgłoś
Gość: MagdaDa Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:36 Mówienie, że samochody amerykańskie są złe, a niemieckie dobre jest tak powierzchownym sądem jak ocenianie jakości komputera po obudowie. Jak się dba to się ma... o tyle :) Jeżdżę Bravo od 6 lat i jestem zadowolona. Link Zgłoś
Gość: DamianL Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:37 Freemont to mocny samochód... przyda się na pewno komuś z dużą rodziną i sporą ilością bagażu... Czy do terenu nie wiem... na pewno w lekki teren tak. Link Zgłoś
Gość: MarekJ Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:38 To dość prosty a jednocześnie niezwykły samochód. Mocny, dynamiczny i wytrzymały - polecam. Link Zgłoś
Gość: Sebastian004 Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:39 Miałem przyjemność jechać... bardzo miło. Link Zgłoś
Gość: MechanikOLS Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:40 Fajne auto Link Zgłoś
Gość: WIKTAS Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:40 Wersja 170 KM... zdecydowanie najlepsza :) Link Zgłoś
Gość: SlawekS Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.play-internet.pl 01.08.12, 23:41 Prowadzę małą firmę i zakres jej działalności to wyceny gruntów... taki samochód przydałby mi się oj przydał... cena atrakcyjna Link Zgłoś
gerv.azy Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda 02.08.12, 14:15 Podoba mi się ten Freemont i w sumie chociaż nawet nie wiedziałem że to był samochód robiony z Chryslerem to coś mi tak wyglądał Chryslerowato - oni maja naprawdę dobrych designerów (IMHO :) ). W sumie chyba pierwszy fiat który mi się naprawdę podoba! Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fiat Freemont - test | Pierwsza jazda IP: *.warszawa.vectranet.pl 28.09.12, 20:51 www.freemontclub.pl - zapraszamy na forum dyskusyjne w całości poświęcone Freemontowi Link Zgłoś