28.10.12, 20:04
Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: szyna can a monitoring GPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 14:20
      Nie w każdym. Generalnie tylko w nowych autach.
    • Gość: Zenek Re: szyna can a monitoring GPS IP: *.centertel.pl 30.10.12, 20:29
      Tak. I to tych wyprodukowanych po 2007 roku. Niestety starsze nie mają can-a. Ale moim zdaniem najlepsza jest sonda paliwa do zbiornika.
    • Gość: jagienka_ehr Re: szyna can a monitoring GPS IP: *.ists.pl 17.09.13, 09:11
      ja również mam zainstalowany monitoring GPS w moim firmowym samochodzie. Jestem przedstawicielem handlowym, więc szef musi wiedzieć co gdzie i za ile. Podobno były w firmie sytuacje, że ktoś jeździł firmówką z rodziną lub podbierał paliwo. Żenada jak dla mnie ale co zrobić.
      • Gość: Boon Re: szyna can a monitoring GPS IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.14, 05:42
        U nas również były podobne przypadki, jednak szef jest mądrym człowiekiem i zainstalował w autach system Satis co momentalnie ukróciło proceder. Nie popieram złodziejstwa i w pełni zgadzam się z obraną przez niego taktyką, w końcu firma jest wspólnym dobrem i działanie na jej szkodę to tyle co działanie na niekorzyść wszystkich jej pracowników.
        • lincor_marek Re: szyna can a monitoring GPS 10.03.15, 17:59
          Ja u siebie w aucie posiadam urządzenie firmy LINCOR/ TruckOnline.
          Z racji tego, że jesteśmy producentem tego rozwiązania- zapraszam do przetestowania:)
          Innowacyjne rozwiązania, system bezabonamentowy i elastyczne kontrakty to tylko kilka powodów.
          www.truckonline.pl, www.lincor.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka