Gość: Bawarian IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 20:17 Nowa 3 Compact to ochyda, nowa 7 tez koszmar, 3 sedan po faceliftingu wygladąda z przodu jak citroen saxo. To juz nie ta firma. Ech.... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: XXXX Re: BMW schodzi na psy! IP: *.telia.com 20.08.01, 21:56 Nie niezchodzi.Po prostu inna klientala wsiadla XXXX Link Zgłoś
Gość: *@*@ Re: BMW schodzi na psy! IP: *.chello.pl 24.08.01, 10:32 Jak dla mnie to BMW na zawsze pozostanie najbardziej exclusive autkiem Link Zgłoś
Gość: MIK Re: BMW schodzi na psy! IP: 217.153.88.* 24.08.01, 10:37 Może i schodzi, ale ja i tak chętnie bym pojeździł.POzdrawiam Link Zgłoś
Gość: Michal Re: BMW schodzi na psy! IP: *.telia.com 24.08.01, 10:44 Robilem rozne doswiadczenia z ta marka.Po pewnym czasie stwierdzilem, ze faktycznie samochod lepiej przyspiesza jak ma sie na sobie dwuczesciowe ubranie. Jest jeden warunek, czesc dolna musi byc bufiasta. Jezeli popiera moja teze ktos to prosze zabierz na ten temat glos. Bedziemy wszyscy bardziej doswiadczeni.Pzdr Michal Link Zgłoś
Gość: susnset Re: BMW schodzi na psy! IP: 128.0.0.* 24.08.01, 10:48 Niestety u nas BMW nieciekawie sie kojarzy :( Dlatego osobiscie unikam. Ale obiektywnie patrzac (tylko) na samochod, to ma w sobie cos ... co reszta probuje kopiowac lub ignorowac. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: dario Re: BMW schodzi na psy! IP: *.europolgaz.com.pl 24.08.01, 11:27 To bądź facetem i popatrz obiektywnie. Mierżą mnie te wszystkie osobniki, które mówią, że to a to to dres, albo tamto a tamto to szpak. W przypadku BMW to zapewne zazdrość..... Jak będziesz tak patrzał i się zapatrzysz to Ci lat do życia zabraknie. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: bObO Re: BMW schodzi na psy! IP: 212.244.192.* 24.08.01, 11:28 Widzieliście nową "7"? Z przodu wygląda jak stara Nubira, z tyłu jak jakieś Audi. Link Zgłoś
Gość: sunset Re: BMW schodzi na psy! IP: 128.0.0.* 24.08.01, 11:53 > To bądź facetem i popatrz obiektywnie. Ok. Sprobuje. > Mierżą mnie te wszystkie osobniki, które mówią, że to a to to dres, albo tamto > a tamto to szpak. W przypadku BMW to zapewne zazdrość..... Niestety nie. W przypadku BMW to wqrwia mnie to ze jezdza niem przewaznie buraki, wiesniaki, tepaki.... Sprowadzi sobie taki pajac kalafiora w 6 czesciach, pozniej "prawie" wykonczy, wyklepie polakieruje taka harmonie i rznie glupa. To nie jest zazdrosc. Ja bym sie wstydzil poprostu. > Jak będziesz tak patrzał i się zapatrzysz to Ci lat do życia zabraknie. Dzieki za ostrzezenie. Pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: cholera Re: BMW schodzi na psy! IP: *.schunter.etc.tu-bs.de 25.08.01, 03:41 A ja chcialem kupic BMW 3 Cabrio a wiecie dlaczego ??? bo mi sie poprostu podoba , ale w tyl kraju to nie mozliwe ( paranoja nie moge kupic czegos co mi sie podoba ), i nie chodzi tu o to , ze zaraz karki ukradna ( chociaz to tez ), ale o to ze u nas zaraz bede kojarzony z dresem ( a tego bym bardzo nie chcial br br )!!! Takie cyrki sa mozliwe tylko u nas. Przez jakis czas mieszkalem w niemczech , tam wesola babcia w 3-ce cabrio , lub dziadzius jadacy na spacer z wnuczkiem nowiutka M5 to zadna rewelacja , a u nas ?? w takim aucie nie musze widziec kierowcy zeby wiedziec , jak wyglada ( to proste , lysa glowa , komorka przy uchu w lewej rece ( zeby bylo lepiej widac choc przewaznie bez karty sim , bo wcale o dzwonienie nie chodzi ) dresik , i pare innych charakterystycznych elementow .... PZDW Link Zgłoś
Gość: xym Re: BMW schodzi na psy! IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.01, 11:07 Gość portalu: cholera napisał(a): > A ja chcialem kupic BMW 3 Cabrio a wiecie dlaczego ??? bo mi sie poprostu > podoba , ale w tyl kraju to nie mozliwe ( paranoja nie moge kupic czegos co mi > sie podoba ), i nie chodzi tu o to , ze zaraz karki ukradna ( chociaz to tez ), > > ale o to ze u nas zaraz bede kojarzony z dresem ( a tego bym bardzo nie chcial > br br )!!! Takie cyrki sa mozliwe tylko u nas. Przez jakis czas > mieszkalem w niemczech , tam wesola babcia w 3-ce cabrio , lub dziadzius jadacy > > na spacer z wnuczkiem nowiutka M5 to zadna rewelacja , a u nas ?? w takim aucie > > nie musze widziec kierowcy zeby wiedziec , jak wyglada ( to proste , lysa > glowa , komorka przy uchu w lewej rece ( zeby bylo lepiej widac choc przewaznie bez karty sim , bo wcale o dzwonienie nie chodzi ) dresik , i pare innych charakterystycznych elementow .... zastanow sie co piszesz. Kompletna bzdura!Wlasnie przez takich jak Ty taki mity sa utrzymywane przy zyciu. Nie ma nic glupszego niz szufladkowanie. Nie kazdy lysy gosc jest drsem tak samo jak nie kazdy wlasciciel BMW jest debilem! To chore! Trzeba miec naprawde bardzo zawezony swiatopagalad by myslec tykimi kategorami! Link Zgłoś
Gość: Dudek Re: BMW schodzi na psy! IP: *.schunter.etc.tu-bs.de 26.08.01, 05:22 Rozejzyj sie w kolo palancie , to zrozumiesz , o czym gosciu pisze !!! Link Zgłoś
Gość: algreg Re: BMW schodzi na psy! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 22:18 Nie ma piękniejszej linii niż E36.Jeżdżę nią (mam 50lat)i nie chcę nic innego.Jeżdiłem różnymi,ale nic tak nie idzie po wąskim zakręcie jak trójeczka,no i ten gang 6cylinderków.Ale niestety przejechałem ponad 200tyszbliża się czas zmiany.Kiedy jednak patrzę na te modne nowe"designy" to mi przypominają kible bidety ,lub wanny.Aha a'propos BMW;jeżeli chcesz sałatkę z buraków....to wrzuć granat do BMW.Taki sms (niedot.E36) Link Zgłoś