Dodaj do ulubionych

Peugeot 1007

IP: 81.210.110.* 14.07.04, 09:58
Smart doczekał się konkurenta.
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Peugeot 1007 14.07.04, 14:08
      Ja dla mnie Samochód Roku. Genialnie proste rozwiązanie problemu ciasnych
      parkingów. Ciekawe jak wypadnie w bocznym crash-teście.
      • tomaszek874 Re: Peugeot 1007 14.07.04, 16:48
        w sumie w bocznym crash-teście nie powinno byc problemów. tylko ciekaw jestem
        jak będzie wyglądała później po ewentualnym wypadku sytuacja z otwieraniem
        drzwi. osobiśce gdybym miał wybierać to nawet nie zastanawiałbym się nad
        smartem. heh bardzo sympatyczne autko
    • Gość: psotka Re: Peugeot 1007 IP: *.darknet.com.pl 14.07.04, 20:52
      jest rewelacyjny,a znacie cenę?
    • Gość: autofan Re: Peugeot 1007 IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 14.07.04, 22:21
      Pininfarina to nie kobieta. On zaprojektował 1007.
      • Gość: wf Re: Peugeot 1007 IP: 5.5R* / *.kodak.com 14.07.04, 23:43
        samochod OHYDNY...jak ta pokraka moze sie podobac?
      • Gość: Pinin Farina Pinifarina to firma IP: *.chello.pl 15.07.04, 09:05
        Pinifarina to firma.
        Czy ty wierzysz za Pinin Farina projektuje jeszcze samochody
        i to od ponad 40-tu lat ?!

Boże, jak łatwo tym ludziom wciskac kit.
    • Gość: a idiotyczne! IP: *.client.comcast.net 15.07.04, 02:27
      jak wyjdziesz z tego samochodu po kraksie? idiotyczne rozwiazanie.
      • Gość: mak Re: idiotyczne! IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 02:55
        jak zwykle mieszkancy USA wola 2 tony zelaza wykute u kowala palace 25 ltr./100
        km,kupa smrodu i halasu.
        • Gość: huje z polski cieciu IP: *.client.comcast.net 15.07.04, 06:40
          walniety idioto co ma ameryka to problemu otwierania drzwi po wypadku. Nic tylko
          cie wlnac w ryj bezmyslny lomie
          • Gość: mak Re: cieciem to ty jestes IP: *.proxy.aol.com 15.07.04, 07:55
            przyjrzyj sie trepie lepiej fotografii,auto ma bardzo duzy sunroof czy
            szyberdach jak kto woli na calej dlugosci auta,jaki wiec problem z wyjsciem z
            auta po wypadku.
            • Gość: Mróz i benzyna Argumenty zamiast epitetów IP: *.chello.pl 15.07.04, 09:11
              > przyjrzyj sie trepie lepiej fotografii,auto ma bardzo duzy sunroof czy
              > szyberdach jak kto woli na calej dlugosci auta,jaki wiec problem z wyjsciem z
              > auta po wypadku.

Szczególnie jak bedzie lezal na dachu,
              bedziesz mial przetracony kregoslup,
              a benzyna sie bedzie lala z baku.

Poza tym, sunroof to napewno b.droga opcja...

Te drzwi beda sie notorycznie psuly, szczególnie w czasie mrozu i lodu.
              • Gość: Burek Re: Argumenty zamiast epitetów IP: 193.111.166.* 15.07.04, 09:32
                A po czym wnosisz ??? Ja jeździłem Mitsubishi SpaceRunner'em i też miał boczne
                drzwi odsuwane. Jakoś nie przypominam sobie, żeby się psuły, były z nimi
                problemy w zimie, czy coś. Wydaje mi się, że to niezły pomysł.

Burek

P.s. Przepraszam za wyrażenie, ale nasze społeczeństwo mnie wkurwia.
                Jakiekolwiek forum człowiek odwiedzi, to zawsze znajdzie się na nim jakiś jeden
                z drugim kutasem i wyzywają się od baranów, głąbów, debili a nie dyskutują
                kulturalnie posługując się rzeczowymi argumentami. Ale to inny temat. Jeszcze
                raz przepraszam za wyrażenia.
                • Gość: Mróz v Boski wiatr Re: Argumenty zamiast epitetów IP: *.chello.pl 15.07.04, 10:37
                  Gość portalu: Burek napisał(a):

> A po czym wnosisz ??? Ja jeździłem Mitsubishi SpaceRunner'em i też miał boczne
                  > drzwi odsuwane. Jakoś nie przypominam sobie, żeby się psuły, były z nimi
                  > problemy w zimie, czy coś. Wydaje mi się, że to niezły pomysł.

Mam Peugeota Berlingo z 97r jako 1-szy wlasciciel...
                  To nie jest japonczyk niestety...
                  - mam tez Nissana 92r 4-ty wlasciciel...- niebo a ziemia.
                  Oczywiscie na korzysc Nissana.

Pozdrawiam "japonczyków".
                  • Gość: Mróz v Boski Wiatr Re: Argumenty zamiast epitetów IP: *.chello.pl 15.07.04, 14:52
                    > Mam Peugeota Berlingo z 97r jako 1-szy wlasciciel...

Na ewentualne zarzuty odpowiadam że wiem co mam.
                    Ten Peugeot nie zasłużył u mnie by zwać go Partner...

Mam jeszcze Octavie tdi 99 1-szy wlasciciel.
                    Serwis Skody okropny, polacem jedynie w Ełku (jestem z W-wy), samochód OK.
          • Gość: Rune Re: cieciu IP: 62.148.88.* 15.07.04, 10:00
            Jedz mniej kurczaków na hormonach, chłopcze, pohamuj te chamskie słownictwo.
            Już za sam styl wyrażenia powinni ci zakazać jazdy czymś szybszym od dorożki
            (prowadzonej oczywiście przez mądrego konia). Tego typu ludzie na drodze to
            pewna śmierć. Kurna, kiedy wreszcie zaczną robić testy psychologiczne na
            kierowców - masa ludzi sie do tego w ogóle nie nadaje.
    • Gość: Luck Re: Peugeot 1007 IP: 62.148.88.* 15.07.04, 09:55
      Po co w takim pimpusiu takie mocne silniki? Jak babeczka (bo przecież mężczyźni
      takim czymś nie jeżdżą) nacisnie gaz, to ją będą wyciagać z wystawy sklepowej.
      Albo się pokula na zakręcie. Porąbało tych producentów.
      • Gość: 9ton Re: Peugeot 1007 IP: *.uni-mb.si 15.07.04, 10:30
        bardzo fajne autko. zastanawia mnie tylko jedno: koniec z obijaniem drzwi przy
        otwieraniu - a sasiedni samochod? kazdy wie, ze otwierajac drzwi w glownej
        mierze uszkadzamy samochod sasiada. ponadto wjechanie w waska luke spowoduje,
        ze do swojego samochodu nie wjedzie sasiad z klasycznymi drzwiami, albo nam
        obije piekny lakier.
        niestety nie ma rozwiazan idealnych
        pozdr ze Slovenii
        • Gość: Mróz v Boski Wiatr Re: Peugeot 1007 IP: *.chello.pl 15.07.04, 10:44
          >kazdy wie, ze otwierajac drzwi w glownej
          >mierze uszkadzamy samochod sasiada. ponadto wjechanie w waska luke spowoduje,
          >ze do swojego samochodu nie wjedzie sasiad z klasycznymi drzwiami, albo nam
          >obije piekny lakier.

Ach jak ja lubie inteligentnych, kulturalnych ludzi.
          A w Słoweni ich pewnie niemało.

Pozdrowienia z naszej wspólnej UE
          • Gość: 306 Re: Peugeot 1007 IP: *.ic.invar.com.pl 15.07.04, 11:20
            Parkingi - to faktycznie slaby argument za takim typem drzwi. Ale juz
            garazowanie - owszem. Wzrasta rowniez wygoda w dostepie do wnetrza auta. Nie
            bez kozery praktycznie wszystkie auta dostawcze boczne drzwi maja wlasnie
            suwane a nie uchylne. Jak kazde rozwiazenie i to bedzie musialo sie sprawdzic w
            praktyce. Pozyjemy, zobaczymy. Oby tylko dane nam bylo wyprobowac, bo chcialbym
            miec dylemat, jaki samochod kupic, a nie skad wziac pieniadze na jakikolwiek :)
            • Gość: Mróz v Boski Wiatr Re: Peugeot 1007 IP: *.chello.pl 15.07.04, 14:41
              > Parkingi - to faktycznie slaby argument za takim typem drzwi. Ale juz
              > garazowanie - owszem.

Tyle tylko, że garaże budowane sa z myślą o samochodach przynajmniej średniej klasy.
              A mówimy wszak o maleństwie...
              • Gość: pepo Re: Peugeot 1007 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 20:42
                W jednym garażu bedzie teraz można trzymać dwa takie autka;)
                P.
      • Gość: Kaputt Re: Peugeot 1007 IP: *.chello.pl 20.07.04, 15:12
        To ma byc "elitarny" maluch.
        Coś jak Lancia elefantino...
        13-14 tys EUR !!!

Krótko, dla ludzi nie liczących pieniędzy i nie znających się na motoryzacji...

Ostatnio jest moda na drogie maluchy:
        mini
        smart
        itp.

Wygląda że każdy producent zachce mieć w ofercie drogiego malucha.

Dzisiaj ludzie kupują samochody oczami.
        M.innymi z tego względu ich jakość spada gwałtownie.
        Za 5 lat dzisiejsze nówki nie będą się do niczego nadawać.

Padnie elektronika i pełen KAPUTT !!!
        I zacznie się dpoiero biadolenie...
    • Gość: MarciN Re: Peugeot 1007 IP: 213.199.201.* 16.07.04, 07:14
      Panowie redaktorzy troszke konsekwencji!!!!
      W tamtym numerze pisaliscie ze odsuwane drzwi nigdy sie nie przyjma a juz w tym
      je wychwalacie. Moze sie z sobą nie kontaktujecie? A opis R1 wyglada jak opis
      komarka z turbodoładowaniem. Ileż w nim emocji podziwu. A jakiż on dlugi.
      Ciekawe czy czytacie to forum. Możebyście sie troszke postarali. Chyba że od
      jeżdżenia wam mózgi spuchły. nightwolf@wp.pl
    • Gość: Francuz Re: Peugeot 1007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:52
      Jak zawsze powtarzam francuskie samochody sa o kilometr do przodu od konkurencji. Nie raz mialem juz problem z zaparkowaniem w duzych centrach handlowych + wyjsciu z samochodu (mieszkam w Warszawie). Takie rozwiazanie choc tez ma swoje minusy jest w MIEŚCIE nie do zastapienia. Wiecej takich samochodow!
      Ps.Dodatkowo piekna linia nadwozia jak zwykle we francuzach.
    • Gość: naiwny PRLowiec A może bojkocik żabojadów..... IP: *.espol.com.pl 18.07.04, 00:55
      Jak na dłoni widać sympatie i antypatie duetu znacjonalizowanej polityki i ekonomii !!!
    • Gość: daniel.jed Re: Peugeot 1007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 02:53
      13 tys euro za takie gówno? Z tymi przesuwanymi drzwiami upodabnia się do
      dostawczaka.A jak to w peugeocie elektryka drzwi zaraz się spier (zepsuje).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka