stankiee 27.07.04, 09:44 Czy istnieje możliwość sprawdzenia, wyliczenia on-line opłaty z tytułu oc i AC w różnych firmach? Obecnie mam polisę w PZU. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kocio Re: Opłaty OC, AC ? IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 13:41 Kiedys mocno sie uszukalem i nic z tego. Na pewno na stronach ubezpieczycieli nie ma. Jedyne wyjscie to, ze jakis pasjonat poszuka i zamiesci. Jednak i tak nie byloby to zbyt miarodajne poniewaz istnieja ceny umowne i czasem mozna cos wytargowac. Link Zgłoś
stankiee Ile więc płacicie? 27.07.04, 16:41 Staram się ustalić, ile zapłacę: rocznik '97-'99 pojemność 1.7 wartość ok.22tys. Od trzech lat mam OC, bez szkód. Znalazłam jedną stronę z wyliczeniem i wyszło mi prawie 1.6tys. ze zniżkami:((( Link Zgłoś
Gość: Moto Re: Ile więc płacicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 17:05 Wyliczenia on-line ma allianze. Ale taniej jest w Link4 - tyle że jest to wyliczenie on-telephone-line, ale ceny są atrakcyjne. Link Zgłoś
Gość: helulka Re: Ile więc płacicie? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.07.04, 21:34 najlepiej wpisz w wyszukiwarke: broker ubezpieczeniowy zadzwoń pod któryś z wyswietlonych numerów, odpytają Cie o samochód, Ciebie (zależy w jakim miescie jest auto zarejestrowane, ile masz lat, kto uzytkuje oprócz ciebie samochód) i mase podobnych z pozoru upierdliwych pytań, ale bez tego żadna z uzyskanych informacji nie będzie pełna. Przez brokera możesz później zawrzeć to ubezpieczenie w wybranym przez siebie towarzystwie ubezpieczeniowym, a co najważniejsze w żadnym przypadku czyli jak skorzystasz z ich rady i ubezpieczysz za ich pośrednictwem albo tylko dowiesz sie co i za ile - nie bedziesz musiał(a) nic za to płacić - bo usługi te są bezpłatne (oprócz ewentualnych impulsów telefonicznych :) dla przykadu we Wrocku za pojemność 1,6 w Generali płace 330 zł za rok w pzu te samo obowiązkowe ubezpieczenie jest o 200 zł droższe (oczywiście nie jest to reguła) pozdrawiam jak chcesz sie czegoś wiecej dowiedzieć gg 1036524 Link Zgłoś
hippolin Re: Opłaty OC, AC ? 27.07.04, 17:28 www.e-insurance.pl/komunik/index.htm Tam sobie popatrz. Link Zgłoś