Dodaj do ulubionych

Parking przy lotnisku w Katowicach

05.08.13, 22:04
Czy bezpośrednio przy lotnisku w Katowicach jest parking strzeżony?

Nie chcę szukać parkingu z dojazdem, ale zależy mi, aby zaparkować, tak jak np. przy Okęciu na strzeżony zaraz przy terminalu i na piechotę podejść kilkadziesiąt metrów.
Obserwuj wątek
    • nazimno Re: Parking przy lotnisku w Katowicach 05.08.13, 22:18

www.katowice-airport.com/pl/dla-podroznych/parkingi-parking-1
      • pacanek_ten_prawdziwy Re: Parking przy lotnisku w Katowicach 06.08.13, 00:33

Hallo nazimno !!!!

rraaddeekk napisal bardzo wyraznie :

A ty podajesz link do parkingu 1 - ktory jest NIESTRZEZONY .

problemy ze zrozumieniem ???
        Wiem , zaraz napiszesz , ze to przyklad , zeby sobie sam znalazl -
        • nazimno Jest telefon. Wytlumacza mu. 06.08.13, 10:00
          On jest rozgarniety.
          A Ty byles kiedys w Pyrzowicach?

PS
          A Tobie trzeba podawac szczegolowy przepis na jajecznice?
        • nazimno Podam Ci przepis na jajecznice.... 06.08.13, 10:02

www.katowice-airport.com/pl/dla-podroznych/parkingi-parking-3

PS
          Nawet slepy to sobie znajdzie.
          Nie wiem tylko czy ceny mu sie spodobaja na strzezonym.
          • pacanek_ten_prawdziwy Re: Podam Ci przepis na jajecznice.... 06.08.13, 17:43
            Hallo nazimno !!!!

• nazimno ...caly pacanek, caly on... 06.08.13, 19:26
              Jak sie pacankowi nie poda "kawy na lawe", to pacanek ma dylematy zyciowe.

PS
              rraaddeekk zadajac to pytanie udowodnil, ze szukac nie umie.
              Jak sie nie przewroci, to sie nie nauczy.
              (zupelnie jak Ty)

• pacanek_ten_prawdziwy Re: ...caly pacanek, chce na temat , a nazimno nie 06.08.13, 19:31
                Hallo nazimno !!!!

• nazimno ...pacankowa katarynka... 06.08.13, 21:18
                  (wystarczy pokrecic korbka, a papuga wyciagnie los)
                  • pacanek_ten_prawdziwy Re: ...pacankowa katarynka...pracuje 06.08.13, 23:06

Hallo kataryniarzu nazimno !!!!

rraaddeekk :
                    "Czy bezpośrednio przy lotnisku w Katowicach jest parking strzeżony?"

nazimno :
                    www.katowice-airport.com/pl/dla-podroznych/parkingi-parking-1
                    link do parkingu niestrzezonego

rraaddeekk :
                    "Nie chcę szukać parkingu z dojazdem, ale zależy mi, aby zaparkować, tak jak np. przy Okęciu na strzeżony zaraz przy terminalu i na piechotę podejść kilkadziesiąt metrów. "

ja :
                    Hallo nazimno !!!!

nazimno :
                    Jest telefon. Wytlumacza mu. On jest rozgarniety.
                    Podam Ci przepis na jajecznice.... ( smieszne ??? , czy tylko durnowate i szczeniackie ?? )
                    Nie wiem tylko czy ceny mu sie spodobaja na strzezonym.

Moje pytanie : gdzie rraaddeekk pisal cos o cenie ???
                    • nazimno Widzisz, pacanku...klamczuszku...katarynkowy 06.08.13, 23:29
                      Wiesz, dlaczego Cie pytalem, czy byles w Pyrzowicach?
                      Domyslasz sie choc?

Powiedziales, ze TAK:
                      Cyt.:

> nazimno do mnie :
                      > "A Ty byles kiedys w Pyrzowicach? "
                      >
                      > ja do nazimno :
                      > "tak"

Pojecia nie masz o rozkladzie lotniska w Pyrzowicach.
                      Nigdy tam nie byles.

rraddekk pisal:

...zaraz przy terminalu i na piechotę podejść kilkadziesiąt metrów....

Tym parkingiem jest parking P1A albo P1B, polozone sa one
                      rzeczywiscie blisko terminali "A", "B", dokladnie tak jak chcial rraaddeekk.

Parking strzezony P3 jest polozony ZNACZNIE dalej od terminali "A" lub "B".

Teraz wsiadaj w samolot i zwiedzaj Pyrzowice z GPSem w lapkach.
                      I kto sie tutaj BLAZNI, pacanku...?

• pacanek_ten_prawdziwy Re: Widzisz, pacanku...klamczuszku...katarynkowy 06.08.13, 23:35
                        nazimno :
                        "Pojecia nie masz o rozkladzie lotniska w Pyrzowicach.
                        Nigdy tam nie byles."

Ja :
                        przepraszam , ze ty lepiej wiesz odemnie , gdzie bylem , a gdzie nie .

A co na temat czytania ze zrozumieniem ??
                        forum.gazeta.pl/forum/w,20,146233717,146252217,Re_pacankowa_katarynka_pracuje.html
                        troll nie na temat , rozmydlic , rozmydlic .
                        • nazimno ... po prostu klamiesz jak najety... 06.08.13, 23:37
                          Lepsze slowo: lzesz.

To JA wyciagam wnioski, a nie TY.
                          A wniosek jest taki, ze LZESZ mowiac, ze tam byles.
                          • pacanek_ten_prawdziwy Re: ... po prostu klamiesz jak najety... 06.08.13, 23:45

O widze ze troll nazimno jest znowu w swoim zywiole , nic na temat , tylko osobiscie .

Nie , nie napisze tego do do moderatora , tak jak to zrobil kiedys troll nazimno :
                            "musimy cos zrobic z tym bydlakiem nazimno , bo to bydle znowu mnie obraza"

Poprostu zignoruje tego trolla

oki , jak tobie bedzie lepiej to przeczytaj caly ten temat od poczatku i zastanow sie nad tym o co prosil rraaddeekk a co ty podales .
                            Hmmm , jeep , sam widzisz jak blednie ( dales sie zwiesc ) oceniles -
                            • nazimno "beblanie" pacanka, zlapanego na klamstwie. 06.08.13, 23:51
                              • pacanek_ten_prawdziwy Re: "beblanie" pacanka, zlapanego na klamstwie. 06.08.13, 23:55
                                O widze ze troll nazimno jest znowu w swoim zywiole , nic na temat , tylko osobiscie .

Nie , nie napisze tego do do moderatora , tak jak to zrobil kiedys troll nazimno :

• nazimno gramofon, pacanku, gramofon 07.08.13, 00:01

forum.gazeta.pl/forum/w,510,146189337,146252836,Nawet_stary_gramofon_z_plyta_z_ebonitu.html
                                  • pacanek_ten_prawdziwy Re:troll ??? i tak pozostalo Ci tylko to bydle ?? 07.08.13, 00:17

a co ma ten twoj wpis z tematem :
                                    forum.gazeta.pl/forum/w,510,146189337,146189337,Hmmm_karanie_bez_podstaw_prawnych_.html
    • joyad Re: Parking przy lotnisku w Katowicach 16.08.13, 19:48
      A czy są parkingi gdzieś dalej może ale trochę tańsze??Może jakieś inne opcje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka