Gość: Konrad P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:30 Samochód bardzo fajny i przyejmny. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Paweł Re: Samochody używane: Chrysler Neon '94-'99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:20 Bardzo fajne auto - daje ogromną przyjemność z jazdy za w sumie niewielkie pieniądze, ma znakomity przelicznik masy do mocy silnika przez co lepiej przyspiesza niż auta z mocniejszym silnikiem. mam 10 letnie i rdza się go nie ima (ocynkowane nadwozie) po 140tys musiałem zmienić uszczelkę (założyłem MLS)to od razu wykorzystałem i zmieniłem pasek rozrządu i napinacze. (uszczelka ~240, pasek 180, napinacz i rolka prowadząca 160zł) Klocki hamulcowe (~180-250zł komplet) zmieniam co 8-10 mies. (lubię jeździć:-)). Jak najbardziej polecam. Aha i jeszcze znakomicie się trzyma w zakrętach przy dużej prędkości - jeszcze nie miałem auta które by się tak prowadziło. A miałem maluszka, renault alpine i starą Beemkę 3. Kupiłbym takie samo tylko nowe - a nowa seria (od 2000) już mi się tak nie podoba:-( Link Zgłoś
Gość: Simarco Re: Samochody używane: Chrysler Neon '94-'99 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 23:47 Ja jeżdżę coupe.Sympatyczne, oryginalne i sprytne auto.Bardzo je lubię. Paweł, napisz gdzie się zaopatrujesz w części do swojego neona? sitkom@wp.pl Marek. Link Zgłoś
final14 Re: Samochody używane: Chrysler Neon '94-'99 13.09.04, 16:15 przejezdzilem 9 lat neonem i byl naprawde super. mial to cos i zapas mocy pod noga. po tym okresie, wkurzylem sie na niego, poniewaz zaczal sie juz sypac (150.000km) - tanie auto i nie przejezdza 1 mln km. zachcialo mi sie niezawodnosci, trwalosci to kupilem mazde 323 1,6 105KM 16v i.... wdepnalem w wielkie g....no. co z tego, ze sie mniej psuje, plastiki lepsze, jak to auto w ogole nie jedzie....i w dodatku przerazliwie warczy. chyba kupie nastepnego neona...moze srt-4... Link Zgłoś
jan.kulczyk Re: Samochody używane: Chrysler Neon '94-'99 13.09.04, 18:59 No dobra to już Konrad/Paweł/final14 powiedz, za ile chcesz tego neona sprzedać i w jakim komisie stoi? ;))) Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Samochody używane: Chrysler Neon '94-'99 IP: *.ima.pl 29.10.04, 10:14 Mam Neona 1995r. i w brew opisowi na stronie mój egzemplarz ma skrzynię biegów cztero biegową automatyczną (skrzynia wersja sport).Skrzynka jest super !!! Przyspieszenie i redukcja biegów jest oszałamiające.Autko jest naprawdę super. Link Zgłoś
Gość: viper Re: Samochody używane: Chrysler Neon '94-'99 IP: *.lodz.mm.pl 29.01.05, 15:23 Ja też posiadam neona, Super autko, jak co to mam sporo części, viper@lodz.mm.pl Link Zgłoś
Gość: elemelek Re: Samochody używane: Chrysler Neon '94-'99 IP: 195.242.232.* 29.01.05, 15:33 troche awaryjny i ma swoje niedociagniecia (stuki nadwozia, falowanie uszczelek), ale za to mocny silnik rekompensuje wszelkie straty... z nadwyzka. no i przede wszystkim jest tanim samochodem. jako drugi w rodzinie, do miasta jest ok. poza tym, w polsce (nie w stanach) ma swoj oryginalny urok (tu oczywiscie kwestia gustu). obecnie posiadam japonski kompakt 1.6 automat '02 i stwierdzam, ze chetnie zamienilbym spowrotem bezawaryjnosc i nietrzeszczacy plastik na mocny silnik, ktory posiadal neon. :)) Link Zgłoś
Gość: gosc z k Re: Samochody używane: Chrysler Neon '94-'99 IP: *.dsl.teksavvy.com 01.02.05, 00:27 Don't walk away from this car - run away from it. Link Zgłoś