Dodaj do ulubionych

wątek o dresie z Seata z Wrocławia

04.08.04, 22:43
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=14645832
Obserwuj wątek
    • remo29 Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia 05.08.04, 08:17
      Łooo... Ładny burak z tego seatowego miszcza... Jak będę we Wrocku, to sie rozejrzę, może też sobie eksponata pooglądam. A nie lepiej złapać go z tą jego tjónigowaną popierdółką w jakąś sieć i puszczać na terenie zamkniętym? Taki Truman Show? Pogadajcie z Gucwińskim, chłop ma kawał placu i doświadczenie ;)
    • Gość: SEAT_MASTER Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 09:12
      Jeszcze cie frędzlu tutaj nie było?
      Wsiadaj do swojej skodziny i pędź lalusiu
    • remo29 Podbijam, bo chyba dialog się nawiązuje ;) [n/t] 05.08.04, 11:00
    • Gość: koleś Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 05.08.04, 14:32
      Ale chłopie reklamy narobiłeś Seat Masterowi :-) Łysa pała teraz kumpli po
      kafejkach internetowych ciąga i mówi "zobaczcie chłopaki jak o mnie piszą w
      necie. Zawsze wiedziałem że jestem zajebi... driver." Przy okazji spogląda na
      opaloną łapę która zapewne jest ciągle wywalona za okno.
      Na ale "poszukiwaczu alarmu" należy mu pozazdrościć tych plastikowych laleczek
      które wyrywa (najczęściej z brudnymi szyjami i poobżeranymi pazurami).

A może zrobimy zrzutke i mu misia na lusterko kupimy , albo jakieś gustowne
      kołpaczki w pełnym chromie. :-)

Jak ja nie cierpie tego bydła.
      • Gość: SEAT_MASTER Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 15:59
        Kolejny kmiotek sie wypowiedział
        Rawicz, Rawicz- a gdzie to kurvva jest!
        u was to pewnie wypasione fury jezdza co?
        Co za cioty
        • Gość: Ble Rawicz IP: 195.136.112.* 05.08.04, 16:16
          Seat-Master, Rawicz jest miastem powiatowym na południu Wielkopolski, przy
          granicy z województwem dolnośląskim. Nie przyznawaj się, że tego nie wiesz, bo
          potwierdzasz to co pisali o Tobie przeciwnicy na forum wrocławskim i auto-moto:
          że jesteś niewykształcony i mało inteligentny. Napisać: gdzie jest Rawicz, to
          tak jakby napisać: jestem mułem i źle się uczyłem w podstawówce.
          • Gość: ktos Re: Rawicz IP: *.class146.petrotel.pl 05.08.04, 16:26
            Hehe, Sreat Master zgadnij teraz gdzie leży Płock :)
            • Gość: SEAT_MASTER Re: Rawicz i plock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 17:24
              wali mnie to gdzie jest rawicz i tym bardziej plock
              nie sadze ze kogos to interesuje. jak pochodzicie z rawicza albo z plocka to
              tam siedzcie. ja bym sie nie przyznawal ze jestem z plocka albo rawicza
              • Gość: gość Re: Rawicz i plock IP: *.c151.petrotel.pl 05.08.04, 22:37
                Dobra Seat Sreat, to teraz się przyznaj skąd jesteś. :P
                (nie, nic do cię nie mam, tak tylko się nudzę przed kompem :D )
              • Gość: yater Re: Rawicz i plock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:49
                Misiu czochraty tylko sie nie przyznawaj, że jeste s z wrocka bo bede sie
                wstydził i poprosze jakas rodziny z rawicza albo z płocka ( w najgorszym
                wypadku warszawy) o adopcje
              • Gość: Ble Re: Rawicz i plock IP: 195.136.112.* 06.08.04, 13:11
                Gość portalu: SEAT_MASTER napisał(a):

> wali mnie to gdzie jest rawicz i tym bardziej plock
                > nie sadze ze kogos to interesuje. jak pochodzicie z rawicza albo z plocka to
                > tam siedzcie. ja bym sie nie przyznawal ze jestem z plocka albo rawicza

Jezus Maria!!! Gdzie jest Płock - też nie wiesz??? Czy ciebie chłopie znaleźli
                w dżungli jak Tarzana? Ciebie to nie może tak po prostu walić... Nie ma
                znaczenia czy na tym forum ktoś jest z Rawicza czy z Płocka. Na tym forum nie
                ma nikogo z Sydney, ale wszyscy wiedzą, że to w Australii, bo takie rzeczy się
                po prostu wie ze szkoły podstawowej! Pojąłeś analogię z tą Australią? To trudne
                słowo, dam link, żebyś sobie sprawdził o co chodzi.

sjp.pwn.pl/slowo.php?co=analogia
                • Gość: SEAT_MASTER Re: Rawicz i plock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 13:29
                  Gość portalu: Ble napisał(a):

> Gość portalu: SEAT_MASTER napisał(a):
                  >
                  > > wali mnie to gdzie jest rawicz i tym bardziej plock
                  > > nie sadze ze kogos to interesuje. jak pochodzicie z rawicza albo z plocka
                  > to
                  > > tam siedzcie. ja bym sie nie przyznawal ze jestem z plocka albo rawicza
                  >
                  > Jezus Maria!!! Gdzie jest Płock - też nie wiesz??? Czy ciebie chłopie
                  znaleźli
                  > w dżungli jak Tarzana? Ciebie to nie może tak po prostu walić... Nie ma
                  > znaczenia czy na tym forum ktoś jest z Rawicza czy z Płocka. Na tym forum nie
                  > ma nikogo z Sydney, ale wszyscy wiedzą, że to w Australii, bo takie rzeczy
                  się
                  > po prostu wie ze szkoły podstawowej! Pojąłeś analogię z tą Australią? To
                  trudne
                  >
                  > słowo, dam link, żebyś sobie sprawdził o co chodzi.
                  >
                  sjp.pwn.pl/slowo.php?co=analogia

hehe i co jeszcze madrego znalazles w inecie?
                  chcesz mnie geografii uczyc petaku? to se najpierw wytrzyj nos osmarkancu
                  slowniki czytasz? czytaj czytaj - zmadrzejesz
                  • Gość: Ble Re: Rawicz i plock IP: 195.136.112.* 06.08.04, 14:21
                    > slowniki czytasz?

O Jezu! Na polskim też nie uważałeś?! Słowników się NIE CZYTA. W słownikach się
                    SZUKA lub SPRAWDZA.
    • Gość: killdebil2ipół Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia IP: *.toya.net.pl 05.08.04, 22:57
      tego wała z seata trzebaby wziąść między tiry i zablokować na przejeździe
      kolejowym, gwarantuję że nie ma nikogo kto by zapłakał, to chwast bez grama
      mózgu. na szczeście ma o jeden zwój mózgowy więcej od gołębia, bo inaczej to by
      obsrywał samochody na parkingach.
      • Gość: pfan Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 23:36
        > tego wała z seata trzebaby wziąść między tiry i zablokować na przejeździe
        > kolejowym, gwarantuję że nie ma nikogo kto by zapłakał, to chwast bez grama
        > mózgu. na szczeście ma o jeden zwój mózgowy więcej od gołębia, bo inaczej to by
        >
        > obsrywał samochody na parkingach.

a jaka dasz mi gwarancje ze tego nie robi?
    • Gość: pan leon z poczty Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia IP: *.media4.pl 05.08.04, 23:47
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=14679977
      jak widac dres z seata jest wszędzie :-))
      • remo29 Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia 06.08.04, 09:28
        [...]
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=14679977
        > jak widac dres z seata jest wszędzie :-))

No, się posmarkałem! :)))
        Co za kmiot... A ta elokwencja...
        Do kolegi, który jest z Rawicza:
        Nie pisz więcej o Rawiczu, Dolnym Śląsku i takich rzeczach, bo miszcz wyjedzie do MacDonald'sa i się zgubi w natłoku informacji... Toż widać, że RAM'u ma jak wczesne Atari...
        • Gość: Gamoń Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia IP: 212.160.138.* 06.08.04, 11:12
          remo29 napisał:

> (...) Toż widać, że RAM'u ma jak
          > wczesne Atari...

LOL!!! ;-DDD

Nie wiem czy kolegi "trzypaski" nie przeceniasz... Atarynka to jednak było coś.
          Dla mnie ten pan to najwyżej ZX81. I to bez magnetofonu...
          • mariusz_d1 Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia 06.08.04, 11:50
            Gość portalu: Gamoń napisał(a):

> remo29 napisał:
            >
            > > (...) Toż widać, że RAM'u ma jak
            > > wczesne Atari...
            >
            > LOL!!! ;-DDD
            >
            > Nie wiem czy kolegi "trzypaski" nie przeceniasz... Atarynka to jednak było coś.
            >
            > Dla mnie ten pan to najwyżej ZX81. I to bez magnetofonu...

ZX 80
            • remo29 Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia 06.08.04, 12:35
              >> Dla mnie ten pan to najwyżej ZX81. I to bez magnetofonu...
              >
              > ZX 80

No przecież prosiłem!
              No skąd gościu ma wiedzieć, że symbol "ZX" nie ma nic wspólnego z tjóningiem i sterydami?
    • Gość: Alinka Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia IP: 193.158.30.* 06.08.04, 12:36
      A mnie sie wydaje, że Wy nie jestescie o wiele lepsi od pana w dresie.
      Wasze wypowiedzi (niektóre) są na równie niskim poziomie.
      "Bystrość" i pojmowanie czytanego textu to też nie Wasza domena.
      Sami się nakręcacie a on pewnie teraz czyta i sie z Was śmieje.
      Ja go tam wcale nie bronę - ale jego prostackie teksty mnie bardziej ubawiły
      niż wasze. Hihi

-------------------------------------------
      Postrofionka -
    • proceaupe Re: wątek o dresie z Seata z Wrocławia 06.08.04, 12:47
      tak czytam i czytam, ale w koncu nie dowiedzialem sie z jakiego powodu ten caly
      najazd na krewkiego mlodziana z Seata? O co chodzi?
      • Gość: Stanley Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 06.08.04, 14:46
        skodziarze albo gorzej. O co w ogóle chodzi ?
        • Gość: SEAT_MASTER Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 15:29
          skodziawkowcy nie robia z siebie az takich pajacow jak ta zgraja tutaj
          a bryluje remo29 i smieszny kolo z plocka (gdziekolwiek to jest)
          ale wieeem - plock to tam gdzie mgla krowy dusi i psy pija wode choojami
          • remo29 Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to 06.08.04, 15:37
            [...]
            > a bryluje remo29 i smieszny kolo z plocka (gdziekolwiek to jest)

Rozbawiłeś mnie ziomal. Jak będę się wybierał do rodzinnego Wrocka (Wrocka - nie Płocka), to dam cynk, żebyś mógł popalić trochę gumy pod moim nosem ;)
          • 10danek Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to 06.08.04, 15:40
            Gość portalu: SEAT_MASTER napisał(a):

> skodziawkowcy nie robia z siebie az takich pajacow jak ta zgraja tutaj
            > a bryluje remo29 i smieszny kolo z plocka (gdziekolwiek to jest)
            > ale wieeem - plock to tam gdzie mgla krowy dusi i psy pija wode choojami

Mlodziencze, juz dales popis eurydycji i nie powinienes dalej obnosic sie ze
            swoja tepota. To ze masz rowniez dostep do internetu to jest juz zbyt wiele. To
            zlamanie praw ochrony mniejszosci pokrzywdzonych przez los.
        • remo29 Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to 06.08.04, 15:41
          > skodziarze albo gorzej. O co w ogóle chodzi ?

Przeczytaj pierwszy post tego wątku, a w zasadzie to co w nim zlinkowane.
          • proceaupe Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to 06.08.04, 15:52
            No przeczytalem, ale wciaz nic nie wiem. Jakis gosc pomstuje na kierowce Seata,
            poddaje w watpliwosc jego umiejetnosci kierownia autem, odsyla go do miejsca
            pochodzenia. Ten mu odpowiada dosc lapidarnie i zdawkowo (niesmialy jakis...),
            itd. itp. Co takiego popelnil na drodze ten kolo, ze mu tak dosrywacie?
            • Gość:   Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to IP: *.class146.petrotel.pl 06.08.04, 19:32
              Dajcie mu spokój, widać że pisząc na forum męczy się bardziej niż komp
              profesorka z Fraglesów (64kb RAMu i 6 gniazd rozszerzeń na płycie głównej) przy
              próbie odpalenia NFSU.
            • remo29 Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to 06.08.04, 22:50
              Spodobała mi się klasyczna dresiarska retoryka: "Odjebaj sie", "ssij frajerze"
              itp. Napisałbyś coś tak głębokiego?
              • proceaupe Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to 06.08.04, 22:52
                :))) racja:) to faktycznie urocze:)
                • remo29 Re: Właśnie. Może to jakiś równiacha, a tamci to 06.08.04, 22:59
                  > :))) racja:) to faktycznie urocze:)

O! Znowu ktoś się uwziął na tego równiachę...
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=14721143
                  Będę wkrótce we Wrocku. Chyba gościa odszukam i zrobię sobie z nim zdjęcie, bo
                  wyrasta na gwiazdę...
              • Gość: SEAT_MASTER Remo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 23:01
                remo remo
                moj kolejny pies bedzie sie wabil remo
                to bardzo pasuje do psa
                chyba kupie ratlerka
                one tez tak duzo szczekaja
                • remo29 Re: Remo 06.08.04, 23:08
                  [...]
                  > chyba kupie ratlerka one tez tak duzo szczekaja

Eeee... no co kumple powiedzą? Taki kolo, master, twardziel - z ratlerkiem??
                  Toż to obciachowe nawet u cioci na imieninach!
    • Gość: Alinka RE: IP: 193.158.30.* 06.08.04, 23:16
      SEACIE_MASTERZE!!! Trzymam Twoją stronę. Jak czytam te kretyńskie wypowiedzi to
      pomimo tego, że IMHO jesteś (nie gniewaj się) wulgarnym chamem to trzymam twoją
      stronę. Przecież nikt naprawde nie wie co takiego złego zrobiłeś, a już są
      skłonni cię zabić. Za dres(?), za język, za cokowiek.
      Faktycznie przypomina to ujadanie sfory psów
      uof uof

------------------------------------------------
      postrofionka
      • Gość: gosć Re: RE: IP: *.class146.petrotel.pl 06.08.04, 23:36
        A ty Alinko pewnie regularnie czytujesz Bravo Girl, Popcorn bądź inne
        badziewie, solarium odwiedzasz regularnie raz w tygodniu a czasem nawet
        częściej i masz pięękne blond włoski po farbie Szwarckopa?
        Tak tylko pytam, bo lubię się wyżywać na ludziach :)
      • Gość: mobile Re: RE: IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 07.08.04, 00:35
        Też go podziwiam.To musi być ale gość.
      • Gość: stryj Re: RE: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 00:43
        hehe, wszak seat master to szeroko znana w swej okolicy ciota
      • remo29 Re: RE: 09.08.04, 00:25
        [...]
        > pomimo tego, że IMHO jesteś (nie gniewaj się) wulgarnym chamem to trzymam
        > twoją stronę. Przecież nikt naprawde nie wie co takiego złego zrobiłeś, a już
        > są skłonni cię zabić. Za dres(?), za język, za cokowiek.
        {...}

Oż ty kurwa jebana mać... Jestem wulgarny, napierdalam niełednie i nie po
        polsku, ale to chuj - nikt mi nie udowodnił wykroczenia na drodze. To że parę
        pierdolonych ciot narzeka na mój sposób jazdy po mieście, to pizda - pewnie są
        pedałami a ja jestem równiacha i cool wporzo kolo...

Kochasz mnie i wstawisz się za mną u admina?
        • Gość: pan leon z poczty Re: RE: IP: *.media4.pl 09.08.04, 20:23
          remo29, daj sobie spokój, sam master dres i alinka która lubi bluzgi nie
          zrozumieją twojej wolty, to nie ten poziom, chyba że nie pisałeś do dresów, w
          takim razie OK:-)))
        • Gość: Alinka Re: RE: IP: 193.158.30.* 12.08.04, 13:16
          Remo29 - drogi chłopcze - zapewne końcówka Twojego nicka to Twój wiek.
          Musze Cie rozczarować nie czytuję brawo i popcorn'a i nie farbuję sobie włosów
          jak może Twoja dziewczyna (chłopak). Jak widać nic nie zrozumiałeś z mojej
          pisaniny i tylko wykazałeś się podobnym chamstwem jak S_M.
          Ale mimo wszystko Cie pozdrawiam.

--------------------------------------
          Postrofionka
          • remo29 Re: RE: 12.08.04, 13:52
            Jeśli chodzi o mój wiek/stan cywilny/orientację, to nie trafiłaś Alinko, droga dziewczynko.

Widocznie ironię pomyliłaś z chamstwem. Nie mam do Ciebie pretensji.
            Darz Bór
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka