lully 11.02.10, 13:39 Mam napisać reportaż pt " Lubie piątki" Co tu można w ogóle napisać??? Rozumiem np w formie kartki z pamiętnika, ale reportaż? Proszę o jakieś fajne pomysły! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akira Re: Help me 11.02.10, 15:38 Mogłabym ci go napisać, ale jakoś nie mam weny. Napisz, że piątek są najbardziej wyczekiwanym dniem wśród młodzieży. Podaj przykłady hucznych piątkowych zabaw, wolnych od nauki popołudni itp. A na kiedy to masz napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
lully Akira 11.02.10, 15:47 Dziekuję za propozycje z napisaniem reportażu jakoś sobie poradzę chodzi mi tylko o pomysły co mam napisać Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Help me 11.02.10, 15:39 emm kompletnie nie kapuję ale może napisz że np. lubisz piątki bo to ostatni dzień szkoły, za niedługo weekend, nie ma dużo zadań.. nie wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Help me 11.02.10, 15:55 To dobrze ;] No więc możesz napisać, że w piątkowe popołudnie centra handlowe są zatłoczone, kafejki internetowe pękają w szwach. Możesz przytoczyć słowa jakiegoś nastolatka, który wypowiada się na temat piątkowych wieczorów. W zakończeniu możesz przytoczyć własną opinie dotyczącą piątków. Mam nadzieję, że pomogłam ;] Uwielbiam pisać reportaże. Odpowiedz Link Zgłoś