IP: 81.210.83.* 05.08.04, 12:32
no właśnie co oznacza ten skrót gsi? jaka jest corsa gsi? na pewno coś
wiecie;) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: stefan Re: GSI? IP: *.ahold.cz / *.ahold.cz 05.08.04, 12:37
      GSI to u Opla jak GTI u VW. Jesli chodzi o Corse, to Corsa B GSI miala silnik
      1,6, 100 km, sztywne zawieszenie, glebsze fotele itd.
      Jesli chdzi o Astre, to bylo GSI (silnik 2,0 8V->115 km) oraz GSI 16V ( silnik
      2,0 16V -> 150 km), zmiany j.w.
      Jesli interesuja Cie deta;le, to sluze
      • Gość: ja Re: GSI? IP: 81.210.83.* 05.08.04, 12:55
        dziekuje za odp stefan:) no właśnie 1,6, fotele-kubełki, trójramienna
        kierownica, nie wiem tylko czy jak gsi to z zewnątrz jest lekki tunning?
        samochodu na oczy nie widziałam..i sie zastanawiam..
        • Gość: stefan Re: GSI? IP: *.ahold.cz / *.ahold.cz 05.08.04, 13:02
          Jesli chodzi o zmiany zewnetrzne, to napewno autko jest nizsze od zwyklegogo
          modelu.Dochodza plastikowe nakladki na nadkola i (jesli jest
          oryginalny) "sportowa" koncowka wydechu. Jest jeszcze delikatny spoiler nad
          tylna szyba. Z zewnatrz to chyba tyle
          • Gość: ja Re: GSI? IP: 81.210.83.* 05.08.04, 13:06
            uff no to chyba nie jest "przedobrzony".(już sie bałam że jakaś wielka płetwa
            na tyle;) aha słyszałam też o alufelgach 15 i tak jak wspomniałeś obniżonym
            zawieszeniu..
            • Gość: stefan Re: GSI? IP: *.ahold.cz / *.ahold.cz 05.08.04, 13:24
              Jak choinka napewno nie wyglada jesli wczesniej ktos go nie "przyozdobil"..
              Alusy sa- ale 14-tki ( jesli sa oryginalne, takie 3-ramienne)
              • Gość: ja Re: GSI? IP: 81.210.83.* 05.08.04, 14:36
                slyszalam ze nie jest choineczka;) ale na pewno taka corsa ma odejscie (wrrr;)
                pozdrawiam w ten uplany dzien!
                • Gość: stefan Re: GSI? IP: *.ahold.cz / *.ahold.cz 05.08.04, 15:22
                  No odejscie musi miec- 100 km przy takiej wadze to jest naprawde cos. Temat
                  znam, bo sam kiedys mialem Astre GSI 16V- rewelacyjny samochodzik, zwinny,
                  szybki i trwaly!
                  jesli jestes powaznie zainteresowany, to zwroc szczegolna uwage na stan przede
                  wszystkim geometrii( takie wozy raczej nie sa oszczedzane, a wiec czasem
                  sie "cos " przydaza), dalej przeguby, poduszki skrzyni i silnika, no i
                  oczywiscie drazki itd
                  pozdrawiam z Pragi!
                  • Gość: ja Re: GSI? IP: 81.210.83.* 05.08.04, 15:28
                    ten ma 1,4 i 90km..i nie jestem facetem;) eh piekna Praga, dziekuje za
                    niezbędne uwagi i pozdrawiam z Wawy;(
                    • Gość: stefan Re: GSI? IP: *.ahold.cz / *.ahold.cz 05.08.04, 16:38
                      uuup, przepraszam...:)))
                      1,4, 90km-->to jest silnik 14NZ z glowica 16 zaworowa (16V)- dobry
                      motor/szczegolnie do malej Corsy/ , ale w Astrach lubil sie przegrzewac,
                      sprawdz stan ukladu chlodzenia.
                      A w Pradze tez dzis 28 "C-->ciesze sie na weekend w domu, w Krakowie
                      pozdrawiam
                      • Gość: ja Re: GSI? IP: 81.210.83.* 05.08.04, 16:51
                        dzieki i milego weekendu!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka