Gość: Adek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 02:31 Toć od Łodzi to gehenna:(( Brak słów. Niby nic ważnego ale chciałem sie podzielić spostrzeżeniem. pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mak jaka gehenna IP: *.proxy.aol.com 08.08.04, 02:57 wiadomo ze z Lodzi do Kolobrzegu autostrady nie ma ,lepiej napisz jak sie jechalo i czy wykapales sie w morzu Baltyckim. Link Zgłoś
Gość: Adek Re: jaka gehenna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:09 Autostrady nie ma wiadomo , ale kombajn n kombjnie kombajnem popychany. Wiadomo żniwa. Zataczjącyhc się pijanych rowerzystów i przechodniów naliczyłem chyba ponad 100 sztuk. Masakra. Wykąpałem sie w morzu , owszem. Woda jak na Baltyk byl nawet znośna.pzdr Link Zgłoś
Gość: pfan Re: jaka gehenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:21 kombajny i inne maszyny rolnicze powinny miec zakaz poruszania sie takimi drogami, powinny, jak powinno byc wiele zmienione w tym pieknym kraju :) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Adek Re: jaka gehenna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:46 Widzialem dwa kombajny na DK 1 ....... pzdr Link Zgłoś
Gość: pfan Re: jaka gehenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 14:48 ja widzialem 3 rowerzystow i woz drabiniasty zaprzegniety w konia :) Link Zgłoś
tato1 Re: jaka gehenna 08.08.04, 14:51 ...Lecial pospieszny Lodz-Kolobrzeg z pijanym koniem na dachu!.......... Link Zgłoś