Gość: Romek Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:48 To wy skodziarze macie duuuuuuuuuuuzy problem - wasz problem zaczyna sie na literke "Š". Zgadniecie o co chodzi ? Link Zgłoś
xeonon Re: macie chyba problem antyskodziarze 11.08.04, 13:07 Romeczku nie identyfikuje się z żadna grupą, ale parskam śmiechem na takich gości jak ty Link Zgłoś
Gość: Romek Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 13:50 Mozesz se parskac do woli - mnie to nie przeszkadza. Ja parskam jak widze kapelusznika w śkodzie :))))) Link Zgłoś
Gość: kpt.stopczyk Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 11.08.04, 14:04 no ale nie jest to forum dla gejów,więc po chuj wcinasz się tu , parówo? Link Zgłoś
Gość: Romek Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:11 Bo nie jestem gejem w przeciwieństwie do ciebie żołnierzyku od siedmiu bolesci :))))) Link Zgłoś
Gość: kpt.stopczyk Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 11.08.04, 14:22 z tego co wiem wynika,że kapkę się mylisz ,cwelu,ale może powiem tak-spierdalaj z tego forum,bo jesteś brzydki,pryszczaty i nikt cię tu nie lubi...zrób laskę szefowi to dostaniesz 2 gr za godzinkę więcejjebana ruro...i pamiętaj,posprzątaj w biurze lachociągu... Link Zgłoś
Gość: Romek Re: macie chyba problem antyskodziarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:33 Buchahhhhhhhhhhhhhhhhhh !!! Alem sie usmiał - nie widzialem ze skodziarze oprócz noszenia kapelusza potrfią używać jeszce jezyków obcych - mam na mysli łacine oczywiście. Pogadaj se jeszcze zolnierzyku, bo za kazdym razem jak czytam twoje bluzgi to malo z krzesla nie spadne ze smiechu :))))))) Link Zgłoś