Gość: sk IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.04, 14:55 Jaki jest teraz najmodniejszy kolor samochodu osobowego. Chyba już nie srebrny metalik. Może grafitowy Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: Najmodniejszy kolor samochodu IP: *.fornfyndet.se 12.08.04, 16:21 Cos Pan gesiarz z domu? Kolor sie taki zamawia jaki sie mnie podoba,a nie ogladam sie na innych to juz jedzie wiocha.- Link Zgłoś
dorre Re: Najmodniejszy kolor samochodu 12.08.04, 23:21 to nie zupełnie tak z tym kolorem. Owszem, jak się kupuje nowy samochód, to kolor można wybrać, z tym że przewaznie trzeba wtedy dopłacić :-). Natomiast co jakiś czans lansowany jest jakis kolorek. Kilka lat temu był to faktycznie kolor srebrny ( u wszystkich dealerów w Europie na wystawach stały autka srebrne, niezaleznie od marki), jaki jest teraz lansowany - nie wiem. w każdym razie teraz rozglądam się za jakimś 1-2 letnim autkiem i wszystkie atrakcyjne cenowo oferty są niestety w kolorze majtkowym, tzn. błękitnym. Rozpacz... Pozdrawiam Link Zgłoś
zubr_zalogowany Re: Najmodniejszy kolor samochodu 12.08.04, 23:32 czesto dalej srebrny ale wydaje mi sie ze powoli przebija sie grafit pare lat temu spotkalem sie z opinia ze modny byl zloty Link Zgłoś
kapitankloss1 Re: Najmodniejszy kolor samochodu 12.08.04, 23:38 automotive.dupont.com/en/newsEvents/article20031208.html Od dawna popularny jest srebrny ale ostatnio pisza ze szare zaczynaja wspinac sie po liscie... Link Zgłoś
zubr_zalogowany Re: Najmodniejszy kolor samochodu 12.08.04, 23:40 biale i czarne bardzo wysoko w europie chyba sa nizej Link Zgłoś
kapitankloss1 Re: Najmodniejszy kolor samochodu 13.08.04, 19:00 Mialem z tej samej strony informacje z 2001 roku... W Europie bylo: 36% Srebrny/Szary 18% Niebieski Metalik 13% Czarny 8% Zielony Metalik 7% Niebieski 6% Bialy ..dla ciekawosci w Japoni bylo: 43% Srebrny/Szary 35% Bialy 8% Czarny 7% Niebieski Hmmm....a ja teraz jezdze berzowo zlotym metalikiem. Link Zgłoś
kapitankloss1 Re: Najmodniejszy kolor samochodu 13.08.04, 19:03 wlasciwie to na dole tej strony co podalem jest link do calego reportu gdzie Europa tez jest. Link Zgłoś
covery Re: Najmodniejszy kolor samochodu 13.08.04, 13:32 Przeważnie prezentowane przez salony auta są srebne, bo ... nie widać na nich rys i wgnieceń... Link Zgłoś
Gość: pfan Re: Najmodniejszy kolor samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:35 rozowy majtkowy a tak na serio to co to jest modny kolor samochodu? a za rok malowanie czy zmiana? kolor powinien odpowiadac wlascicielowi auta i tyle pozdrawiam Link Zgłoś
x-darekk-x Re: Najmodniejszy kolor samochodu 13.08.04, 16:41 dla mnie zawsze najmodniejszy jest ten, za ktory nie musze doplacac. jedyne kryterium. mysle, ze do konca zycia bede mial czerwone lub granatowe samochody. :) jestem gotow doplacic tylko za: - lepsze osiagi - wiekszy komfort - wieksze bezpieczenstwo dlatego na przyklad strasznie boleje nad tym, ze w wiekszosci aut nie mozna juz miec czarnych zderzakow, na ktorych nie znac otarc, stalowych obreczy pomalowanych na srebrno, zeby nie bylo potrzeby zakladac bezcelowych kolpakow itp. Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Najmodniejszy kolor samochodu IP: *.tmxnet.pl / 82.160.69.* 13.08.04, 17:12 Najmodniejszym jest nadal srebrny... Ale za to wedlug mnie najładniejszy to CZARNA PERŁA! Link Zgłoś