Dodaj do ulubionych

Zasłonki przeciwsłoneczne

24.04.14, 12:01
Witam,
czy ktoś używa/ł zasłonek firmy solar ride? Wyglądają ciekawie, ale opinie o nich jakoś się ukrywają :( i nic nie mogę znaleźć.
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: Zasłonki przeciwsłoneczne 24.04.14, 12:05
      Pewnie sa tak gowniane, ze nikt tego badziewia nie kupuje i dlatego potrzebna jest szemrana "reklama"
      • nieznajacy_sie Re: Zasłonki przeciwsłoneczne 24.04.14, 12:49
        Sęk w tym, że w d... mam rekalmę. Chcę sobie jakieś kupić, a te są jedyne jakie znalazłem jakie sprzedają w PL na wymiar do samochodu. Są oczywiście w ASO ale cenę maja mocno zniechęcającą:(
        • vogon.jeltz Re: Zasłonki przeciwsłoneczne 24.04.14, 13:07
          > Są oczywiście w ASO ale cenę maja mocno zniechęcającą:(

A te solar-rajd mają niby zachęcającą? Aż z ciekawości sprawdziłem - trzy stówy za zasłonki przecwisłoneczne?! Chyba kogoś mocno pogięło...
          • qqbek Re: Zasłonki przeciwsłoneczne 24.04.14, 13:37
            Mój wuj ma toto w swoim Samsungu... wygląda nieźle, trzyma się dobrze... ale mi jakoś nie leży.
            Wolę sprawną klimatyzację i zasłonkę za 10-15 zeta z marketu (na której za to będzie Kubuś Puchatek, Hello Kitty, lub też inne paskudztwo na którego punkcie właśnie szaleć będzie mała).
            Przynajmniej toto zdejmę bez rysowania tapicerki, jak już mi się odpodoba.
            • nieznajacy_sie Re: Zasłonki przeciwsłoneczne 25.04.14, 07:26
              Swego czasu miałem tez i takie. Ale nie zasłaniają całego okna i niestety maja tendencję do brzęczenia o szybę (a może tylko ja miałem takiego pecha:()
              A te właśnie mają zasłaniać całe okno, tylko czy to trzyma się dobrze i nie wpada w rezonans?
              No i czy nie wylecą jak mały wpadnie na genialny pomysł coby się wywietrzyć i otworzy okno.
          • toreon Re: Zasłonki przeciwsłoneczne 24.04.14, 16:05
            Trzy stówy powiadasz... Ja kupiłem swego czasu zasłonki za 4,50 w supermarkecie i te były do d***. Machnąłem się więc na takie za 9 zeta i są OK.
            Ale ja tam się nie znam, może te za parę sów mają jakieś bajery o których mi się nie śniło...
    • bimota Re: Zasłonki przeciwsłoneczne 24.04.14, 21:15
      MI W AUCHANIE SPRZEDALI ROZPIEPRZONE (NIE WIEM JAKIEJ FIRMY :p ). REKLAMACJI NIE PRZYJELI...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka