Dodaj do ulubionych

bajery do fiata uno 1.0

28.08.04, 23:13
gdzie w warszawie najwięcej jest bajerów do uno i mozliwie tanio?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bruneto Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.09.04, 01:49
      nie znacie?
      • lejzi_god Re: bajery do fiata uno 1.0 04.09.04, 10:03
        Znamy:
        śmietniki, szroty, wysypiska śmieci.
        Pogadaj z lokalnym dresiarstwem. Załatwią ci każde gówno do pierdzowozu.
        • Gość: bruneto Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: 5.2.* / *.chello.pl 05.09.04, 06:02
          pierdziowoz powiadasz , ciekawe czym Ty pomykasz ? zaraz powiesz że BMW
          najdrozszy model co ? albo tym podobna fura! Moze i tak tyle że nie za swoje
          ciężko zarobione pieniądze a ja za swoje cwaniaczku!!!Ale ja jestem czysty a ty
          pewnie nie ! I nie gadaj mi tu o śmietnikach bo przyjdzie taki czas że sam tam
          polecisz w poszukiwaniu złomu za który kupisz sobie alpage albo dwie!
          • Gość: Dizi Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.mofnet.gov.pl 10.09.04, 12:36
            Ja też jestem zainteresowany bajerkami do Uniaka. Ale nic w Wawie nie
            znalazłem. Tuning raczej w ograniczonym zakresie. A szkoda to bardzo fajny
            samochodzik. Mam model 60S silnik 1.1.

Pozdrawiam
            • Gość: uno Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: 212.214.131.* 10.09.04, 15:57
              oj tak
              :-))
            • Gość: gsi Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.ols.vectranet.pl / 213.76.143.* 01.10.04, 22:50
              Uno to straszna kupa!
              • Gość: STEFAN Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:46
                TY CHYBA SAM JESTES KUPA,BO NIE WIESZ CO PISZESZ
                • Gość: STEFAN Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 21:48
                  UNO TO SWIETNE AUTKA,I SAM COS SZUKAM DO PRZERÓBEK MOJEGO AUTKA
                  AUTKO JEST OK,PRZESKOCZYŁ MOJE OCZEKIWANIA
                  • Gość: aniol_mr Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:30
                    A co to sa bajery ?? Swiecace antenki diody niebieskie a moze super ramka na
                    tablice ?? Chlopaki jak chcecie odwalic fure to zaj...scie wyglada uno z czysta
                    klapa z tylu delikatna lotka na dachu nawet chyba z punto ladna felga i twarda z
                    rozmiarem nie do przesady. A co do Warszawy to nie mam pojecia, bo znam ja z
                    telewizji :( poszukajcie czegos na allegro moze jakis funclub. Mozecie tez
                    zrobic cos samemu to nie boli znam z autopsji. Pozdrawiam
                    • Gość: Bruneto Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:16
                      widzę że mało unochodów na forum
                      • lejzi_dog Re: bajery do fiata uno 1.0 09.03.05, 14:45
                        Gość portalu: Bruneto napisał(a):

> widzę że mało unochodów na forum

za to głupkowatych "specjalistów" od pierdzenia dostatek. idź na śmietnik
                        szukać sportowej rury kanalizacyjnej do swojego pierdziwozu
                        • Gość: Bruneto Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 03:55
                          Słuchaj lejzi dog jak ci nie pasuje pytanie to nie odpowiadaj na nie!
                          Pewny jestem na 100% że nie stać cie dupku nawet na taki pierdziowóz !
                          • lejzi_dog Re: bajery do fiata uno 1.0 10.03.05, 09:50
                            Gość portalu: Bruneto napisał(a):

> Słuchaj lejzi dog jak ci nie pasuje pytanie to nie odpowiadaj na nie!
                            > Pewny jestem na 100% że nie stać cie dupku nawet na taki pierdziowóz !

to sie grubo mylisz no ale to charakterystyczna cecha tjuninkowanych
                            obciachowców w pierdziwozach z purchlami na śmiecioworach i odklejającymi się
                            spojlerami z dykty
                            wiejskituning - to stronka dla ciebie
                            buahahahaha
                            • Gość: Bruneto Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 02:17
                              Nagadałeś się? zejdz na ziemie prostaku!
                              • remek-1983 Re: bajery do fiata uno 1.0 11.03.05, 14:17
                                Bruneto nie karm trola bo to bez sensu. Co do trola to spojlery nie są z dykty
                                tylko z papieru toaletowego z wodą, a następnie po uformowaniu dodawana jest
                                żywica z utwardzaczem. Następnie to się szlifuje i nakłada na to kolor i
                                lakier. Poza tym jak nie masz zamiaru powiedzieć nic logicznego to spadaj na
                                drzewo leniwy kundlu (z ang. lejzi dog ROTFL - nawet nie wie, jak to napisać
                                albo jest taki "lejzi").
                                • lejzi_dog Re: bajery do fiata uno 1.0 11.03.05, 14:31
                                  wczoraj widziałem pierdzącego tjuninkowanego śmiecia jak smarkał w rękaw. poza
                                  obrzydzeniem w pierwszej chwili trochę się zdziwiłem, ale w końcu od buraka
                                  tjuninkowanego czego można wymagać.
                                  później pewnie tym rękawem polerował swoje ukochane pierdzidło
                                  --------------
                                  "głupi jak tuningowiec"
                                  idealnie do was pasuje
                                  • remek-1983 Re: bajery do fiata uno 1.0 11.03.05, 15:07
                                    Dobra, buraczku! Ty masz malucha, którego szyby uprzednio posmarowane klejem do
                                    tapet wyłożyłeś worami na śmieci i dookoła wykleiłeś napisami TURBO i obrazkami
                                    z diabełkiem. Pewnie jeszcze dokonałeś rewelki mechanicznej ucinając rurę u
                                    przykręcając trójkątną końcówkę i wydaje ci się, że wrak ma 1 KM więcej. Wiesz
                                    co? Jedni jeżdżą i polerują nie ważne już czym, a drudzy tylko patrzą jak się
                                    jeździ, ale też polerują. ;)
        • Gość: Ramstein Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:29
          Jak się tu niektórzy wyrażają??
    • Gość: jade Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.telnet / *.telnet.krakow.pl 08.03.05, 23:51
      rewela
    • Gość: EzE Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:17
      Po co tuningować uniaka przecież to bajeranckie auto.
      • verylejzi Re: bajery do fiata uno 1.0 10.05.05, 10:55
        Gość portalu: EzE napisał(a):

> Po co tuningować uniaka

żeby sie wyróżniać swoim wieśniactwem
        • Gość: WPR Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.acn.waw.pl 10.05.05, 16:20
          po co pisac na forum tuning jak sie nic nie wie

zeby wykazac sie swoja indolencja

ale sie musisz nudzic
          • Gość: nosek Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:51
            co to jest INDOLENCJA ?
            • Gość: maniek Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:40
              unolot to zajebiste autko..ja go przerabiam we wlasnym zakresie..a te buraki
              ktore cynkuja nudnymi bmkami przyprawiaja mnie o mdlosci..siedza tacy stloczeni
              po 5 zeby tylko pokazac sie w swoich "super" furach...hehe szczam na was..moj
              unolot 1.0 z nadtlenkiem gazu to poczciwe autko..wsiadać i jechać..co do
              akcesoriow to może będę w stanie cos doradzić maniek20poz@interia.pl
              • domel81 Re: bajery do fiata uno 1.0 20.05.05, 15:00
                Gość portalu: maniek napisał(a):

> unolot to zajebiste autko..ja go przerabiam we wlasnym zakresie..a te buraki
                > ktore cynkuja nudnymi bmkami przyprawiaja mnie o mdlosci..siedza tacy
                stloczeni
                >
                > po 5 zeby tylko pokazac sie w swoich "super" furach...hehe szczam na was..moj
                > unolot 1.0 z nadtlenkiem gazu to poczciwe autko..wsiadać i jechać..co do
                > akcesoriow to może będę w stanie cos doradzić maniek20poz@interia.pl

Odwal się chłopie od beemki i "tjuninguj" dalej tego swego pirdolota!!!
                • Gość: strefa grodziec Re: bajery do fiata uno 1.0 IP: *.30.32.6.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.10.14, 22:19
                  Opłaca się z tuingowac fiat uno z silnikiem 999 w nie najgorszym stanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka