bogusia7012 09.11.14, 11:31 mam pytanie, czy to prawda, że auto po przejechaniu 400 000 km, musi mieć wymienione oprogramowanie komputera? bo ktos mi powiedział, że po osiągnięciu takiego stanu, juz go nie odpalę Link Zgłoś Obserwuj wątek
loyezoo Re: FIAT DUCATO 09.11.14, 16:31 Nie wiem czy prawda,natomiast jeżeli piszesz o nowym Ducato, to bym się raczej nie martwił,nie dojeździ do 400tys. :)) P/S koledze właśnie po 42 tys. (słownie:czterdzieści dwa) rozleciało się sprzęgło:) i ponoć to nic dziwnego ehh Link Zgłoś
nazimno Re: FIAT DUCATO 09.11.14, 16:36 Najprawdopodobniej kolega nie umie poslugiwac sie sprzeglem. Link Zgłoś
loyezoo Re: FIAT DUCATO 09.11.14, 18:37 Kolega "ujeżdża" jakiś 6 samochód służbowy,sam przelatał już ponad mln. km i jakościk w innych autach,nie chciało się zepsuć. Poza tym wspomniałem (słowa mechanika) że to nic nienormalnego w tym aucie.Na 1 montaż założona jakaś chińszczyzna,bo nie było żadnych oznaczeń. Link Zgłoś
yasiaq Re: FIAT DUCATO 09.11.14, 18:12 dojezdzi. Nawet nieboszczyk podlaczony do pradu bedzie sie ruszal. Wszystko zalezy jak duzy prad sie pusci przez zwloki Link Zgłoś
bogusia7012 Re: FIAT DUCATO 10.11.14, 15:09 w sumie nie dowiedziałam sie, nie jest to nowe ducato, ale jeżdzę nim od paru lat, fakt, nie chciałabym się ździwić pewnego ranka.... a co do sprzęgła, po 3 latach puściła pompa zasilająca sprzęgło i tyle , to moje auto i dbam o nie...nie firmowe Link Zgłoś
mariusz-ef Re: FIAT DUCATO 10.11.14, 17:51 jakaś bzdura z tym softem jakoś do fiata nigdy mnie nie ciągnęło, ale boxerów to trochę przerobiliśmy, były też takie, co przekraczały przebiegiem 400 000 km, ale o kłopotach z softem nigdy mowy nie było Myślę, że to jakaś filipinka z tą zmianą/aktualizacją softu Link Zgłoś