figurka_z_porcelany 08.09.05, 21:09 Już mi się podoba. Lecę oglądać drugą część :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annkier Re: Gotowe na wszystko 08.09.05, 22:36 też mi sie spodobał, niestety nie obejrzałm 2giej czesci czy ktos wie kiedy bedą powtórki? Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: Gotowe na wszystko 08.09.05, 23:14 Mi również serial się spodobał. Kiedy będą następne odcinki? Ktoś coś wie? :-) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: Gotowe na wszystko 09.09.05, 01:11 Własnie, właśnie czy będa jakieś ripleje, bo na piwo polazłam i nie obaczyłam? Odpowiedz Link Zgłoś
cham_i_prostak Re: Gotowe na wszystko 09.09.05, 09:18 zgadnij,ja ci chętnie podpowiem seriale maja to do siebie, że zazwyczaj maja stale godziny emisji serial o ktorym mowa nadany byl w czwartek o 20:15 i 21:15, jak myslisz kiedys bedzie nastepny odcinek? a tak przy okazji, wiesz co to jest program tv ?, nawet jesli nie kupujesz gazet z programem, to powinienes zauważyć że masz internet, w którym program znalesc mozna jesli bedziesz dalej mial z tym problem , to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Gotowe na wszystko 09.09.05, 09:30 jej, ale ty madry jestes ;)_ a tak w ogole, mi tez sie bardzo podobal tylko poczatku nie ogladalam i nie wiem o co chodzi z ta miarka Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Gotowe na wszystko 09.09.05, 11:12 feber,ta ładna brunetka z córką ( teri hatcher) ktora ma chetke na samotnego faceta , przyszła do dwej koleżanki blondynki-wapirzycy niby pozyczyćś sól ,mąkę , cukeir , lub coś tam . Po to miarka. jak weszła , to zobaczyła oznaki goracego seksu na podłodze ( szczątki bielizny, zapalone śiwce ) i odgłosy z sypialni wię z rozpaczy siadła na kanapaie , okradła czekoaldke i rzucieal znalezioncym staniekiem za siebie. Trafiła w świecę, świeca w zasłony i juz sie potoczyło samo. Brunetka przerażona zwiała ale miarke zostawiła pod stołem. A chalupa sie spaliła cała, z wyjątkeim miarki . A kim jest tak starszawa kobitak zbierająca ciuchy dla wapmpirzycy ? jej matką ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Gotowe na wszystko 09.09.05, 10:46 cham_i_prostak napisał: > zgadnij,ja ci chętnie podpowiem > seriale maja to do siebie, że zazwyczaj maja stale godziny emisji > serial o ktorym mowa nadany byl w czwartek o 20:15 i 21:15, jak myslisz kiedys > bedzie nastepny odcinek? > a tak przy okazji, wiesz co to jest program tv ?, nawet jesli nie kupujesz > gazet z programem, to powinienes zauważyć że masz internet, w którym program > znalesc mozna > jesli bedziesz dalej mial z tym problem , to daj znać xoxoxoxoxoxox ŁAAAAAAAAAAAAAAŁ.. 1.ale w który czwartek???? 2.to w Internecie jest TELEGAZETA? ale ja nie mam pilota do monitora...? Odpowiedz Link Zgłoś