Dodaj do ulubionych

Miałem antyradar i straciłem 500PLN

IP: *.acn.waw.pl 07.04.02, 20:31
Antyradary są dobre,ale do jazdy w kolumnie.Jeżeli namierzą jadącego przed Wami
jest szansa. Sam na sam z radarem to trafiony zatopiony.

Miałem dzisiaj pod Radziejowem indywidualne starcie z "dbającymi o
bezpieczeństwo na drodze".Oczywiście działają z ukrycia!!! Wynik jeden zero dla
nich!!!!! Nie jestem bez winy bo miałem 130 na ograniczeniu 70.(Mandat 500PLN i
10 punktów).

Chyba "dbający" zorientował się , że miałem antyradar bo hamowałem w chmurze
dymu i bardzo wnikliwie oglądał mi wnętrze z prawej strony. (Na szczęście udało
mi się go schować!!!

Swoją drogą to dziwne bo zawsze wydawało mi się, że gwałtowne hamowanie
powoduje zniekształcenie pomiaru i uniemożliwia określenie rzeczywistej
prędkości, a tu wyszło 130!!!!!! Pierwszy pomiar to był czas, drugi prędkość
byłem tak zdenerwowany, że nie spojrzałem na ten pomiar czasu (może to nie mój
wynik????)

Następnym razem zamiast się zatrzymać prędzej wyrzucę za okno granat ręczny
żeby przypadkiem nie miał mnie kto gonić!!!!! Czy to nie idiotyzm z tymi
punktami!!!!! Zbierając punkty w tym tempie to po dwóch dniach w trasie nie
miał bym prawa jazdy!!!!
Oczywiście "dbający" starał się cały czas dawać mi do zrozumienia, że
powinienem zaproponować "indywidualną taryfę",ten słodki ton - Panie
Adamie...., ale w tej sytuacji jestem nie ugięty NIGDY NIE PŁACĘ !!!!!!!!

Co wy na to tylko proszę bez tekstów żebym jeździł przepisowo!!!!!!!!!

Adam
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 07.04.02, 20:44
      Adaś rybeńko zatopili twój okręt? A jak ci powtarzałem, że ten antyradar możesz
      dać córce do zabawy to nie wierzyłeś. No to masz!
      • Gość: Adam Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.waw.pl 07.04.02, 20:52
        Gość portalu: robert napisał(a):

> Adaś rybeńko zatopili twój okręt? A jak ci powtarzałem, że ten antyradar możesz
        >
        > dać córce do zabawy to nie wierzyłeś. No to masz!

Pierdu, pierdu zawsze się sprawdzał, ale rzeczywiście od tej pory będę stosował
        Twoją metodę rury w boczne drogi!!!!!!

• Gość: robert Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 07.04.02, 21:28
          No to zacznij od wzmocnienia swojej vectry, bo goście podejmą wyzwanie a mają
          przewagę znajomości terenu:)))
          • Gość: Michal Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.telia.com 07.04.02, 21:38
            Jak sobie poscielesz ,tak sie wyspisz.Nie mam komentarza.PzdrMichal
            • Gość: ala Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 07.04.02, 22:50
              a ja sie pomodle, zebys jak najwiecej łapał takich mandatow. i zeby matka zlala
              ci to dupsko . ile masz lat 18 czy 20??
              • Gość: atomski Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.02, 22:58
                i jezdzij przepisowo :))))))))
                • Gość: Adam Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.waw.pl 07.04.02, 22:59
                  38 i nie zamierzam jeździć 60!!!!!!!!
                  • Gość: Też Adas Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 13:42
                    Na szczęscie, w tym tempie, bedziesz niedługo jeżdził z predkoscią ok. 50
                    km/godz - tramwaj tyle chyba rozwija. Oby stało to sie jak najszybciej , z
                    zyskiem dla Ciebie i otoczenia.
                    • Gość: Zet Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: 9.67.96.* 08.04.02, 16:30
                      Te 50 km / h to wersja optymistyczna, karawan " wycišga" jeszcze mniej !
    • Gość: Marek Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 07.04.02, 23:21
      Niektore antyradary w USA sprzedawane sa z gwarancja - pokrywaja do 3
      mandatow, kazdy do $150 rocznie. Co ciekawsze w niektorych stanach uzywanie
      antyradaru jest dozwolone a w niektorych zabronione. Co jeszcze ciekawsze to
      sa stany w ktorych uzywanie urzadzen zaklocajacych radar jest dozwolone.
      Widzialem takie urzadzenie - rozpoznaje sygnal radaru i wysyla taki sam, tylko
      w przypadkowych odstepach. Radar nie jest w stanie ustalic predkosci wiec nic
      nie pokazuje. Sa tez podobne rozwiazania do radarow laserowych. Poniewaz
      urzadzenie nie ma zewnetrznego zasilania i zywie sie energia fal radaru, wiec
      jest uznawane za "bierne" i mozna je stosowac.

Ale najlepszym rozwiazaniem na radar jest miec zawsze sponsora...
      • Gość: AM Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: 207.239.29.* 08.04.02, 15:41
        Czytalem, ze pojawilo sie nowe urzadzenie, przy ktorym praktycznie zaden
        antyradar nie ma szansy. Urzadzenie jest podobno zywcem przeniesiony z systemow
        zwalcznia samolotow. Jet to kombinacja radaru, lasara i systemu wizualizacji.
        Zamontowana w pojezdzie kamera sledzi droge zas sprzezony z nia system
        radaro/lasera namierza predkosci poruszajacych sie nia pojazdow i nanosi
        bezposrednio na wyswietlacz, policjantowi pozostaje do wyboru tylko ktorego
        delikwnta ma zatrzmac. Generalnie na skutek zastosowanej technologi system jest
        nie do oszukania (przynajmnie po rozsadnej cenie - kto kupi antyradar za
        $5000+++) - wada jest na razie cena - kilkanascie tysiecy $ - ale policje
        stanowe i tak wykazaly powazne zainteresowanie.
        • Gość: Marek Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: 172.18.118.* 08.04.02, 15:45
          Czy po nacisnieciu guziczka to ustrojstwo wystrzeliwuje takze pocisk ziemia-
          samochod? Jezeli tak to nie jade do New Jersey :)
          • Gość: AM Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: 207.239.29.* 08.04.02, 15:53
            Na szczescie nie :-)). A do NJ mozesz przyjechac i pomykac nawet i 90MPH po
            Turnpike tylko przemaluj sie na czarno. Ze wzgledu na oslawionego procesu NJ
            State Troopers o "racial profiling" goscie o tym kolorze skory w NJ sa
            nietykalni.
            A co do urzadzenia to w NJ go nie testuja wiem to na pewno (znam goscia ktory
            co roku wydaje switeczny obiad dla lokalnego posterunku Sate Troopers wiec ma z
            nimi niezle uklady i to i owo mozna sie dowiedziec).
    • Gość: Koli Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 08.04.02, 00:00
      > Swoją drogą to dziwne bo zawsze wydawało mi się, że gwałtowne hamowanie
      > powoduje zniekształcenie pomiaru i uniemożliwia określenie rzeczywistej
      > prędkości, a tu wyszło 130!!!!!! Pierwszy pomiar to był czas, drugi prędkość
      > byłem tak zdenerwowany, że nie spojrzałem na ten pomiar czasu (może to nie mój
      > wynik????)
      >
      A czego sie spodziewałeś?
      Przecież antyradar poinformował Cię o namierzeniu już po "strzale" w twoja stronę.
      Zanim nacisnąłeś pedał hamulca misio miał twój wynik...
      A ostrym hamowaniem przekonałeś go o używaniu niedozwolonego urządzenia.
      PZDR
      P.S. Ja od "paru chwil" kombinuje z urządzeniem pracujacym na tej samej
      czestotliwości co radar.
      Zdziwienia nie bedzie końca jak po strzale radar pokaże miśkom 300km/h
      Zaden polski sąd tego nie uzna.
      • Gość: eskimos Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.chello.at 08.04.02, 19:10
        Gość portalu: Koli napisał(a):

> P.S. Ja od "paru chwil" kombinuje z urządzeniem pracujacym na tej samej
        > czestotliwości co radar.
        > Zdziwienia nie bedzie końca jak po strzale radar pokaże miśkom 300km/h
        > Zaden polski sąd tego nie uzna.
        >
        Zamawiam 10st.

• Gość: Koli Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 08.04.02, 00:20
      Ciekawe jak sprawuje się cos takiego....
      www.radar-laser-jammers.com/blackwidowproduct.htm
      PZDR
      • Gość: ala Re: prawdziwi mezczyzni z was no nie.... IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 08.04.02, 11:58
        ha, ha, ha,
        zalosne dupki
        od razu walnijcie sie na drzewo-bedzie spokoj!!!!!!!!!!!!!a tak to zagrozenie
        dla innych.
        co za kraj prymitywow!kiedy sie to zmieni i czy w ogole.........
        • Gość: sindbad Re: prawdziwi mezczyzni z was no nie.... IP: 10.120.22.* 08.04.02, 13:17
          Za wolno jechałeś - trzeba było jechać co najmniej 170 km/h. Mignąłbyś wtedy
          miśkom koło ucha i wrrrrru do przodu ile fabryka dała. A przepisy i
          ograniczenie prędkości to przecież nie dla ciebie, niech się frajerzy tym
          przejmują. Przecież nie po to kupowałeś wóz za 70 tyś. zł żeby nim jeździć 70
          km/h!
    • Gość: robert Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 08.04.02, 13:54
      Oj Adam, ale żeś się wychylił:)) Tak Cie przeczołgali, mam wrażenie, że taki
      człowiek jak ja, ostrzegający innych o wałęsających się w koronie drogi psach,
      to prawie już Ostatni Mohikanin.
    • Gość: Greg Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: 212.187.240.* 08.04.02, 15:52
      Gdybys jechal 130 km/g przy ograniczeniu 70 km/g np. w Norwegii to bys juz nie
      mial prawa jazdy i placil mandat nawet kilkadzisiat tysiecy zlotych. Ale
      niestety w Polsce prawo nadal nie jest prawem i toleruje sie wszelakich
      maniakow, a potem gazety donosza o 7 ofiarach jednego wypadku.
    • Gość: walduś Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.04.02, 17:16
      500 PLN to jeszcze chyba nie wiadomo czy straciłeś - mam obecnie mandatów na
      1500 PLN i niektóre sa już blisko 3 letnie - zobaczymy czy sie przedawnią.

Po nad to przez jakiś czas mnie nie łapali (około 4 lat) później w 6 miesięcy
      dostałem 26 punktów i trząsłem portkami okrótnie. Następnie złapali mnie w
      Bydgoszczy pożyczonym autem bez żadnych dokumentów (zostawiłem w Warszawie) i
      sprawdzili przez radio moje dane i okazało się ze... mam czyste konto!!!
      Jesli tak samo "księgują" mandaty jak punkty to nie muszę nic płacić.

Natomiast nauczyło mnie to jeździć - po pierwsze wskazany jest bardzo sponsor
      vel zając, po drugie warto zwalniać tam gdzie sa ograniczenia albo jechać
      zasłoniętym przez kogoś. I nie słuchaj matołków którzy spieprzają policji -
      mojego kumpla złapali na katowickiej fordem Mondeo V6, skuli, zawieźli na
      komisariat gdzie się "przewrócił", dostał kolegium i karę od kolegium kilka
      tysięcy złotych. Warto z nimi negocjować (nawet nie dając łapówek).
      I po pierwsze warto jeździć z głową... (co nie znaczy 90 tam gdzie jest 90 ;-
      )))).
      Pozdrawiam
      walduś
      • Gość: robert Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 08.04.02, 17:17
        A czym im uciekał?
        • Gość: walduś Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.04.02, 17:35
          Gość portalu: robert napisał(a):

> A czym im uciekał?

passatem 2,0

• Gość: robert Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 08.04.02, 17:39
            No to widać auto nie podziałało na azorów zniechęcająco i podjęli kość:))
            • Gość: Duk Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.rsk.pl 08.04.02, 21:02
              Witam
              Ty...taki i owaki, bandyta!:o)morderca:-)szarlatan:o)jak śmiesz:o)hehe,idiota:-)
              pijak, złodzie ect. hehehe:-)
              Współczuje autorowi tego wątku.Z dwóch powodów.Pierwszy-500 Pln w plecy.Drugi-
              wystawienie sie na publiczny lincz.
              I dalej:Ty (...)gdybyś jechał 130km/h w Norwegii...wróć: gdybyś popełnił
              cudzołóstwo w Nigerii , co wtedy?czy czy pomyslałeś o tym???
              I tutaj odezwałby sie głosy wszystkich dewot tego forum:dobrze ci tak!!!!Dobić
              go , dobić.:-)
              A ja sie pytam:kto pierwszy rzuci kamień???
              Mniemam ze wszyscy tu obecni, wyrażający swą niepochlebną opinię na temat
              samegi autora jak i jego wątpliwie słusznych czynów są (sorry)kurewsko
              świętojebliwi, i nigdy w zyciu nie cudzołuszyli, czyt.nie przekroczyli
              prędkości.
              Pytam:jeśli jest ograniczenie 60km/h i jest prosta, szeroka droga, kto z was
              świetojebliwcy będzie jechał jak w morde szczelił 60 Km/h???
              Ja bijąc sie w pierś, obwieszczam: nagminnie łamie przepisy, i wcale nie gryzie
              mnie z tego powodu sumienie, nie czuje sie również potencjalnym
              mordercą.Najważniejszy w tym wszystkim jest zdrowy rozsądek.
              Łącze sie w bólu.
              Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: Adam Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.waw.pl 08.04.02, 22:08
                Duk wracasz mi wiarę w człowieczeństwo!!!!!!!!!!

Adam
                • Gość: ala Re: nie wycieraj sobie IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 08.04.02, 23:50
                  geby czlowieczenstwem, bo nie ma ona wiele wspolnego z twoja postawa
                  jestes potencjanym zabojca
                  a to co tu wyczyniasz to premedytacja
                  gratuluje dobrego sampoczucia
                  • Gość: robert Adam - worek pokutny na głowe, powróz ... IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 09.04.02, 11:00
                    ...i w pielgrzymkę na Jasna Górę. Trza odkupić winy:)))
                  • Gość: okęciak Re: nie wycieraj sobie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 18:27
                    Gość portalu: ala napisał(a):

> geby czlowieczenstwem, bo nie ma ona wiele wspolnego z twoja postawa
                    > jestes potencjanym zabojca
                    > a to co tu wyczyniasz to premedytacja
                    > gratuluje dobrego sampoczucia

Czy gosciu jadacy wislostrada 100km/h gdzie jest ograniczenie tylko do 60 tez
                    jest potencjalnym zabojca? Chodzi mi tu w szczegolnosci o kawalek przy Cytadeli
                    jadac w strone centrum gdzie sa po trzy pasy ruchu w kazda strone oddzielone
                    bariera energochlonna i brak jest przejsc dla pieszych.
              • Gość: bObO Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.chello.pl 08.04.02, 23:10
                Brawo Duk! Na pochybel kapeluszom i powolnym moralistom! ;-)
              • Gość: Acura Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.sympatico.ca 08.04.02, 23:45
                <Duk>
                ..."Pytam:jeśli jest ograniczenie 60km/h i jest prosta, szeroka droga, kto z
                was
                świetojebliwcy będzie jechał jak w morde szczelił 60 Km/h???"...

Moze nie 60 ale 70-80 km/h to kazdy, kto choc troche mysli. Przeciez w
                sytuacji jaka przedstawiles na 80-100% wiadomo, ze za drzewem siedzi misio. ;o)
              • juan44 Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN 09.04.02, 00:02
                Gość portalu: Duk napisał(a):

> Witam
                > Ty...taki i owaki, bandyta!:o)morderca:-)szarlatan:o)jak śmiesz:o)hehe,idiota:-
                > )
                > pijak, złodzie ect. hehehe:-)
                > Współczuje autorowi tego wątku.Z dwóch powodów.Pierwszy-500 Pln w plecy.Drugi-
                > wystawienie sie na publiczny lincz.
                > I dalej:Ty (...)gdybyś jechał 130km/h w Norwegii...wróć: gdybyś popełnił
                > cudzołóstwo w Nigerii , co wtedy?czy czy pomyslałeś o tym???
                > I tutaj odezwałby sie głosy wszystkich dewot tego forum:dobrze ci tak!!!!Dobić
                > go , dobić.:-)
                > A ja sie pytam:kto pierwszy rzuci kamień???
                > Mniemam ze wszyscy tu obecni, wyrażający swą niepochlebną opinię na temat
                > samegi autora jak i jego wątpliwie słusznych czynów są (sorry)kurewsko
                > świętojebliwi, i nigdy w zyciu nie cudzołuszyli, czyt.nie przekroczyli
                > prędkości.
                > Pytam:jeśli jest ograniczenie 60km/h i jest prosta, szeroka droga, kto z was
                > świetojebliwcy będzie jechał jak w morde szczelił 60 Km/h???
                > Ja bijąc sie w pierś, obwieszczam: nagminnie łamie przepisy, i wcale nie gryzie
                >
                > mnie z tego powodu sumienie, nie czuje sie również potencjalnym
                > mordercą.Najważniejszy w tym wszystkim jest zdrowy rozsądek.
                > Łącze sie w bólu.
                > Pozdrawiam serdecznie.

Ja będę jechał 60 km! A dlaczego uważasz, że miałbym nie jechać? To naprawdę nie
                jest ani skomplikowane ani trudne ani złe - jechać 60 tam gdzie jest ograniczenie
                do 60. Nie rozumiem co cie tak dziwi?!
                • Gość: Duk Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.rsk.pl 09.04.02, 18:35
                  juan44 napisał(a):

> Ja będę jechał 60 km! A dlaczego uważasz, że miałbym nie jechać?
                  I moze jeszcze skrajnie lewym pasem??????

Pozdrawiam serdecznie
              • Gość: sindbad Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: 10.120.22.* 09.04.02, 06:55
                Gość portalu: Duk napisał(a):

> Mniemam ze wszyscy tu obecni, wyrażający swą niepochlebną opinię na temat
                > samegi autora jak i jego wątpliwie słusznych czynów są (sorry)kurewsko
                > świętojebliwi, i nigdy w zyciu nie cudzołuszyli, czyt.nie przekroczyli
                > prędkości.

Gościu miły - proszę nie obrażaj ludzi tutaj zaglądających, to nieładnie używać
                takich rynsztokowych epitetów, no, chyba że jest się w okresie dojrzewania i
                hormony dają znać o sobie

> Ja bijąc sie w pierś, obwieszczam: nagminnie łamie przepisy, i wcale nie gryzie
                > mnie z tego powodu sumienie, nie czuje sie również potencjalnym
                > mordercą.Najważniejszy w tym wszystkim jest zdrowy rozsądek.
                > Łącze sie w bólu.
                > Pozdrawiam serdecznie.

...do czasu, do czasu. Mimo wszystko życzę dużo szczęścia na drodze i grubego
                portfela

• Gość: Duk Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.rsk.pl 09.04.02, 18:47
                  Gość portalu: sindbad napisał(a):

> Gościu miły - proszę nie obrażaj ludzi tutaj zaglądających, to nieładnie używać
                  >
                  > takich rynsztokowych epitetów, no, chyba że jest się w okresie dojrzewania i
                  > hormony dają znać o sobie

Czołem żeglarzu:o)
                  Obrażać nikogo nie miałem ani zamiaru ani czelności.Okres dojrzewania mam już
                  dawno za sobą, a jesli stanowi to dla Ciebie jakies moratorium, to niech ci
                  bedzie.Słowo "kurewsko" miało jedynie wg mnie podkreślić cynizm i obłude
                  wszystkich świętojebliwców.Słowo "świętojebliwcy" nie jest wg mnie wulgaryzmem.
                  Wspomniałem takze o czymś takim, co potocznie nazywamy zdrowym rozsadkiem, choć
                  przyznam ze wstydem, ze kiedyś sie nim wcale nie kierowałem.Miałem sportowy
                  motocykl i 20 lat, co w swietle tego co napisałeś mnie usprawiedliwia (burza
                  hormonów)

> ...do czasu, do czasu. Mimo wszystko życzę dużo szczęścia na drodze i grubego
                  > portfela
                  >

Teoretycznie do czasu.Biorac pod uwagę zdrowy rozsadek,który jest dla mnie
                  jednakowo wazny, nie ma sie czego obawiać.A gruby portfel- owszem, ale bynajmniej
                  nie na mandaty, lecz, chociazby nowe autko.

PS.Takie które miałoby V-max ok 250km/h
                  PSS.Albo jeszcze szybsze.

PSS.Żartowałem

PSSS.Pozdrawiam serdecznie
    • antares777 Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN 09.04.02, 00:27
      I dobrze Ci tak, bo:
      1/ Jeździsz za szybko: mój margines to 30km/h, a więc max. 100,
      2/ Używasz antyradaru, a to zabawa dla naiwnych, żeby nie powiedzieć dosadniej!
      Bliskiego spotkania z drzewem!
      Stary zgred
      • Gość: Adam Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 21:01
        antares777 napisał(a):

> I dobrze Ci tak, bo:
        > 1/ Jeździsz za szybko: mój margines to 30km/h, a więc max. 100,
        > 2/ Używasz antyradaru, a to zabawa dla naiwnych, żeby nie powiedzieć dosadniej!
        > Bliskiego spotkania z drzewem!
        > Stary zgred

Teraz to mi nerwy puściły,życzysz mi śmierci?????? Jesteś chyba ortodoksyjnym
        katolikiem, który żyje w zakłamaniu!!!!!"Jestem porządny jeżdżę jak Bóg
        przykazał, a inni to mordercy". Tak myślisz??? Ciesz się, że to forum, a nie real
        bo za te "życzenia" zakneblował bym Cię twoimi własnymi jajami.

Bez poważania,
        Adam
        • Gość: greg40 Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.04.02, 21:18
          rozpierdol się o drzewo i to jak najszybciej-----byle sam.
          Może nie zabijesz kogoś niewinnego.
          bez pozdrowień ćwoku
          • Gość: bObO Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.chello.pl 09.04.02, 21:30
            Gość portalu: greg40 napisał(a):

> rozpierdol się o drzewo i to jak najszybciej-----byle sam.
            > Może nie zabijesz kogoś niewinnego.
            > bez pozdrowień ćwoku

A ciebie niech chuj zastrzeli pajacu.
            • Gość: Adam Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 21:33
              Gość portalu: bObO napisał(a):

> Gość portalu: greg40 napisał(a):
              >
              > > rozpierdol się o drzewo i to jak najszybciej-----byle sam.
              > > Może nie zabijesz kogoś niewinnego.
              > > bez pozdrowień ćwoku
              >
              > A ciebie niech chuj zastrzeli pajacu.

Tak trzymać bObO dzięki za wsparcie!!!!
              Adam

• antares777 Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN 09.04.02, 22:39
          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Teraz to mi nerwy puściły,życzysz mi śmierci?????? Jesteś chyba ortodoksyjnym
          > katolikiem, który żyje w zakłamaniu!!!!!"Jestem porządny jeżdżę jak Bóg
          > przykazał, a inni to mordercy". Tak myślisz??? Ciesz się, że to forum, a nie re
          > al
          > bo za te "życzenia" zakneblował bym Cię twoimi własnymi jajami.
          >
          > Bez poważania,
          > Adam

Oj, Adasiu, Adasiu!
          Przecież Ci dokładnie napisałem, co myślę. Nie musisz się przemęczać myśleniem.
          Nie dość, że Ci nie wychodzi, to jescze Ci szkodzi! Również rozważania na temat
          mojego światopoglądu Cię męczą. Usiądź sobie, albo jeszcze lepiej - wyciągnij się.
          Zagryzaj orzechy - koniecznie włoskie - i zapijaj melisaną.
          Jeśli idzie o kneblowanie - sądzę, że Twoje byłyby bardziej odpowiednie, bo jak
          mi się zdaje, składasz się wyłącznie z nich.
          I w końcu, moje życzenia... One nie mają żadnego znaczenia. Czy z nimi, czy bez
          nich, Ty i tak się zabijesz - na pożytek światu.
          A ja Cię jednak pozdrawiam! Bo może to już ostatni raz?
          Stary zgred

• Gość: Adam Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: *.acn.waw.pl 09.04.02, 22:52
            antares777 napisał(a):

> Gość portalu: Adam napisał(a):
            >
            > > Teraz to mi nerwy puściły,życzysz mi śmierci?????? Jesteś chyba ortodoksyj
            > nym
            > > katolikiem, który żyje w zakłamaniu!!!!!"Jestem porządny jeżdżę jak Bóg
            > > przykazał, a inni to mordercy". Tak myślisz??? Ciesz się, że to forum, a n
            > ie re
            > > al
            > > bo za te "życzenia" zakneblował bym Cię twoimi własnymi jajami.
            > >
            > > Bez poważania,
            > > Adam
            >
            > Oj, Adasiu, Adasiu!
            > Przecież Ci dokładnie napisałem, co myślę. Nie musisz się przemęczać myśleniem.
            >
            > Nie dość, że Ci nie wychodzi, to jescze Ci szkodzi! Również rozważania na temat
            >
            > mojego światopoglądu Cię męczą. Usiądź sobie, albo jeszcze lepiej - wyciągnij s
            > ię.
            > Zagryzaj orzechy - koniecznie włoskie - i zapijaj melisaną.
            > Jeśli idzie o kneblowanie - sądzę, że Twoje byłyby bardziej odpowiednie, bo jak
            >
            > mi się zdaje, składasz się wyłącznie z nich.
            > I w końcu, moje życzenia... One nie mają żadnego znaczenia. Czy z nimi, czy bez
            >
            > nich, Ty i tak się zabijesz - na pożytek światu.
            > A ja Cię jednak pozdrawiam! Bo może to już ostatni raz?
            > Stary zgred
            >

Dobra "odpuszczam" bez urazy, ale forum ma być według mnie miejscem ciekawej
            wymiany poglądów, a nie inwektyw. Dlatego zostawiam kwestie szybkości poruszania
            się do indywidualnej oceny, zakopuję topór wojenny, przepraszam za "jaja" i
            chętnie pogadam o czymś neutralnym.

Pozdrawiam,:)
            Adam
            • antares777 Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN 09.04.02, 23:21
              Gość portalu: Adam napisał(a):

>
              > Dobra "odpuszczam" bez urazy, ale forum ma być według mnie miejscem ciekawej
              > wymiany poglądów, a nie inwektyw. Dlatego zostawiam kwestie szybkości poruszani
              > a
              > się do indywidualnej oceny, zakopuję topór wojenny, przepraszam za "jaja" i
              > chętnie pogadam o czymś neutralnym.
              >
              > Pozdrawiam,:)
              > Adam

No, to zgoda!
              A teraz, przy piwie i fajce pokoju, powiedz mi (gadamy o czymś zupełnie
              neutralnym), gdzie w mojej wypowiedzi dostrzegłeś inwektywy? Może je zacytujesz?
              Bardzo ciekawi mnie Twój pogląd na tę sprawę!
              Serdecznie pozdrawiam
              Stary zgred

• Gość: Duk Kapelusze wszystkich krajów- łączcie sie:-) IP: *.rsk.pl 10.04.02, 00:40
                Ale ubaw:o)
                Naprawde przednia zabawa.Najwazniejsze, ze jest wesoło.
                Najserdeczniejsze pozdrowienia dla wszystkich, a zwłaszcza dla tej Pani, która
                odsądza mnie od czci i wiary.
                BTW dzisiaj przejechałem kota.Czy to oznacza, ze jestem satanistą???
                • Gość: greg40 Re: Kapelusze wszystkich krajów- łączcie sie:-) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.04.02, 15:17
                  ćwok pozostanie ćwokiem.
                  widziałeś palancie zabite dziecko na drodze???
                  a może myślisz żę cię to nie spotka???
                  nie mówię o jeżdzie na autostradzie bynajmniej.
                  wiesz kto stawia te krzyże przy drogach bucu jeden?????
                  furmankę ci chamie i bat do ręki.
                  • Gość: Duk Re: Kapelusze wszystkich krajów- łączcie sie:-) IP: *.rsk.pl 10.04.02, 18:21
                    Gość portalu: greg40 napisał(a):

> ćwok pozostanie ćwokiem.
                    > widziałeś palancie zabite dziecko na drodze???
                    > a może myślisz żę cię to nie spotka???
                    > nie mówię o jeżdzie na autostradzie bynajmniej.
                    > wiesz kto stawia te krzyże przy drogach bucu jeden?????
                    > furmankę ci chamie i bat do ręki.

Wedle powiedzenia :Nie dyskutuj z idiotą, ludzie mogliby nie dostrzec różnicy,
                    tak też postapie.Pozatym, nie widze analigii z tematem.

Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: Mruczek Re: Kapelusze wszystkich krajów- łączcie sie:-) IP: 213.76.59.* 11.04.02, 20:00
                  Nie, kotobójcą. Miau !!!
    • Gość: Gall Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: 2.2.STABLE* / 10.168.12.* 11.04.02, 11:18
      nie bardzo Cię rozumiem Adamie... to tak jakbyś mówił "okradłem bank i mnie
      złapali chociaż miałem rękawiczki żeby nie zostawić odcisków"
      dlaczego masz pretensje do policji że Cię złapała i dostałeś mandat i punkty za
      ewidentne przekroczenie prędkości ? przecież po to jest policja żeby wyłapywać
      takie przypadki... a że działali z ukrycia ? jestem jak najbardziej za !!!
      przecież policja nie może stać przy każdym ograniczeniu prędkości a jak będą
      stali zawsze na widoku to będziesz przekraczał prędkość tam gdzie ich nie ma -
      tak przynajmniej nie możesz być pewien czy czasem nie ma ich za najbliższymi
      krzakami i o to chodzi. policji powinno być jak najwięcej anonimowej i
      jeżdżącej cywilnymi samochodami bo największe dramaty zdarzają się nie na
      ograniczeniach tylko na trasach poza miastem - przykład: E7 z wawy do gdańska
      gdzie wyprzedzanie na czwartego (nie na trzeciego) jest codziennością.
      to że dostałeś punkty to też dobrze, a nawet bardzo dobrze bo jeszcze raz coś
      takiego Ci się przydarzy i będziesz wiedział że za trzecim razem możesz stracić
      prawo jazdy nawet za złe parkwanie. gdyby nie było punktów mielibyśmy 2 klasy
      kierowców - tych którzy mają pieniądze i mogą łamać przepisy wszędzie i zawsze
      gdzie im się podoba i tych którzy nie mają pieniędzy i muszą uważać - punkty
      dają jakie takie poczucie sprawiedliwości.
      reasumując złamałeś prawo i poniosłeś konsekwencje a pretensje możesz mieć
      tylko do siebie - ja jak dostaję mandat za przekroczenie to wiem że to moja
      wina i nie narzekam na policję bo to ich praca i po to są żeby pilnowac porządku
      nie będę Cię nakłaniał do jazdy zawsze zgodnie z przepisami bo sam często
      przekraczam prędkość, ale miej świadomość że robisz to wyłącznie na własne
      ryzyko i być może dojdzie kiedyś do sytuacji że za nagminne łamanie przepisów
      będziesz musiał przesiąść się na jakiś czas do pociągu, ale powtórzę raz
      jeszcze - wyłącznie z własnej winy.

a rzucaniem granatem nic nie zyskasz bo to będzie morderstwo, a ono karane
      trochę surowiej niż przekroczenie prędkości :-)
      pozdrawiam
    • Gość: RaDarek Re: Miałem antyradar i straciłem 500PLN IP: 213.76.59.* 11.04.02, 20:02
      Żeby jeszcze tak był taki czujnik w tym antyradarze - jak nie wykryje fal
      mózgowych to nie pozwala silnika odpalić ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka