Dodaj do ulubionych

Shazza oba mosty zamkła w Warszawie hehe...

02.05.15, 14:31
...

myślałem jak to skomentować ale to się nie da.
Dzisiaj taksówkarz mnie wiózł z lotniska i mówi "Panie poniatoszczak zamkli, a łazienkowski spalony"

ja mówię; Paanie jak to co jest wojna? Niemcy? Wermacht?

Nie, bufetowa.

i całe miasto stoi.

A kiedyś był taki zły dyktator w Polsze w czarnych goglach co cmokał jak mówił.

I jak za jego panowania remont był poniatoszczaka to przyjechały dwie czy trzy jednostki LWP i postawili most syreny; no bo nie do pomyślenia było żeby w mieście zamknąć most.

A teraz....ja pie......

Boże, Panie Abrahamie czy tam Mahomecie - ześlij na styropianowców najgorsze zarazy. I na słoików co ich wybierają.
Obserwuj wątek
    • penisylina Re: Shazza oba mosty zamkła w Warszawie hehe... 02.05.15, 15:24
      Zgadzam sie z toba co do platfusow i bufetowej ogolnie, ale moglbys tu nie jojczyc non stop.
      zwiales sprzedawac sie ciapatym prymitywom, ktorzy gdyby nie mieli farta urodzic sie na ropie, to dalej by po pustyni na wielbladach zasuwali.
    • samspade I co z tego? 02.05.15, 15:27
      Jeden spalili a drugi zamknęli na sobotę bo mecz. Swoją drogą taksiarz jako mentor. Pięknie.
      • szymi_mispanda nie no nic z tego, mozna przeciez tratwa plynąć he 02.05.15, 15:42
        ja pie... co za ludzie - styropianowcy wychowali sobie stado baranów którzy nawet się im nie postawią

stadion zrobili tak bez sensu że trzeba most zamykać, drugi się spalił (i nic!), trzeci jest zamknięty dla samochodów prywatnych

....ale oni mecz robiom

głuota aż boli
        • samspade Re: nie no nic z tego, mozna przeciez tratwa plyn 02.05.15, 16:07
          Mnie to w sumie nieladnie mowiac wali. Nie moj cyrk nie moje malpy. Jak wjezdzam do stolycy nie odczuwam zamknietych mostow. A budowa stadionu to fakt. Zlikwidowali fajne miejsce i jebneli tam narodowy.
        • qqbek Khe, khe... 02.05.15, 16:40
          ...a w domu nadal czapa za seks przedmałżeński (przynajmniej dla baby) i baty plus długa odsiadka "w tiurmie" za gorzałę?

Choć "warszawskie porządki" podobają mi się średnio, to na tle ojropy nie wyglądają tak źle.
          • agios_pneumatos Re: Khe, khe... 02.05.15, 19:48
            qqbek napisał:

> ...a w domu nadal czapa za seks przedmałżeński (przynajmniej dla baby) i baty p
            > lus długa odsiadka "w tiurmie" za gorzałę?
            >
            > Choć "warszawskie porządki" podobają mi się średnio, to na tle ojropy nie wyglą
            > dają tak źle.

No to jest niesamowite, że półanalfabeta wychowany w rosyjskim gubernianym mieście przyjeżdża z kraju kozoyepcuf i robi za kaznodzieję 'ze wielkiego świata'.

W sumie jako biały robić za czarnucha w kraju pastuchów...
            • szymi_mispanda a specjalnie juz NIC nie pisze o samochodach... 02.05.15, 19:53
              ...zeby tylko nie wnerwiac rodakow ze murzyn u kozojebcow ma wieksze felgi niz oni metraz mieszkania na kredyt

ale i tak cholera pamietaja i nigdy nie ma nic na temat tylko zawsze ze "u was bijom murzynuf i wogle to uciekles" hehe
              • qqbek Re: a specjalnie juz NIC nie pisze o samochodach. 02.05.15, 19:57
                No, jak ktoś żyje na kredyt to rzeczywiście współczuję :)
                Mam dom, mieszkanie... i trochę więcej. I grosza kredytu na to :)
                Tak więc jak to z tymi panienkami i gorzałą?
              • dziala_nawalony szymek co z kupnem lexia? 02.05.15, 20:08
                ..co w koncu wybierasz? audi, MB czy lexus? ..
            • nfplakto Re: Khe, khe... 03.05.15, 12:16
              Ty, jak tam sie zyje za dotacje niemieckie?
              • agios_pneumatos Re: Khe, khe... 03.05.15, 13:41
                nfplakto napisała:

> Ty, jak tam sie zyje za dotacje niemieckie?

Lepiej niż w Polsce. Pogoda bez porównania.

Resztę gotowej papki dalej czerp z mediów.
    • szymi_mispanda nie napinaj siem tak bo.... 02.05.15, 16:07
      ...ci kupa w majty spadnie

nie dał mi w morde bo mnie wiusł - i sam na jebane lemingi takie jak ty i ich prezydentkem shazze narzekał
    • waga170 Shazza w moim ubogim zasobie slow... 02.05.15, 21:45
      jeszcze sie nie pojawila, Szymi objasnij co to za wynalazek. Apropos palenia sie mostu Lazienkowskiego to nie jest to pierwszy raz. Tak gdzies z rok czy dwa po jego otwarciu tez byl pozar (jeden z tych 7 pozarow na siodmy zjazd PZPR), podobno palil sie magnez i topil stal.
      Pech chcial ze w pierwszych minutach tamtego pozaru lecialem wzdluz Wisly na Goclawek i jak to zobaczylem to nadalem przez radio a jakze, May Day, ze most sie pali. Uslyszalem w odpowiedzi, Te wariat, to Wisla sie pali. Naszej Stolycy nikt nie dorowna.
    • antipasti60 Re: Shazza oba mosty zamkła w Warszawie hehe... 03.05.15, 08:40
      Kłaść lachę na bufet, wpław forsować Wisłę.
    • dyktator_bolandy Re: Shazza oba mosty zamkła w Warszawie hehe... 03.05.15, 20:07
      spotkało się dwóch mędrców- gastarbeiter i złotówa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka