Dodaj do ulubionych

serwisy ogłoszeniowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:57
szukałem ostatnio w internecie dobrego serwisu ogłoszeniowego, zeby dac
ogłoszenie o sprzedaży auta. po pobieżnym przejrzeniu tego, co znalazły
google, okazało się, że takich serwisów jest chyba ze sto. W tym z 10
płatnych, reszta poł na pół. czy ktoś ma doświadczenie z takimi serwisami? Ja
po paru godzinach przeglądania moge powiedzieć, ze najbardziej podoba mi się
Auto.x100, potem Trader i śląska autogiełda. czy ktoś wie, gdzie można znaleźć
jakieś dane o ogladalności takich serwisów?
Obserwuj wątek
    • Gość: kendzior Re: serwisy ogłoszeniowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 00:37
      ogladalnosc to jest na płatnych. fakt, auto.x100 też mi sie podoba najbardziej,
      ma parę bajerów, których nie spotkałem nawet na zagranicznych serwisach np.
      panele z suwakami do filtrowania albo podgląd ogłoszenia na dole strony jak w
      outlooku. Świetny jest też mechanizm do porównywania, widziałem coś takiego na
      serwisach amerykańskich, w Polsce jak do tej pory tego nie było.
      jak zrobią jeszcze rozsyłanie, to jak dla mnie spoko. Ale to młody serwis, ja
      daję ogloszenia z komisów, duże ilości już od 2 lat, głównie na auto.pl bo tam
      jest dużo ofert. Jak masz jeden samochód do sprzedania to polecam te płatne,
      najlepiej na wszystkich naraz, to i tak sie opłaci. Dlatego, to co robią na
      auto.x100 to moim zdaniem ma największy sens, bo dodajesz za jednym zamachem we
      wszystkich serwisach.
      • tester30 Re: serwisy ogłoszeniowe 16.09.04, 12:14
        będąc młodym kierowcom dałem raz ogłoszenie. Skodę chciałem sprzedać, oktawię.
        Przyszedł do mnie pacjent i mówi: to pan dał to ogłoszenie? i co,rzeczywiście za
        100 złotych ta maszyna?
        Mówię, że cena jest wywoławcza i do negocjacji a samochód dobry, zdrowy i
        jeszcze na chodzie. przecież ma dopiero 48 lat.
        No i zesmy sie zaczeli targowac. Pacjentowi bardzo zalezalo, bo cena rosła i
        rosła. Jakoś tak sam ze soba się targował czy co. W końcu jak doszło do tysiaca
        złotych, mówię, że ok, sprzedany.
        Ja go pytam, na co mu taki zabytek, a on ze to złoty interes te skody i mozna na
        tym zarobic.
        Czy ktos je gdzies zamienia na nowe oktawie czy co? Co jest grane?
        no nic, jak zwykle, czeski film.
    • greendin Re: serwisy ogłoszeniowe 13.01.15, 09:58
      sprawdź w tej grupie www.facebook.com/groups/237417196345178
    • swan_ganz Re: serwisy ogłoszeniowe 13.01.15, 11:09
      " używane jak nowe.pl "

Nie ogłaszaj sam tylko tym spod tego linku sprzedaj swoje auto a oni zajma się resztą .. To fachowcy są którzy przenicują to twoje auto na wylot więc jeśli ta twoja używka jest złomem to oczywiście takiego auta od ciebie nie wezmą ale jeśli masz dobre auto w dobrym stanie to pozbędziesz się kłopotu od ręki...
      • galtomone greendin i swan - oficjalna nagroda :-) 13.01.15, 12:31
        Pierwsze Złote Łopaty 2015 przyznane.
        Ciekawe kto (i po jaką cholerę) wykopie starszy wątek niż z przed 11 lat!!!!
        • swan_ganz Re: greendin i swan - oficjalna nagroda :-) 13.01.15, 14:06
          fakt...nie zwróciłem uwagi, że to jakis archeolog wykopał "wontek" i z rozpędu udzieliłem rady... :-)
        • samspade Re: greendin i swan - oficjalna nagroda :-) 13.01.15, 14:21
          galtomone napisał:

> Ciekawe kto (i po jaką cholerę) wykopie starszy wątek niż z przed 11 lat
          > ]!!!!

Spamer żeby spamować?
    • lew_ Re: serwisy ogłoszeniowe 13.01.15, 13:06
      A co ciebie to baranie obchodzi?
      • wstrzasniety_nie_zmieszany Re: serwisy ogłoszeniowe 13.01.15, 13:53
        lew_ napisał:

> A co ciebie to baranie obchodzi?

Słuchaj nie wiem co masz do użytkownika galtmone, ale twoje wpisy i ich treść świadczą głownie o tobie, a nie jest to bynajmniej pochlebna opinia. Jeżeli w czymś się nie zgadzacie to napisz to wyraźnie, a nie spamuj w każdym wątku używając wyzwisk. To forum, a nie rynsztok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka