kosmo_13 Re: jaki samochód używany? 22.07.16, 14:37 Jak wiadomo Toyota uchodzi za bezawaryjną, może nie w 100% bo nie oszukujmy się nie ma samochodów całkowicie nie zawodnych ale akurat ta marka mnie przekonała, jeżdżę Avensisem, nic się nie psuje jak na razie, ja jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
pastuszka00 Re: jaki samochód używany? 30.07.16, 11:15 Polecam się zapoznać z ofertą od gethelp.pl/ - samochody używane z gwarancją :) W ramach usług wykonują szybkie naprawy na drodze, całodobowe holowanie do warsztatu, bezpłatne diagnozy, oraz pokrycie kosztów napraw podstawowych elementów samochodu takich jak: silnik, skrzynia biegów, zawieszenie, turbina, turbosprężarka. A auto używane często ma jakieś awarie, więc dobrze sie zabezpieczyć Odpowiedz Link Zgłoś
lissa80 Re: jaki samochód używany? 29.08.16, 09:17 Najlepiej jednak kupić auto dopasowane do potrzeb. My mamy jedno dziecko więc mniejsze auto nam było potrzebne. Widoczność dobra bo wysoko się siedzi. Padło na Mercedesa w168. Poza bagażnikiem jest idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
loyezoo Re: jaki samochód używany? 29.08.16, 16:20 Poczekaj jak zacznie (a zacznie 15 letni pseudo merc) się sypać.Tam żeby cokolwiek zrobić,to najczęściej trzeba wyjmować silnik.Nie wspomnę,że lubi go schrupać od spodu np.kielichy i z zewnątrz auto wygląda ładnie ale nagle amortyzator wpada do auta:) Odpowiedz Link Zgłoś
dominick0 Re: jaki samochód używany? 07.09.16, 20:43 Najbardziej bezawaryjnym autem jest Toyota Avensis II d4d diesel. Mało pali i fajnie lata. Zobacz np. ten egzemplarz malito.pl/motoryzacja/samochody-osobowe/toyota-avensis-2-0-d4d-diesel-super-stan-okazja-ID21334 Odpowiedz Link Zgłoś
loyezoo Re: jaki samochód używany? 07.09.16, 21:57 Dominick spadaj z tym paździerzem i nie reklamuj się, bo pomyliłeś miejsca. Akurat d4d to kupa ,a nie silnik i do tego zajebiście awaryjny. NIE POLECAM www.malito.pl/motoryzacja/samochody-osobowe/toyota-avensis-2-0-d4d-diesel-super-stan-okazja-ID21334 Odpowiedz Link Zgłoś
dominick0 Re: jaki samochód używany? 09.10.16, 13:33 Ty serio z tą awaryjnościa i pazdzierzem? Widocznie nic o tym nie wiesz, jeździsz jakąś omega kupiona od Janusza i wprowadzasz ludzi w błąd. Ta Toyota to jeden z bezpieczniejszych i bez awaryjnych aut Odpowiedz Link Zgłoś
loyezoo Re: jaki samochód używany? 10.10.16, 09:59 Heheh nie, nie mam Omegi, aczkolwiek na pewno jest mniej awaryjna, od Avensisa z tym silnikiem. P/S handlowałem wiele lat autami,więc "trochę" ich się przewinęło w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Avensis II to KUPA 13.10.16, 08:46 dominick0 napisał(a): > Ty serio z tą awaryjnościa i pazdzierzem? Widocznie nic o tym nie wiesz, jeźd > zisz jakąś omega kupiona od Janusza i wprowadzasz ludzi w błąd. Ta Toyota to j > eden z bezpieczniejszych i bez awaryjnych aut Mialem w zyciu kilka Toyota i Avensis II okazala sie byc najwiekszym zlomem. To KUPA a nie Toyoa jak kiedys. Jezdzilem IIka i pozbylem sie szybciutko... A Ave I jezdzilem ponad 4 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: jaki samochód używany? 09.10.16, 18:08 Daj spokój - spamer, który reklamuje wszędzie to swoje "mailto". 2 lata na forum, 25 postów... chyba w każdym słowo "mailto" a Ty się przejmujesz. Każdy orze jak może, ten akurat grabi sobie opinię i czeka na bana pewnie już za łamanie regulaminu. A co do Januszowych samochodów - do takiej kupy jak d4d, zwłaszcza w Avensisach gdzie z racji trochę innego układu osprzętu podobno wyjątkowo szybko padają sprężarki, to VW zbliżył się tylko w pierwszych latach produkcji niesławnego 2,0 TDI. Komplet wtrysków? 10 kafli Dwumasa (wyjątkowa padaka w wypadku tego silnika) - 2,5 (Janusz Car Shop) - 8 kafli (ASO) Toi-Toi - tak, ale nie z tym paździerzem pod maską tylko z jakimś VVTi (naprawdę udane benzynówki). Pakować się w 116-konne goofienko, osiągające setkę "już" po 11 sekundach i oferowane przez spamera niezdolnego przeczytać regulamin forum... dziękuję, postoję. Odpowiedz Link Zgłoś
sandowkowa Re: jaki samochód używany? 26.10.16, 13:58 nie wiem jak to widzisz ale ja mam ełne zaufanie do marki BMW, jakby mi pryszło auto zmienić to tylko w tym modelu. Części w miare nie drogie, przede wszystkim dostępne, mąż troszkę robi przy autach więc w miarę wszystko jak coś naprawia. Jestem zadowolona. a sprawdzonym miejscem gdzie kupisz jakiś model BMW lub ci wyszukają i sprawdza jest Bawaria Motors BMW. My tam auta kupujemy Odpowiedz Link Zgłoś