Dodaj do ulubionych

Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego :D

27.10.21, 21:04
natemat.pl/381145,zegarek-kaczynskiego-prezes-pis-mial-zegarek-hugo-boss-zalozony-odwrotnie
Kaczyński nie pierwszy raz wspiera firmę, która projektowała mundury SSmanom.

Kiedyś zostawił krawat Hugo Bossa w swoim Saabie 9-5, który poszedł na sprzedaż :D

www.tvp.info/6123729/pis-sprzedal-limuzyne-z-telefonem-prezesa?captcha_key=#!
Obserwuj wątek
    • marekggg Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 27.10.21, 23:36
      schweppes1 napisał:

> natemat.pl/381145,zegarek-kaczynskiego-prezes-pis-mial-zegarek-hugo-boss-zalozony-odwrotnie

on tylko chcial pokazac drugiemu sortowi dziennikarskiemu ze maja SPIERDALAC

> Kaczyński nie pierwszy raz wspiera firmę, która projektowała mundury SSmanom.
      >
      > Kiedyś zostawił krawat Hugo Bossa w swoim Saabie 9-5, który poszedł na sprzedaż
      > :D
      >
      > www.tvp.info/6123729/pis-sprzedal-limuzyne-z-telefonem-prezesa?captcha_key=#!

nie wiem kto by chcial starego saaba z chusteczkami kartofla zoliborskiego... ciekawe co sie na nich znalazlo. to z przodu czlonka partii, czy to od adriana i pinokia z tylu.
      • qqbek Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 27.10.21, 23:53
        Co do zegarka nałożonego odwrotnie na "śpiącą kurewnę", to kojarzą mi się anegdoty o schyłkowym Breżniewie, którego też specjalnie "pudrowano" przed występami publicznymi.

Co do klienteli na Saab-a - przecież to relikwia minimum 3 stopnia wolackiej odmiany katolicyzmu!
        Jak śmiesz!
        Może który znalazł tam jakąś krew, nasienie, plwocinę, gila, pawia, czy też wydalinę z drugiego końca przewodu pokarmowego - przez froteryzm mógłby mnożyć w nieskończoność relikwie 3 stopnia pocierając je o relikwie 2 i 1 stopnia.
        Toż to żyła złota dla przedsiębiorcy z branży Smoleńsko-Wolackiej!
        • marekggg Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 00:14
          > Co do zegarka nałożonego odwrotnie na "śpiącą kurewnę", to kojarzą mi się anegd
          > oty o schyłkowym Breżniewie, którego też specjalnie "pudrowano" przed występami
          > publicznymi.

o brezniewu i andropowi to podobno bylo tak: z tych dziesieciu mikrofonow co tam mieli ustawionych to z 9 plynal tlen i tylko jeden rejestrowal glos

i jak popatrzylem na wiki, to byl jeszcze jakis Chernenko, ale tego nie kojarze, bo bylem z rodzicami w afryce i tam takie wiesci nie docieraly.
          • waga173 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 01:15
            Brezniew, Andropow i Czernienko umierali krotko jeden po drugim. I byli chowani na Placu Czerwonym. Dowcip krazyl w Polsce ze jakas turystka zeby wejsc na Plac czerwony w budce z biletami powiedziala ze ona nie potrzebuje bo wykupila abonament.
          • bolo2002 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 08:57
            Nie Chemienko tylko Czernienko-Czukot z Jakucji chyba?
            • marekggg Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 09:44
              no rzeczywiscie, byl jakis Czernienko. ty go pewnie mialesz na scianie w biurze.
    • bolo2002 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 09:01
      Tu sprawa jest prosta- początki Aizheimera i kurzej ślepoty. Myslałem , ze niebawem uda sie na "zasłużoną' emeryturę, ale niestety nie- bo z przecieków wynika , ze chce rzadzic jeszcze 2 kadencje/ 8 lat/, I to jest przerazająco-tragiczne.
    • thorpe Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 11:06
      Żeby było śmieszniej istnieją polskie firmy produkujące przyzwoicie wyglądające zegarki i można się pokazać w czymś takim, czemu nikt z tych pożal się Boże polskich polityków tego nie robi.
      janadamski.eu/2017/11/10-najpiekniejszych-zegarkow-polskiej-produkcji/
      • waga173 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 11:43
        Sprzedaj swinie, sprzedaj konie, kup zegarek marki Blonie. Polskie zegarki jak polskie konie, najladniejsze i najszybsze na swiecie.
        • qqbek Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 16:38
          waga173 napisał:

> Sprzedaj swinie, sprzedaj konie, kup zegarek marki Blonie. Polskie zegarki jak
          > polskie konie, najladniejsze i najszybsze na swiecie.

To akurat kontynuacja "nowej, świeckiej tradycji".
          Błonie to nie była faktura zegarków, a montownia ruskich zegarków.
          Nazwa polska - "Błonie", "Bałtyk" czy "Polan"... a w środku werk od "Pobiedy", albo w najlepszym wypadku "Poljota".
          • waga173 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 17:45
            Podobno w Bloniu (na zachod od Warszawy) miala byc czy moze nawet byla wojskowa wytwornia zapanikow do "bomb zegarowych" ale zmienili plany i w rezultacie dostalismy fabryke zegarkow.
      • bigimax4 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 11:47
        lskie firmy produkujące przyzwoicie wyglądające zegarki i

raczej srednio wygladajace obudowy a z mechanizmem Miyota 821A mozna kupic lepiej wygladajace i tansze
        • thorpe Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 12:26
          Ale jak jesteś polskim politykiem to możesz wywalić te 2 tysiące i pokazać, że mamy zegarek z napisem made in Poland. Ja doskonale wiem, że to składaki, ale nie kosztują majątku, a wartość promocji kraju oraz idei startupów jest przecież ważna. Ja o polskich zegarkach wiem zupełnym przypadkiem, a ludzie z chęcią by się dowiedzieli.
          Tak samo jak Emilewicz ukradli rower i się okazało, że kupiła amerykański mając trzy polskie przyzwoite marki do wyboru. Przecież to są proste i tanie gesty , które powinny być oczywiste dla kogoś, kto jest MINISTREM w polskim rządzie.
          I to są politycy partii tak dużo mówiącej o patriotyzmie!
          • schweppes1 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 13:56
            thorpe napisał:

> Ale jak jesteś polskim politykiem to możesz wywalić te 2 tysiące i pokazać, że
            > mamy zegarek z napisem made in Poland. Ja doskonale wiem, że to składaki, ale
            > nie kosztują majątku, a wartość promocji kraju oraz idei startupów jest przecie
            > ż ważna. Ja o polskich zegarkach wiem zupełnym przypadkiem, a ludzie z chęcią b
            > y się dowiedzieli.
            > Tak samo jak Emilewicz ukradli rower i się okazało, że kupiła amerykański mając
            > trzy polskie przyzwoite marki do wyboru. Przecież to są proste i tanie gesty ,
            > które powinny być oczywiste dla kogoś, kto jest MINISTREM w polskim rządzie.
            > I to są politycy partii tak dużo mówiącej o patriotyzmie!

W sumie nie chodzi o to, że zegarek nie jest polski, tylko że akurat wybiera firmy, które oficjalnie wspierały Hitlera. Jeździ też Skodą Superb, a zakłady Skody były ulubionymi zakładami fuhrera! Mógłby być chociaż bardziej dyskretny z tym uwielbieniem nazizmu.
          • bigimax4 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 15:32
            a o polskich zegarkach wiem zupełnym przypadkiem, a ludzie z chęcią by się dowiedzieli.

serio ? czy jest tu o czym sie dowiadywac? to jakis dziadoski skam a nie producenci zegarkow
            sikor za prawie 4 kola

[img]https://janadamski.eu/wp-content/uploads/2017/11/Zegarki_31.jpg[/img]

seiko za 1000
            www.seikoboutique.ie/products/ssb297p1?variant=39589477285930¤cy=EUR&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&gclid=EAIaIQobChMIp_fH15rt8wIVwbiGCh1PLAahEAQYCiABEgK9efD_BwE
    • lajtova Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 11:09
      Spróbujcie proszę odwrotnie zapiąć zegarek. To jest nieintuicyjne i niewygodne że wręcz niemozliwe.
      Krąży w sieci teoria żeten zegarek mu ktoś zapiął.
      • waga173 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 11:56
        Masz absolutnie sto procent racji co do zegarkow "zapinanych". Tylko takie na rozciagajacy sie pasek ala gasienica bez sprzaczki moznaby zalozyc odwrotnie. W jednym epizodzie Columbo podejrzenie porucznika ze to bylo morderstwo wzbudzil fakt ze majtki na trupie byly zalozone tyl naprzod, nawet facet uznal ze je ktos musial jej trupowi zalozyc. Co do "krazy w sieci", to ja uwazam ze to pic na wode fotomontaz. Raz ze mam nieodparte wrazenie ze to juz pare lat temu widzialem, a dwa ze miedzy zdjeciami jest paru/parenasto godzinna roznica co do wskazan zegarka, tlo zamazane, rece inaczej ulozone itp. Jak chuja nie cierpie to jednak mialbym cos na jego sprawiedliwa w tym przypadku obrone.
        • carnivore69 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 12:09
          waga173 napisał:

> W
          > jednym epizodzie Columbo podejrzenie porucznika ze to bylo morderstwo wzbudzil
          > fakt ze majtki na trupie byly zalozone tyl naprzod, nawet facet uznal ze je kto
          > s musial jej trupowi zalozyc.

A nie, że sznurowadła były odwrotnie (czyli przez kogoś innego) zawiązane?

Pzdr.
          • waga173 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 17:46
            Ze sznurowadlami to bylo w innym odcinku.
      • pixma59 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 12:24
        lajtova napisała:

>Spróbujcie proszę odwrotnie zapiąć zegarek. To jest nieintuicyjne i niewygodne że wręcz niemozliwe.<

Niemożliwe??? Bredzisz, tę prostą czynność wykonuję jedną ręką. Niemożliwe to jest sięgnąć językiem do d... ;-)
        Spróbuj i prześlij wrażenia!
        • lajtova Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 13:15
          Nie mam problemu żeby staremu sięgnać językiem do dupy.
          • pixma59 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 13:39
            lajtova napisała:

>Nie mam problemu żeby staremu sięgnać językiem do dupy.<

Spróbuj sama sobie sięgnąć, jak jesteś taka sprytna ;-)
            • lajtova Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 17:12
              Włoże palucha a potem poliże loda o smaku brownie z czekoladą.
              • schweppes1 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 17:19
                lajtova napisał(a):

> Włoże palucha a potem poliże loda o smaku brownie z czekoladą.

Ja pierdolę. Jak to się można czasem pomylić co do ludzi. To nie jest tylko zwykła komunistka. To zwyrolka.
                • pixma59 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 17:36
                  Co racja, to racja!
    • pixma59 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 12:25
      Oj tam, oj tam, prezes to stary kawalarz... img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201704/1491672917_4u9wya_600.jpg
      • carnivore69 Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 28.10.21, 14:56
        > Oj tam, oj tam, prezes to stary kawalarz... img2.demotywatoryfb.pl//uploads/201704/1491672917_4u9wya_600.jpg

E tam, kawalarz. W drugiej części etui ma po prostu schowany dyskretnie 'burner phone'.

Pzdr.
    • wislok1 Boss Kaczyński 28.10.21, 18:13
      schweppes1 napisał:

> natemat.pl/381145,zegarek-kaczynskiego-prezes-pis-mial-zegarek-hugo-boss-zalozony-odwrotnie
      > Kaczyński nie pierwszy raz wspiera firmę, która projektowała mundury SSmanom.
      >
      To nie chodzi chyba o SS, ale o to, ze BOSS nosi zegarek firmy BOSS

Kaczor BOSS nosi BOSS, bo jest BOSS
      • waga173 Re: Boss Kaczyński 29.10.21, 01:26
        Kaczur to Boss Hugo co sra dlugo.
    • hukers Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 29.10.21, 10:34
      Gdyby który troglodyta nie wiedział, dlaczego Jarek miał założony zegarek do góry nogami, kolega Janecki tłumaczy.
      wpolityce.pl/polityka/571823-co-nam-mowi-zalozony-do-gory-nogami-zegarek-kaczynskiego
      • qqbek Re: Patriotyczny zegarek Hugo Boss Kaczyńskiego : 29.10.21, 11:12
        To ja już rozumiem dlaczego w dwóch różnych butach chodzi!
        Chodzi o zwracanie na siebie uwagi.

Nie wiem, co oni tam w tej redakcji "wPotylicę" biorą, ale to są na pewno srogie piguły milordzie 🤣
        Od samego kadzidełka z kruchty by ich tak nie sponiewierało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka