Dodaj do ulubionych

Panowie!!! Czemu to robicie?????

IP: *.devs.futuro.pl 04.11.04, 09:22
Drodzy Panowie!
Piszę ten post, bo drugi dzień z rzędu widzę taki oto obrazek: jadę do pracy
tramwajem i w centrum Warszawy na światłach facet w aucie GRZEBIE PALUCHEM W
NOSIE! Na Miłość Boską przecież przepyszne poranne śniadanko, popite białą
kawą podchodzi mi do gardła! Wiem, że połowy z Panów to pewnie nie dotyczy, a
Pan którego dziś widziałam wyglądał na spracowanego człowieka i pewnie czasu
na internet nie ma, ale wczoraj to był „elegancik” pod krawatem w dobrym
wozie! Wszak odwracam głowę, ale i tak nie mijają mi odruchy zwrotno-
wymiotne.
Panów powyżej nie pobije jednak Pan, który kilka lat temu, na bardzo
dłuuugich światłach przy Dw. Wileńskim w W-wie dłubał w uchu kluczykami
(chyba ze stacyjki je wyciągnął?!). To jest obrzydliwe! Opanujcie się Panowie
proszę, bo dopóki jeździcie swoimi lub służbowymi autami bez przyciemnianych
szyb jesteście na widoku innych.

Obserwuj wątek
    • wilk.uszatek Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 09:30
      Ano musze ci zdradzic pewien sekret. Dlubanie w nosie na skrzyzowaniu to chyba
      przypadlosc 90 % meskiej populacji. I musze sie przyznac, zupelnie bez
      zazenowania, ze sam z luboscią uprawiam ten proceder od lat. Poza tym jak cię
      swędzi ręka to pewnie ja drapiesz. Czuje uwieranie w nosie, jakies mrowienie
      wiec robie to co robie. Jelsi uwazasz, ze to świnstwo - trudno, uznaj mnie za
      neandertala i z oburzeniem odwroc glowe.
      • Gość: Mar a w okna do mieszkań też ludziom zaglądasz??? IP: *.skorosze.2a.pl 04.11.04, 09:35
        Ja w domu grzebię sobie nie tyklo w nosie czy w uszach, ale drapię się po
        dupie, genitaliach... czasami nawet nie umyję rąk po sraniu - ale CH... ci do
        tego. To samo mogę robić w samochodzie - ale wówczas zawsze mam pod ręką
        chusteczkę papierową, bo nie wytarłbym kipy w welury.

A ty NIGDY nie dłubiesz w nosie ani nie poprawiasz sobie siusiaka w majtkach?
        • druhroman Re: a w okna do mieszkań też ludziom zaglądasz??? 04.11.04, 11:43
          Mar głupku ze Skoroszyc:)
        • Gość: jaanek Re: a w okna do mieszkań też ludziom zaglądasz??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 22:59
          ty wsioku - drap se dalej w dupie i polizuj palce, smacznego
    • odin-2 Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 09:35
      Gość portalu: Kukuczka_Ave napisał(a):

> Drodzy Panowie!
      > Piszę ten post, bo drugi dzień z rzędu widzę taki oto obrazek: jadę do pracy
      > tramwajem i w centrum Warszawy na światłach facet w aucie GRZEBIE PALUCHEM W
      > NOSIE! Na Miłość Boską przecież przepyszne poranne śniadanko, popite białą
      > kawą podchodzi mi do gardła! Wiem, że połowy z Panów to pewnie nie dotyczy, a
      > Pan którego dziś widziałam wyglądał na spracowanego człowieka i pewnie czasu
      > na internet nie ma, ale wczoraj to był „elegancik” pod krawatem w d
      > obrym
      > wozie! Wszak odwracam głowę, ale i tak nie mijają mi odruchy zwrotno-
      > wymiotne.
      > Panów powyżej nie pobije jednak Pan, który kilka lat temu, na bardzo
      > dłuuugich światłach przy Dw. Wileńskim w W-wie dłubał w uchu kluczykami
      > (chyba ze stacyjki je wyciągnął?!). To jest obrzydliwe! Opanujcie się Panowie
      > proszę, bo dopóki jeździcie swoimi lub służbowymi autami bez przyciemnianych
      > szyb jesteście na widoku innych.

________________________________________________________________________________

.. masz racje,to obrzydliwe zachowanie,
      podobnie Panie
      stojac na swiatlach
      szminka usta poprawiaja
      a sa takie slodkie
      bez szminki równiez.
      Pzdr.
      ________________________________________________________________________________
      >
    • remo29 Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 09:37
      Szanowna koleżanko... Jako ortodoksyjny przeciwnik firan w oknach, zbulwersowałem zapewne niejedną damę, która zaglądając w okna me ujrzała mnie podczas drapania się po tyłku. Pewnie gdzieś na forum "wnętrza" (albo "higiena", "estetyka" lub "ciekawość-pierwszy-stopień") trwa teraz dyskusja nad zachowaniem faceta-troglodyty co się drapie i w chamski sposób pozbawia panie posiłku :)
    • Gość: burżuj Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 09:52
      I kup teraz po takim dłubaku używany samochód . Pewnie w całym samochodzie
      poukrywane są gluty jegomościa ,a jeżeli jeszcze nie myje rąk po sraniu to
      powodzenia w trzymaniu kierownicy po takim brudasie . Tacy ludzie to jak są
      sami w samochodzie to pierdzą , dłubią w niosie ,żrą jakieś gó.. i plują
      pestkami gdzie popadnie , palą pety itd. Gratuluję odwagi tym co kupuja uzywane
      samochody ,kupują i patrzą czy sprawny ale nie pytają czy właściel był zdrowy
      na umysle i się kąpał . No ale brudasy polskie jeżdżą tylko używanymi szrotmi.
      • wilk.uszatek Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 09:59
        A Pan, Panie burżuj, to co? Niby nie wypsnął się panu "bąk" w podróży? Nidgy
        pan nie jadl w samochodzie? No to są dwie opcje: Pańskie trasy to pokonywane z
        morderczym wysilkiem 5 km dziennie lub jezdzi Pan z tata i tata nie pozwala
        puszczac bąków w jego wozie.

PS. Robie w samochodzie prawie wszystkie z wymieninych przez pana strasznych
        rzczy.
      • remo29 Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 10:00
        > No ale brudasy polskie jeżdżą tylko używanymi szrotmi.

Co, wk....wiony po dużym przeglądzie? Nie martw się - następny dopiero za rok,jakoś się odkujesz...
      • emes-nju Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 10:06
        Otoz brudasy polskie (jak sama nazwa wskazuje) sa obecne w calym przekroju spoleczenstwa :-))) Dlubie w nosie dumny wlasciciel przedpotopowego PF 125p i zblazowany nowobogacki z Pierdziuchowic Dolnych w Audi, jak rowniez pewny siebie biznesmen w Mercedesie. Oraz miliony innych.

Po jaka cholere uogolniac. Jak ktos cham, to cham. Dla ulatwienia dodam, ze niejedna pania w samochodzie widzialem dlubiaca w nosie. Nie wiem co robila z "urobkiem"... Pewnie z wrodzonym higienicznym wdziekiem zawijala w chusteczke i wciskala do przepelnionej (jak zawsze) popielniczki :-P
    • Gość: Kukuczka_Ave Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? IP: *.devs.futuro.pl 04.11.04, 09:57
      "A ty NIGDY nie dłubiesz w nosie ani nie poprawiasz sobie siusiaka w majtkach?"

Jeśli nie zauważyłeś to jestem kobietą! ;)

Przykro mi, jeśli kogoś uraziłam, nie było to moim zamiarem. Ja wiem, że prosty
      człowiek drapie się tak gdzie go swędzi etc. i jest to ok. Ciekawa byłam po
      prostu czy tylko mnie i mojego męża to tak rusza, czy innych kierowców też
      drażni, ale widzę że Was tu większość i w dodatku co niektórzy są
      bardzo "poruszeni" :)
      • remo29 Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 10:02
        > "A ty NIGDY nie dłubiesz w nosie ani nie poprawiasz sobie siusiaka w majtkach?"
        >
        > Jeśli nie zauważyłeś to jestem kobietą! ;)

No to co? ;)

- Tato, co to jest transwestyta?
        - Nie mam czasu. Idź do mamy. Niech on ci powie.
        :)
      • wilk.uszatek Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 10:04
        EEE twój mąż też dłubie w nosie jak jedzie sam, a przy tobie zgrywa
        czyscioszka, bo boi sie, ze zbrukane wydzielinami z nosa palce nie zostana
        dopuszcone do malzenskiego loza.
      • Gość: Zorro Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:53
        > Przykro mi, jeśli kogoś uraziłam, nie było to moim zamiarem. Ja wiem, że
        prosty
        >
        > człowiek drapie się tak gdzie go swędzi etc. i jest to ok

A co,to już intelygencya Polska nie drapie się jak zacznie swędzieć lub uwierać
        w dupsko,tylko prości ludzie i chamy?Powiedz bo nie rozmumiem.Zapewne i ty nie
        raz zrobiłas coś głupiego w życiu co irytuje całe masy ludzkie a ty nawet nie
        zwracasz na to uwagi.
        • Gość: Kukuczka_Ave Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? IP: *.devs.futuro.pl 05.11.04, 11:41
          Już Ci tłumaczę Zorro. Otóż nie myl prostoty z prostactwem!
          Te słowa powiedział kiedyś mój przyjaciel "Jestem prostym człowiekiem, drapię
          się tam gdzie mnie swędzi". Proste jak 2+2 :)
          Co do prostoty, to Dziadek mojego męża jest prostym człowiekiem, uprawiającym
          przez całe życie swoją ukochaną ziemię. Pomimo prostego słownictwa i
          spracowanych rąk (Dziadek naprawdę na inteligenta nie wygląda) ma swoją życiową
          mądrość, której niejeden mieszczuch po studiach mógłby pozazdrościć. Budzi to
          ogromny szacunek i to nie tylko mój!
    • Gość: Mar a podpachę to jak zmieniasz? IP: *.skorosze.2a.pl 04.11.04, 10:06
      W gumowej rękawicy czy szczypcami? A loda chłopu swojemu robisz czasem?
      • czerwony_borsuk Re: a podpachę to jak zmieniasz? 04.11.04, 10:11
        a jak ktos "piernie" se w swoim aucie i ma szyber dach ?? Dziwne ?? Kobiety nie
        dłubia w nosie nie prykaja nie szminkuja sie nie drapia po tyłku ?? Dziwna
        jestes
    • Gość: Kukuczka_Ave Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? IP: *.devs.futuro.pl 04.11.04, 10:28
      Mar jesteś prymitywem!!! Szkoda... :(
    • Gość: Kukuczka_Ave Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? IP: *.devs.futuro.pl 04.11.04, 10:33
      Nie chodzi tu o podpaski, nie zmieniam ich na środku ulicy czy w tramwaju.

Robię to wszystko co inni ludzie, ale z myślą o tym czy kogoś przypadkiem obok
      nie zemdli, więc się tak z drapaniem po tyłku nie obnoszę ;)))
      Wyluzujcie Chłopaki trochę!!! Po co od razu się epitetami obrzucać i sugerować,
      że ktoś w autach wozi tony gnoju wygrzebanych z zakamarków swojego ciała???!!!?
      • Gość: Mar a jak cię podpaska UWIERA? IP: *.skorosze.2a.pl 04.11.04, 10:39
        Wrzyna ci się w narząd kopulacyjno-płciowy tak że nie możesz wytrzymać - to se
        nie poprawisz podczas jazdy samochodem?
        • Gość: Kukuczka_Ave Re: a jak cię podpaska UWIERA? IP: *.devs.futuro.pl 04.11.04, 10:42
          Dyslektykiem jesteś? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Tramwajem jeżdzę :)
          Wybacz, ale durny jesteś.
        • Gość: Gosia tampony i bez uwierania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 10:44
          glupcze teraz tampony sie nosi
          a one nie uwieraja i mozna isc na basen :-)
          • Gość: pk Re: tampony i bez uwierania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:36
            .. najlepiej taki z kilkoma piraniami
        • remo29 Re: a jak cię podpaska UWIERA? 04.11.04, 10:44
          Panowie, to że się z jakąś teza nie zgadzacie, nie oznacza, że trzeba wulownię (czytaj: chamówę) odstawiać... Odrobina taktu zamiast górniczo-kibolskiej terminologii nie ujmie nic z merytoryki wypowiedzi, zapewniam.
          • Gość: ma Remo29 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 23:36
            Remo - z przyjemnością zawsze się z Tobą zgadzam, cholera jasna, jakieś alter
            ego jesteś moje czy co?
            Pozdrawiam.

PS. Natomiast koleżka Mar ze Skoroszy to niestety jest jakiś Mr. Hyde wszelkich
            forów. Stara się być oryginalny i bezkompromisowy, ale niestety słoma wyłazi.
            Nie pozdrawiam.
    • mooj Re: Panowie!!! Czemu to robicie????? 04.11.04, 10:33
    • Gość: lola.lola No właśnie, czemu to robicie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:17
      Popieram! Aby oprzeć się chamówie oraz "okropność procederu" ;)) Myślę, że
      można pohamować się z wkładaniem pół palucha do nosa i zrobić to delikatniej
      lub sięgnąć po chusteczkę (szczegulnie gdy jesteśmy wśród innych ludzi!) Ja
      jeszcze widuję Panów dłubiących w zębach, cała dłoń znika w ustach niczym u
      Copperfilda :P
      Co do gazów, to jest to jak najbardziej normalna sprawa u każdego zdrowego
      człowieka i uważam, że możecie sobie chłopaki prykać w autach do woli, bo i tak
      z autobusu tego nie widać a tym bardziej nie czuć ;)))))))))))))
      • Gość: lola.lola Re: No właśnie, czemu to robicie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:20
        Ups! Przepraszam za "szczegulnie" ;P Szczegół taki ...hehe
    • Gość: Kukuczka_Ave Do Zorra IP: *.devs.futuro.pl 05.11.04, 14:50
      Już Ci tłumaczę Zorro. Otóż nie myl prostoty z prostactwem!
      Te słowa powiedział kiedyś mój przyjaciel "Jestem prostym człowiekiem, drapię
      się tam gdzie mnie swędzi". Proste jak 2+2 :)
      Co do prostoty, to Dziadek mojego męża jest prostym człowiekiem, uprawiającym
      przez całe życie swoją ukochaną ziemię. Pomimo prostego słownictwa i
      spracowanych rąk (Dziadek naprawdę na inteligenta nie wygląda) ma swoją życiową
      mądrość, której niejeden mieszczuch po studiach mógłby pozazdrościć. Budzi to
      ogromny szacunek i to nie tylko mój!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka