nousecomplaining 02.12.22, 16:32 Już nie można się śmiać, tylko płakać wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29212157,rzad-bawi-sie-pilotami-polakow-chce-wybic-piec-kanalow-tvp.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nousecomplaining Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 17:13 > Peron im odjechał... To już dawno, teraz cały dworzec. Patrz CPK. Odpowiedz Link Zgłoś
misio3 Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 17:50 Gdyby nie TVP to Mistrzostw Świata w Katarze byście nie obejrzeli. Koszt wyjazdu na Mundial to najmniej 30 tysięcy od osoby , przelot, hotel, wyżywienie, bilety na 4 mecze. KOGO STAĆ? A tu oglądamy za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 17:57 Oglądasz wszystkie mecze? Nie będzie TVP to będzie kto inny transmitował, a wystarczy zapisać, że mecze reprezentacji mają być w ogólno dostępnej tv. Odpowiedz Link Zgłoś
misio3 Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 18:08 only_the_godfather napisał: > Oglądasz wszystkie mecze? Nie będzie TVP to będzie kto inny transmitował, a wys > tarczy zapisać, że mecze reprezentacji mają być w ogólno dostępnej tv. Oglądam 80% meczów. Są emocje i niespodzianki. Przed chwilą Korea wygrała z Portugalią i awansowała. Kto inny? To by zakodował a tu mam wszystkie mecze za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 19:01 misio3 napisał: > Gdyby nie TVP to Mistrzostw Świata w Katarze byście nie obejrzeli. Koszt wyjazd > u na Mundial to najmniej 30 tysięcy od osoby , przelot, hotel, wyżywienie, bile > ty na 4 mecze. KOGO STAĆ? A tu oglądamy za darmo. Mój znajomy był 5 dni w Dubaju .Wygrał wycieczkę w konkursie piwa Żywiec .Do Kataru nie było miejsca więc Dubaj. W zeszłym tygodniu. Telewizja jest po to by oglądać .Czy to taka czy inna. Oglądam TYP info jak i TVN 24 Ci w tą tamci w drugą. W telewizji publicznej jest dużo fajnych kanałow i filmy lecą bez reklamy. Są TYP seriale inne .Na TYP sport można zobaczyć tez naszą ligę piłkarską i mój Raków Bez przesady . Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 19:13 misio3 napisał: > Gdyby nie TVP to Mistrzostw Świata w Katarze byście nie obejrzeli. Koszt wyjazd > u na Mundial to najmniej 30 tysięcy od osoby , przelot, hotel, wyżywienie, bile > ty na 4 mecze. KOGO STAĆ? A tu oglądamy za darmo. 2700 milionów złotych rocznie? Serio? Za to gówno? TVP jest właściwie do zaorania. Zniszczono publiczną telewizję, zniszczono publiczne radio. Trójka miała w 2015 roku 8% słuchalności. W 2020 roku 4,5%. Teraz nie ma 2% 3/4 słuchaczy, 3/4 wpływów z reklam stracić w 7 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 19:27 > 3/4 słuchaczy, 3/4 wpływów z reklam stracić w 7 lat... Po ch. mu odpowiadasz. To nie jest umysł przyswajający świadomie informacje. Ja jego wpisów nie widzę, nie potrzebuję kolejnych bodźców do uzmysławiania sobie, co robi pis. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 19:58 nousecomplaining napisał(a): > > 3/4 słuchaczy, 3/4 wpływów z reklam stracić w 7 lat... > Po ch. mu odpowiadasz. To nie jest umysł przyswajający świadomie informacje. Ja > jego wpisów nie widzę, nie potrzebuję kolejnych bodźców do uzmysławiania sobie > , co robi pis. Masz mózg wypalony ideologią polityczną i religijną . Bądź tolerancyjny dla innych i zacznij z tym żyć. Głupie twoje zachowanie i te bluzgi .Albo zakładasz wątek albo dam ze sobą gadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 19:32 > A tu oglądamy za darmo. Zawsze wynikało z twoich postów, że coś jest nie tak z funkcjonowaniem twojego mózgu i procesami w nim zachodzącymi. Widzę pogorszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 19:59 nousecomplaining napisał(a): > > A tu oglądamy za darmo. > Zawsze wynikało z twoich postów, że coś jest nie tak z funkcjonowaniem twojego > mózgu i procesami w nim zachodzącymi. Widzę pogorszenie. To raczej ty masz problem z emocjami ,większość na tym forum ma .Wrzuć se na luza . Odpowiedz Link Zgłoś
kanna13 Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 22:29 misio3 napisał: > A tu oglądamy za darmo. Nie za darmo tylko za 2 mld rocznie, bo tyle z naszych podatków jest zabierane. A od następnego roku będzie zabierane o 700 mln więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
misio3 Re: OT - czy leci z nami pilot 03.12.22, 00:46 kanna13 napisał: > misio3 napisał: > > > A tu oglądamy za darmo. > > Nie za darmo tylko za 2 mld rocznie, bo tyle z naszych podatków jest zabierane. > A od następnego roku będzie zabierane o 700 mln więcej. Od zawsze telewizja publiczna i inne państwowe dobra kultury jak muzea, teatry były finansowane z budżetu. Wszędzie na świecie tak jest. Normalne. Pisząc że za darmo oglądamy mundial, miałem na myśli, że nie trzeba wykupywać dekodera i odkodować specjalnych kanałów jak w abonamencie satelitarnym i płacić dodatkowo kupując dostęp. Sygnał TVP jest dostępny powszechnie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - czy leci z nami pilot 03.12.22, 08:28 Przecież jest abonament .Tylko ludzie nie płacą W Niemczech też są stacje telewizji publicznej ,ale programy ZDF i ARD do polskiej to nędza . Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - czy leci z nami pilot 03.12.22, 08:57 ty o tych niemieckich programach chyba tylko czytales w obsrajtkowych gazetkach zadarmo na orlenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1080 Re: OT - czy leci z nami pilot 03.12.22, 10:13 marekggg napisał: > ty o tych niemieckich programach chyba tylko czytales w obsrajtkowych gazetkach > zadarmo na orlenie. To samo chciałem napisać, ale byłeś szybszy. Jedyne, co było (przynajmniej kilka lat temu, bo straciłem kontakt) na poziomie, to program 2 PR. Odpowiedz Link Zgłoś
marekggg Re: OT - czy leci z nami pilot 03.12.22, 08:46 kanna13 napisał: > misio3 napisał: > > > A tu oglądamy za darmo. > > Nie za darmo tylko za 2 mld rocznie, bo tyle z naszych podatków jest zabierane. > A od następnego roku będzie zabierane o 700 mln więcej. dokladnie, jezeli ktos nie placi zadnych podatkow to mu sie wydaje ze wszystko jest zadarmo Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 17:46 W koncu wszytko jest relatywne Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: OT - czy leci z nami pilot 02.12.22, 18:17 Spoko Za parę lat to bez różnicy będzie jakie i ile programów bo j eśli twój osobisty ślad węglowy będzie oceniony negatywnie to i tak nie kupisz TV :) www.nature.com/articles/s41893-021-00756-w Odpowiedz Link Zgłoś
toreon Re: OT - czy leci z nami pilot 03.12.22, 08:08 Mam prostą receptę - nie mieć telewizora. Dzięki temu takie i podobne wiadomości ma się w p*** Rozumiem że wtedy jeszcze można się martwić o rodziców, dziadków, wujków którzy mają, oglądają i dają sobie robić wodę z mózgu. Ale na to już wpływu nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT - czy leci z nami pilot 03.12.22, 08:31 Ale filmy i sport nie ma nic z tym wspólnego.Kogo obchodzi polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: OT - czy leci z nami pilot 03.12.22, 08:36 A ja tam to bym sie jednak śmiał- z głupoty -jedynie słusznej władzy PIS! Słupki im się psują- przynajmniej te nie podrabiane- coraz wiecej przegranych głosowań- to i imaja sie wszystkiego- co ma im dalej pomóc w złodziejstwie i kłamstwie/ patrz- np. przegrany sejmik śląski!/. najgorsze w tym złodziejstwie jest to, ze 2 mld przeznaczane na partyjna propagandę w TVP-is to za mało- dołozyli 750 mln! A dlaczego nie- skoro po nas choćby potop - i tak nikt nie doliczy sie tych wydatków. Ich działania nie róznia sie wcale od tej propagandy w Moskwie czy Pekinie. Ma być podawane- że jedynie słuszna władza jest nasza władza. Tak było za komuny i to w kazdym państwie przed 1989 r. Ale coś się chyba zmienia- bo pilot/ czyli Kaczor Dyktator/ przestraszył sie opozycji i na 3 dni przed terminem odwołał wyjazd do gorzowa- co Dude tam wygwizdali! Moze to jest jakiś symptom, że cos sie wreszcie w Polsce zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś