Gość: toja IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 09:19 Powiedzcie coś o tym samochodzie. Czy wart jest zakupu? Z góry dziękuję. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lejzi_dog Re: Hyundai Getz 16.11.04, 12:38 Pomyliłaś forum. Tu możesz się dowiedzieć jakie pierdzidło zainstalować żeby Cię inne drechy słyszały jak startujesz spod świateł. Albo jaką folią zalepić szybki żeby się wyróżniać na blokasach w Parczewie. Ewentualnie gdzie najtańszy NOS w okolicy Majdana Dolnego. pozdruwa Link Zgłoś
matador79 Re: Hyundai Getz 17.11.04, 23:46 dla niezorientownych cepów napiszę tylko że sportowe układy wydechowe montuje się w samochodach aby m.in zwiększyć moc pojazdu oraz uzyskać lepszą drożność w wydalaniu spalin a co za tym idzie zwiększyć skuteczność jednostki napędowej. Natomiast jeśli ktoś prezentuje światopogląd jak pacjent lejzi_god to pozostaje mi tylko współczuć.... Link Zgłoś
matador79 Re: Hyundai Getz 17.11.04, 23:48 natomiast co do getza to naprawdę uważa że za te pieniądze (32tyś zł) jest to badzo uczciwa propozycja. Nowoczesny silnik 1.3 16v 82KM, ładna stylistyka, i stosunkowo bogate wyposażenie. Autko godne uwagi. Link Zgłoś
lejzi_dog Re: Hyundai Getz 18.11.04, 09:04 matador79 napisał: > dla niezorientownych cepów napiszę tylko że sportowe układy wydechowe montuje > się w samochodach aby m.in zwiększyć moc pojazdu oraz uzyskać lepszą drożność w > > wydalaniu spalin a co za tym idzie zwiększyć skuteczność jednostki napędowej. > Natomiast jeśli ktoś prezentuje światopogląd jak pacjent lejzi_god to pozostaje > > mi tylko współczuć.... Hahahahahaha Tych pierdzących drechów z worami na śmieci w oszpachlowanych frankensteinach zwiększających moc i udrażniających spaliny to ja wyprzedzam cieniasem 700 mojego syna Buahahaha ---- Głupi jak tjuningowiec. Czysta prawda. Link Zgłoś
matador79 Re: Hyundai Getz 20.11.04, 22:24 spalin nie da się udrożnić jak napisałeś. Można udrożnić ewentualnie ich przepływ. Tak na marginesie to współczuje twojemu synowi. Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Hyundai Getz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 06:39 Wydalać spaliny czyli...pierdzieć! Link Zgłoś
Gość: m Re: Hyundai Getz IP: *.b.jawnet.pl 12.09.05, 14:04 tak tymbardziej że w teście dekry wyszedł lepiej od golfa5 Link Zgłoś