Dodaj do ulubionych

Hyundai Getz

IP: *.wyszkow.sdi.tpnet.pl 16.11.04, 09:19
Powiedzcie coś o tym samochodzie. Czy wart jest zakupu? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • lejzi_dog Re: Hyundai Getz 16.11.04, 12:38
      Pomyliłaś forum.
      Tu możesz się dowiedzieć jakie pierdzidło zainstalować żeby Cię inne drechy
      słyszały jak startujesz spod świateł.
      Albo jaką folią zalepić szybki żeby się wyróżniać na blokasach w Parczewie.
      Ewentualnie gdzie najtańszy NOS w okolicy Majdana Dolnego.
      pozdruwa
      • matador79 Re: Hyundai Getz 17.11.04, 23:46
        dla niezorientownych cepów napiszę tylko że sportowe układy wydechowe montuje
        się w samochodach aby m.in zwiększyć moc pojazdu oraz uzyskać lepszą drożność w
        wydalaniu spalin a co za tym idzie zwiększyć skuteczność jednostki napędowej.
        Natomiast jeśli ktoś prezentuje światopogląd jak pacjent lejzi_god to pozostaje
        mi tylko współczuć....
        • matador79 Re: Hyundai Getz 17.11.04, 23:48
          natomiast co do getza to naprawdę uważa że za te pieniądze (32tyś zł) jest to
          badzo uczciwa propozycja. Nowoczesny silnik 1.3 16v 82KM, ładna stylistyka, i
          stosunkowo bogate wyposażenie. Autko godne uwagi.
        • lejzi_dog Re: Hyundai Getz 18.11.04, 09:04
          matador79 napisał:

> dla niezorientownych cepów napiszę tylko że sportowe układy wydechowe montuje
          > się w samochodach aby m.in zwiększyć moc pojazdu oraz uzyskać lepszą drożność
          w
          >
          > wydalaniu spalin a co za tym idzie zwiększyć skuteczność jednostki napędowej.
          > Natomiast jeśli ktoś prezentuje światopogląd jak pacjent lejzi_god to
          pozostaje
          >
          > mi tylko współczuć....

Hahahahahaha
          Tych pierdzących drechów z worami na śmieci w oszpachlowanych frankensteinach
          zwiększających moc i udrażniających spaliny to ja wyprzedzam cieniasem 700
          mojego syna
          Buahahaha
          ----
          Głupi jak tjuningowiec. Czysta prawda.
          • matador79 Re: Hyundai Getz 20.11.04, 22:24
            spalin nie da się udrożnić jak napisałeś. Można udrożnić ewentualnie ich
            przepływ. Tak na marginesie to współczuje twojemu synowi.
        • Gość: zenek Re: Hyundai Getz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 06:39
          Wydalać spaliny czyli...pierdzieć!
    • Gość: m Re: Hyundai Getz IP: *.b.jawnet.pl 12.09.05, 14:04
      tak tymbardziej że w teście dekry wyszedł lepiej od golfa5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka