Dodaj do ulubionych

O/T pytanie mam do Bola

22.06.25, 23:06
Juz w przedszkolu wyciagneles z nurtow Wisly tonacego innego przedszkolaka ktorego juz nie bylo widac. Jestes wiec obyty z woda i mam nadzieje sportami wodnymi. To powiedz nam czy skok do wody z Pulpit Rock wykonales z rozbiegu czy z przyczajki?

www.youtube.com/watch?v=3G0gL-w8z-I
Obserwuj wątek
    • vogon.jeltz Re: O/T pytanie mam do Bola 22.06.25, 23:22
      Ty się go lepiej zapytaj, ile paliwa podczas tego skoku wyprodukował (oleju napędowego, oczywiście).
      • waga170 Re: O/T pytanie mam do Bola 22.06.25, 23:31
        Bolo mnie nazwal dupkiem, dal mi lewy prosty, no to ja go prawym sierpowym i jestesmy kwita. Ja tak naprawde to go lubie a zwlaszcza jego opowiesci. A prywatnie powiem ze jak ktos mi zajdzie za skore to potem ja mu zachodze ale nigdy nie mowie mu dlaczego.
        • vogon.jeltz Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 00:27
          Bo wy obaj jesteście jakby dwoma stronami jednej monety. Obaj sypiecie niestworzonymi historiami, tylko twoje anegdoty wszyscy łykają bez popity i wołają o następną kolejkę, opowiastki bola to kabaret absurdu. Sam się zastanawiam, na czym to polega i jak to właściwie działa.
          • waga170 Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 00:40
            To proste, ja moje anegdoty pisze i dopiero potem popijam:)
            A wiesz ze kiedys jeszcze jak wizytowalem Ameryke to z maszyny reszta wyskoczyla mi cwiercdolarowka, tylko ze to byly dwie zeszlifowane do polowy grubosci tak ze po zlutowaniu byly dwie reszki? O kurwa, ile ja zakladow wygralem!
            • engine8t Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 01:43
              waga170 napisała:

> To proste, ja moje anegdoty pisze i dopiero potem popijam:)
              > A wiesz ze kiedys jeszcze jak wizytowalem Ameryke to z maszyny reszta wyskoczyl
              > a mi cwiercdolarowka, tylko ze to byly dwie zeszlifowane do polowy grubosci tak
              > ze po zlutowaniu byly dwie reszki? O kurwa, ile ja zakladow wygralem!

Najwazniejsz roznica to taak ze ty popijasz JD a Bolo nie wiem czym - sokiem jablkowym?
              • bolo2002 Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 08:38
                8-io lub 12-to letnia szkocka-prawdziwa. Albo Dewars albo Grands- bo od pewnego czasu już hamerykańskiego bourbona nie kupuję-tylko bojkotuję ! JD juz mnie nie gilga-całkowity bojkot Trumpkowego produktu-choc powiem, ze chyba w tej klasie najlepsza whyski. A sok jabłkowy to dla Ciebie.- no moze szkoda soku dla Ciebie- proponuje tylko cydra.
            • dodekanezowiec Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 04:25
              Waga a czy Amerykanie wiedzieli ze u nas na stówie byl Warynski? (No bo my wiedzieliśmy ze u nich na stówie byl Waszyngton).
              • vogon.jeltz Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 06:34
                Na stówie jest Franklin
                • dodekanezowiec Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 06:41
                  vogon.jeltz napisał:

> Na stówie jest Franklin

No tak, z filmu zle zapamiętałem:(
                  To bylo jak Kazimierz Malinowski (później zatrzymany do dyspozycji prokuratora po udowodnieniu winy) tlumaczy Michałowi Romanowi modus operandi Czerwonego Kapelusza.
                  Dzidek Krepak przyjechal z Ciechocinka po te z Franklinem jednak.
                  • dodekanezowiec Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 08:06
                    A pod Lublinem strzelanina była. Nie to jest jednak kluczowe. Kluczowe jest to ze miała ona miejsce we wsi Niemce. Qrde, ze jeszcze nazwy nie zmieniono!
        • bolo2002 Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 08:32
          No to Cię pozdrawiam!
    • bolo2002 Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 08:30
      Owszem skakałem do wody-ale nie z klifów. Klify to mocno niebezpieczna przygoda i ilośc tragicznych zdarzeń rośnie. To nie moja bajka. Powiem wprost- do krawedzi klifu nie wolno sie zbliżać-bo wystarczy silniejszy podmuch wiatru- i Cie już nie ma. To jest niepotrzebne ryzyko. Natomiast ten przypadek z kolegą z przedszkola pamiętam bardzo dokładnie- i takiej pamięci Ci życzę . A ja pływam do dziś.
      • waga170 Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 09:24
        Ta przedszkolanka musiala miec wysokie IQ. Zamiast dzieci zaprowadzic do ZOO, poszla na dzika plaze po drugiej stronie ulicy i puscila dzieci luzem zeby sobie weszly do wody.
        • vogon.jeltz Re: O/T pytanie mam do Bola 23.06.25, 13:00
          To było w Sparcie. Bolowi wydawało się, że gówniak sam skoczył z klify, a tymczasem to przedszkolanka pozbyła się nierokującej sztuki.
          • dodekanezowiec Re: O/T pytanie mam do Bola 24.06.25, 20:16
            Może bolo jest z Lublina...
            pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_w_Kazimierzu_Dolnym_(1961)
          • omgojp Re: O/T pytanie mam do Bola 25.06.25, 08:37
            vogon.jeltz napisał:

> To było w Sparcie. Bolowi wydawało się, że gówniak sam skoczył z klify, a tymcz
            > asem to przedszkolanka pozbyła się nierokującej sztuki.
            :D
            A to ci sie udalo 🤣🤣🤣
        • bolo2002 Re: O/T pytanie mam do Bola 25.06.25, 08:01
          A jakie jest Twoje IQ? Podejrzewam-po tym, co piszesz- że ca 45. Mój pies ma 55. Nie kompromituj sie dalej. Przedszkolanka była akurat z dziećmi-ale dzieci było ca 25 . A kolega był obok mnie i nagle zniknął- był tam dół ca 3 m głeboki-znalazłem go pod wodą i wyciagnąłem szybko. I to pamiętam . Dzika plaża na Pradze koło ZOO.-rok - dupku 1955 !
          • vogon.jeltz Re: O/T pytanie mam do Bola 25.06.25, 11:28
            Powiem ci, że za każdym razem, jak mi się wydaje, że już mnie nie zaskoczysz żadną niesamowitą opowieścią, szybko udowadniasz mi, jak bardzo się myliłem.

Zrób se taka koszulkę: Bolo - proudly saving the world since the age of three.

Nikt już chyba nie ma wątpliwości, że 2002 to twój iloraz inteligencji. I to pewnie zanizony, bo testy robiłeś po pijaku.
            • dodekanezowiec Re: O/T pytanie mam do Bola 25.06.25, 13:12
              Ponieważ mam bola zablokowanego to muszę odblokować:)
              • dodekanezowiec Re: O/T pytanie mam do Bola 25.06.25, 13:14
                Bo musiałem bez logowania wejść przeczytać.
                Dodajmy ze 1955 rok to bylo przed odwilżą wiec trudniej bylo zanurkowac!
              • vogon.jeltz Re: O/T pytanie mam do Bola 25.06.25, 15:06
                > Ponieważ mam bola zablokowanego to muszę odblokować:)

Blokujesz najlepszy kabaret na forum? Jesteś człowiekiem pozbawionym poczucia humoru ;-)
          • waga170 Re: O/T pytanie mam do Bola 25.06.25, 14:30
            Bolo ma do dzisiaj szrame na dupie. Bo Syrena krzyknela gdzie mi tu gowniarze wlazicie do mojego dolu i ciach ich mieczem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka