waga170 28.10.25, 03:39 I wtedy bedzie 14 OT na jeden T watek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: Dam OT 28.10.25, 15:19 Na prechodu slez... www.facebook.com/reel/764718283133607 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Dam OT 28.10.25, 21:12 K myslem ze bedzie jakis watek o dams a tu G. A wiec zacznijmy od listy najwiekszych en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_dams Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dam OT 28.10.25, 21:24 Moze mu bobra pokazała a to już blisko do tam. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Dam OT 28.10.25, 22:29 W jego wieku to nawet bobrzyca by mu nie chciala nic pokazac, a co dopiero way down there czyli tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Dam OT 28.10.25, 22:36 trypel napisał: > Moze mu bobra pokazała a to już blisko do tam. > Bobra bym sie bal bo widzialem co te skur moga przegryzc... Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: Dam OT 28.10.25, 22:54 Bobry to sa stworzenia przesympatyczne i sa niezlymi inzynierami, buduja niesamowite konstrukcje tylko uzywajac kilku zebow a nie koparek i betoniarek. Spij spokojnie, zaden bobr nie probowalby Ci przegryzc miernika glebokosci "bobra". Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Dam OT 29.10.25, 03:39 waga170 napisała: > Spij spokojnie, zaden bobr nie probowalby Ci przegryzc miernika glebokosci "bobra". ...a jedynie usztywnił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 01.11.25, 19:26 Dzis Wszystkich Swietych, wiec przepijam do wagi i engina- to wasze swieto jest ❤️❤️❤️ Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 02.11.25, 22:57 Wago, odezwij sie, zebym wiedziala, ze bana nie masz! Odbior! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 12.11.25, 17:25 Wago, gdzies ty? Obraziles sie na mnie, czy co? :( Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 12.11.25, 21:27 pierwszapanitodd napisał(a): > Wago, gdzies ty? Obraziles sie na mnie, czy co? :( Pewnie bana znów wyłapał. Wróci, waga zawsze wraca. Pytać "nieoficjalnymi kanałami"? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 12.11.25, 21:32 Uzylam wyszukiwarki i szostego listopada jeszcze gadzina pisala... Pewnie, ze pytaj, jesli to nie klopot! Bo tesknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 12.11.25, 21:54 pierwszapanitodd napisał(a): > Uzylam wyszukiwarki i szostego listopada jeszcze gadzina pisala... Pewnie, ze p > ytaj, jesli to nie klopot! Bo tesknie ;) Poszło, dam znać, jak się odezwie :) Zalinkowałem mu też twój post. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 13.11.25, 08:51 pierwszapanitodd napisał(a): > Dzieeeekiiiii! ;* Żyje, ma bana. Nie za jakiś konkretny wpis, a "za całokształt". "Ktoś" (oczywiście nie mamy najmniejszego pojęcia, kto to mógł być;) nazbierał cały "worek" jego wpisów zawierających wulgaryzmy i wysłał do znajomego admina. Odpowiedział mi jeszcze wczoraj, ale ja po Covidku zafundowałem sobie zatoki i o 23 to już spałem, naćpany pseudoefedryną z Cirrusa i Pyralginą. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 13.11.25, 10:07 Wroci, bedzie przeklinal dalej- a ja z nim ;) Za to mali ludzie juz nigdy nie urosna... A ty zdrowiej! Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 13.11.25, 21:01 pierwszapanitodd napisał(a): > Wroci, bedzie przeklinal dalej- a ja z nim ;) Za to mali ludzie juz nigdy nie u > rosna... A ty zdrowiej! Już mi lepiej. A co do "nieznanego sprawcy", to jak ja wtedy rocznego bana wyłapałem, to wyszło na to, że admin mi wyciągnął posty z wulgaryzmami sprzed 5 i więcej lat (serio!). Samemu tego by się mu nie chciało szukać, ktoś mu też podesłał "gotowca". Także miejcie się na baczności, chłopcy i dziewczyny, "sześćdziesiona" działa metodycznie, gromadząc wszelkie strzępy "materiału dowodowego", a potem waląc z tym do adminów. Ja się tak serio dziwię, że wy mu jeszcze na tym forum odpowiadacie, ja sobie już dawno dałem siana. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 13.11.25, 21:18 Zabzdzil fajne forum. No ale, moze jak tutaj szkodnikuje, to nie ma czasu spychac staruszek ze schodow, razem ze swoim idolem bakiewiczem :P Ty i engin mozecie spokojnie pisach "k" i "ch" zamiast przeklenstw, ale wykastrowanie jezyka wagi z bluzgow byloby zbrodnia na kulturze ;) (Ja taniego wygasilam znowu, bo jak widze jego wpisy, temperament bierze gore nad rozumem. A odpisywac mu to bezsens) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 13.11.25, 21:56 pierwszapanitodd napisał(a): > Zabzdzil fajne forum. Nie pierwsze. Właśnie zajrzałem na gazetowego maila i odwyk od forum zrobiła sobie ta. > No ale, moze jak tutaj szkodnikuje, to nie ma czasu spych > ac staruszek ze schodow, razem ze swoim idolem bakiewiczem :P Marne to pocieszenie. > Ty i engin mozecie spokojnie pisach "k" i "ch" zamiast przeklenstw, ale wykastr > owanie jezyka wagi z bluzgow byloby zbrodnia na kulturze ;) Wszystkie "przerywniki" językowe mają w języku swoją funkcję i wagę (nomen-omen). Jak się ich używa rozsądnie, z umiarem i w celach ekspresywnych to wszystko w porządku (jak bana dorwałem, to admin mi zarzucił, że swojego Opla nazywam ... jerychońską - choć to najlepiej oddaje mój stosunek do tego trupiszcza i nikogo [no może, ale tylko pośrednio, poza zarządem GM, a teraz Stellantis] nie obraża). > (Ja taniego wygasilam znowu, bo jak widze jego wpisy, temperament bierze gore n > ad rozumem. A odpisywac mu to bezsens) No widzisz - a większość tutaj nadal merda ogonem na widok wydalin z tego czegoś i czuje się zobowiązana skomentować. Choć sześćdziesiona niczego oryginalnego na tym forum nigdy nie napisał. Nawet jak się trafi coś logicznego, to wystarczy wrzucić dłuższy cytat w Google czy innego DuckDuck i zaraz wypluwa oryginalny artykuł, bynajmniej nie autorstwa sześćdziesiony. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 13.11.25, 22:11 qqbek napisał: > pierwszapanitodd napisał(a): > > > Zabzdzil fajne forum. > > Nie pierwsze. > Właśnie zajrzałem na gazetowego maila i odwyk od forum zrobiła sobie ta. :( To jest, (cytujac pewnego forumowicza z auto-moto ❤️) w pyte babka ;) ;* Nic, odpocznie od belkotow pewnego ogniwa przejsciowego, to wroci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 13.11.25, 22:33 pierwszapanitodd napisał(a): > Nic, odpocznie od belkotow pewnego ogniwa przejsciowego, to wroci ;) > To bardziej "brakujące ogniwo"... gdzieś pomiędzy australopitekiem, a pitekantropem (ze zdjęć wnioskuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 13.11.25, 22:42 > To bardziej "brakujące ogniwo"... gdzieś pomiędzy australopitekiem, a pitekantr > opem (ze zdjęć wnioskuję ;) ;D Racja! Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 14.11.25, 03:37 Spalilaś wszystkie fora. Zostało ci to jedno. Tak samo załatwiłaś pewnego gościa, co ci użyczył bloga jak miałaś bana. Jak ci się skończyła to opublkowalaś jego prywatną pocztę do ciebie. Nie potrafisz żyć bez konfliktów. Jesteś największą zadymiarą na tych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Dam OT 14.11.25, 19:49 Kubek: > Właśnie zajrzałem na gazetowego maila i odwyk od forum zrobiła sobie ta. Zrobiłam wyjątkowo pzrzerwę, na „gdzieś” i teraz na „tu” ALE ponieważ w kręgu moich zainteresowań jest psychologia społeczna i socjologia musiałam. Na tym poprzestaję, mam nadzieję, na amen ;) Forni, wzruszyłam się, serio, serio… Trzymcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 14.11.25, 19:51 ta napisała: > Forni, wzruszyłam się, serio, serio… Trzymcie sie! ❤️! Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 14.11.25, 20:42 ta napisała: > Zrobiłam wyjątkowo pzrzerwę, na „gdzieś” i teraz na „tu” ALE ponieważ w > kręgu moich zainteresowań jest psychologia społeczna i socjologia [i]musiałam[ Nie musiałaś. Chciałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 14.11.25, 21:26 wybitniemondry napisał: > ta napisała: > > Zrobiłam wyjątkowo pzrzerwę, na „gdzieś” i teraz na „tu” ALE poni > eważ w > > kręgu moich zainteresowań jest psychologia społeczna i socjologia [i]mus > iałam[ > > > Nie musiałaś. Chciałaś. Niech każdy się zajmie swoim życiem nie cudzym. Nie obrabia tyłka innym i bezpodstawnie oskarża. To forum jest nie jest zamknięte. Nie każdy musi każdego lubić. Ludzie stracili poczucie humoru i zawzięci i jeden drugiego by w łyżce wody utopił. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 14.11.25, 21:20 ta napisała: > Kubek: > > Właśnie zajrzałem na gazetowego maila i odwyk od forum zrobiła sobie ta. > > Zrobiłam wyjątkowo pzrzerwę, na „gdzieś” i teraz na „tu” ALE ponieważ w > kręgu moich zainteresowań jest psychologia społeczna i socjologia [i]musiałam[ > /i]. Na tym poprzestaję, mam nadzieję, na amen ;) > Forni, wzruszyłam się, serio, serio… Trzymcie sie! Ty nie robisz sobie przerwy cały czas obserwujesz fora. Fornita cały czas siedzi na moderacji i donosi na ludzi. A innych posądza o to. Nawet nie potrafi założyć sobie swojego forum. Tylko pali mosty wszędzie i obraża ludzi. Co rok to gorzej. Jesteś nawiedzoną psycholożką z zerową empatią to ludzi. A zmieniasz się jak kameleon. Cały czas robicie we dwie sztuczny dym na forach. Daj spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 14.11.25, 22:32 ta napisała: > Zrobiłam wyjątkowo pzrzerwę, na „gdzieś” i teraz na „tu” ALE ponieważ w > kręgu moich zainteresowań jest psychologia społeczna i socjologia [i]musiałam[ > /i]. Na tym poprzestaję, mam nadzieję, na amen ;) > Forni, wzruszyłam się, serio, serio… Trzymcie sie! 3maj się. A co do "zainteresowań" - tutaj to chyba bardziej antropologia wchodzi, a nie socjologia czy psychologia społeczna (żeby było śmieszniej, to ja - zresztą nie tylko ja, ale jeszcze jeden użyszkodnik z dużym "nalotem" na forum - jestem magistrem socjologii... i to ja byłem takim z ambicjami, co to doktorat sobie odpuścił, dopiero jak mu promotora wywalono z Wydziału:) Tu trzeba antropologa... albo psychologa (ale nie społecznego, a klinicznego). Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Dam OT 14.11.25, 22:58 Qwa, sześdziesiona zakapował wagę?? OJP Przecież waga to poczciwina nikomu krzywdy nie robi. a do nas grażyńskie adminki nie mają jurysdykcji. to musiał być jakiś kablarz kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 14.11.25, 23:12 bywalec.hoteli napisał: > Qwa, sześdziesiona zakapował wagę?? OJP No przecież nie krasnoludki. > Przecież waga to poczciwina nikomu krzywdy nie robi. Krzywdzi ego tych, którzy bardzo cierpią na jego niedostatek i muszą się tu dowartościowywać. W tym sensie robi im krzywdę i za to zasłużył na bana (dlatego też ci "nieznani sprawcy" przesłali administracji całą listę postów, w których wadze język polski wychodził zbyt wiernie). > a do nas grażyńskie adminki nie mają jurysdykcji. Mylisz "asów" z "adminami". Sześćdziesiona ma najwyraźniej wejścia u jakiegoś administratora zawodowego. > to musiał być jakiś kablarz kanalia No kurczaczek, nie domyśliłbym się tego 🤪 Dobrze, że to piszesz. Nawet nie mam najmniejszego pojęcia "kto mógł to być 🤔?", ale na całe szczęście główny podejrzany od razu rozwiał wszelkie podejrzenia, ochoczo włączając się w dyskusję 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 14.11.25, 23:58 qqbek napisał: > bywalec.hoteli napisał: > > > Qwa, sześdziesiona zakapował wagę?? OJP > > No przecież nie krasnoludki. > > > Przecież waga to poczciwina nikomu krzywdy nie robi. > > > Kłamiesz już w na górze napisałeś o mnie. Rzucasz bezpodstawne oskarżenia. Nie miałem żadnego powodu. Człowieku nie znasz nie wiesz, a piszesz. Przecież waga specjalnie przeklinał. Jakby się prosił. To samo fornita siedzi na moderacji i pisze donosy na każdego. Kto ją zaprosił na prywatne fora. Do tego weszła na mój profil i napisała do syna. Co trzeba mieć w głowie. Przez takich jak ty i mała reszta te fora umierają. Weź się ode mnie odwal. Już zapomniałeś jak się czepialeś wszystkich na tym forum. Nie będziesz bezkarnie mnie opluwał. Bywalec niech się cieszy bo harpie mało co go nie rozdrapaly. To forum ma dawno oczy przez takich jak wy. Spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Dam OT 15.11.25, 00:19 ja wcale nie pomyślałem że to tani kablarz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 15.11.25, 00:24 bywalec.hoteli napisał: > ja wcale nie pomyślałem że to tani kablarz ;) No ja też. Ale mnie od razu tu o kłamstwo i inne rzeczy posądzają ;) To nie może być on, bo przecież to nie on "poczuł się wywołany do tablicy, choć o nikim konkretnym nie było mowy" 😂 Miejcie się na baczności, chłopaki i dziewczyny, bo plugawe i niegodziwe rejestry pewnej gadziny uwzględnią każdy wasz niecny postępek za ostatnie 5 lat... ale nie swoje własne z ostatnich 5 nicków (czyli jakichś 5 miesięcy). Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Dam OT 15.11.25, 00:26 o kurde, 4 lata temu napisałem du_pa na forum. myślisz, że jestem zagrożony? ale kurde waga, to dos rać potrafi, ale on w zasadzie w garażu praktycznie nie przeklina. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Dam OT 15.11.25, 01:03 bywalec.hoteli napisał: > o kurde, 4 lata temu napisałem du_pa na forum. > myślisz, że jestem zagrożony? Uważam, że jesteś zgubiony 😁 Gdzieś 30 arkusz, pierwszy wiersz "danych konfidenta" - już bezbłędnie figurujesz. Wychyl się tylko, a pójdzie do zaprzyjaźnionego admina. > ale kurde waga, to dos rać potrafi, ale on w zasadzie w garażu praktycznie nie > przeklina. Eee - to ty chyba nie zauważasz. Jak mu się zechce to klnie jak szewc. Inna sprawa, że najczęściej nikogo przy tym nie uraża, więc ma to tylko figuratywnej ekspresji rolę. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 15.11.25, 09:47 qqbek napisał: > Eee - to ty chyba nie zauważasz. > Jak mu się zechce to klnie jak szewc. > Inna sprawa, że najczęściej nikogo przy tym nie uraża, więc ma to tylko figuratywnej ekspresji rolę. O, to, to. Waga ma po prostu bardzo soczysty jezyk- i ma to wielki urok ;) A poza tym, skoro sa ustawowe znizki i ulgi dla seniorow, to on z racji wieku powinien miec immunitet forumowy. (Mam nadzieje, ze jak wroci, to mi nie wpierrrrniczkuje za to obgadywanie ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 15.11.25, 09:52 pierwszapanitodd napisał(a): Mam nadzieje, ze jak wroci, Mam nadzieję, że nie wróci. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Dam OT 15.11.25, 22:24 W takim wieku nie powinno być banowania. Kurde niech taniocha zajmie się donoszeniem na systemowych hejterow i prześladowców zwłaszcza te koterie agresywnych Grażyn. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Dam OT 16.11.25, 01:21 pierwszapanitodd napisał(a): > O, to, to. Waga ma po prostu bardzo soczysty jezyk- i ma to wielki urok ;) > Kurde, na maczuge nabita gwozdziami tez mowisz ze " jest soczysta"? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 16.11.25, 08:48 engine8t napisał: > > Kurde, na maczuge nabita gwozdziami tez mowisz ze " jest soczysta"? LOL Takimi maczugami, to ja sie nie bawie. Sado-maso nie dla mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Dam OT 16.11.25, 02:20 qqbek napisał: > Jak mu się zechce to klnie jak szewc. > Inna sprawa, że najczęściej nikogo przy tym nie uraża, więc ma to tylko figurat > ywnej ekspresji rolę. > No co do tego to chyba mopzna by dyskutowac albo miec watpliwosci Zapytaj tych tam tanich, misow czy stavosow czy ich czasami nie uraza? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 16.11.25, 13:56 engine8t napisał: > qqbek napisał: > > > > Jak mu się zechce to klnie jak szewc. > > Inna sprawa, że najczęściej nikogo przy tym nie uraża, więc ma to tylko f > igurat > > ywnej ekspresji rolę. > > > No co do tego to chyba mopzna by dyskutowac albo miec watpliwosci > Zapytaj tych tam tanich, misow czy stavosow czy ich czasami nie uraza? :)) Kubek sądzi po sobie. Nie ja zakapowalem wagę. Zresztą zachowywał się do mnie w porzo. Wcześniej waliło mu w dekiel ogromnie. Pisaliśmy razem na FK. Kubuś przemądrzałek bzdurne wyciąga wnioski. Zresztą waga się chwalił swoimi bluzgami i gadał co mi kto zrobi. Życzliwych jest pełno. A na to forum sporo ludzi zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 15.11.25, 05:15 bywalec.hoteli napisał: > o kurde, 4 lata temu napisałem du_pa na forum. > myślisz, że jestem zagrożony? > > ale kurde waga, to dos rać potrafi, ale on w zasadzie w garażu praktycznie nie > przeklina. Dostajesz upokorzenia na forum emama i to samo robisz tu na forum. Gonią cię jak wściekłego psa. Waga swoją własną głupotą został zablokowany. Człowieku ogarnij się.J . Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 14.11.25, 03:00 pierwszapanitodd napisał(a): > Zabzdzil fajne forum. No ale, moze jak tutaj szkodnikuje, to nie ma czasu spych > ac staruszek ze schodow, razem ze swoim idolem bakiewiczem :P > Ty i engin mozecie spokojnie pisach "k" i "ch" zamiast przeklenstw, ale wykastr > owanie jezyka wagi z bluzgow byloby zbrodnia na kulturze ;) > (Ja taniego wygasilam znowu, bo jak widze jego wpisy, temperament bierze gore n > ad rozumem. A odpisywac mu to bezsens) Weź się sama wygaś wreszcie. Nie miałem potrzeby donosić na wagę. Zresztą ostatnio, wcale mi nie przeszkadzał. To ty donosisz na ludzi, już poskarżyłaś się na Januszka. Który ci użyczył forum i to nie pierwszy raz to robisz, na kobietę też dniosłaś. Przestań mnie tu szkalować z tym kubkiem. Niech zajrzą kolesie na forum moderacyjne jak tam siedzisz i chrzanisz od rzeczy. Sama łapiesz ciągle bana za swoje zachowanie. Sporo osób tu zagląda co może usuwać wpisy, oprócz moderatora strony. Co za chorzy ludzie. Jesteś najbardziej podłą osobą na tych stronach. Wchodzisz na prywatne profile i piszesz do obcych ludzi. Co się robi w twojej głowie nie wiem. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 15.11.25, 05:52 Pomijając te wszystkie pierdoły napisane tutaj, pierwszapanitodd zgłosiła wybitniemądrego na forum moderacyjnym za wulgaryzmy i nie tylko 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Dam OT 16.11.25, 02:21 boggi_dan napisał: > Pomijając te wszystkie pierdoły napisane tutaj, pierwszapanitodd zgłosiła wybit > niemądrego na forum moderacyjnym za wulgaryzmy i nie tylko 🤣 Skad wiez ze to ona go zglosila? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 16.11.25, 08:47 Oczywiscie, ze zglosilam, wisi na forum o moderacji. Jak wdepne w gowno, nie bede z nim na bucie chodzic. Zeskrobie, chocby i z podeszwa. A wage to raczej wlasnie wybitny zakapowal, niz tani- jak juz o tym mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 16.11.25, 10:39 pierwszapanitodd napisał(a): > Oczywiscie, ze zglosilam, wisi na forum o moderacji. Jak wdepne w gowno, nie be > de z nim na bucie chodzic. Zeskrobie, chocby i z podeszwa. A wage to raczej wla > snie wybitny zakapowal, niz tani- jak juz o tym mowa... > Pip pip! Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 16.11.25, 13:52 engine8t napisał: > boggi_dan napisał: > > > Pomijając te wszystkie pierdoły napisane tutaj, pierwszapanitodd zgłosiła > wybit > > niemądrego na forum moderacyjnym za wulgaryzmy i nie tylko 🤣 > > Skad wiez ze to ona go zglosila? To jesteś naiwny. Siedzi cały czas i nadaje na moderacji. Odpłaca za dobre serce Januszka. Bo się w niej zakochał. To nie jest jej pierwszy taki numer. Faceta na blogu co jej użyczył jak miała bana, tak samo go zrobiła. Kiedyś to była fajna dziewczyna, teraz widać, że ma problemy i to duże. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 16.11.25, 15:12 Ulozylam lepieja: Lepiej z waga byc na banie Niz byc tam, gdzie tanie dranie 😇😇😇 Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 16.11.25, 15:25 Wybacz ty szukasz ojca tu na forum. Faceci młodsi cię nie rajcują. Zwłaszcza jeśli w dzieciństwie go nie miałaś. Stąd takie upodobanie do starszych facetów. Może ktoś cię w końcu adoptuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Dam OT 16.11.25, 16:50 Dobry Jezu a nasz panie Daj tu Wadze odblokowanie Wtem Pan Bóg z Mojzeszowego wychylił sie krzaka Zapytał krótko: Przyczyna jaka? Bo dobry Boże, Waga zły tylko z pozoru Niechże admin forum ma troche honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszapanitodd Re: Dam OT 16.11.25, 16:56 🤣🤣🤣👏👍! Jeblam ;) (postulat popieram) Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 16.11.25, 17:04 dodekanezowiec napisał: > Dobry Jezu a nasz panie > Daj tu Wadze odblokowanie > Wtem Pan Bóg z Mojzeszowego wychylił sie krzaka > Zapytał krótko: Przyczyna jaka? > Bo dobry Boże, Waga zły tylko z pozoru > Niechże admin forum ma troche honoru! Przeklinanie jest grzechem! Odpowiedz Link Zgłoś
dodekanezowiec Re: Dam OT 16.11.25, 17:37 wybitniemondry : > Przeklinanie jest grzechem! A dokuczanie wiekszym. Waga głównie krytykuje takie farbowane lisy co to setny nick mają bo 99 ludzie zblokowali sobie itp Ale taki jeden z drugim muszą setny założyć, żeby truć pupę innym i nic nie wnosić na forum Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dam OT 16.11.25, 17:45 Przeklinanie to by bylo jakby napisał ze pan bog srał za krzakiem, i to bardzo delikatne. Takie przedszkolakowe Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 16.11.25, 18:05 trypel napisał: > Przeklinanie to by bylo jakby napisał ze pan bog srał za krzakiem, i to bardzo > delikatne. Takie przedszkolakowe > To by już była obraza uczuć religijnych. Za to grozi anatema. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dam OT 16.11.25, 18:13 Nie ma na anateme jakis tabletek? A moze szczepionki? Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 16.11.25, 18:25 trypel napisał: > Nie ma na anateme jakis tabletek? A moze szczepionki? > Nie wiem. Może ksiądz by wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Dam OT 16.11.25, 18:28 Jak grozi mi cos niebezpiecznego to raczej lekarza pytam o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 16.11.25, 18:48 trypel napisał: > Jak grozi mi cos niebezpiecznego to raczej lekarza pytam o pomoc. > Ale anatema nie jest chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 16.11.25, 18:55 trypel napisał: > No to co piszesz o zagrożeniu? > Zagrażają nie tylko choroby. Na przykład za kradzież grozi wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemondry Re: Dam OT 16.11.25, 19:14 trypel napisał: > Wtedy tez nie ma po co do księdza isc > Jeśli złodziej czuje taką potrzebę, to może. Wyspowiadać się. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Dam OT 16.11.25, 20:03 wybitniemondry napisał: > trypel napisał: > > Wtedy tez nie ma po co do księdza isc > > > > Jeśli złodziej czuje taką potrzebę, to może. Wyspowiadać się. Ta. Rzecz skradzioną lub znalezioną należy oddać, a w razie jej zniszczenia, zwrócić równowartość. O tym należy pamiętać przy spowiedzi. Piątym warunkiem tego sakramentu jest zadośćuczynienie Panu Bogu i ludziom. www.pedkat.pl/czy-kradziez-zawsze-jest-grzechem. Warto to przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś