chybagupi 14.04.26, 12:02 Wątek "Pytania bez sensu" poleciał na oślą. Moja obecność na tym forum wydaje się być bez sensu. A więc dobranoc. Piszę dobranoc, bo ciemność widzę. No to pa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-zybi Re: OT Obraziłem się 14.04.26, 12:55 Wiadomo, kropla drąży skałę, ale w baku paliwa nie przybędzie. Wytrwałość potrafi być wynagrodzona, choć wokoło "życzliwych" wszędzie. Po nocy dzień nastaje, a po burzy słońce... Budka Suflera - Jest taki samotny dom Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: OT Obraziłem się 14.04.26, 15:29 chybagupi napisał(a): > Wątek "Pytania bez sensu" poleciał na oślą. > Moja obecność na tym forum wydaje się być bez sensu. > A więc dobranoc. > Piszę dobranoc, bo ciemność widzę. > No to pa. A łażą tu znudzeni swoim życiem i przywalają się do wszystkiego. Nie tylko na tym forum. Napisz na moderacji. Kaśka bywalecowi wątek przywróciła na ematce. A tam to samo było. Zamiast merytorycznie to przywalanki. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: OT Obraziłem się 14.04.26, 19:05 Myślisz, że samokrytyka przysporzy Ci wielbicieli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś