Dodaj do ulubionych

Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy

IP: *.65-104.adsl.ij.net 25.11.04, 10:27
Jesli chodzi o marke generalnie: image, jakosc, koszty przegladow, ceny,
wyglad auta.
Mim zdaniem:
Skoda, Opel, Dacia, Renault, FSO, KIA, Hyunday, Daewoo, Suzuki, Lada, Seat
Obserwuj wątek
    • Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 10:34
      Image i jakosc niema nic spolnego s cena. Jezeli chces jakosc to daj kasa.
      Ale marak FIAT napewno nie lepsza od OPEL, RENAULT, SKODA, SEAT, KIA, HYUNDAY
      i SUZUKI.
      Ja rozumie, ze w Polsce jest milosc dla tej marki :o))), ale to nieoznacza, ze
      jest lepsza. FIAT jest poprostu FIAT...
      • Gość: jacko Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:54
        od tavrii
        • Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 11:00
          Tak Tavrija, YUGO, LADA, DACIA....marki, ktore nigdy niebeda produkowac
          samochodow na pozomie...
          • Gość: klusek Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 216.127.82.* 25.11.04, 11:03
            Zapomniales o skodzie - knedlojadzie, przyjacielu cenzora.
            • Gość: .... Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 193.27.5.* 25.11.04, 11:13
              Tak na marginesie jeśli chodzi o Fiata. W firmie mamy jedno seicento (van)
              reszta to corsy (też vany). Akurat w przypadku seicento, jeździ nim kierowca,
              który katuje auto, zresztą jak to bywa w takich firmach. Ale on jest
              wybitnie "agresywnym kierowcom". Auto ma przejechane 160 tys. i nic się nie
              zepsuło i nie zawiodło, kompletnie nic. Prócz wymiany typowych rzezcy
              eksploatacyjnych. O przepraszam wycieraczka z tyłupewnego razu przestała
              działać. No i oczywiście ręczny ale się nie dziwię. Jeśli chodzi o Corsy to
              katastrofa.
              • Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 11:26
                Tak tak...w firmie mamy CORSA, VECTRA, VECTRA nowa, OMEGA, ZAFIRA. Duzo
                klopotow s tymy autkami. Problemy s elektryka, i nawet nowe ZAFIRY maja po 30
                tys. wymiane silnikow. I SKODA OCTAVIA ma 300 tys. KM i bez problemu. Ale i tak
                mysle, ze marka OPEL jest lepsza od FIATA.
                • Gość: ..... Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 193.27.5.* 25.11.04, 11:38
                  Davyt, a czy ja powiedziałem, że jest lepszy od opla. Przedstawiłem fakty.
                  Jeśli chodzi o liczby to may 6 oplów corsa, z czego 2 to naprawdę jeźdząca
                  mina. Nie wiem jak by statystyka się przedstawiała dybyśmy mieli same
                  seicento. Chociaż chciałbym zaznaczyć, że obecnie aż tak dalego FIAT neodstaje
                  za czołówką.
                  • Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 12:00
                    Tak, FIAT niejest na pozomie DACII...jest to marka zachodnia, s historia i
                    dobrymi modelami. Ale OPEL przes wszistkie problemy jest dobra marka.
                    FIAT to nie tylko male autka. Ciqecento albo seicento (nawet nieumie napisac)
                    sa modele naprawde oropne. To nie auta. Pamientam CROMA...bardzo good. Ale nowe
                    modele?....niewiem
            • Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 11:18
              Admin to nie moj kumpel, ale chyba kasuje glupie i nie do rzeci watki.
              I SKODA jest poprostu marka powazana w Europie (zachod i wschod).
              Pomiar kvalita i cena....to jest wazne dla wienkszosc ludzi. Kto ma kasa to
              kupi sobie lepszy, kto ma malo to kupi SKODA, SEAT i kto ma bardzo malo to
              jezdi rowerem i tylko wyzywa. Ale wiesz co..to jest znak dla nas wszystkich ze
              wschodu.
              Kolega byl sluzbowo w Koreii w Soul, powrocil wczoraj i jest zniszcony. Ludzie
              tam maja szacunek do siebie. Nie jak my czesi i naprz. ty i inni.
              Muszimi sie duzo uczyc...to niepisz takie gupoty i troche s szacunkiem dla
              ludzii.
    • olga.55 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy 25.11.04, 11:18
      Moim zdaniem
      > Skoda, Dacia, Renault, FSO, KIA, Hyunday, Daewoo, Suzuki, Lada, Citroen

Opla i Seata zostawiam
    • Gość: zgaga Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.crowley.pl 25.11.04, 11:37
      no cóź, jeśli chodzi o ceny i koszty przeglądów to na pewno lepszy jest od bmw,
      mercedesa, jaguara i wielu innych.
    • the.bill Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza 25.11.04, 12:34
      Lada, Tavria, Moskwicz, Zaporozec, Tarpan, Nysa, Zuk, moze Dacia
      • Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza IP: 217.117.219.* 25.11.04, 12:49
        i FSO. I od roznych modeli marki FIAT.
        • the.bill Re: Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza 25.11.04, 12:59
          Gość portalu: davyt napisał(a):

> i FSO. I od roznych modeli marki FIAT.

Skoncz juz pepie, wstydu oszczedz.
          I tak nikt cie tu nie bierze powaznie.
          Wsiadaj do swojego srebrnego sedana i wynocha.
          I wreszcie sie ostrzyz porzadnie.
          • Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza IP: 217.117.219.* 25.11.04, 13:08
            Powazne niebierza ludzie taki jak ty, zazdrosni i bez szacunku
            • the.bill Re: Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza 25.11.04, 13:39

> Powazne niebierza ludzie taki jak ty, zazdrosni i bez szacunku

Pytam teraz powaznie. Dlaczego u was maja takie niechlujne fryzury jak ze skansenu?
              • Gość: davyt OKI Powaznie IP: 217.117.219.* 25.11.04, 13:51
                Niewiem z cego sie dokladnie szmiecie, ale chyba chodzi o to, ze duzo ludzi u
                nas nosi dlugie wlosy w tyle.
                Ja mysle, ze jest to taka moda jeste z dob komuny. U nas zawsze modny rock, big
                beat, underground, rock. I teraz jest.
                Ja sam jak mialem 15 lat to nosilem dlugie wlosy bo sluchalem Metallica,
                SEPULTURA itd. Jest to jakis symbol protestu. Nawet znani ludzie jak Jagr
                nosili takie cos. To chyba tak to jest
                • zoriusz Re: OKI Powaznie 25.11.04, 14:09
                  A w Polsce w wielu środowiskach jest modna fryzura mniej więcej "więzienna". To
                  dla tych osobników przejaw prestiżu :)
                  Jak ktoś ma długie pióra to pewnie pedał :)
                  pozdrawiam
                  • Gość: davyt Re: OKI Powaznie IP: *.clnet.cz 25.11.04, 20:30
                    Tak prestizu...gola glowa i g..o w niej i pare groszy w kieszeni. cool
                • the.bill Re: OKI Powaznie 25.11.04, 15:27

> Niewiem z cego sie dokladnie szmiecie, ale chyba chodzi o to, ze duzo ludzi u
                  > nas nosi dlugie wlosy w tyle.
                  > Ja mysle, ze jest to taka moda jeste z dob komuny. U nas zawsze modny rock, big
                  >
                  > beat, underground, rock. I teraz jest.
                  > Ja sam jak mialem 15 lat to nosilem dlugie wlosy bo sluchalem Metallica,
                  > SEPULTURA itd. Jest to jakis symbol protestu. Nawet znani ludzie jak Jagr
                  > nosili takie cos. To chyba tak to jest

Ja rozumiem dlugie wlosy, sam kiedys mialem, ale dlaczego krotko na przedzie?
    • Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:11
      Taaaaaaaaa specjalista się znalazł.Rozumiem że jeździłeś wszystkimi autami,
      które wymieniłes i stąd taka opinia?? NA pewno siena (notabene największa
      porażka Fiata pod względem stylistycznym) nie jest lepsza od lanosa, a tym
      bardziej od cordoby rocznik 2002.Mnie osobiście fiatami jeździ się źle, jedynie
      stilo jest jeszcze względne, ale punto I od punto II dla mnie niczym się nie
      różni jeśli chodzi o komfort jazdy - jakbym na kozie jeździła, koszmar.
      • the.bill Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy 25.11.04, 15:44
        Gość portalu: Woman28 napisał(a):

> Taaaaaaaaa specjalista się znalazł.Rozumiem że jeździłeś wszystkimi autami,
        > które wymieniłes i stąd taka opinia?? NA pewno siena (notabene największa
        > porażka Fiata pod względem stylistycznym) nie jest lepsza od lanosa, a tym
        > bardziej od cordoby rocznik 2002.Mnie osobiście fiatami jeździ się źle, jedynie
        >
        > stilo jest jeszcze względne, ale punto I od punto II dla mnie niczym się nie
        > różni jeśli chodzi o komfort jazdy - jakbym na kozie jeździła, koszmar.

Skad u ciebie taka znajomosc roznych modeli samochodow?
        Jaki zawod wykonujesz? Czyzbym dobrze sie domyslal?
        • Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:12
          Nie mam pojęcia o jaki Ci zawód chodzi,po prostu interesuję się motoryzacją to
          raz a dwa różnymi autami jeżdżę od punto przez doblo i lagune2 do trafica.
          • Gość: kanciak Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 17:22
            Ja mysle, ze chodzi o tirowke.
            • Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:16
              Następny "mądry" myślący nie tą głową co trzeba.Uważasz że tirowka odróżnia
              punto od fabii?? Ja tymi autami jeźdzziłam i bynajmniej nie po prawej stronie
              siedziałam.
              • Gość: kanciak Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 18:53
                Dlaczego uwazasz, ze tirowka siedzi z prawej strony?
                • nadal-jestem Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy 25.11.04, 21:24
                  Ja tez mam Fiata z napisem Alfa Romeo , i nie zamienie jej na nic innego...
                  • Gość: kanciak Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 21:47
                    A ja mam Stilo i nie zamienie na jakas octavie czy inne gowno dla matolow.
                • Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 21:29
                  a który facet dałby jej autem jeździć??A skoro nie spotkałeś kobiety nietirówki
                  która interesowałaby się autami to twoja strata.
                  • Gość: kanciak Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 21:49
                    Autem moze nie, ale na koniu jak najbardziej.
                    A tutaj strona nie jest wazna.
                    • Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 09:46
                      Daj spokój stary bo od temtu za bardzo dobiegasz, jak będę chciała o fiutkach
                      pogadac to na innym forum , a tu jak pamiętam dyskutuje się o MOTORYZACJI.
          • the.bill Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy 26.11.04, 11:08
            Chodzilo mi o cichodajke przydrozna.
            • Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:47
              PUDŁO! Z takim prymitywnym tokiem myslenia daleko nie zajedziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka