Gość: rabarbar IP: *.65-104.adsl.ij.net 25.11.04, 10:27 Jesli chodzi o marke generalnie: image, jakosc, koszty przegladow, ceny, wyglad auta. Mim zdaniem: Skoda, Opel, Dacia, Renault, FSO, KIA, Hyunday, Daewoo, Suzuki, Lada, Seat Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 10:34 Image i jakosc niema nic spolnego s cena. Jezeli chces jakosc to daj kasa. Ale marak FIAT napewno nie lepsza od OPEL, RENAULT, SKODA, SEAT, KIA, HYUNDAY i SUZUKI. Ja rozumie, ze w Polsce jest milosc dla tej marki :o))), ale to nieoznacza, ze jest lepsza. FIAT jest poprostu FIAT... Link Zgłoś
Gość: jacko Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 10:54 od tavrii Link Zgłoś
Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 11:00 Tak Tavrija, YUGO, LADA, DACIA....marki, ktore nigdy niebeda produkowac samochodow na pozomie... Link Zgłoś
Gość: klusek Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 216.127.82.* 25.11.04, 11:03 Zapomniales o skodzie - knedlojadzie, przyjacielu cenzora. Link Zgłoś
Gość: .... Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 193.27.5.* 25.11.04, 11:13 Tak na marginesie jeśli chodzi o Fiata. W firmie mamy jedno seicento (van) reszta to corsy (też vany). Akurat w przypadku seicento, jeździ nim kierowca, który katuje auto, zresztą jak to bywa w takich firmach. Ale on jest wybitnie "agresywnym kierowcom". Auto ma przejechane 160 tys. i nic się nie zepsuło i nie zawiodło, kompletnie nic. Prócz wymiany typowych rzezcy eksploatacyjnych. O przepraszam wycieraczka z tyłupewnego razu przestała działać. No i oczywiście ręczny ale się nie dziwię. Jeśli chodzi o Corsy to katastrofa. Link Zgłoś
Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 11:26 Tak tak...w firmie mamy CORSA, VECTRA, VECTRA nowa, OMEGA, ZAFIRA. Duzo klopotow s tymy autkami. Problemy s elektryka, i nawet nowe ZAFIRY maja po 30 tys. wymiane silnikow. I SKODA OCTAVIA ma 300 tys. KM i bez problemu. Ale i tak mysle, ze marka OPEL jest lepsza od FIATA. Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 193.27.5.* 25.11.04, 11:38 Davyt, a czy ja powiedziałem, że jest lepszy od opla. Przedstawiłem fakty. Jeśli chodzi o liczby to may 6 oplów corsa, z czego 2 to naprawdę jeźdząca mina. Nie wiem jak by statystyka się przedstawiała dybyśmy mieli same seicento. Chociaż chciałbym zaznaczyć, że obecnie aż tak dalego FIAT neodstaje za czołówką. Link Zgłoś
Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 12:00 Tak, FIAT niejest na pozomie DACII...jest to marka zachodnia, s historia i dobrymi modelami. Ale OPEL przes wszistkie problemy jest dobra marka. FIAT to nie tylko male autka. Ciqecento albo seicento (nawet nieumie napisac) sa modele naprawde oropne. To nie auta. Pamientam CROMA...bardzo good. Ale nowe modele?....niewiem Link Zgłoś
Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: 217.117.219.* 25.11.04, 11:18 Admin to nie moj kumpel, ale chyba kasuje glupie i nie do rzeci watki. I SKODA jest poprostu marka powazana w Europie (zachod i wschod). Pomiar kvalita i cena....to jest wazne dla wienkszosc ludzi. Kto ma kasa to kupi sobie lepszy, kto ma malo to kupi SKODA, SEAT i kto ma bardzo malo to jezdi rowerem i tylko wyzywa. Ale wiesz co..to jest znak dla nas wszystkich ze wschodu. Kolega byl sluzbowo w Koreii w Soul, powrocil wczoraj i jest zniszcony. Ludzie tam maja szacunek do siebie. Nie jak my czesi i naprz. ty i inni. Muszimi sie duzo uczyc...to niepisz takie gupoty i troche s szacunkiem dla ludzii. Link Zgłoś
olga.55 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy 25.11.04, 11:18 Moim zdaniem > Skoda, Dacia, Renault, FSO, KIA, Hyunday, Daewoo, Suzuki, Lada, Citroen Opla i Seata zostawiam Link Zgłoś
Gość: zgaga Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.crowley.pl 25.11.04, 11:37 no cóź, jeśli chodzi o ceny i koszty przeglądów to na pewno lepszy jest od bmw, mercedesa, jaguara i wielu innych. Link Zgłoś
the.bill Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza 25.11.04, 12:34 Lada, Tavria, Moskwicz, Zaporozec, Tarpan, Nysa, Zuk, moze Dacia Link Zgłoś
Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza IP: 217.117.219.* 25.11.04, 12:49 i FSO. I od roznych modeli marki FIAT. Link Zgłoś
the.bill Re: Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza 25.11.04, 12:59 Gość portalu: davyt napisał(a): > i FSO. I od roznych modeli marki FIAT. Skoncz juz pepie, wstydu oszczedz. I tak nikt cie tu nie bierze powaznie. Wsiadaj do swojego srebrnego sedana i wynocha. I wreszcie sie ostrzyz porzadnie. Link Zgłoś
Gość: davyt Re: Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza IP: 217.117.219.* 25.11.04, 13:08 Powazne niebierza ludzie taki jak ty, zazdrosni i bez szacunku Link Zgłoś
the.bill Re: Od ktorych samochodow SKODA jest lepsza 25.11.04, 13:39 Gość portalu: davyt napisał(a): > Powazne niebierza ludzie taki jak ty, zazdrosni i bez szacunku Pytam teraz powaznie. Dlaczego u was maja takie niechlujne fryzury jak ze skansenu? Link Zgłoś
Gość: davyt OKI Powaznie IP: 217.117.219.* 25.11.04, 13:51 Niewiem z cego sie dokladnie szmiecie, ale chyba chodzi o to, ze duzo ludzi u nas nosi dlugie wlosy w tyle. Ja mysle, ze jest to taka moda jeste z dob komuny. U nas zawsze modny rock, big beat, underground, rock. I teraz jest. Ja sam jak mialem 15 lat to nosilem dlugie wlosy bo sluchalem Metallica, SEPULTURA itd. Jest to jakis symbol protestu. Nawet znani ludzie jak Jagr nosili takie cos. To chyba tak to jest Link Zgłoś
zoriusz Re: OKI Powaznie 25.11.04, 14:09 A w Polsce w wielu środowiskach jest modna fryzura mniej więcej "więzienna". To dla tych osobników przejaw prestiżu :) Jak ktoś ma długie pióra to pewnie pedał :) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: davyt Re: OKI Powaznie IP: *.clnet.cz 25.11.04, 20:30 Tak prestizu...gola glowa i g..o w niej i pare groszy w kieszeni. cool Link Zgłoś
the.bill Re: OKI Powaznie 25.11.04, 15:27 Gość portalu: davyt napisał(a): > Niewiem z cego sie dokladnie szmiecie, ale chyba chodzi o to, ze duzo ludzi u > nas nosi dlugie wlosy w tyle. > Ja mysle, ze jest to taka moda jeste z dob komuny. U nas zawsze modny rock, big > > beat, underground, rock. I teraz jest. > Ja sam jak mialem 15 lat to nosilem dlugie wlosy bo sluchalem Metallica, > SEPULTURA itd. Jest to jakis symbol protestu. Nawet znani ludzie jak Jagr > nosili takie cos. To chyba tak to jest Ja rozumiem dlugie wlosy, sam kiedys mialem, ale dlaczego krotko na przedzie? Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 15:11 Taaaaaaaaa specjalista się znalazł.Rozumiem że jeździłeś wszystkimi autami, które wymieniłes i stąd taka opinia?? NA pewno siena (notabene największa porażka Fiata pod względem stylistycznym) nie jest lepsza od lanosa, a tym bardziej od cordoby rocznik 2002.Mnie osobiście fiatami jeździ się źle, jedynie stilo jest jeszcze względne, ale punto I od punto II dla mnie niczym się nie różni jeśli chodzi o komfort jazdy - jakbym na kozie jeździła, koszmar. Link Zgłoś
the.bill Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy 25.11.04, 15:44 Gość portalu: Woman28 napisał(a): > Taaaaaaaaa specjalista się znalazł.Rozumiem że jeździłeś wszystkimi autami, > które wymieniłes i stąd taka opinia?? NA pewno siena (notabene największa > porażka Fiata pod względem stylistycznym) nie jest lepsza od lanosa, a tym > bardziej od cordoby rocznik 2002.Mnie osobiście fiatami jeździ się źle, jedynie > > stilo jest jeszcze względne, ale punto I od punto II dla mnie niczym się nie > różni jeśli chodzi o komfort jazdy - jakbym na kozie jeździła, koszmar. Skad u ciebie taka znajomosc roznych modeli samochodow? Jaki zawod wykonujesz? Czyzbym dobrze sie domyslal? Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 16:12 Nie mam pojęcia o jaki Ci zawód chodzi,po prostu interesuję się motoryzacją to raz a dwa różnymi autami jeżdżę od punto przez doblo i lagune2 do trafica. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 17:22 Ja mysle, ze chodzi o tirowke. Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 18:16 Następny "mądry" myślący nie tą głową co trzeba.Uważasz że tirowka odróżnia punto od fabii?? Ja tymi autami jeźdzziłam i bynajmniej nie po prawej stronie siedziałam. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 18:53 Dlaczego uwazasz, ze tirowka siedzi z prawej strony? Link Zgłoś
nadal-jestem Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy 25.11.04, 21:24 Ja tez mam Fiata z napisem Alfa Romeo , i nie zamienie jej na nic innego... Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 21:47 A ja mam Stilo i nie zamienie na jakas octavie czy inne gowno dla matolow. Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 21:29 a który facet dałby jej autem jeździć??A skoro nie spotkałeś kobiety nietirówki która interesowałaby się autami to twoja strata. Link Zgłoś
Gość: kanciak Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.11.04, 21:49 Autem moze nie, ale na koniu jak najbardziej. A tutaj strona nie jest wazna. Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 09:46 Daj spokój stary bo od temtu za bardzo dobiegasz, jak będę chciała o fiutkach pogadac to na innym forum , a tu jak pamiętam dyskutuje się o MOTORYZACJI. Link Zgłoś
the.bill Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy 26.11.04, 11:08 Chodzilo mi o cichodajke przydrozna. Link Zgłoś
Gość: Woman28 Re: Od ktorych samochodow FIAT jest lepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:47 PUDŁO! Z takim prymitywnym tokiem myslenia daleko nie zajedziesz. Link Zgłoś