Dodaj do ulubionych

AUTA DLA LUDZI W SWETRACH ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:16
Rezcz jasna wszyskie mini i antykwariat sprowadzany
z zachodu.

A z nowych:

- w klasie malych: fabia, yaris

- compact: corolla (z profilu fabia)

- srednia: mondeo (zwłaszca TDCi) i avensis

W tych praktycznych i "pięknych" autach
najczęsciej można spotkać
swetra.

pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: jezdzewbiustonoszu Re: AUTA DLA LUDZI W SWETRACH ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 19:43
      kogo rozumiesz pod pojeciem 'sweter'?
    • Gość: Kokeeno Re: AUTA DLA LUDZI W SWETRACH ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 19:49
      Co Ty chcesz od swetrów? Bardzo wygodne i ciepłe wdzianka. Na szczęście w mojej firmie dress code mnie nie obowiązuje, dzięki czemu wszyscy nie wyglądamy jak miłośnicy Dilberta.

P.S.
      Nie jeżdżę żadnym z wymienionych przez Ciebie aut ;o)
    • Gość: Cweter Re: AUTA DLA LUDZI W SWETRACH ... IP: *.mtvk.pl 26.12.04, 19:57
      chyba raczej w "cwetrach" hehe
      byl kiedys taki minister-cweter

stawiam ze jego pojazd to Thalia no w najlepszym razie Corolla :-)))
    • Gość: wredny A W SKARPETKACH ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:14
      Znawco samochodowych tekstyliow w jakich samochodach jezdza :
      goscie w skarpetkach
      w slipkach
      bez majtek
      w krawatach
      itd. itp. - masz DURNIU pelne pole do popisu
    • Gość: aki wole sweter niż garnitur i pętlę z krawata IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 26.12.04, 20:28
      nt
      • Gość: Michal Wolnosc tomku w swoim domku IP: *.fornfyndet.se 26.12.04, 21:07
        Ludzie zkad Wy jestescie,poruszacie problemy ,ktore naprawde sa zenujace
        Europa jest wolna i sie nikt nigdy nie zastanawia w czym jezdzi czym
        jezdzi,auto jest srodek lokomocji i juz.Jestem zamozny,to nie posiadam auta
        tylko jezdze taksowka.Jezeli jestem zamozny i posiadam auto to prowadzi kierowca
        kamerdyner,lub wynajety.Dopiero jak mam zarobnki ot takie jak wszyscy to nie
        stac mnie na kamerdynera i kierowce i wtedy kupuje auto i sam powoze a w czym
        to moja sprawa,ale zeby o tym pisac to naprawde trzeba miec nie pokolei,albo
        byc bardzo proznym.
        Pzdr.Michal
        • psychcio Re: Wolnosc tomku w swoim domku 27.12.04, 10:40
          Gość portalu: Michal napisał(a):
          .....ale zeby o tym pisac to naprawde trzeba miec nie pokolei,albo byc bardzo
          proznym.

Jest 3. ewentualność: kac świąteczny:)))
          To bardzo budujące, że młodzi ludzie w Polsce nie mają prawdziwych problemów:)))
    • mejson.e Sweter 27.12.04, 10:08
      Gość portalu: mirek napisał(a):

"W tych praktycznych i "pięknych" autach najczęsciej można spotkać swetra."

Rzadko używam klaksonu i słów dosadnych.
      Jestem tolerancyjny i uważam, że nawet swoisty folklor wypowiedzi urozmaica
      codzienność i nie jest jakiś szczególnie szkodliwy.

Ale czytając wypowiedzi udowadniające, że posiadacze wąsów wybierają Fabię a
      kierowcy ubrani w swetry mają swoje typy w wyborze samochodu, to już nie mogę.
      Kretyn, debil, idiota!

Tylko taki może wymyślić podobną bzdurę!

Do pracy albo w pracy jeżdżę w krawacie, czasami w marynarce, czasami w swetrze,
      a marynarka wisi sobie spokojnie na wieszaku.

Jak to ma się do Twojej teorii w przypadku, gdy jeżdżę własnym samochodem czy
      służbowym, a żaden nie jest marki przez Ciebie wymienionej podczas publikacji
      "Odkrycia"?

Ma się tylko tak, że jesteś sfrustrowanym kretynem, który bez zaczepiania i
      obrażania innych nie wyobraża sobie rozpoczęcia rozmowy.

Nie pozdrawiam,
      Mejson
      --
      "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia."
      (Leonardo Da Vinci)
      • Gość: dede Re: Sweter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:24
        inicjator tego wątku jeździ pewnie 20-letnim kadetem, albo golfem
        z przyciemnionymi szybami, wydechem jak rura kanalizacyjna i silnikiem 1,3.
        Zawiść go zżera, bo oddałby życie za nową toyotę albo mondziaka.
        A temat faktycznie kretyński.
        Pozdrawiam
        • remo29 Re: Sweter 27.12.04, 11:51
          > inicjator tego wątku jeździ pewnie 20-letnim kadetem, albo golfem

Golfem wydzierganym na drutach przez babcię. Bez golfa na przystanku zimno.

BTW: czy "sweter" to jakaś nowa odzieżowa subkultura (vide: "dres")?
    • Gość: Robert A ja jeżdżę w ortalionowym dresie, hehe.... IP: *.aster.pl 27.12.04, 10:35
      Jagiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka