Dodaj do ulubionych

Zientarski sie zeszmacił!!!!!

IP: 80.51.73.* 21.01.05, 19:43
Slyszeliscie w radio ta reklame jak sie nie myle chodzi o shell v-power
racing. W sumie niby taki specjalista od motoryzacji a z jego ust padaja
takie slowa " gdy zaleje v-power racing do mojego malucha to zostawiam w tyle
duzo szybsze fury" - nie dokladnie tak ale cos w tym rodzaju. Jedynym
usprawiedliwieniem dla niego jest to ze mowi ze sa to opinie internautow. Ale
mimo wszystko wiele stracil w moich oczach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Albercik Re: Zientarski sie zeszmacił!!!!! IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:55
      ale ile kasy wyrwal
      • Gość: telewidz Re: Zientarski sie zeszmacił!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 22:18
        zientarski był przez dlugie lata ok.pierwszy raz zaszmaciłsie juz kilka lat
        temu,tez z szelem.szmaciarz,ale qwa jakby mi tyle dali tez to co wtedy?
        • Gość: verte Re: Zientarski sie zeszmacił!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 03:17
          Zientarskiego pamiętam jeszcze z programu Jarmark i już wtedy nie był ok.
          A to było dawno temu.
    • Gość: -) Re: Zientarski sie zeszmacił!!!!! IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 22.01.05, 03:42
      zeszmacil sie juz nascie lat temu. Prowadzil wtedy program na TVP1. I zaczal
      bezwstydnie zachwalac jakies oleje. Po prostu zrobil im reklame. Wiec go
      wywalili. I tak spada do dzis...
    • Gość: ORMOwiec Re: Zientarski sie zeszmacił!!!!! IP: *.tor.primus.ca 22.01.05, 04:07
      A kto to ten Zientarski?
      • Gość: hehe.he Re: Zientarski sie zeszmacił!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 16:54
        gosc prowadzi jaies programy moto w tv
        • Gość: konrad 190 Re: Zientarski sie zeszmacił!!!!! IP: *.chello.pl 22.01.05, 17:14
          pieniądz kręci światem i tyle wpadka pana zientarskiego ....moze to paliwo
          jest dobre ale bez przesady kurva!!!! czy ulice są po to by popie..c
          autami mi jakos niezalezy na dodatkowych kilku kucykach....
          • Gość: Jonas Re: Zientarski sie zeszmacił!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:23
            Jak słyszę reklamę w radiu to zaczynam sie śmiać. "Jeśli to nie prawda to
            Zientarskji nie zna się na samochodach" dobra jest ta Vpower ale ja i tak wolę
            dieselka. Mam Golfa IV TDI w wersji 131 konnej. A ropę czasem biorę na shellu
            to powiedziałbym taka sama jak wszędzie.
            • qqryq77 nie ma roznicy 22.01.05, 20:40
              na pewno nie przybywa koni ani nie polepszaja sie po niej przyspieszenia.
              dowodza o tym niezalezne ekspertyzy w laboratoriach. jedyne co moze dawac ta
              benzyna to rowniejsza praca silnika.
              a co do porownywania tej benzyny z bolidami FORMULY 1 to mam pytanie dlaczego
              jak jest taka sama to po co na kazdy wyscig FERRARI ciaga laboratorium i na
              miejscu miesza skladniki benzyny zamiast wziasc beczke i pojechac na jakas
              lokalna stacje SHELA?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka