Gość: wwm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:00 bo jeszcze nie wiem :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
qqryq77 wydaje mi sie ze to RICHARD BURNS 22.01.05, 20:18 mam takie przeczucie ale nie jestem pewien. jest kilka powodow. 1- burns nie startuje w rajdach ze wzgledu na swoja chorobe 2- byl zaproszony kiedys do tego programu 3- jest brytyjczykiem ale jak dobrze pamietam bylo juz dwoch STIGOW jeden ubrany na czarno a teraz drugi ubrany na bialo. Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: wydaje mi sie ze to RICHARD BURNS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 20:41 Burans jest duzo wyższy i ma szerokie bary (pomimo, że jest chudy) W dodatku pauzuje w rajdach ze względu na wykrycie u niego nowotworu mózgu, stracił przytomność w aucie więc nikt odpowiedzialny nie wsadziłby go do niego aby zapieprzał po torze. I jak mieliby nagrywać nowe odcinki kiedy był w szpitalu i na chemii? Biały i czarny Stig to ta sama osoba patrząc po posturze, to było tak dla picu, bo czarnego Stiga utopili w morzu. Po stylu jazdy Stiga pewnien jestem zresztą, że jest to kierowca wyścigowy a nie rajdowy. Ja początkowo stawiałem na Jamsa Buttona, ale obecnie myślę, że to raczej jakiś mniej utytułowany lokalny zawodnik, gdyż takim Buttonem raczej chwliliby się niż przedstawiali jako incognito. Link Zgłoś
Gość: Robert Re: wydaje mi sie ze to RICHARD BURNS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.01.05, 20:44 Gość portalu: Kierowca napisał(a): > Burans jest duzo wyższy i ma szerokie bary (pomimo, że jest chudy) > W dodatku pauzuje w rajdach ze względu na wykrycie u niego nowotworu mózgu, > stracił przytomność w aucie więc nikt odpowiedzialny nie wsadziłby go do niego > aby zapieprzał po torze. I jak mieliby nagrywać nowe odcinki kiedy był w > szpitalu i na chemii? > Biały i czarny Stig to ta sama osoba patrząc po posturze, to było tak dla picu, > > bo czarnego Stiga utopili w morzu. > Po stylu jazdy Stiga pewnien jestem zresztą, że jest to kierowca wyścigowy a > nie rajdowy. > Ja początkowo stawiałem na Jamsa Buttona, ale obecnie myślę, że to raczej jakiś > > mniej utytułowany lokalny zawodnik, gdyż takim Buttonem raczej chwliliby się > niż przedstawiali jako incognito. "jako" incognito? Pewnie nie chca aby im wpadł tak jak Stig No1 do "akwenu" wodnego :-)))) PS. Nie mogłem się powstrzymać. Nazywam sie major Bień i mam stopień majora.... Link Zgłoś
Gość: bejrutek Re: wydaje mi sie ze to RICHARD BURNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:03 NIe ma wątpliwości, że chodzi tutaj o kierowców F1. Często mówi się o Perry Macarthy ( www.ten-tenths.com/forum/showthread.php? t=28975&page=18&pp=15 , przewiń sobie tam jest kilka stron tych postów ) i to raczej napewno. Wiem że na początku był ktoś inny, bo jeżdził słabiej. Na niektórych powtarzanych testach ( np. Murcielago ) ten ostatni wypada lepiej Link Zgłoś
Gość: bejrutek Re: wydaje mi sie ze to RICHARD BURNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:08 pomyłka to był Perry Macarthy, a teraz to nie wiem kto to jest Link Zgłoś
Gość: bejrutek Re: wydaje mi sie ze to RICHARD BURNS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:17 zreszta to nie wiem :)) Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: wydaje mi sie ze to RICHARD BURNS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:01 >"jako" incognito? Pewnie nie chca aby im wpadł tak jak Stig No1 do "akwenu" >wodnego :-)))) >PS. Nie mogłem się powstrzymać. Nazywam sie major Bień i mam stopień majora.... Masz rację, niezły błąd palnąłem, i pomyśleć, że moi znajomi mówią na mnie żartobliwie Pan Miodek, bo ciągle kogoś poprawiam :) czasem dopiero po przeczytaniu widzi się jakie pierdoły się napisało... Link Zgłoś
qqryq77 do KIEROWCY 22.01.05, 20:49 wlasnie pisalem ze BURNS ze wzgledu na chorobe nie moze startowac w rajdach bo te jak wiadomo sa dlugie i pod wzgledem odcinkow i dni w jakie odbywa sie rajd. zawodnik stratujacy w rajdzie musi jechac na 100%. co do testow dla TOP GEAR to ani nie jezdzi dlugo ani nie robi tym samochodem setek kilometrow i jak wiadomo nie musi wcale jechac za pierwszym razem na 100%. co do BUTTONA to uwazam ze ma duzo pracy jako kierowca F1 i nie ma czasu na krecenie jeszcze dla programu TV. a co do znanych kierowcow to wcale nie musi to byc jakis poczatkujacy ja stawialbym raczej na jakas gwiazde juz na emeryturze wyscigowej ale ogolnie znana. moze pod koniec jakiejs serii ujawnia w koncu tozsamosc. Link Zgłoś
kamiill duzo pracy? 22.01.05, 20:53 button nie mialby czasu? mysle ze spokojnie znalazl by ten tydzien (moze dwa tygodnie) podczas ktorych kreca cala serie. mimo wszystko moim zdaniem to jednak nie button (juz predzej burns). dla mnie pewne jest jedno - ktos bez watpienia znany i raczej nigdy nie dowiemy sie kto to Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: do KIEROWCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:11 Nie twierdzę, że jest początkujący, jest mnóstwo dobrych kierowców, którzy nie jeżdzą w F1, lecz np. F3, F3000, DTM, GT itd, więc ich nazwiska niewiele mówią przecietnemu widzowi. Mimo to ich umiejętnosci z kółkiem są bardzo duże. Co do starej gwiazdy to chyba raczej nie, postura Stiga robi wrazenie młodzieniaszka, ale nic na 100% stweirdzić nie można, to tylko nasze domysły, chyba, że ktos wie coś więcej. Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: do KIEROWCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:20 Richard to nie jest na 100% Po pierwsze lekarze zabronili mu całkiwocie prowadzić samochód, bo jeśli znowu straci przytomność, to czy to będzie 200 km/h na rajdzie miedzy drzewami, czy 240 km/h na torze testując Murcielago i tak skończyć moze się tragicznie. Po drugie Burns ma ponad 180 wzrostu (chyba nawet pod 190) a Stig do kurdupel wysokości Hammonda. Ja szczerze mówiąc poczatkowo myślałem, że to właśnie Hammond jest Stigiem - postura podobna, Hammond ma licencję wyścigową i jeżdzi całkiem do rzeczy (w przeciwieństwie do Clarsona). Ale wydaje mi się, że chyba kiedyś widziałem ich razem więc ten pomysł padł. Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: kim jest Stig z Topgear? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:23 to na 100% jest Tiff Needell z fifth gear. Jest już na tej swojej emeryturze, prowadził wiele programów telewizyjnych właśnie top gear w latach 80. www.five.tv/home/frameset/?content=2278491 oni tam wszyscy sie znają Link Zgłoś
art_0 Re: kim jest Stig z Topgear? 23.01.05, 12:37 Tiff jest ostatnio osoba ktora moglaby byc STIGiem. Stosunki miedzy nim a Clarksonem sa delikatnie mowiac....napiete. Dlatego miedzy innymi prowadzi konkurencyjny program. pozdrawiam Art P.S. A co do pierwszego Stiga to McCarthy f1rejects.com/drivers/mccarthy/biography.html Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: kim jest Stig z Topgear? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:03 To możliwe ale faktem też jest że Clarksonem prowadził i prowadzi nadal kilka równoległych programów motoryzacyjnych, jeden z nich poprowadził razem z Vicki Butler-Henderson! (kilka odcinków pokanało TVN-turbo) - a z tąd już niedaleko do Tiffa. Nie byłbym taki pewny ich wzajemnej antypatii. A obydwa programy raczej dobrze się uzupełniają niż wchodzą sobie w temat. Cały czas obstawiam że Stig to Tiff! Pozdraiwam. Link Zgłoś
Gość: Greg Re: kim jest Stig z Topgear? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.05, 23:01 Tez nie sadze, zeby Stigiem byl Tiff. Chcialem tylko powiedziec, ze moim zdaniem Tiff jest bardzo dobrym kierowca, co wielokrotnie udowodnil w Fifth Gear. Zaloze sie, ze by wielkoludowi Clarksonnowi zloil tylek. Link Zgłoś
Gość: nikifor Re: kim jest Stig z Topgear? IP: 194.114.146.* 22.01.05, 22:22 krystyna feldman Link Zgłoś
Gość: Fan Kuziego Stig to przecież Kuzi! IP: *.crowley.pl 23.01.05, 17:43 Kuzaja nie poznajecie? hehehhe!~ Pzdr. Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Stig to przecież Kuzi! IP: 194.106.210.* 23.01.05, 17:49 Nie ma cie racji, ja stawian na mr Beana....:-) Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: kim jest Stig z Topgear? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 18:58 Dzisiaj (29 01 05) dużo sie wyjaśniło Stig to bez wątpienia kierowca formuły 1. W dzisiejszym Top Gear emitowanym przez TVN turbo Jeździł po torze znakomicie rasowym bolidem formuły 1. Tego nie potrafił by zwykły kierowca nawet po całym dniu prób. Link Zgłoś
Gość: gość Re: kim jest Stig z Topgear? IP: *.c156.petrotel.pl 29.01.05, 19:28 Ja też myślałem że Stig to Hamek, ale przez niuansiki, że np. kiedy jeździł po torze patrzyli na to wszyscy oprócz Ryszarda :-) A z Needlem (nazywa się Needle — Igła) też był program (Jag i BMW M5, jeeeju, 150 MPH i ani cala więcej!) chociaż istotnie, nie muszą się kochać (bez skojarzeń ;-) ). Chociaż wątpię czy to Tiff. Swoją drogą — jakie to ma znaczenie? Link Zgłoś
Gość: ih Johnny Herbert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:24 A moze Johnny Herbert, on sie z Clarksonem lubi, wygrywał GP w F1, pasowałoby. Link Zgłoś
Gość: marlej108 Re: Johnny Herbert IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 04.02.05, 22:19 PAnowie!!!! Stig to Ben Laden!!!! Link Zgłoś
szymizalogowany Stig to Perry Macarthy 04.02.05, 22:28 Stig to Perry Macarthy, kierowca testowy kilku teamów forumuły pierwszej m.in. Benettona i Williamsa. Link Zgłoś
bejrutek Re: Stig to Perry Macarthy 04.02.05, 23:32 szymizalogowany napisał: > Stig to Perry Macarthy, kierowca testowy kilku teamów forumuły pierwszej m.in. > Benettona i Williamsa. To jest pewne? Każdy wie, że Macarthy był od początku( ktoś kto go znał ujawnił to ). Ale czy jest dalej? W jednym z programów pierwszy Stig zatanął, przedstawiono nowego. Do dzisiaj wszyscy spekulują kto to może być( różni się budową ciała od pierwszego:)). Ja osobiście uważam, że wykręca lepsze czasy( pewnie też ktoś z testerów F1 ) niz pierwszy. www.ten-tenths.com/forum/showthread.php?t=28975&page=20&pp=15 czytaj od 18 do 20tej strony postów Link Zgłoś
Gość: gaugan Chris Goodwin (Ex McClaren test driver) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 00:55 to jest aktualny stig. info z pierwszej reki pzdr gaugan CTR Link Zgłoś
x_1000 To nasz forumowy Lepper czyli Szymizalogowany!!! 05.02.05, 08:31 Znacie jakiś samochód którym bo nie jeździł? Link Zgłoś
Gość: top Re: kim jest Stig z Topgear? IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.02.05, 12:54 Ogólnie to fajny pomysł z tym tajemniczym Stigiem :) strona dla fanów auto-moto (i nie tylko) było tam coś o Top gear facet.start24.pl Link Zgłoś