Dodaj do ulubionych

Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia

23.01.05, 15:37
dla tych co nie lubia volkswagena :)
sprzedaz rusza w marcu na terenie USA

www.retrobugs.com/newjettaside.jpg

www.retrobugs.com/newjettafront.jpg
www.retrobugs.com/newjettarear.jpg
www.retrobugs.com/newjettagroup.jpg
www.retrobugs.com/newjettabeigeinterior.jpg

Obserwuj wątek
    • woman29 Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 15:40
      Auto sredniej urody, taki golfV z przyklejonym tylkiem:-((bleee.
      • Gość: Maciek Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: 80.51.73.* 23.01.05, 15:43
        woman29 napisała:

> Auto sredniej urody, taki golfV z przyklejonym tylkiem:-((bleee.

To jest dowód jakie mamy mądre kobietki w PL.. no comment. Jaki jest sens
        brania udzialu w dyskusji piszac takie dyrdymaly??
        • woman29 Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 16:02
          Forum jest po to zeby wyrazac swoje opinie.Najprosciej jest kogos zbesztac gdy
          ma inne zdanie od twojego.A czy twoja kobieta avantime'a od vel satisa?O ile
          wogole wie jak te auta wygladaja
      • Gość: gaziara Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:43
        Tak, w porownaniu do twojej starej zgazowanej Astry Classic 1,4 to rzeczywiscie
        nowa Bora wypada blado...
        • woman29 Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 16:03
          Nie posiadam astry classic.Cos malo wnikliwie czytasz to forum i bystrosc nie
          jest twoja najmocniejsza strona, o ile wogole cokolwiek nia jest.
          • Gość: turbo.benzin Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:33
            Fakt faktem, jezdzisz zgazowanym sztruclem.
      • devote Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 15:45
        woman29 napisała:

> taki golfV z przyklejonym tylkiem

to samo mozna powiedziec o innych samochodach ktore wystepuja w wersji
        hatchback i sedan.nie przyklejony tyl bo auto ma inna linie dachu,okien,dzwi
        itd.
        • woman29 Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 16:04
          owszem lista jest dluga i nie trzeba daleko szukac :cordoba czy thalia, ale
          poprzedni model zdecydowanie mi sie bardziej podobal, tyle tylko ze nie polecam
          go wysokim pasazerom.
          • devote Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 16:36
            woman29 napisała:

> owszem lista jest dluga i nie trzeba daleko szukac :cordoba czy thalia, ale
            > poprzedni model zdecydowanie mi sie bardziej podobal, tyle tylko ze nie
            polecam
            >
            > go wysokim pasazerom.

poprzedni model podobal sie lepiej???
            stara Bora w porownaniu z nowym wyglada jak stara taczka

groups.msn.com/_Secure/0SQAAAEIV1PL!91s!WvuSy8YqyIuGUNoaiVVGlO9tMRGeAlXbtr2HtFKJ*G63qM9B1hAg*lfajgQIQWjjJP02EypoQEpnkrQx
            4dFcae7i2JP1SiCNyLai5g/DSC01283 .JPG?dc=4675506398146857693
            • woman29 Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 16:44
              tak, poprzednia bora podobala mi sie bardziej i tyle.
      • Gość: facet.bez.brody Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:45
        woman29 to facet z broda-niestety.
        A pisze tylko po to, zeby napisac. Cokolwiek. Im wiecej, im czesciej im
        bardziej bez sensu-tym lepiej...

BTW bawily mnie jego watki o uprawianiu seksu w aucie;)
        • Gość: Albercik Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.sownet.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:51
          zadna rewelacja i czym sie tak podniecacie bo chyba nie tym autkiem. widze takze ze prawda was boli jak kobialka ma swoje zdanie na temat autka . a czy woman29 jest kobieta mysle ze mozna by sie przekonac tylko trzeba ja grzecznie poprosic o spotkanie . ale wy maczo nigdy . pozdrawiam.
        • woman29 Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 16:07
          Pleć pleciugo byle długo byle głupio.Kolejny "bystry" sie odezwal, poszperaj w
          postach i zobacz kto zakladal watki o sexie w samochodzie.
      • woman_28 Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 18:08
        każda Jetta/Vento/Bora to "golf z przyklejonym tyłkiem". Nie wiem czego się
        spodziewałaś??

Uważam, że jest do przyjęcia, spokojna linia bez silenia się na pretensjonalny
        "dizajn".
    • Gość: Kolo Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.spray.net.pl 23.01.05, 15:54
      Wyglada nie kiepsko, ciekaw jestem kiedy wejdzie do sprzedazy w UE.
      I za jakie pieniadze :-)))
    • Gość: Fred Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:56
      Samochodzik prezentuje sie calkiem milo, ale w naszym chorym kraju jak zwykle
      cena bedzie jak za zloto.
      Pozdrawiam
    • 01boryna Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 16:44
      Dla mnie takie sobie auto, ni to Golf ni to Passat, a w dodatku bryla przypomina
      Dacia Logan. VW chcialo uatrakcyjnic przod i wyszlo im polaczenie Audi z
      Chryslerem. Nie wiem jakie beda ceny w USA, w Europie nie bedzie sprzedawac sie
      zbyt dobrze. Golf jest zbyt drogi ale przynajmniej praktyczny z duza klapa.
      • devote Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 16:56
        ceny w USA od 18k$
        podstawowy silnik 2.5 litra 5 cylindrow 150 koni.w USA sa bogato wyposazone
        wiec nie ma problemu z tym.pierwsze opisy z jazd testowych sa dobre.

• Gość: -_- Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.dyn.optonline.net 23.01.05, 17:30

naprawde ladny samochod
          fajny wallpaper na stronie vw america

www.vw.com/jetta/a5/wallpaper/theme3_1024.jpg
        • 01boryna Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 17:32
          devote napisał:

> ceny w USA od 18k$
          > podstawowy silnik 2.5 litra 5 cylindrow 150 koni.w USA sa bogato wyposazone
          > wiec nie ma problemu z tym.pierwsze opisy z jazd testowych sa dobre.

to w Europie bedzie napewno wiele drozsza. VW znany jest z wysokich (wedlug mnie
          nieproporcjonalnie) cen.
          • Gość: Kris Kelvin Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:50
            Ceny beda w europie wysokie w polsce zaporowe. Do tego jakos przecietna taka
            jak inne europejskie auta, a gorzej od japoncow. Potencjalnie wysoka awaryjnosc
            patrzac na ostatnie auta vw jak np. passat. Slowem nie warto.
            • 01boryna Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 18:01
              Gość portalu: Kris Kelvin napisał(a):

> Ceny beda w europie wysokie w polsce zaporowe. Do tego jakos przecietna taka
              > jak inne europejskie auta, a gorzej od japoncow. Potencjalnie wysoka awaryjnosc
              >
              > patrzac na ostatnie auta vw jak np. passat. Slowem nie warto.

Tez tak sadze. Z drugiej jednak strony nowy szef VW obiecuje dostosowywac cen do
              rzeczywistosci (obnizac to napewno nie beda, moze podniosa wyposazenie) i
              polepszyc jakosc. To co obecnie prezentuje VW mozna nazwac bezczelnoscia.
    • Gość: Yanek Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia IP: *.mtvk.pl 23.01.05, 18:19
      wyglada kiepsko
      stara Bora byla calkiem niezla a to nie ma stylu

autko ktore jest na zdjeciach w Polsce kosztowalo by pewnie 120-140tys
      kupowanie takiego auta z silnikiem ponizej 150KM jest bez sensu
      auto jest ciezkawe i bedzie slabe
      za tyle mozna miec Impreze WRX a wtedy dylematy znikaja

porazka i tyle
      • devote Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 23.01.05, 21:05
        co by nie bylo to ten samochod bardzo mi sie podoba.cena odpowiednia jak dla
        mnie i odpowiednia do wyposazenia.silnik podstawowy wydaje sie byc odpowiedni
        jak na ten samochod.planuje wymiane swojej Bory za jakies 2-3 wiec w tym czasie
        bedzie juz troche opinii na temat tego samochodu.
        • wowo5 Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 24.01.05, 00:19
          Moim zdaniem nie wyglada zle. Glownym konkurentem Jetty bedzie w USA Mazda3,
          ktora kosztuje podobnie. Mazda ma ciekawszy wyglad zewnetrzny i rowniez zbiera
          dobre recenzje. Mysle, ze Jetta bedzie sie w USA niezle sprzedawala ale nie
          sadze by zmienila dramatycznie sytuacje VW w USA (firma przynosi straty i ma
          problemy z utrzymaniem sieci dilerow). VW potrzebuje wiecej hitow. Tuareg
          sprzedaje sie bardzo dobrze. Zobaczymy jak sie bedzie prezentowal nowy Passat.
    • black.iron Re: Nowa Bora/Jetta nowe zdjecia 24.01.05, 03:08
      och, toz to kolejny porywajacy odwazna stylistyka i smialymi rozwiazaniami
      technicznymi pojazd dla niemieckich pracownikow McDonalda lub poczty...
      naprawde zapiera dech w piersiach!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka