GoĹÄ: ewcia IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 23:05 Zdawał ktoś egzamin w Siedlcach? A może ktoś ma tam jazdę ? Jak oceniacie miasto? A jak egzaminatorów? Mam się czym stresować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brasilka2 Re: WORD Siedlce 29.08.07, 10:14 Ja zdawałam, ale to było 11 lat temu. Pamiętam tylko, że trzeba uważać na rondzie koło jakiegoś kościoła, bo wjeżdżający mają pierwszeństwo (nie wiem czy wciąż tak jest). Zdałam za 2x. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosik Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:14 Ja zdawałam w Siedlcach 6 razy ostatni egzamin odbył się maju (ZDANY), i zgadza się jest kościół na środku ronda, ale nie przypominam sobie żeby tam pierwszeństwo miał ten co wjężdźa na rondo (podkreślam że nie jestem z Siedlec) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 80.51.234.* 18.03.08, 12:12 niech ktoś mi szybko napisze zasadę na rondzie przy kościele Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miś Re: WORD Siedlce IP: 88.199.122.* 24.03.08, 12:01 zmiana organizacji ruchu na tym rądzie nastąpiła w 1996r i teraz ruch odbywa sie tak jak na każdym rądzie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: =O Re: WORD Siedlce IP: 82.160.206.* 17.07.09, 09:09 na kazdym rondzie w siedlcach te co jest na rondzie ma pierwszenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: === Re: WORD Siedlce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 17:05 ten co je to ma... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 10:40 Zasada jest taka sama jak na innych rondach w siedlcach musisz przepuscic pojazd ktory juz jest na rondzie przeciez masz znaki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robolem jestem Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 10:04 jest kosciol z rondem na ulicy kilinskiego ale tam nigdy nie bylo pierszenstwa dla wjezdzajacych na rondo...mieszkam w siedlcach i nie spotkalem sie z takim rondem ze wjezdzajacy ma pierszenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alchemiczka Re: WORD Siedlce IP: 85.202.109.* 06.10.09, 19:49 na rondzie przy kościele garnizonowym była kiedyś inna organizacja ruchu, przy wjeździe na rondo był tylko znak " ruch okrężny" ale to zmienili dodając znak "ustąp pierwszeństwa " i stąd zmiana organizacji ruchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaga Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 13:30 jeśli nie ma znaków ustąp pierwszeństwa, przed wjazdem na rondo, poruszając się po rondzie trzeba ustąpić pierwszeństwa osobie po swojej prawej, jak na skrzyżowaniu równorzędnym. btw. znajoma zdawała 2 tygodnie temu, po raz drugi. Pierwszy egzaminator nie chciał przepuścić i wpisał zagrożenie ruchu przy parkowaniu. Za drugim razem, inny egzaminator podsumował, że dopiero teraz będzie uczyć się jeździć i żeby uważała ... i zdała egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolek Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 13:18 Word siedlecki, nie polecm, miasto jest łatwe, jest tylko kilka połapek,ale egzaminatorzy kosza ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolinka Re: WORD Siedlce IP: 91.193.98.* 22.10.08, 01:38 a zdawałeś kiedyś w łodzi>?? ogólnie mieszkałam 17lat w siedlcach, chyba kolejny egzamin bede zdawać tam. tu zdaje za 1razem 5% w siedlcach 32%- to naprawde duzo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: L Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 27.07.08, 21:48 kilka lat temu byla tam zmiana organizacji ruchu i teraz jest tam jak na wszystkich rondach, tylko na pieszych trzeba uważać Odpowiedz Link Zgłoś
kredka87 Re: WORD Siedlce 30.08.07, 20:06 Ja właśnie dziś zdałam:)w Siedlcach(nie jestem stamtąd). To był 2 raz, wtedy uwaliłam na łuku. Myślę, że miasto jest spoko do jeżdżenia, egzaminatorzy też ok (choć jest takich dwóch z etykietką b.surowych, ale na nich nie trafiłam). Dużo pytają o światła, mój kumpel z wawy nie zd raz w Siedlcach, właśnie z tego powodu. A co do tego ronda z kościołem to trzeba tam ustąpić pierszeństwa tym co już są na nim. Jakbyś miałą jakieś pytania to pytaj, postaram się w miarę możliwości odp Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Ja pytam!!!!!! :) 30.08.07, 20:55 kredka87 napisała: > Jakbyś miałą jakieś pytania to pytaj, postaram się w > miarę możliwości odp O wszystko, o każdą szczelinkę w Siedleckiej drodze i to bardzo poważnie. Zamierzam tam zdawać. Co tam jest oprócz ronda koło kościoła, na którym trzeba wszystkim ustąpić, jeśli już znajdują się na tymże? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 29.12.08, 22:07 jakbys mogła podac nazwiska tych egzaminatorów własnie oblałam!!!na miescie???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: An Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:07 Ja ostatnio mialam egzamin i ... zdalam łehehe. Trafilam na super egzaminatora chociaz zapomnialam jak sie nazywa (szkoda heh) ale pozdrowionka dla Niego :D Odpowiedz Link Zgłoś
kredka87 Re: WORD Siedlce 31.08.07, 23:42 hmmm obszerne pytanie:) Cóż jest chyba 5 rond (tyle naliczyłam), dużo świateł(ale w porównaniu do wawy to mało), jest taki parking przy kościele z czerwonej cegły, na jakimś osiedlu, gdzie trzeba uważać, bo traktuję się go jako drogę jednokierunkową (a wiec jak kaza skrecic z niego w lewo to trzeba uwazac:)Cóż myślę że po prostu trzeba stosować się do znaków i będzie dobrze:) A i jeszcze 2 sprawy: gdy wyjeżdża się z ośrodka w lewo jest, to ulicę przecina tor kolejowy, nieuczęszczny, ale jednak trzeba się rozejrzeć (albo chociaż udawać) i druga ważna rzecz: gdy ktoś z kierowców będzie chciał przepuścić (a nie ma się pierwszeństwa wg przepisów) to trzeba stać!Za to się oblewa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: An Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 16:27 Radzilabym przed egzaminem pojechac ze dwa razy do Siedlec i pojezdzic tam sobie bo tutaj to mozna pisac, a i tak nie zaczaisz pozniej co, gdzie, jak i kiedy, proponuje wiec dwie rundy po Siedlcach :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewcia Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 16:41 jeździłam po Siedlcach ale jutro mam egzamin więc się stresuję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewka Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 14:57 Czy to normalne że pomimo że egzaminator powiedział że zdałam dostałam taka kartkę jak dostają Ci co nie zdają?Proszę pomóżcie bo zaczynam się denerwować :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jola Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 29.12.08, 22:10 wszyscy dostaja takie kartki ci zdajacy i niezdajacy tam wszystko pisze poprawny wynik P na kazdym jednym podpunkcie wiec zdałas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 03.02.09, 23:14 jak zdałaś egzemin to nie dostajesz kartki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:02 teraz wszyscy dostają Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewela19 Re: WORD Siedlce IP: 82.160.206.* 28.10.08, 16:30 Ja mam pytanie zdawałam egzamin 22.10 i oblałam niestety:/ dowiedziałam się teraz ża kolejny moge miec 16.12 co moge zrobić żeby przyśpieszyć termin egzaminu? bardzo pilne z gory dzięki za odpowiedź:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia :) Re: WORD Siedlce IP: 212.160.213.* 03.11.08, 15:36 Witam, czy zdaje ktos może egzamim w czwartek 6.11 ;p ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: WORD Siedlce IP: 78.31.146.* 05.11.08, 13:07 ja zdaje 6.11 i sie stresuje mocno:( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olutek1 Re: WORD Siedlce IP: 82.160.190.* 14.09.07, 17:23 Ja zdawałam w środę 12.09.07 zdałam za pierwszym razem, też trafiłam na fajnego egzaminatora,nie ma sie co stresować !!! to napewno nie pomaga. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nina Re: WORD Siedlce IP: *.metrointernet.pl 27.09.07, 21:08 Nie chce Cie martwic ale masz sie czym stresowac. Egzaminatorzy sa okropni. Atmosfera podczas jazdy okropna. Czepiaja sie drobnostek, na ktore pozniej zaden kierowca nie zwraca uwagi. Ja mam juz jeden egzamin za soba. Za tydzien nastepny. Mam nadzieje ze ostatni. A tak poza tym to powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: g0lden5 Re: WORD Siedlce IP: *.siedlce.vectranet.pl 12.11.10, 15:19 ehh, dokładnie. Chociaż ja ostatnio trafiłam na fajnego egzaminatora, czułam się z nim normalnie, jak na jazdach :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: łukassz Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:17 Ostatnio zdałem ale za czwartym razem powiem ci krotko miasto oblegane przez pieszych szczególnie w roku szkolnym sam dwa razy wymusiłem na przejściu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nika Re: WORD Siedlce IP: 212.244.222.* 05.10.07, 11:41 hej ja egzamin zdawałam wczoraj i naszczescie udalo mi sie go zdac za pierwszym razem...:-) najwazniejsze to to zeby sie nie stresowac,ja wiem ze latwiej jest mowic niz zrobic ale ja tez to przezylam i wiem. najlepiej to poprostu gadac z ludzmi ktorzy tez czekaja na egzamin i wtedy nie bedzies miala czasu na stres... a co do egzaminy to nazwiska egzaminatora nie pamiętam ale byl nieprzylemny i złośliwy:-/,ale chwała mu za to ze mie nie oblał.Moge ci powiedziec ze faktycznie duzą uwage przywiazyja do światel... zycze powodzenie,pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: WORD Siedlce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 14:47 zdała za 2 razem powiem krótko zależy od egzaminatora i jego humoru ja miałam tak, że w trakcie egzaminu zadzwonił jego tel a on ze za 10 minut bedzie (a ja jeszcze 30 minut do końca)wiec zależy!!!! życze powodzenia uwaga na PKS siedlce i grabianowską Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Egzamin Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 18:04 Możesz powiedziec coś więcej o tej ulicy grabianowskiej.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bea Re: WORD Siedlce IP: *.chello.pl 27.01.08, 23:27 napisz proszę na co trzeba zwrócić uwagę w tych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DrObIu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 19:00 ja mam w czwartek egzamin i juz teraz sie stresuje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anecia Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 11:23 i ja mam egzamin w czwartek o 8.30:/ juz trzeci! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DrObIu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 16:03 o kuwa nie fajnie a bylem dzis w siedlcach i trzeba pamietac o dynamice jazdy i zeby robic STOPy bo innaczej to h.. no i piesi ale to sa ku.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DrObIu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 09:50 no i zdalem za 1 :D:D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gocha Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 01.02.08, 10:32 Gratulacje nieliczni zdają za pierwszym. Ja mam egzamin 6 go i już się stresuje. Z tego co słyszałam to trzeba mieć naprawde farta i wstrzelić się w humor egzaminatora. Dużo ludzi oblewają na warunkowych skrętach a i do sygnalizacji się czepiają i jest dylemat czy lecieć na żółtym czy nie, zależy od egzaminatora. Proponuje nie ryzykować. pozdrawiam i życze powodzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mala Mi Re: WORD Siedlce IP: *.aster.pl 02.02.08, 11:51 A ILE SI CZEKA W SIEDLCACH NA EGZAMIN?? BO MOZE BY TAM ZDAWAC... WIDZE ZE CHYBA LEPIEJ NIZ W WAWIE Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gocha Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 03.02.08, 10:19 nie mam pojęcia.... ja czekałam ponad miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paoo Re: WORD Siedlce IP: 195.117.128.* 11.02.08, 21:03 Polecam zdawanie egzaminu o godz 16.00 lub 17.00 ( szczególenie w okresie zimowym ) mniejsze natezenie ruchu, mniej ludzi na chodnikach, brak roweżystów, wolnijsza jazda ( bo gorsza widocznosc) czyli mozna sobie przemyslec co trzeba zrobic w danej sytuacji, Dzis włąsnei tak zdawałem i zdałem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 12.02.08, 16:24 ludzie ja w czwartek o 8... juz sie stresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: J Re: WORD Siedlce IP: 82.160.216.* 12.02.08, 21:33 Ja zdawałem tydz temu... Na 9 miała moja grupa, ale ja zacząłem jazdę dopiero o 12 :/ (zdałem! :)) Nie wydaje mi sie żeby godz egzaminu miała jakieś znaczenie, po prostu zawsze musisz jeździć ostrożnie i przemysleć każdy poważniejszy manewr, szczególnie trzeba uważać na skrzyżowaniach, nie pakować się jak nie ma pewności czy jest miejsce (egzaminatorzy lubią oblać za wymuszenie). Jak jest już ciemno oślepiają cię światła, a w dzień jest większy ruch, więc każda pora ma swoje + i -. Tak więc nie stresujcie się czy macie dobrą godzinę, tylko pokażcie że potraficie jeździć w każdych warunkach! Trzymam kciuki za wszystkich zdających! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ewula Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 23:39 A ja uważam, że Siedlce są dosyć trudne... Jest mnóstwo miejsc-pułapek jak np. dwa paskudne skrzyżowania: jedno w samym centrum, koło skweru gdzie stoi pomnik papieża; drugie koło straży pożarnej, teraz rozkopane, mają tam budować rondo; poza tym dwa czy trzy osiedla ze skrzyżowaniami równoległymi, trzeba uważać bo nie widać tych uliczek. Co jeszcze... hmm.. przejazdy kolejowe, nieuczęszczane, ale należy zwolnić i się rozejrzeć. Dziwna kombinacja przy PKP tam też uważać. Pilnować się na jednokierunkowych, koniecznie patrzeć na znaki. uważać na strzałkach warunkowych, bo w niektórych miejscach świecą się dosłownie 3 sekundy. I uważać na pieszych! A na placu uważać, bo któryś łuk w okolicach stanowiska z którego startujecie, jest jakby na wzniesieniu i samochód się może stoczyć. I taka małą wskazówka. Na mieście jak kątem oka zobaczycie, że egzaminator coś tam działa nogą(chce wcisnąć jakis pedał) to reagujcie. Można się wtedy uratować. Ja zdawałam o 8 rano, jak dla mnie najlepiej. Można swobodnie wybrać samochód, nie ma obawy,że zabraknie. Poza tym, dosyć małe natężenie ruchu. Ja zdałam za 3 razem i nie ukrywam, że miałam farta. Nie mniej jednak ciesze się niesamowicie. I jeszcze coś. Starajcie się opanować stres. Moje pierwsze dwa razy były tragiczne: strach w oczach, palpitacje serca, drżące ręce... Za trzecim razem jakoś opanowałam stres i udało się. A co do egzaminatorów, trzeba mieć szczęście i trafić na dobry humor... Pozdrawiam i życzę powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iwo Re: WORD Siedlce IP: *.aster.pl 19.02.08, 22:58 hej ja tez zamierzam tam zdawać bo w W-ie strasznie oblewają u mnie z rodziny wszyscy zdali za 1 razem ostatnio zdawał takze mąż i tez za 1 takze myśle że nie ma się co martwić bo nie może byc źle chociaż najbardziej rzucili mi się w oczy piesi, multum i rzadko kiedy przed pasami poczekają... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asieńka Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 18:37 A czy może napisać jakie są nowe zasady i czy kurs ma jakąś datę ważności?Bo z tego co wiem kiedyś był ważny przez cały czas.A czy teraz się coś zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zsk Re: WORD Siedlce IP: 82.160.190.* 18.03.08, 16:43 z tego co wiem to testy tracą ważność po pół roku. Po tym okresie trzeba znowu zdawać teorię. czy ktoś w ostatnim czasie zdawał egzamin? i moze opisać wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maalinka Re: WORD Siedlce IP: *.chello.pl 14.04.08, 12:34 Ja zdawałam 10-04 i oblał Mnie fiu.. na skrzyżowaniu. Zapaliło się czerwone światło, strzałka w prawo i zanim zdążyłam zjechać ze skrzyżowania w magiczny sposób zgasła... (świeciła pare sekund-jak napisała wyżej jakas koleżanka, ale wjeżdżałąm na zielonej) i cóż pewnie był już fajrant i egzaminator zakończył hamując za Mnie... Więc jak ma ochotę Cię oblać nie Masz szans.. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maćko Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:52 Ja zdawałem 1 kwietnia 2x... udało sie zdać, przynajmniej tak mi powiedział egzaminator, mam nadzieje że to nie był dowcip (ha ha ha) Życze wszystkim powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:12 jest takie jedno skrzyżowanie na którym strzałka do warunkowego skrętu raz świeci się długo a raz dosłownie chwilkę, instruktor mi radził, że jak będę na nim stała i zapali mi się strzałka to mam policzyć do trzech i jak nie zgaśnie to mam ruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:07 ? jeżdżę po Siedlcach i stwierdzam, że w godzinach 16.00 - 17.00 jest największy ruch bo ludzie z pracy wracają. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaa Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 18:05 Ja mieszkam obecnie w siedlcach! Zdawalam egzamin w piatek i zdalam! eGZAMINATORZY SA BARDZO NABURMUSZENI ZE TAK POWIEM ALE NIE MASZ SIE CZEGO OBAWIAC MUSISZ BYC TYLKO SPOKOJNA I WYKONYWAC POLECENIA Z GLOWA!! ZYCZE POWODZENIA:) Odpowiedz Link Zgłoś
nika_05 Re: WORD Siedlce 09.05.08, 09:26 gdzie zdawac siedlce czy lomza?? jest ktos kto moglby mi pomoc w dobrym wyborze?? jestem wlasnie przed wyborem miasta w ktorym bede zdawac wiekszosc mowi ze w lomzy jest latwo, tylko ze daleko:/ jestem z MMz i mam 135km:/ a co do siedlec slyszalam tylko negatywne opinie... wiec juz sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 12.05.08, 12:48 Witam wszystkich! Zdawalam dzis egzamin i zdalam za 5 razem. Nie jest latwo zdac w Siedcach. Po pierwsze trzeba opanowac stres. Jesli umiecie jezdzic, orientujecie sie w przepisac i nie stresujecie sie - bedzie ok. Potwierdzilam ta zasade wlasnie dzis! Nerwy nic nie dadza!!! Wiecej spokoju i opanowania! Pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 80.51.234.* 13.05.08, 12:12 siemka nika siemka nika_05 ja bym ci radziła w siedlcach. jestm z mlęcina. dwa razy podchodziłam w łomży. wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. jak ktoś umie jeździć to wszędzie się zda. a gdzie chodziłaś do ośrodka? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:13 zdecydowanie w Łomży łatwiej zdać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renata Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 14:08 zdałam dziś w Siedlcach za 3 razem. W sumie było ok, tylko egzaminator przy każdym potknięciu strasznie sie wydzierał :/ grunt to nie dać sie sprowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dorota Re: WORD Siedlce IP: 213.199.253.* 15.05.08, 15:20 Ja wczoraj zdawałam i nie wiem z jakiego powodu mnie oblał:( A ty u kogo zdawałaś....Proszę o pilna odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renata Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:10 no ja pierwsze 2 razy oblałam na łuku, wiec to mało istotne z kim bo wina moja:) a teraz miałam z jakimś Augustyniakiem czy Augustynowiczem jakoś tak, ale wydziera sie ostro:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 17:44 siemka. ja dziś zdawałam. i oblałam. egzaminator się spytał jaką corsą chcę zdawać, ja powiedziałam, że sarszą a takie były zajęte i nową mi dał. czy mógł tak postąpić? odpiście Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renata Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:08 Mógł, bo to tylko dobra wola ośrodka, że pozwalają wybrać model samochodu. Niestety jak nie ma takiego na placu to dają co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:45 bo instruktor mi powiedział że miałam prawo odmówić i czekać na starą corsę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zryty Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 13:43 Powiem jedno egzaminatorzy wordu w siedlcach to to są hamy buraki i cw..e. A jak jednego spodkam to dostanie w ryj na mieście .... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 213.25.91.* 18.05.08, 15:53 co tak ostro? dwa razy w łomży zdawałam i też nie są sympatyczni. znajoma przed siedlcami zdawała w warszawie to stwierdziła, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 213.25.91.* 18.05.08, 15:56 wyobraź sobie, że wpisał mi że byłam zdenerwowana i że równocześnie z samochodem za mną zaczełam wyprzedzania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 213.25.91.* 18.05.08, 16:07 a zdałeś przynajmniej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zryty Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:31 Znasz odpowiedź .....:( Teraz czekam by ochłonąć i musze sie zapisac na doszkolający ot raptem ok 300zł ( jeszcze nie wiem skąd wezme) to tak po podliczeniu to chyba juz straciłem ze 2 tys na prawko kurs plus word co jest gó.. wort Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zryty Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:32 Aha i word w siedlcach jest jak by to powiedziec ....skorumpowany Handluje kursami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: driver Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 20.05.08, 14:32 a ja dzisiaj mialem egzamin i zdalem za pierwszym..egzaminator byl spoko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:02 a jak się nazywał ten egzaminator Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:06 hej a powiedz czy jak chciałam starą corsą zdawać a jej nie było to czy egzaminator mógł mi dać nową corsę nie czekając na tą którą chciałam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:23 oczywiście, że mógł, choć niektórzy, uprzejmiejsi czekają kilka minut aż ktoś wróci. powiem tylko, że na starszym modelu można się przejechać, ja nie zdałam 2 egzaminu bo dostałam padakę jakąś i się na górce z ręcznym siłowałam i auto mi zgasło, biegi też beznadziejnie wchodziły i skrzynia zgrzytała, w konsekwencji olałam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:04 ja za 5 godzin jazd dodatkowych + zaświadczenie po trzech razach oblanych zapłaciłam 150 złotych w mińsku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: driver Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 21.05.08, 14:54 nie pamietam jak sie nazywal ten egzaminator,ale byl bardzo przyjemny.. i raczej nie ma obowiazku czekac na inny samochod,ale nie wiem na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Re: WORD Siedlce IP: *.profiline.pl 22.05.08, 21:56 Ja zdawałam wczoraj.Zdałam:) Egzaminator był suuper:)nawet pomagał mi troszkę:) Rozmawiał ze mną przez cały czas nazwiska nie pamiętam ale jakoś na K młody czarny, pod maską tylko dokładnie pytał:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosial:) Re: WORD Siedlce IP: *.eranet.pl 27.05.08, 20:18 Hej:) Ja zdawałam dziś:) i z pozytywnym skutkiem:) zdałam za 4 razem, ale powiem szczerze: NIE BYŁO ŁATWO!!! Siedlec łatwe miasto, ale egzaminatorzy,...długo by mówić!pierwsze trzy egz były straszne, straszny egzzaminator( za 2 i 3 razem -ten sam mi sie trafił:()To sie ma farta:) jak go widzę to mnie krew zalewa:! ale za 4 razem miałam bardzo fajnego egzaminatora, był super!!!! nie pamiętam nazwiska ale był super!!jak bym mogła to bym jeszcze raz z nim z chęcią pojechała:)ale tam takich można na palcach jednej ręki policzyć:) ale ciesze się, że ma to już za sobą:) nie poddawajcie sie jak wam sie noga podwinie, próbujcie aż do skutku:) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:22 Dzięki za pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zryty Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:58 Tych miłych to albo jeden albo wcale. Może miał dobry humor. Powiedzcie mi skąd są ci egzaminatorzy co to za ludzie? Czy można i zasługują by nazywac ich ludzmi. Dla mnie to są zwykłymi chamami. Czy skoro są oni tacy praworządni co do jazdy to jak oni zachowują sie poza pracą jak zachowują sie ich rodziny bo przecież muszą dawać dobry przykład innym . Ile oni sami mieli wykroczeń i innego łamania prawa? Skoro oni są do nas przyszłych kierowców tak zle nastawieni. A tak poza tym to prosze powiedzcie mi który przyszły kierowca po przejechaniu raptem 30 godz na kursie(plus dodatkowe płatne(nie małe pieniądze))moze nauczyć sie dobrze jeździć? To chyba sa lata wprawy a nie juz od razu ! I jaki młody kierowca będzie sie pchał w te kręte uliczki co nam każą jeździć ci chamowaci egzaminatorzy. I na ostatek to to parkowanie z kopertą , moze i kiedyś sie zdaży takie parkowanie ale jeśli sie czegoś nie umie perfekt to tego sie nie robi i parkuje po skosie na przykład. Dla mnie koperta jest wymyślona przez debila i debil kaze ja robić a jak egzaminator kaze ją robic to jest debilem. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 00:35 moim zdaniem oni chcą pokazać nam że są na wyższej pozycji od nas i udowodnić nam że my jesteśmy tempakami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: blant Re: WORD Siedlce IP: *.jmdi.pl 30.05.08, 21:58 Ile sie czeka na egzamin w Siedlcach?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 22:16 na teoretyczny około 3 tygodni. na praktyczny około 2 miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andi Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:05 4 tygodnie na teorie >6 na praktykę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawellon19 Re: WORD Siedlce IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 03.06.08, 21:35 ja mam pytanko:oblałem 3 razy i chciałbym zdawać ponownie.Czy przy zapisywaniu się na egz.muszę już dać im dokument o odbyciu jazdy doszkajającej czy później??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 00:01 cześć. przy zapisywaniu się na egzamin musisz dać zaświadczenie o odbyciu 5 godzin jazd. instruktor może ci wypisać teraz takie zaświadczenie a wyjeździsz te godziny przed samym egzaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANETA Re: WORD Siedlce IP: 212.160.172.* 18.06.08, 09:39 Witam Chciałam sie dowiedziec odnosnie egzaminu praktycznego w siedlcach, a mianowicie czy po 3 oblanych egzaminach musze miec zaswiadczenie ze bralam jazdy doszkalajace? Ile ma byc tych jazd wykupionych i kiedy nalezy pokazac takie zaswiadczenie. Kurs robilam w Lublinie i 3 razy nie zdalam za pierwszym razem dlatego ze uczylam sie corsie i chevrolecie a wylosowalam toyote z ktorej bylam zupelnie zielona no i poplynelam na luku, za drugim razem tez luk a dzis zdawalam 3 raz i oblam mnie na rondzie bo kazal zawrocic i podobno robilam to ze zlego pasa. Fakt faktem ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale tu w lublinie jest pomor, nie widzialam zeby ktokolwiek wracal z miasta na fotelu kierowcy tylko wszyscy z boku... Totalna paranoja i do tego te ronda ze mozna zglupiec. Moi bracia zdawali w siedlcach, jeden zdal za pierwszym razem a drugi za drugim o ile dobrze pamietam i nie narzekali dlatego ja chcialabym tez sprobowac...Jezeli macie jakies wskazowki to prosze doradzcie. Nie chce sie chwalic ani nic z tych rzeczy ale na tyle jazd doszkalajacych ktore bralam wydaje mi sie ze potrafie jeżdzic wiec nie rozumiem dlaczego oblewalam... Ehhh to najgorszy stres jaki mialam w oststnim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: WORD Siedlce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 18:27 jak nie umiesz zrobić koperty to nie chciałbym przejeżdżać koło Ciebie na mieście, ludzie ja zdawałem w siedlcach, zdałem za pierwszym razem, przyglądałem się innym zdającym, ja sam bym oblał połowę, poprostu jak się nie umie jeździć to żadne kombinacje nie pomogą, a jak się umie to egzaminator może być burakiem, 100 pieszych może wyjść przed maskę, łuk moze być po górę, samochód też nie mam większego znaczenia, najwyżej trochę szarpnie przy ruszaniu jak nie czujesz sprzęgła, normalnie rozniosła mnnie koleżanka pos wyżej, a to że jak się koperty nie umie to się parkuje po skosie, a to że się po wąskich uliczkach nie jeździ, przecież to jakaś paranoja, egzamin ma sprawdzić czy posiadasz umiejętności do prowadzenia samochodu, narzekacie że wam pieszy wyskoczy, pomyślcie!! jak by nie było obok was egzaminatora to bvyście tego pieszego potrącili, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ewa K Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 11:05 Moim skromnym zdaniem powinno się potrafić podstawy jazdy samochodem jeśli chce się uniknąć ogromnych pomyłek kosztujących życie i zdrowie własne i innych kierowców. Co z tego że zdasz egzamin, jeśli nie potrafisz zaparkować samochodu? Co to znaczy? Ze nie opanowałes manewrow na tyle dobrze by moc odpowiednio zachowywac sie na drodze. Egzaminatorzy to nie chamy tylko wymagajacy ludzie, ktorzy znaja sie na robocie i wiedza dobrze co robia. Jesli chcesz dobrze jezdzic to przede wszystkim podejdz od poczatku na powaznie do kursu:) Naucz sie znakow drogowych, przepisow ruchu drogowego a pozniej zacznij jezdzic:) Zazwyczaj podchodzi sie do kursu jak dziecko do czekolady- ech fajnie sobie pojezdzic troche i fajnie sie gada z instruktorem- wymagajacy instruktorzy tez rzadko sie zdarzaja bo chodzi o kase- ja wiekszosc ludzi wywalalabym juz na kursie z adnotacja- jak zmadrzejesz to cie bedziemy uczyli ale nie jest tak:) Bo to tobie ma zalezec na tym zeby sie nauczyc a nie im zeby cie nauczyc Nie ma co zwalac na egzaminatorow- ja im serdecznie wspolczuje pracy z ludzmi ktorzy maja pretensje do wszystkich wokol a nie do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dshsd Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 20:56 oni sa po to zeby tacy ludzie jak ty nie mieli prawa jazdy, sa nie ktore pzrepisy troche beznadziejne przez ktore nawet dobrzy kierowcy nie zdaja, ale sory jak ktos parkować nie umie to niech nie ma pretensji ze nie zdaje. I tak za dużo osób zdaje to prawo jazdy, według mnie conajmniej 5%nie powinno mieć tego prawa jazdy!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarna Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 08:34 popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KIKA Re: WORD Siedlce IP: *.sdl.vectranet.pl 13.10.08, 11:03 JA OBLAŁAM JUZ 2 RAZY.OSTATNIO TRAFIŁAM NA TAKIEGO WYSOKIEGO SIWEGO STARUCHA BYŁBARDZO NIE SYMPATYCZNY.SŁYSZAŁAM ZE FAJNY JEST TAKI MŁODY ŁYSY Z KRZYWYM NOSEM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonimus Re: WORD Siedlce IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.12, 12:45 zabadaałi i zbiec nie ma dyskusji jeden malutki bląd i cześć Odpowiedz Link Zgłoś
hynekk uważajcie na plac..... 20.08.08, 19:41 ....przed Dworcem Kolejowym !!! O ile nie poprawili znaków, to łatwo jest tam pojechać "pod prąd"! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olga Re: uważajcie na plac..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 09:07 Jak byk stoi nakaz skretu w prawo więc nie wiem na co tu uważać ;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magduś Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 21:09 jak to hadluje kursami???? bo nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: feko Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:59 A morze ci życie uratował i wielu innym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: WORD Siedlce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 12:34 Ja powiedziałam że Corsa.Pyta jaka-mówię starsza.A takiego grata mi podstawił.Powiedziałam że chciałam tę II.Powinien mi zmienić,oni to robią celowo.Robią sobie jaja i uśmiechają się pod wąsem.Kpiny. Odpowiedz Link Zgłoś
patidomek111 Re: WORD Siedlce 24.05.09, 15:08 jak masz zdac to zdasz na kazdym samochodzie co za roznica trzeba przystosowac sie do kazdego auta Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej725 Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 14.06.08, 18:31 hej.ja jestem wlasnie w trakcie.za pierwszym razem nie zdalam ale ze swojej winy.egzaminatorzy sa mili ale to w duzej mierze zalezy od twojego podejscia.nie okazuj stresu to bedziesz miec u nich plusa.spokoj i opanowanie.powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilka Re: WORD Siedlce IP: 85.202.99.* 15.06.08, 07:26 ja zdawałam w sobotę i niestety nie zdałam z własnej głupoty. Wracałam już do wordu tak przynajmniej mi sie wydaje bo pojeździłam po mieście i juz kierowałam się w stronę wordu a tu nagle parkowanie, które zrobiłam źle, bo drzwi sie nie otwierały. i dziękuję. Ale egzaminator był bardzo fajny. mam nadzieję że drugi raz też będę z nim jeździć. Wyrozumiały, spokojny i miły. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneta Re: WORD Siedlce IP: 212.160.172.* 18.06.08, 09:39 Witam Chciałam sie dowiedziec odnosnie egzaminu praktycznego w siedlcach, a mianowicie czy po 3 oblanych egzaminach musze miec zaswiadczenie ze bralam jazdy doszkalajace? Ile ma byc tych jazd wykupionych i kiedy nalezy pokazac takie zaswiadczenie. Kurs robilam w Lublinie i 3 razy nie zdalam za pierwszym razem dlatego ze uczylam sie corsie i chevrolecie a wylosowalam toyote z ktorej bylam zupelnie zielona no i poplynelam na luku, za drugim razem tez luk a dzis zdawalam 3 raz i oblam mnie na rondzie bo kazal zawrocic i podobno robilam to ze zlego pasa. Fakt faktem ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale tu w lublinie jest pomor, nie widzialam zeby ktokolwiek wracal z miasta na fotelu kierowcy tylko wszyscy z boku... Totalna paranoja i do tego te ronda ze mozna zglupiec. Moi bracia zdawali w siedlcach, jeden zdal za pierwszym razem a drugi za drugim o ile dobrze pamietam i nie narzekali dlatego ja chcialabym tez sprobowac...Jezeli macie jakies wskazowki to prosze doradzcie. Nie chce sie chwalic ani nic z tych rzeczy ale na tyle jazd doszkalajacych ktore bralam wydaje mi sie ze potrafie jeżdzic wiec nie rozumiem dlaczego oblewalam... Ehhh to najgorszy stres jaki mialam w oststnim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Izunia WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 09:56 za kilka godzi mam drugi egzamin:/ Nie wiem czy tylko ja sie tymi egzaminami tak sresuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aneta Re: WOrd IP: 212.160.172.* 18.06.08, 11:04 Mam takie jeszcze jedno pytanie, czy w siedlcach jest wyznaczona jedna trasa na egz kat B??? W lublinie potrafia przewlec przez cale miasto mimo ze na stronie maja wyznaczona trase ktora jezdza. Jak to jest w siedlcach? Czy to zaswiadczenie o doszkalajacych godzinach mozna przyniesc na egz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:16 cześć. zaświadczenie musisz mieć przy ustawianiu egzaminu. jedną traś się jeżdzi w siedlcach może ci ośrodek szkolenia do którego chodziłaś wystawić teraz takiew zaświadczenie a wyjeździsz te 5 godzin przed egzaminem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilka Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:09 Magda 21 skoro twierdzisz że jedną trasą jeździ się w siedlcach to napisz jaką?ja nie wiem skad masz takie informacje bo słyszałam ze jeżdzą którędy im się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: re Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 17:16 instruktor dał mi mapkę i do tej pory cały czas tą samą trasą jeździłam na egzaminie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mada Re: WOrd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:04 hej a możesz podac tą trasę ja juz 4 razy podchodziłam i za każdym razem oblewam na mieście. A ostatnim razem to juz wracalam do worda i oblalam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renata Re: WOrd IP: 88.220.45.* 18.09.08, 12:14 cześć a czy mogł (a) byś mi przesłać na e-maila ta mapkę bardzo mi zależy jestem z daleka z nie znam siedlec Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: renata r Re: WOrd siedlce IP: 88.220.45.* 18.09.08, 12:15 cześć a czy mogł (a) byś mi przesłać na e-maila ta mapkę bardzo mi zależy jestem z daleka z nie znam siedlec Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czesiek Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 22:32 nie ma trasy każdy egzaminator jedzie inną drogą Odpowiedz Link Zgłoś
bichon2008 Re: WOrd 22.06.08, 07:39 Witam!! Próbowałem zdać wczoraj ale niestety się nie udało :( powód był ciekawy : mój egz powiedział do drugiego, że śpieszy się bo musi sie pakować i wyjeżdża i mnie expresem owalił :( najgorsze jest to, że następny egz mam 23 sierpnia!! To normalnie szczyt- czekać 2 miesiące !! Przecież to sie zapomina ! I niech nikt nie mówi , że koniec z łapówkami, ba ja sam widziałem jak jakiś biznesmenik przyszedł z żoną i się ładnie policzyli z odpowiednią osoba :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zryty Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:20 Witam .Daawno mnie nie było bo praca praca. Powiem Wam ze mam udało się zdać. Jakiś cud. Ale teraz powiem wam coś najciekawsze Czekałem 2 tyg by prawko odebrać w starostwie u nas w siedlcach okazało sie ze nie mają a ma moje dokumenty WORD bo okazało się ze niby zalegam u nich z wpłatą za jakiś kurs. Wku..łem sie nacw..i debili i h...j wie co jeszcze Skoro zalegam to jakim sposobem miałem jazdy? nie mogli mi na to odpowiedzieć No ale znaleźli błąd u siebie i ani przeprosili ani nic Teraz mam czekać kolejne 2 tyg I teraz zwracam sie do was forumowiczów odważmy sie i dokopmy im Niech się zajmie nimi ktoś bo dla mnie to są SBcy. W łapę nie bardzo mogą brać to się mszczą w inny sposób Czekam na was tych odważnych pod gg 3048267 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oggy Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:23 ty faktycznie jesteś zryty na maxa. Idź do psychologa, a jak za późno to do lekarza od nóg i się podlecz, bo łba to już chyba nie wyleczysz. Ktoś kto pisze takie brednie nie powinien w ogóle mieć prawa jazdy, bo później na drodze widać jak mu słoma z rury wydechowej wypada. Idź pier...nij barana w ścianę, jak ci nie pomoże i niechcący zejdziesz z tego świata, to przynajmniej nie bedziemy musieli takich bzdetów czytać popaprańcu jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: WORD Siedlce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.09, 07:43 Witajcie Ja wczoraj zdawałam trzeci egzamin i poległam na placu.Jestem wđciekla bo luk mam opanowany ale trafil mi sie taki Tomasz Blaz...,ktory nie dal ustawic mi lusterek dla siebie i kompletnie nie widzialam nic,musze podkreslic,ze naleze do osob niskich.Fakt,ze podchodzac do czwartego egzaminu musisz wykupic najpierw 5 godzin a potem dopiero ustala ci egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olga Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 09:03 Ja jak zdawałam za pierwszym razem to też oblałam na tym samym ;/ ale sobota 12 była dla mnie szczęśliwa i zdałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: g0lden5 Re: WORD Siedlce IP: *.siedlce.vectranet.pl 12.11.10, 15:32 czyżby to ten nieszczęsny parking na Dreszera? :) Sama tam 2 razy nie zdałam, jeździłam już 50 min, woził mnie po całym mieście i jak usłyszałam, że mam się tam znowu parkować, to spanikowałam i oblałam przy wyjeździe z miejsca parkingowego. Cóż, parkowanie to typowo babski problem, nie mam pretensji do egzaminatora, bo trudno je mieć, jeśli stuknęłabym stojący obok samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bykus Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 12:16 KTO MA EGZAMIN 23 SIERPNIA????xD xD Podajcie o ktorej Odpowiedz Link Zgłoś
nika_05 Re: WORD Siedlce 09.07.08, 18:23 ja mam egzamin jutro o 12;( zdaje ktos moze jutro o tej?? bedzie mi razniej:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: choszczu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 20:14 ja zdaje 10 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: K Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 19:30 JAAAAAaaa. Na którą masz? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:27 cześć. czy ma może ktoś egzamin 7 sierpnia o 8.00 w Siedlcach? Odpowiedz Link Zgłoś
nika_05 Re: WORD Siedlce 10.07.08, 17:50 no i nie zdalam...;( teraz mam dopiero 8 wrzesnia... kur... wszystko bylboby dobrze, gdyby tyle nie trzeba bylo czekac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 19.07.08, 20:42 właśnie to jest najgorsze za trzeba czekać 2 miesiące na ponowny egzamin Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 22:40 Czy próbowałaś może napisać podanie o przyspieszenie egzaminu?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: choszczu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 20:29 A ja zdałem za pierwszym razem!:) Nie było tak źle;) trzeba tylko na wszystko zwracac uwage. Jak ktos chce to moge go podszkolić:)) haha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 20:54 chętnie bym zgłosiła się na podszkolenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: choszczu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 17:53 Zapraszam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek.only Re: WORD Siedlce 27.07.08, 14:24 Witam!!!:)Jestem blisko egzaminu a nie jestem pewna czy egzamin teoretyczny i praktyczny zdaje sie teraz jednego dnia...czy je oba zdaje sie w jednym dniu?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ju.only Re: WORD Siedlce IP: *.chello.pl 24.10.08, 15:16 nienawidze tych kutasow egzaminatorow. za kazdym razem oblewam na miescie chociaz spoko jezdze ale zawsze si eprzeciez do czegos przyczepia. jak ktos jest kompletna ciota i nie umie wogole jezdzic to go puszcza od razu ale ktos kto sobie radzie nie przejdzie. zdawalam tam trzy razy i mam dosc dlatego przenosze sie do lomzy. moze przynajmniej tam egzaminatorzy lubia swoja prace a nie tak jak ci z siedlec-cale zycie niezadowoleni. nei wiem po co przychodza do pracy jak im nie odpowiada. ja zawsze mam z jakims ch...em Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arti Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 21:49 fakt na egzaminatora trzeba trafić ale nie gniewaj się wiesz nie powinieneś się zachwalać ze świetnie jeździsz:) a w Łomży wcale nie musi być tak cudownie ... no ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:) życzę powodzenia na egzaminie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: ile na egzamin IP: 212.87.25.* 13.11.08, 23:25 Witam, czy ktoś może napisać ile się teraz czeka w Siedlcach na egzamin? Rok temu było to równo 2 miesiące.... Czy teraz terminy są może krótsze? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawellon Re: WORD Siedlce IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 17.11.08, 13:30 a ja dzis zdałem:) za 5 razem,ale zawsze:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Daniel Re: WORD Siedlce IP: 88.199.38.* 19.07.08, 22:38 Szczeże to nie masz miasto jest proste tylko trzeba uważac na jednych światłach przy skręcie w lewo bo jest linia zatrzymania i na jedno kirunkowych ja mam egzamin 29 musze zdać bo juz mam samochód a chce mieć w końcu prawko bo skuterem daleko nie pojade i jak by wyglądał mechanik samochodowy bez samochodu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andii Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 16:52 Ja mam 30. Co do Siedlec to słusznie zauważyłeś ze jest dużo jednokierunkowych. Jednak w Siedlcach najgorsi są piesi. Bardzo często gnojki specjalnie wbiegają pod maskę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lilka Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 16:04 Jak możecie pisać że specjalnie wbiegają pod maskę???chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie pcha się pod E-lkę, a ja jak widzę to nawet nie podchodzę do krawężnika. JA zdaję 21 sierpnia, mam nadzieję że zdam, to będzie moje 3 podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andii Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 00:04 a czy ja tam pisalem, ze to sa zdrowi ludzie??? ja osobiscie bylem swiatkiem takiego zdarzenia przy dworcu PKS, gdzie gnojek sie jeszcze smial: "...i juz po egzaminie". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ale Re: WORD Siedlce IP: *.sdl.vectranet.pl 08.12.08, 23:05 A może,ci ,którzy włażą pod koła,to są ci,którzy nie zdali? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek.only Re: WORD Siedlce 27.07.08, 14:19 Ja również mam nadzieję, że Ci się uda;)))Mam jedno pewnie głupie pytanie, ale je zadam... Czy egzamin teoretyczny i praktyczny zdaje się teraz jednego dnia??? Bardzo mnie dręczy ta myśl...:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mimi Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 18:23 Chyba juz gdzies od listopada egzamin praktyczny i teoretyczny są rozdzielone. Wiec jak zdasz teorie to jakies 2-3 miechy poczekasz na praktyczny. Odpowiedz Link Zgłoś