Dodaj do ulubionych

WORD Siedlce

IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.07, 23:05
Zdawał ktoś egzamin w Siedlcach? A może ktoś ma tam jazdę ? Jak oceniacie
miasto? A jak egzaminatorów? Mam się czym stresować?
Obserwuj wątek
    • brasilka2 Re: WORD Siedlce 29.08.07, 10:14
      Ja zdawałam, ale to było 11 lat temu.
      Pamiętam tylko, że trzeba uważać na rondzie koło jakiegoś kościoła, bo
      wjeżdżający mają pierwszeństwo (nie wiem czy wciąż tak jest).
      Zdałam za 2x.
      • Gość: gosik Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 08:14
        Ja zdawałam w Siedlcach 6 razy ostatni egzamin odbył się maju
        (ZDANY), i zgadza się jest kościół na środku ronda, ale nie
        przypominam sobie żeby tam pierwszeństwo miał ten co wjężdźa na
        rondo (podkreślam że nie jestem z Siedlec)
        • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 80.51.234.* 18.03.08, 12:12
          niech ktoś mi szybko napisze zasadę na rondzie przy kościele
          • Gość: miś Re: WORD Siedlce IP: 88.199.122.* 24.03.08, 12:01
            zmiana organizacji ruchu na tym rądzie nastąpiła w 1996r i teraz ruch odbywa sie
            tak jak na każdym rądzie
          • Gość: =O Re: WORD Siedlce IP: 82.160.206.* 17.07.09, 09:09
            na kazdym rondzie w siedlcach te co jest na rondzie ma pierwszenstwo
            • Gość: === Re: WORD Siedlce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.09, 17:05
              ten co je to ma...
          • Gość: ... Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.10, 10:40
            Zasada jest taka sama jak na innych rondach w siedlcach musisz przepuscic pojazd ktory juz jest na rondzie przeciez masz znaki.
        • Gość: robolem jestem Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 10:04
          jest kosciol z rondem na ulicy kilinskiego ale tam nigdy nie bylo pierszenstwa
          dla wjezdzajacych na rondo...mieszkam w siedlcach i nie spotkalem sie z takim
          rondem ze wjezdzajacy ma pierszenstwo.
          • Gość: alchemiczka Re: WORD Siedlce IP: 85.202.109.* 06.10.09, 19:49
            na rondzie przy kościele garnizonowym była kiedyś inna organizacja ruchu, przy
            wjeździe na rondo był tylko znak " ruch okrężny" ale to zmienili dodając znak
            "ustąp pierwszeństwa " i stąd zmiana organizacji ruchu :)
        • Gość: jaga Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 13:30
          jeśli nie ma znaków ustąp pierwszeństwa, przed wjazdem na rondo, poruszając się po rondzie trzeba ustąpić pierwszeństwa osobie po swojej prawej, jak na skrzyżowaniu równorzędnym.

btw. znajoma zdawała 2 tygodnie temu, po raz drugi. Pierwszy egzaminator nie chciał przepuścić i wpisał zagrożenie ruchu przy parkowaniu. Za drugim razem, inny egzaminator podsumował, że dopiero teraz będzie uczyć się jeździć i żeby uważała
          ... i zdała egzamin.
      • Gość: karolek Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 13:18
        Word siedlecki, nie polecm, miasto jest łatwe, jest tylko kilka połapek,ale
        egzaminatorzy kosza ...
        • Gość: karolinka Re: WORD Siedlce IP: 91.193.98.* 22.10.08, 01:38
          a zdawałeś kiedyś w łodzi>?? ogólnie mieszkałam 17lat w siedlcach,
          chyba kolejny egzamin bede zdawać tam.
          tu zdaje za 1razem 5% w siedlcach 32%- to naprawde duzo
      • Gość: L Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 27.07.08, 21:48
        kilka lat temu byla tam zmiana organizacji ruchu i teraz jest tam jak na
        wszystkich rondach, tylko na pieszych trzeba uważać
    • kredka87 Re: WORD Siedlce 30.08.07, 20:06
      Ja właśnie dziś zdałam:)w Siedlcach(nie jestem stamtąd). To był 2
      raz, wtedy uwaliłam na łuku. Myślę, że miasto jest spoko do
      jeżdżenia, egzaminatorzy też ok (choć jest takich dwóch z etykietką
      b.surowych, ale na nich nie trafiłam). Dużo pytają o światła, mój
      kumpel z wawy nie zd raz w Siedlcach, właśnie z tego powodu. A co do
      tego ronda z kościołem to trzeba tam ustąpić pierszeństwa tym co już
      są na nim. Jakbyś miałą jakieś pytania to pytaj, postaram się w
      miarę możliwości odp
      • linia.frontu Ja pytam!!!!!! :) 30.08.07, 20:55
        kredka87 napisała:

> Jakbyś miałą jakieś pytania to pytaj, postaram się w
        > miarę możliwości odp

O wszystko, o każdą szczelinkę w Siedleckiej drodze i to bardzo
        poważnie. Zamierzam tam zdawać. Co tam jest oprócz ronda koło
        kościoła, na którym trzeba wszystkim ustąpić, jeśli już znajdują się
        na tymże?
      • Gość: gosc Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 29.12.08, 22:07
        jakbys mogła podac nazwiska tych egzaminatorów własnie oblałam!!!na miescie????
    • Gość: An Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:07
      Ja ostatnio mialam egzamin i ... zdalam łehehe. Trafilam na super
      egzaminatora chociaz zapomnialam jak sie nazywa (szkoda heh) ale
      pozdrowionka dla Niego :D
      • kredka87 Re: WORD Siedlce 31.08.07, 23:42
        hmmm obszerne pytanie:) Cóż jest chyba 5 rond (tyle naliczyłam),
        dużo świateł(ale w porównaniu do wawy to mało), jest taki parking
        przy kościele z czerwonej cegły, na jakimś osiedlu, gdzie trzeba
        uważać, bo traktuję się go jako drogę jednokierunkową (a wiec jak
        kaza skrecic z niego w lewo to trzeba uwazac:)Cóż myślę że po prostu
        trzeba stosować się do znaków i będzie dobrze:) A i jeszcze 2 sprawy:
        gdy wyjeżdża się z ośrodka w lewo jest, to ulicę przecina tor
        kolejowy, nieuczęszczny, ale jednak trzeba się rozejrzeć (albo
        chociaż udawać) i druga ważna rzecz: gdy ktoś z kierowców będzie
        chciał przepuścić (a nie ma się pierwszeństwa wg przepisów) to
        trzeba stać!Za to się oblewa!
        • Gość: An Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 16:27
          Radzilabym przed egzaminem pojechac ze dwa razy do Siedlec i
          pojezdzic tam sobie bo tutaj to mozna pisac, a i tak nie zaczaisz
          pozniej co, gdzie, jak i kiedy, proponuje wiec dwie rundy po
          Siedlcach :)
          • Gość: ewcia Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 16:41
            jeździłam po Siedlcach ale jutro mam egzamin więc się stresuję
            • Gość: Ewka Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 14:57
              Czy to normalne że pomimo że egzaminator powiedział że zdałam dostałam taka
              kartkę jak dostają Ci co nie zdają?Proszę pomóżcie bo zaczynam się denerwować :(

• Gość: jola Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 29.12.08, 22:10
                wszyscy dostaja takie kartki ci zdajacy i niezdajacy tam wszystko pisze poprawny wynik P na kazdym jednym podpunkcie wiec zdałas
                • Gość: kasia Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 03.02.09, 23:14
                  jak zdałaś egzemin to nie dostajesz kartki
                  • Gość: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:02
                    teraz wszyscy dostają
        • Gość: Ewela19 Re: WORD Siedlce IP: 82.160.206.* 28.10.08, 16:30
          Ja mam pytanie zdawałam egzamin 22.10 i oblałam niestety:/
          dowiedziałam się teraz ża kolejny moge miec 16.12 co moge zrobić
          żeby przyśpieszyć termin egzaminu? bardzo pilne z gory dzięki za
          odpowiedź:)
          • Gość: Kasia :) Re: WORD Siedlce IP: 212.160.213.* 03.11.08, 15:36
            Witam, czy zdaje ktos może egzamim w czwartek 6.11 ;p ?
            • Gość: ja Re: WORD Siedlce IP: 78.31.146.* 05.11.08, 13:07
              ja zdaje 6.11 i sie stresuje mocno:(
    • Gość: olutek1 Re: WORD Siedlce IP: 82.160.190.* 14.09.07, 17:23
      Ja zdawałam w środę 12.09.07 zdałam za pierwszym razem, też trafiłam
      na fajnego egzaminatora,nie ma sie co stresować !!! to napewno nie
      pomaga. Pozdrawiam.
    • Gość: Nina Re: WORD Siedlce IP: *.metrointernet.pl 27.09.07, 21:08
      Nie chce Cie martwic ale masz sie czym stresowac. Egzaminatorzy sa okropni.
      Atmosfera podczas jazdy okropna. Czepiaja sie drobnostek, na ktore pozniej zaden
      kierowca nie zwraca uwagi. Ja mam juz jeden egzamin za soba. Za tydzien
      nastepny. Mam nadzieje ze ostatni. A tak poza tym to powodzenia...
      • Gość: g0lden5 Re: WORD Siedlce IP: *.siedlce.vectranet.pl 12.11.10, 15:19
        ehh, dokładnie. Chociaż ja ostatnio trafiłam na fajnego egzaminatora, czułam się z nim normalnie, jak na jazdach :)
    • Gość: łukassz Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:17
      Ostatnio zdałem ale za czwartym razem powiem ci krotko miasto oblegane przez
      pieszych szczególnie w roku szkolnym sam dwa razy wymusiłem na przejściu
    • Gość: nika Re: WORD Siedlce IP: 212.244.222.* 05.10.07, 11:41
      hej ja egzamin zdawałam wczoraj i naszczescie udalo mi sie go zdac za pierwszym
      razem...:-) najwazniejsze to to zeby sie nie stresowac,ja wiem ze latwiej jest
      mowic niz zrobic ale ja tez to przezylam i wiem. najlepiej to poprostu gadac z
      ludzmi ktorzy tez czekaja na egzamin i wtedy nie bedzies miala czasu na stres...
      a co do egzaminy to nazwiska egzaminatora nie pamiętam ale byl nieprzylemny i
      złośliwy:-/,ale chwała mu za to ze mie nie oblał.Moge ci powiedziec ze
      faktycznie duzą uwage przywiazyja do światel... zycze powodzenie,pozdrawiam...
    • Gość: gość Re: WORD Siedlce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 14:47
      zdała za 2 razem powiem krótko zależy od egzaminatora i jego humoru
      ja miałam tak, że w trakcie egzaminu zadzwonił jego tel a on ze za
      10 minut bedzie (a ja jeszcze 30 minut do końca)wiec zależy!!!!
      życze powodzenia uwaga na PKS siedlce i grabianowską
      • Gość: Egzamin Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.08, 18:04
        Możesz powiedziec coś więcej o tej ulicy grabianowskiej..
        • Gość: bea Re: WORD Siedlce IP: *.chello.pl 27.01.08, 23:27
          napisz proszę na co trzeba zwrócić uwagę w tych miejscach
          • Gość: DrObIu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 19:00
            ja mam w czwartek egzamin i juz teraz sie stresuje :/
            • Gość: Anecia Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 11:23
              i ja mam egzamin w czwartek o 8.30:/ juz trzeci!
              • Gość: DrObIu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 16:03
                o kuwa nie fajnie a bylem dzis w siedlcach i trzeba pamietac o dynamice jazdy i
                zeby robic STOPy bo innaczej to h.. no i piesi ale to sa ku.. :/
                • Gość: DrObIu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 09:50
                  no i zdalem za 1 :D:D:D:D:D:D:D
                  • Gość: gocha Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 01.02.08, 10:32
                    Gratulacje nieliczni zdają za pierwszym. Ja mam egzamin 6 go i już
                    się stresuje. Z tego co słyszałam to trzeba mieć naprawde farta i
                    wstrzelić się w humor egzaminatora. Dużo ludzi oblewają na
                    warunkowych skrętach a i do sygnalizacji się czepiają i jest dylemat
                    czy lecieć na żółtym czy nie, zależy od egzaminatora. Proponuje nie
                    ryzykować. pozdrawiam i życze powodzonka.
                    • Gość: Mala Mi Re: WORD Siedlce IP: *.aster.pl 02.02.08, 11:51
                      A ILE SI CZEKA W SIEDLCACH NA EGZAMIN?? BO MOZE BY TAM ZDAWAC... WIDZE ZE CHYBA
                      LEPIEJ NIZ W WAWIE
                      • Gość: gocha Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 03.02.08, 10:19
                        nie mam pojęcia.... ja czekałam ponad miesiąc
                        • Gość: Paoo Re: WORD Siedlce IP: 195.117.128.* 11.02.08, 21:03
                          Polecam zdawanie egzaminu o godz 16.00 lub 17.00 ( szczególenie w okresie
                          zimowym ) mniejsze natezenie ruchu, mniej ludzi na chodnikach, brak roweżystów,
                          wolnijsza jazda ( bo gorsza widocznosc) czyli mozna sobie przemyslec co trzeba
                          zrobic w danej sytuacji, Dzis włąsnei tak zdawałem i zdałem
                          • Gość: Kasia Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 12.02.08, 16:24
                            ludzie ja w czwartek o 8... juz sie stresuje...
                            • Gość: J Re: WORD Siedlce IP: 82.160.216.* 12.02.08, 21:33
                              Ja zdawałem tydz temu... Na 9 miała moja grupa, ale ja zacząłem jazdę dopiero o
                              12 :/ (zdałem! :)) Nie wydaje mi sie żeby godz egzaminu miała jakieś znaczenie,
                              po prostu zawsze musisz jeździć ostrożnie i przemysleć każdy poważniejszy
                              manewr, szczególnie trzeba uważać na skrzyżowaniach, nie pakować się jak nie ma
                              pewności czy jest miejsce (egzaminatorzy lubią oblać za wymuszenie). Jak jest
                              już ciemno oślepiają cię światła, a w dzień jest większy ruch, więc każda pora
                              ma swoje + i -. Tak więc nie stresujcie się czy macie dobrą godzinę, tylko
                              pokażcie że potraficie jeździć w każdych warunkach! Trzymam kciuki za wszystkich
                              zdających!
                              • Gość: ewula Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 23:39
                                A ja uważam, że Siedlce są dosyć trudne... Jest mnóstwo miejsc-pułapek jak np.
                                dwa paskudne skrzyżowania: jedno w samym centrum, koło skweru gdzie stoi pomnik
                                papieża; drugie koło straży pożarnej, teraz rozkopane, mają tam budować rondo;
                                poza tym dwa czy trzy osiedla ze skrzyżowaniami równoległymi, trzeba uważać bo
                                nie widać tych uliczek. Co jeszcze... hmm.. przejazdy kolejowe, nieuczęszczane,
                                ale należy zwolnić i się rozejrzeć. Dziwna kombinacja przy PKP tam też uważać.
                                Pilnować się na jednokierunkowych, koniecznie patrzeć na znaki. uważać na
                                strzałkach warunkowych, bo w niektórych miejscach świecą się dosłownie 3
                                sekundy. I uważać na pieszych! A na placu uważać, bo któryś łuk w okolicach
                                stanowiska z którego startujecie, jest jakby na wzniesieniu i samochód się może
                                stoczyć.

I taka małą wskazówka. Na mieście jak kątem oka zobaczycie, że egzaminator coś
                                tam działa nogą(chce wcisnąć jakis pedał) to reagujcie. Można się wtedy uratować.

Ja zdawałam o 8 rano, jak dla mnie najlepiej. Można swobodnie wybrać samochód,
                                nie ma obawy,że zabraknie. Poza tym, dosyć małe natężenie ruchu. Ja zdałam za 3
                                razem i nie ukrywam, że miałam farta. Nie mniej jednak ciesze się niesamowicie.

I jeszcze coś. Starajcie się opanować stres. Moje pierwsze dwa razy były
                                tragiczne: strach w oczach, palpitacje serca, drżące ręce... Za trzecim razem
                                jakoś opanowałam stres i udało się.

A co do egzaminatorów, trzeba mieć szczęście i trafić na dobry humor...

Pozdrawiam i życzę powodzenia!:)
                                • Gość: iwo Re: WORD Siedlce IP: *.aster.pl 19.02.08, 22:58
                                  hej ja tez zamierzam tam zdawać
                                  bo w W-ie strasznie oblewają
                                  u mnie z rodziny wszyscy zdali za 1 razem
                                  ostatnio zdawał takze mąż i tez za 1
                                  takze myśle że nie ma się co martwić bo nie może byc źle
                                  chociaż najbardziej rzucili mi się w oczy piesi, multum i rzadko kiedy przed pasami poczekają...
                                  • Gość: asieńka Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 18:37
                                    A czy może napisać jakie są nowe zasady i czy kurs ma jakąś datę ważności?Bo z
                                    tego co wiem kiedyś był ważny przez cały czas.A czy teraz się coś zmieniło?
                                    • Gość: zsk Re: WORD Siedlce IP: 82.160.190.* 18.03.08, 16:43
                                      z tego co wiem to testy tracą ważność po pół roku. Po tym okresie trzeba znowu
                                      zdawać teorię. czy ktoś w ostatnim czasie zdawał egzamin? i moze opisać wrażenia?
                                      • Gość: Maalinka Re: WORD Siedlce IP: *.chello.pl 14.04.08, 12:34
                                        Ja zdawałam 10-04 i oblał Mnie fiu.. na skrzyżowaniu. Zapaliło się
                                        czerwone światło, strzałka w prawo i zanim zdążyłam zjechać ze
                                        skrzyżowania w magiczny sposób zgasła... (świeciła pare sekund-jak
                                        napisała wyżej jakas koleżanka, ale wjeżdżałąm na zielonej) i cóż
                                        pewnie był już fajrant i egzaminator zakończył hamując za Mnie...
                                        Więc jak ma ochotę Cię oblać nie Masz szans..
                                        Pzdr.
                                        • Gość: Maćko Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:52
                                          Ja zdawałem 1 kwietnia 2x... udało sie zdać, przynajmniej tak mi powiedział
                                          egzaminator, mam nadzieje że to nie był dowcip (ha ha ha)
                                          Życze wszystkim powodzenia :)
                                        • Gość: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:12
                                          jest takie jedno skrzyżowanie na którym strzałka do warunkowego skrętu raz
                                          świeci się długo a raz dosłownie chwilkę, instruktor mi radził, że jak będę na
                                          nim stała i zapali mi się strzałka to mam policzyć do trzech i jak nie zgaśnie
                                          to mam ruszać.
                          • Gość: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:07
                            ? jeżdżę po Siedlcach i stwierdzam, że w godzinach 16.00 - 17.00 jest największy
                            ruch bo ludzie z pracy wracają.
    • Gość: jaa Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 18:05
      Ja mieszkam obecnie w siedlcach! Zdawalam egzamin w piatek i zdalam!
      eGZAMINATORZY SA BARDZO NABURMUSZENI ZE TAK POWIEM ALE NIE MASZ SIE
      CZEGO OBAWIAC MUSISZ BYC TYLKO SPOKOJNA I WYKONYWAC POLECENIA Z
      GLOWA!! ZYCZE POWODZENIA:)
      • nika_05 Re: WORD Siedlce 09.05.08, 09:26
        gdzie zdawac siedlce czy lomza?? jest ktos kto moglby mi pomoc w dobrym
        wyborze?? jestem wlasnie przed wyborem miasta w ktorym bede zdawac wiekszosc
        mowi ze w lomzy jest latwo, tylko ze daleko:/ jestem z MMz i mam 135km:/ a co do
        siedlec slyszalam tylko negatywne opinie... wiec juz sama nie wiem
        • Gość: miki Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 12.05.08, 12:48
          Witam wszystkich! Zdawalam dzis egzamin i zdalam za 5 razem. Nie
          jest latwo zdac w Siedcach. Po pierwsze trzeba opanowac stres. Jesli
          umiecie jezdzic, orientujecie sie w przepisac i nie stresujecie sie -
          bedzie ok. Potwierdzilam ta zasade wlasnie dzis! Nerwy nic nie
          dadza!!! Wiecej spokoju i opanowania! Pozdrawiam i zycze
          powodzenia :)
        • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 80.51.234.* 13.05.08, 12:12
          siemka nika

siemka nika_05
          ja bym ci radziła w siedlcach. jestm z mlęcina. dwa razy
          podchodziłam w łomży. wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. jak ktoś
          umie jeździć to wszędzie się zda. a gdzie chodziłaś do ośrodka?

• Gość: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:13
          zdecydowanie w Łomży łatwiej zdać
      • Gość: renata Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 14:08
        zdałam dziś w Siedlcach za 3 razem. W sumie było ok, tylko egzaminator przy
        każdym potknięciu strasznie sie wydzierał :/ grunt to nie dać sie sprowokować.
        • Gość: Dorota Re: WORD Siedlce IP: 213.199.253.* 15.05.08, 15:20
          Ja wczoraj zdawałam i nie wiem z jakiego powodu mnie oblał:( A ty u kogo
          zdawałaś....Proszę o pilna odp:)
          • Gość: renata Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:10
            no ja pierwsze 2 razy oblałam na łuku, wiec to mało istotne z kim bo wina moja:)
            a teraz miałam z jakimś Augustyniakiem czy Augustynowiczem jakoś tak, ale
            wydziera sie ostro:)
    • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 17:44
      siemka. ja dziś zdawałam. i oblałam.
      egzaminator się spytał jaką corsą chcę zdawać, ja powiedziałam, że
      sarszą
      a takie były zajęte i nową mi dał.
      czy mógł tak postąpić?
      odpiście
      • Gość: renata Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:08
        Mógł, bo to tylko dobra wola ośrodka, że pozwalają wybrać model samochodu.
        Niestety jak nie ma takiego na placu to dają co jest.
        • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:45
          bo instruktor mi powiedział że miałam prawo odmówić i czekać na
          starą corsę.
          • Gość: zryty Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 13:43
            Powiem jedno egzaminatorzy wordu w siedlcach to to są hamy buraki i cw..e.
            A jak jednego spodkam to dostanie w ryj na mieście ....
            • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 213.25.91.* 18.05.08, 15:53
              co tak ostro?
              dwa razy w łomży zdawałam i też nie są sympatyczni.
              znajoma przed siedlcami zdawała w warszawie to stwierdziła, że
              wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma.
            • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 213.25.91.* 18.05.08, 15:56
              wyobraź sobie, że wpisał mi że byłam zdenerwowana i że równocześnie
              z samochodem za mną zaczełam wyprzedzania
            • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: 213.25.91.* 18.05.08, 16:07
              a zdałeś przynajmniej?
              • Gość: zryty Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:31
                Znasz odpowiedź .....:(
                Teraz czekam by ochłonąć i musze sie zapisac na doszkolający ot
                raptem ok 300zł ( jeszcze nie wiem skąd wezme)
                to tak po podliczeniu to chyba juz straciłem ze 2 tys na prawko
                kurs plus word co jest gó.. wort
              • Gość: zryty Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:32
                Aha i word w siedlcach jest jak by to powiedziec ....skorumpowany
                Handluje kursami.
                • Gość: driver Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 20.05.08, 14:32
                  a ja dzisiaj mialem egzamin i zdalem za pierwszym..egzaminator byl spoko
                  • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:02
                    a jak się nazywał ten egzaminator
                  • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:06
                    hej a powiedz czy jak chciałam starą corsą zdawać a jej nie było to
                    czy egzaminator mógł mi dać nową corsę nie czekając na tą którą
                    chciałam
                    • Gość: moń Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 23:23
                      oczywiście, że mógł, choć niektórzy, uprzejmiejsi czekają kilka minut aż ktoś
                      wróci. powiem tylko, że na starszym modelu można się przejechać, ja nie zdałam 2
                      egzaminu bo dostałam padakę jakąś i się na górce z ręcznym siłowałam i auto mi
                      zgasło, biegi też beznadziejnie wchodziły i skrzynia zgrzytała, w konsekwencji
                      olałam
                • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 23:04
                  ja za 5 godzin jazd dodatkowych + zaświadczenie po trzech razach
                  oblanych zapłaciłam 150 złotych w mińsku
                  • Gość: driver Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 21.05.08, 14:54
                    nie pamietam jak sie nazywal ten egzaminator,ale byl bardzo przyjemny..
                    i raczej nie ma obowiazku czekac na inny samochod,ale nie wiem na 100%
                    • Gość: Gość Re: WORD Siedlce IP: *.profiline.pl 22.05.08, 21:56
                      Ja zdawałam wczoraj.Zdałam:) Egzaminator był suuper:)nawet pomagał mi troszkę:)
                      Rozmawiał ze mną przez cały czas nazwiska nie pamiętam ale jakoś na K młody
                      czarny, pod maską tylko dokładnie pytał:)
                      • Gość: Gosial:) Re: WORD Siedlce IP: *.eranet.pl 27.05.08, 20:18
                        Hej:) Ja zdawałam dziś:) i z pozytywnym skutkiem:) zdałam za 4 razem, ale
                        powiem szczerze: NIE BYŁO ŁATWO!!! Siedlec łatwe miasto, ale
                        egzaminatorzy,...długo by mówić!pierwsze trzy egz były straszne, straszny
                        egzzaminator( za 2 i 3 razem -ten sam mi sie trafił:()To sie ma farta:) jak go
                        widzę to mnie krew zalewa:! ale za 4 razem miałam bardzo fajnego egzaminatora,
                        był super!!!! nie pamiętam nazwiska ale był super!!jak bym mogła to bym jeszcze
                        raz z nim z chęcią pojechała:)ale tam takich można na palcach jednej ręki policzyć:)
                        ale ciesze się, że ma to już za sobą:) nie poddawajcie sie jak wam sie noga
                        podwinie, próbujcie aż do skutku:) pozdrawiam:))
                        • Gość: mała21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:22
                          Dzięki za pocieszenie
                        • Gość: zryty Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.08, 21:58
                          Tych miłych to albo jeden albo wcale. Może miał dobry humor.
                          Powiedzcie mi skąd są ci egzaminatorzy co to za ludzie? Czy można i
                          zasługują by nazywac ich ludzmi. Dla mnie to są zwykłymi chamami.
                          Czy skoro są oni tacy praworządni co do jazdy to jak oni zachowują
                          sie poza pracą jak zachowują sie ich rodziny bo przecież muszą dawać
                          dobry przykład innym .
                          Ile oni sami mieli wykroczeń i innego łamania prawa?
                          Skoro oni są do nas przyszłych kierowców tak zle nastawieni.
                          A tak poza tym to prosze powiedzcie mi który przyszły kierowca po
                          przejechaniu raptem 30 godz na kursie(plus dodatkowe płatne(nie małe
                          pieniądze))moze nauczyć sie dobrze jeździć?
                          To chyba sa lata wprawy a nie juz od razu !
                          I jaki młody kierowca będzie sie pchał w te kręte uliczki co nam
                          każą jeździć ci chamowaci egzaminatorzy.
                          I na ostatek to to parkowanie z kopertą , moze i kiedyś sie zdaży
                          takie parkowanie ale jeśli sie czegoś nie umie perfekt to tego sie
                          nie robi i parkuje po skosie na przykład. Dla mnie koperta jest
                          wymyślona przez debila i debil kaze ja robić a jak egzaminator kaze
                          ją robic to jest debilem. Proste.
                          • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 00:35
                            moim zdaniem oni chcą pokazać nam że są na wyższej pozycji od nas i
                            udowodnić nam że my jesteśmy tempakami.
                            • Gość: blant Re: WORD Siedlce IP: *.jmdi.pl 30.05.08, 21:58
                              Ile sie czeka na egzamin w Siedlcach??
                              • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 22:16
                                na teoretyczny około 3 tygodni.
                                na praktyczny około 2 miesięcy
                                • Gość: andi Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 13:05
                                  4 tygodnie na teorie
                                  >6 na praktykę
                                  • Gość: Pawellon19 Re: WORD Siedlce IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 03.06.08, 21:35
                                    ja mam pytanko:oblałem 3 razy i chciałbym zdawać ponownie.Czy przy zapisywaniu
                                    się na egz.muszę już dać im dokument o odbyciu jazdy doszkajającej czy później???
                                    • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 00:01
                                      cześć. przy zapisywaniu się na egzamin musisz dać zaświadczenie o
                                      odbyciu 5 godzin jazd. instruktor może ci wypisać teraz takie
                                      zaświadczenie a wyjeździsz te godziny przed samym egzaminem.
                                      • Gość: ANETA Re: WORD Siedlce IP: 212.160.172.* 18.06.08, 09:39
                                        Witam
                                        Chciałam sie dowiedziec odnosnie egzaminu praktycznego w siedlcach,
                                        a mianowicie czy po 3 oblanych egzaminach musze miec zaswiadczenie
                                        ze bralam jazdy doszkalajace? Ile ma byc tych jazd wykupionych i
                                        kiedy nalezy pokazac takie zaswiadczenie. Kurs robilam w Lublinie i
                                        3 razy nie zdalam za pierwszym razem dlatego ze uczylam sie corsie i
                                        chevrolecie a wylosowalam toyote z ktorej bylam zupelnie zielona no
                                        i poplynelam na luku, za drugim razem tez luk a dzis zdawalam 3 raz
                                        i oblam mnie na rondzie bo kazal zawrocic i podobno robilam to ze
                                        zlego pasa. Fakt faktem ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale tu w
                                        lublinie jest pomor, nie widzialam zeby ktokolwiek wracal z miasta
                                        na fotelu kierowcy tylko wszyscy z boku... Totalna paranoja i do
                                        tego te ronda ze mozna zglupiec. Moi bracia zdawali w siedlcach,
                                        jeden zdal za pierwszym razem a drugi za drugim o ile dobrze
                                        pamietam i nie narzekali dlatego ja chcialabym tez
                                        sprobowac...Jezeli macie jakies wskazowki to prosze doradzcie. Nie
                                        chce sie chwalic ani nic z tych rzeczy ale na tyle jazd
                                        doszkalajacych ktore bralam wydaje mi sie ze potrafie jeżdzic wiec
                                        nie rozumiem dlaczego oblewalam... Ehhh to najgorszy stres jaki
                                        mialam w oststnim czasie.
                          • Gość: x Re: WORD Siedlce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.08, 18:27
                            jak nie umiesz zrobić koperty to nie chciałbym przejeżdżać koło
                            Ciebie na mieście, ludzie ja zdawałem w siedlcach, zdałem za
                            pierwszym razem, przyglądałem się innym zdającym, ja sam bym oblał
                            połowę, poprostu jak się nie umie jeździć to żadne kombinacje nie
                            pomogą, a jak się umie to egzaminator może być burakiem, 100
                            pieszych może wyjść przed maskę, łuk moze być po górę, samochód też
                            nie mam większego znaczenia, najwyżej trochę szarpnie przy ruszaniu
                            jak nie czujesz sprzęgła, normalnie rozniosła mnnie koleżanka pos
                            wyżej, a to że jak się koperty nie umie to się parkuje po skosie, a
                            to że się po wąskich uliczkach nie jeździ, przecież to jakaś
                            paranoja, egzamin ma sprawdzić czy posiadasz umiejętności do
                            prowadzenia samochodu, narzekacie że wam pieszy wyskoczy,
                            pomyślcie!! jak by nie było obok was egzaminatora to bvyście tego
                            pieszego potrącili,
                          • Gość: Ewa K Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 11:05
                            Moim skromnym zdaniem powinno się potrafić podstawy jazdy samochodem
                            jeśli chce się uniknąć ogromnych pomyłek kosztujących życie i
                            zdrowie własne i innych kierowców. Co z tego że zdasz egzamin, jeśli
                            nie potrafisz zaparkować samochodu? Co to znaczy? Ze nie opanowałes
                            manewrow na tyle dobrze by moc odpowiednio zachowywac sie na drodze.
                            Egzaminatorzy to nie chamy tylko wymagajacy ludzie, ktorzy znaja sie
                            na robocie i wiedza dobrze co robia.
                            Jesli chcesz dobrze jezdzic to przede wszystkim podejdz od poczatku
                            na powaznie do kursu:) Naucz sie znakow drogowych, przepisow ruchu
                            drogowego a pozniej zacznij jezdzic:) Zazwyczaj podchodzi sie do
                            kursu jak dziecko do czekolady- ech fajnie sobie pojezdzic troche i
                            fajnie sie gada z instruktorem- wymagajacy instruktorzy tez rzadko
                            sie zdarzaja bo chodzi o kase- ja wiekszosc ludzi wywalalabym juz na
                            kursie z adnotacja- jak zmadrzejesz to cie bedziemy uczyli ale nie
                            jest tak:) Bo to tobie ma zalezec na tym zeby sie nauczyc a nie im
                            zeby cie nauczyc
                            Nie ma co zwalac na egzaminatorow- ja im serdecznie wspolczuje pracy
                            z ludzmi ktorzy maja pretensje do wszystkich wokol a nie do siebie
                          • Gość: dshsd Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 20:56
                            oni sa po to zeby tacy ludzie jak ty nie mieli prawa jazdy, sa nie ktore
                            pzrepisy troche beznadziejne przez ktore nawet dobrzy kierowcy nie zdaja, ale
                            sory jak ktos parkować nie umie to niech nie ma pretensji ze nie zdaje. I tak za
                            dużo osób zdaje to prawo jazdy, według mnie conajmniej 5%nie powinno mieć tego
                            prawa jazdy!!!!!!!!!!!!!!11
                          • Gość: czarna Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.10, 08:34
                            popieram.
                        • Gość: KIKA Re: WORD Siedlce IP: *.sdl.vectranet.pl 13.10.08, 11:03
                          JA OBLAŁAM JUZ 2 RAZY.OSTATNIO TRAFIŁAM NA TAKIEGO WYSOKIEGO SIWEGO
                          STARUCHA BYŁBARDZO NIE SYMPATYCZNY.SŁYSZAŁAM ZE FAJNY JEST TAKI
                          MŁODY ŁYSY Z KRZYWYM NOSEM
                          • Gość: anonimus Re: WORD Siedlce IP: *.xdsl.centertel.pl 11.12.12, 12:45
                            zabadaałi i zbiec nie ma dyskusji jeden malutki bląd i cześć
                    • hynekk uważajcie na plac..... 20.08.08, 19:41
                      ....przed Dworcem Kolejowym !!!

O ile nie poprawili znaków,
                      to łatwo jest tam pojechać "pod prąd"!
                      • Gość: Olga Re: uważajcie na plac..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 09:07
                        Jak byk stoi nakaz skretu w prawo więc nie wiem na co tu uważać ;p
                • Gość: Magduś Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 21:09
                  jak to hadluje kursami???? bo nie rozumiem
            • Gość: feko Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 11:59
              A morze ci życie uratował i wielu innym.
      • Gość: gość Re: WORD Siedlce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.09, 12:34
        Ja powiedziałam że Corsa.Pyta jaka-mówię starsza.A takiego grata mi
        podstawił.Powiedziałam że chciałam tę II.Powinien mi zmienić,oni to
        robią celowo.Robią sobie jaja i uśmiechają się pod wąsem.Kpiny.
        • patidomek111 Re: WORD Siedlce 24.05.09, 15:08
          jak masz zdac to zdasz na kazdym samochodzie co za roznica trzeba
          przystosowac sie do kazdego auta
    • Gość: andrzej725 Re: WORD Siedlce IP: *.gprs.plus.pl 14.06.08, 18:31
      hej.ja jestem wlasnie w trakcie.za pierwszym razem nie zdalam ale ze
      swojej winy.egzaminatorzy sa mili ale to w duzej mierze zalezy od
      twojego podejscia.nie okazuj stresu to bedziesz miec u nich
      plusa.spokoj i opanowanie.powodzenia.
      • Gość: lilka Re: WORD Siedlce IP: 85.202.99.* 15.06.08, 07:26
        ja zdawałam w sobotę i niestety nie zdałam z własnej głupoty. Wracałam już do
        wordu tak przynajmniej mi sie wydaje bo pojeździłam po mieście i juz kierowałam
        się w stronę wordu a tu nagle parkowanie, które zrobiłam źle, bo drzwi sie nie
        otwierały. i dziękuję. Ale egzaminator był bardzo fajny. mam nadzieję że drugi
        raz też będę z nim jeździć. Wyrozumiały, spokojny i miły.
        • Gość: aneta Re: WORD Siedlce IP: 212.160.172.* 18.06.08, 09:39
          Witam
          Chciałam sie dowiedziec odnosnie egzaminu praktycznego w siedlcach,
          a mianowicie czy po 3 oblanych egzaminach musze miec zaswiadczenie
          ze bralam jazdy doszkalajace? Ile ma byc tych jazd wykupionych i
          kiedy nalezy pokazac takie zaswiadczenie. Kurs robilam w Lublinie i
          3 razy nie zdalam za pierwszym razem dlatego ze uczylam sie corsie i
          chevrolecie a wylosowalam toyote z ktorej bylam zupelnie zielona no
          i poplynelam na luku, za drugim razem tez luk a dzis zdawalam 3 raz
          i oblam mnie na rondzie bo kazal zawrocic i podobno robilam to ze
          zlego pasa. Fakt faktem ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma ale tu w
          lublinie jest pomor, nie widzialam zeby ktokolwiek wracal z miasta
          na fotelu kierowcy tylko wszyscy z boku... Totalna paranoja i do
          tego te ronda ze mozna zglupiec. Moi bracia zdawali w siedlcach,
          jeden zdal za pierwszym razem a drugi za drugim o ile dobrze
          pamietam i nie narzekali dlatego ja chcialabym tez
          sprobowac...Jezeli macie jakies wskazowki to prosze doradzcie. Nie
          chce sie chwalic ani nic z tych rzeczy ale na tyle jazd
          doszkalajacych ktore bralam wydaje mi sie ze potrafie jeżdzic wiec
          nie rozumiem dlaczego oblewalam... Ehhh to najgorszy stres jaki
          mialam w oststnim czasie.

• Gość: Izunia WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 09:56
            za kilka godzi mam drugi egzamin:/ Nie wiem czy tylko ja sie tymi
            egzaminami tak sresuje???
            • Gość: aneta Re: WOrd IP: 212.160.172.* 18.06.08, 11:04
              Mam takie jeszcze jedno pytanie, czy w siedlcach jest wyznaczona
              jedna trasa na egz kat B??? W lublinie potrafia przewlec przez cale
              miasto mimo ze na stronie maja wyznaczona trase ktora jezdza. Jak to
              jest w siedlcach? Czy to zaswiadczenie o doszkalajacych godzinach
              mozna przyniesc na egz?
              • Gość: magda21 Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:16
                cześć.
                zaświadczenie musisz mieć przy ustawianiu egzaminu.
                jedną traś się jeżdzi w siedlcach
                może ci ośrodek szkolenia do którego chodziłaś wystawić teraz takiew
                zaświadczenie a wyjeździsz te 5 godzin przed egzaminem
                • Gość: lilka Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 12:09
                  Magda 21 skoro twierdzisz że jedną trasą jeździ się w siedlcach to
                  napisz jaką?ja nie wiem skad masz takie informacje bo słyszałam ze
                  jeżdzą którędy im się podoba
                  • Gość: re Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 17:16
                    instruktor dał mi mapkę
                    i do tej pory cały czas tą samą trasą jeździłam na egzaminie
                    • Gość: mada Re: WOrd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:04
                      hej a możesz podac tą trasę ja juz 4 razy podchodziłam i za każdym razem oblewam
                      na mieście. A ostatnim razem to juz wracalam do worda i oblalam
                    • Gość: renata Re: WOrd IP: 88.220.45.* 18.09.08, 12:14
                      cześć a czy mogł (a) byś mi przesłać na e-maila ta mapkę bardzo mi
                      zależy jestem z daleka z nie znam siedlec
                    • Gość: renata r Re: WOrd siedlce IP: 88.220.45.* 18.09.08, 12:15
                      cześć a czy mogł (a) byś mi przesłać na e-maila ta mapkę bardzo mi
                      zależy jestem z daleka z nie znam siedlec
              • Gość: czesiek Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 22:32
                nie ma trasy każdy egzaminator jedzie inną drogą
                • bichon2008 Re: WOrd 22.06.08, 07:39
                  Witam!! Próbowałem zdać wczoraj ale niestety się nie udało :( powód był ciekawy
                  : mój egz powiedział do drugiego, że śpieszy się bo musi sie pakować i wyjeżdża
                  i mnie expresem owalił :( najgorsze jest to, że następny egz mam 23 sierpnia!!
                  To normalnie szczyt- czekać 2 miesiące !! Przecież to sie zapomina ! I niech
                  nikt nie mówi , że koniec z łapówkami, ba ja sam widziałem jak jakiś biznesmenik
                  przyszedł z żoną i się ładnie policzyli z odpowiednią osoba :P
                  • Gość: zryty Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:20
                    Witam .Daawno mnie nie było bo praca praca.
                    Powiem Wam ze mam udało się zdać. Jakiś cud.
                    Ale teraz powiem wam coś najciekawsze
                    Czekałem 2 tyg by prawko odebrać w starostwie u nas w siedlcach
                    okazało sie ze nie mają a ma moje dokumenty WORD bo okazało się ze
                    niby zalegam u nich z wpłatą za jakiś kurs.
                    Wku..łem sie nacw..i debili i h...j wie co jeszcze
                    Skoro zalegam to jakim sposobem miałem jazdy? nie mogli mi na to
                    odpowiedzieć
                    No ale znaleźli błąd u siebie i ani przeprosili ani nic
                    Teraz mam czekać kolejne 2 tyg
                    I teraz zwracam sie do was forumowiczów odważmy sie i dokopmy im
                    Niech się zajmie nimi ktoś bo dla mnie to są SBcy.
                    W łapę nie bardzo mogą brać to się mszczą w inny sposób
                    Czekam na was tych odważnych pod gg 3048267
                    • ajan-1 Re: WOrd 06.07.08, 14:16
                      a który to jest SB ?
                    • Gość: oggy Re: WOrd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 10:23
                      ty faktycznie jesteś zryty na maxa. Idź do psychologa, a jak za późno to do
                      lekarza od nóg i się podlecz, bo łba to już chyba nie wyleczysz. Ktoś kto pisze
                      takie brednie nie powinien w ogóle mieć prawa jazdy, bo później na drodze widać
                      jak mu słoma z rury wydechowej wypada. Idź pier...nij barana w ścianę, jak ci
                      nie pomoże i niechcący zejdziesz z tego świata, to przynajmniej nie bedziemy
                      musieli takich bzdetów czytać popaprańcu jeden.
          • Gość: aga Re: WORD Siedlce IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.09.09, 07:43
            Witajcie
            Ja wczoraj zdawałam trzeci egzamin i poległam na placu.Jestem
            wđciekla bo luk mam opanowany ale trafil mi sie taki Tomasz
            Blaz...,ktory nie dal ustawic mi lusterek dla siebie i kompletnie
            nie widzialam nic,musze podkreslic,ze naleze do osob niskich.Fakt,ze
            podchodzac do czwartego egzaminu musisz wykupic najpierw 5 godzin a
            potem dopiero ustala ci egzamin.
        • Gość: Olga Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.10, 09:03
          Ja jak zdawałam za pierwszym razem to też oblałam na tym samym ;/
          ale sobota 12 była dla mnie szczęśliwa i zdałam;)
        • Gość: g0lden5 Re: WORD Siedlce IP: *.siedlce.vectranet.pl 12.11.10, 15:32
          czyżby to ten nieszczęsny parking na Dreszera? :) Sama tam 2 razy nie zdałam, jeździłam już 50 min, woził mnie po całym mieście i jak usłyszałam, że mam się tam znowu parkować, to spanikowałam i oblałam przy wyjeździe z miejsca parkingowego. Cóż, parkowanie to typowo babski problem, nie mam pretensji do egzaminatora, bo trudno je mieć, jeśli stuknęłabym stojący obok samochód.
    • Gość: Bykus Re: WORD Siedlce IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 12:16
      KTO MA EGZAMIN 23 SIERPNIA????xD xD Podajcie o ktorej
      • nika_05 Re: WORD Siedlce 09.07.08, 18:23
        ja mam egzamin jutro o 12;( zdaje ktos moze jutro o tej?? bedzie mi razniej:P
        • Gość: choszczu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 20:14
          ja zdaje 10 lipca
      • Gość: K Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 19:30
        JAAAAAaaa. Na którą masz?
    • Gość: mała21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:27
      cześć. czy ma może ktoś egzamin 7 sierpnia o 8.00 w Siedlcach?
      • nika_05 Re: WORD Siedlce 10.07.08, 17:50
        no i nie zdalam...;( teraz mam dopiero 8 wrzesnia... kur... wszystko bylboby
        dobrze, gdyby tyle nie trzeba bylo czekac:/
        • Gość: aga Re: WORD Siedlce IP: *.lukman.pl 19.07.08, 20:42
          właśnie to jest najgorsze za trzeba czekać 2 miesiące na ponowny
          egzamin
          • Gość: marta Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 22:40
            Czy próbowałaś może napisać podanie o przyspieszenie egzaminu??
    • Gość: choszczu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 20:29
      A ja zdałem za pierwszym razem!:)
      Nie było tak źle;) trzeba tylko na wszystko zwracac uwage.
      Jak ktos chce to moge go podszkolić:)) haha
      • Gość: magda21 Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 20:54
        chętnie bym zgłosiła się na podszkolenie:)
        • Gość: choszczu Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 17:53
          Zapraszam!:)
          • kasiek.only Re: WORD Siedlce 27.07.08, 14:24
            Witam!!!:)Jestem blisko egzaminu a nie jestem pewna czy egzamin teoretyczny i
            praktyczny zdaje sie teraz jednego dnia...czy je oba zdaje sie w jednym dniu?;)))
          • Gość: ju.only Re: WORD Siedlce IP: *.chello.pl 24.10.08, 15:16
            nienawidze tych kutasow egzaminatorow. za kazdym razem oblewam na miescie
            chociaz spoko jezdze ale zawsze si eprzeciez do czegos przyczepia. jak ktos jest
            kompletna ciota i nie umie wogole jezdzic to go puszcza od razu ale ktos kto
            sobie radzie nie przejdzie. zdawalam tam trzy razy i mam dosc dlatego przenosze
            sie do lomzy. moze przynajmniej tam egzaminatorzy lubia swoja prace a nie tak
            jak ci z siedlec-cale zycie niezadowoleni. nei wiem po co przychodza do pracy
            jak im nie odpowiada. ja zawsze mam z jakims ch...em
            • Gość: arti Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 21:49
              fakt na egzaminatora trzeba trafić ale nie gniewaj się wiesz nie powinieneś się
              zachwalać ze świetnie jeździsz:) a w Łomży wcale nie musi być tak cudownie ...
              no ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:) życzę powodzenia na egzaminie
      • Gość: gość Re: ile na egzamin IP: 212.87.25.* 13.11.08, 23:25
        Witam, czy ktoś może napisać ile się teraz czeka w Siedlcach na egzamin? Rok
        temu było to równo 2 miesiące.... Czy teraz terminy są może krótsze?
      • Gość: Pawellon Re: WORD Siedlce IP: *.umcs.akademiki.lublin.pl 17.11.08, 13:30
        a ja dzis zdałem:) za 5 razem,ale zawsze:P
    • Gość: Daniel Re: WORD Siedlce IP: 88.199.38.* 19.07.08, 22:38
      Szczeże to nie masz miasto jest proste tylko trzeba uważac na
      jednych światłach przy skręcie w lewo bo jest linia zatrzymania i na
      jedno kirunkowych ja mam egzamin 29 musze zdać bo juz mam samochód a
      chce mieć w końcu prawko bo skuterem daleko nie pojade i jak by
      wyglądał mechanik samochodowy bez samochodu;))
      • Gość: andii Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 16:52
        Ja mam 30. Co do Siedlec to słusznie zauważyłeś ze jest dużo jednokierunkowych. Jednak w Siedlcach najgorsi są piesi. Bardzo często gnojki specjalnie wbiegają pod maskę.
        • Gość: lilka Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 16:04
          Jak możecie pisać że specjalnie wbiegają pod maskę???chyba nikt przy
          zdrowych zmysłach nie pcha się pod E-lkę, a ja jak widzę to nawet
          nie podchodzę do krawężnika. JA zdaję 21 sierpnia, mam nadzieję że
          zdam, to będzie moje 3 podejscie.
          • Gość: andii Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 00:04
            a czy ja tam pisalem, ze to sa zdrowi ludzie??? ja osobiscie bylem swiatkiem
            takiego zdarzenia przy dworcu PKS, gdzie gnojek sie jeszcze smial: "...i juz po
            egzaminie".
            • Gość: ale Re: WORD Siedlce IP: *.sdl.vectranet.pl 08.12.08, 23:05
              A może,ci ,którzy włażą pod koła,to są ci,którzy nie zdali?
          • kasiek.only Re: WORD Siedlce 27.07.08, 14:19
            Ja również mam nadzieję, że Ci się uda;)))Mam jedno pewnie głupie pytanie, ale
            je zadam... Czy egzamin teoretyczny i praktyczny zdaje się teraz jednego dnia???
            Bardzo mnie dręczy ta myśl...:)
            • Gość: mimi Re: WORD Siedlce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 18:23
              Chyba juz gdzies od listopada egzamin praktyczny i teoretyczny są rozdzielone.
              Wiec jak zdasz teorie to jakies 2-3 miechy poczekasz na praktyczny.