Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 18:44 Czy mocne parowanie szyb w Astrze I to standard czy też coś z autem jest nie tak? Strasznie mi szyby w moim aucie parują i nie mogę dać sobie z tym rady. Jakaś rada? Link Zgłoś Obserwuj wątek
klaustrofobiczny.zszywacz Re: Parują szyby w Astrze 24.01.05, 19:09 Klima. Jeśli samochód jest bez klimy, to jedyne co możesz spróbować, to preparaty antyroszeniowe (kupisz na każdej stacji). Z moich doświadczeń parę lat temu - nic to nie daje. Pozostaje więc uchylanie szyb, i staraj się 'wnosić' jak najmniej wilgoci do auta (śnieg itp.) Link Zgłoś
Gość: 54321 Re: Parują szyby w Astrze IP: *.n.net.pl 24.01.05, 19:09 Mialem astreI hatchback i ten sam problem,są preparaty w sprayu zapobiegające na jakis czas parowaniu szyb Link Zgłoś
Gość: Pikuś Re: Parują szyby w Astrze IP: *.gdm.pl 24.01.05, 19:32 Kilka sugestii; 1.wymienić filtr kabinowy 2.nastaw nadmuch na szybę przednią,siłę nawiewu zakres 1 lub 2 3.pokrętło "temp" powietrza na -gorące- 4.nawiew wentylacji nastaw na -zasilanie z zewnątrz- SPRAWDZ czy dywaniki nie są mokre i czy wykładzina jest sucha? Zapisz sobie, wyknonaj dokładnie myśle, że problem się skończy. POWODZENIA Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Parują szyby w Astrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 19:39 Wymienić filtr przeciwpyłkowy i przestanie . Link Zgłoś