c64 16.03.05, 23:51 Dokładam 10 tyś. zł i mam Imprezę WRX z 225 KM i AWD a nie jakiegoś Opla, co pali gumę przy starcie spod świateł :D Link Zgłoś Obserwuj wątek
turecki4 Re: Pierwsza jazda: Opel Astra GTC 18.03.05, 14:20 Racja, albo za cenę Astry - Accorda 2,4. Link Zgłoś
b12 Co wy za pierdoły wypisujecie ?!? 18.03.05, 14:59 A co to ma do rzeczy??? Ja wolałbym Astrę chociażby dlatego, że jest od takiej lochy Accorda mniejsza i lżejsza a to oznacza, że przy podobnej mocy szybsza i bardziej poręczna. Jest też duuużo tańsza od obydwu w eksploatacji (zwłaszcza od Imprezy). Jak myślicie dlaczego sprzedaje się inne hot-hatche? Przecież za ich cenę można kupić większy samochód... Link Zgłoś
c64 Re: Co wy za pierdoły wypisujecie ?!? 20.03.05, 12:33 b12 napisał: > A co to ma do rzeczy??? Ja wolałbym Astrę chociażby dlatego, że jest od takiej > lochy Accorda mniejsza i lżejsza a to oznacza, że przy podobnej mocy szybsza i > bardziej poręczna. Jest też duuużo tańsza od obydwu w eksploatacji (zwłaszcza > od Imprezy). jak stać Cię na wywalenie 120 tyś. na kompakt to powinno być Cię stać również na jego eksploatacje, takich szpanerskich autek nie kupują ludzie biedni. > Jak myślicie dlaczego sprzedaje się inne hot-hatche? Przecież za ich cenę można tu nie chodzi o większy, ale o bardziej rozrywkowy. Link Zgłoś
c64 Re: Co wy za pierdoły wypisujecie ?!? 20.03.05, 12:49 poza tym nie uważam, żeby accord był tu lepszą alternatywą. Z 2.4 litra można było wycisnąć trochę więcej niż 190KM. Link Zgłoś
dr.verte Re: Pierwsza jazda: Opel Astra GTC 18.03.05, 14:57 Ładna ta Astra.To trzeba przyznać. Link Zgłoś
oborovy Re: Pierwsza jazda: Opel Astra GTC 20.03.05, 15:43 Verte, z czego Ty pisales ten doktorat? Link Zgłoś
oborovy Re: Pierwsza jazda: Opel Astra GTC 20.03.05, 15:40 c64 napisa?: > Dok?adam 10 tys´. z? i mam Impreze˛ WRX z 225 KM i AWD a nie jakiegos´ Opla, co > pali gume˛ przy starcie spod s´wiate? :D Ale nie bedziesz mial pod maska czegos co ten idiota nazywa "wersja rozwojowa produkowanego w Polsce silnika do tej pory montowanego miÍdzy innymi w Fiatach i Oplach." Skad sie biora tacy idioci w Wysokich Obrotach? Link Zgłoś