szymiburaczany 25.03.05, 22:37 Komu udala sie ta trudna sztuka zaprojektowania tego ponadczasowego samochody? Jak patrze na ta furke to wydaje mi sie jakby co dopiero zaprezentowano go na salonie w Genewie hihihi... Link Zgłoś Obserwuj wątek
sympatico.ca Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:41 Mysle ze to Pininfarina w pijackim & narkotykowym zwidzie. Link Zgłoś
wonnan.30 Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:41 W Genewie to takie fury za 10 lat będą stały;) Toż to ma taki dizajn, taki wielki i mocny silnik 2.0 V6, to musi być dzieło jakiegoś genialnego Amerykanina (dużo ich tam, dlatego mają taką tanią benzynę i nie używają silników R4). Link Zgłoś
sympatico.ca Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:43 No coz,silnik musi mniec wielkom sprawnosc i moment skoro wszystko ucieka z lewego pasa,a nadjezdzajacego szymiegozblatowanego poznaja po tym ze jedna lampa sie nie pali bo ma poprzepalane zarowki Link Zgłoś
wonnan.30 Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:49 Potwór pojemności, całe 2 litry i 6 cylindrów w V (właściwie to czemu nie 8 i 2 litry pojemności?) to jest dopiero silnik!Klękajcie narody, bijcie pokłony, on ma przejechane AŻ 300 tys.!!!! Toż to prawie że niemożliwe!! Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:50 > Komu udala sie ta trudna sztuka zaprojektowania tego ponadczasowego samochody? > Jak patrze na ta furke to wydaje mi sie jakby co dopiero zaprezentowano go na > salonie w Genewie hihihi... Ci sami kolesie którzy stworzyli RX-7 oraz roadster wszechczasów czyli MX-5 m.in. Yasushi Nakamuta. Ja mam nadzieję, że plotki o powrocie do segmentu samochodów luksusowych nie są tylko plotkami i będzie Xedos7. Link Zgłoś
sympatico.ca Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:51 roadster wszechczasów czyli MX-5 Nie badz smieszny,chyba wedlug ciebie,hehe! Link Zgłoś
szymizalogowany Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:57 sympatico.ca napisała: > roadster wszechczasów czyli MX-5 > > Nie badz smieszny,chyba wedlug ciebie,hehe! Nie. Nie według mnie. Przeczytaj sobie wystarczą pierwsze dwa zdania: www.autoexpress.co.uk/news/54599/new_mx5.html Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 23:02 no tutaj troche racji ma. miata jest zajeebista Link Zgłoś
wonnan.30 Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:51 Oby, oby! Co to będzie, jak świat nie ujrzy nowego k-sedesa z ogromnym silnikiem 2.0? Może teraz zrobią V12 albo V24, żeby poprawić (idealną) kulturę pracy? Link Zgłoś
sakhal Re: Xedos mmm,kto to cudo mogl zaprojektowac ? 25.03.05, 22:57 Przykro mi panowie, ale ostatnie wiesci docierajace do pana Yasushi Nakamuta, jakoby szymi zdradzil marke i rozgladal sie za beemkom z USA, rozdarly mu serce i powiedzial ze nie zaprojektuje juz niczego wiekszego od miseczki do ryżu :( [*] Link Zgłoś
wonnan.30 MX-5 25.03.05, 22:57 To MX-5 nie jest rołdster wszechczasów? Bluźnisz chłopcze! Widziałeś piękniejszego roadstera? I to jeszcze mazda, mistrz wszechczasów w produkcji pojazdów - od ciągników do rołdsterów! Link Zgłoś
szymizalogowany Re: MX-5 25.03.05, 22:58 wonnan.30 napisała: > To MX-5 nie jest rołdster wszechczasów? Bluźnisz chłopcze! Widziałeś > piękniejszego roadstera? I to jeszcze mazda, mistrz wszechczasów w produkcji > pojazdów - od ciągników do rołdsterów! www.autoexpress.co.uk/news/54599/new_mx5.html_ Link Zgłoś
wonnan.30 Re: MX-5 25.03.05, 23:00 Zaraz ci dam linka, gdzie jest wskaźnik BMI - tym się lepiej zajmij, bo ten MX- 5 i tak nie uniesie twego tłustego cielska Link Zgłoś
sakhal Re: MX-5 25.03.05, 23:02 ah szymi, tam jest napisane (po twojemu : tam pisze) ze "most successful sport car" co nie jest jednoznaczne z najlepszym. Sam kiedys pisales ze to czego najwiecej sprzedaja to gowno dla ludu, a najlepsze fury nie sa najpopularniejsze.. argumentujac niska sprzedaz Xedosa hehe Link Zgłoś
wonnan.30 Re: MX-5 25.03.05, 23:03 A kto by chciał jeździć takim gównem, co ma V6 i śmieszne 2 litry pojemności? Do tego moment jak w silniku od kosiarki 170Nm :D:D:D Link Zgłoś
szymizalogowany Re: MX-5 25.03.05, 23:04 sakhal napisał: > ah szymi, tam jest napisane (po twojemu : tam pisze) ze "most successful sport > car" co nie jest jednoznaczne z najlepszym. Zgadza się. Wiadomo, że wolałbym SL niż MX-5, jednak MX-5 to archetyp roadster'a. Sam nie jeździłem nim, ale czytałem, że to jest przykład samochodu który mimo słabego silnika daje niebywałą frajdę z jazdy i często jest w posiadaniu bogatych kolekcjonerów. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: MX-5 25.03.05, 23:12 > Niech zgadne, czytales na www.MX5.fansite.com ?? ;) Nie, to musiało być w którejś z gazet które czytuję co miesiać, a więc w Evo albo TopGear. Zresztą, wiaodmo, że MX-5, jakiś tam Xedos, RX-7 to wszystko niezłe rzęchy. Nie ma to jak Megane dCI. Link Zgłoś
wonnan.30 Re: MX-5 25.03.05, 23:14 Wolę nowe Megane dCi, niż klepanego z dwóch stron sedesa Link Zgłoś
sakhal Re: MX-5 25.03.05, 23:17 O, a klekot i smrod ci nie przeszkadza ? przeciez tym jezdza dziadki bez stajla, do lansu odpada szymi, weno mu cos powiedz Link Zgłoś
sympatico.ca Re: MX-5 25.03.05, 23:30 > przeciez tym jezdza dziadki bez stajla, do lansu odpada Szymi mowi ze do lansu najlepszy jest turecki sweter,wklada go jak wyrusza na Prage gdzie mieszka. Link Zgłoś
wonnan.30 Re: MX-5 25.03.05, 23:34 Panie, od warszawskiej Pragi to się Pan odp....;))))))) Link Zgłoś
sympatico.ca Re: MX-5 25.03.05, 23:57 wonnan.30 napisała: > Panie, od warszawskiej Pragi to się Pan odp....;))))))) Nie rob se jaj,Szymi tam mieszka przeciez,zreszta nawt jefo Xedos ma blachy z Pragi. Link Zgłoś