fanmax3 03.04.05, 12:25 Proszę abyśmy na znak żałoby po śmierci Ojca Świętego założyli na anteny lub na lusterka czarne wstążki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mejson.e Przyłączę się! (n/t) 03.04.05, 13:17 Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Link Zgłoś
albercik7 Re: Ja mam tylko jednego ojca 03.04.05, 20:04 nie czas na prowokacje moze innym razem i na inny temat.pozdrawiam Link Zgłoś
escorpion Re: Ja mam tylko jednego ojca 03.04.05, 20:09 Chetnie bym zalozyl, gdybym ja mial. Niestety jakis ... mi ja ukradl. Tylko po co mu taka stara antena? Link Zgłoś
odin-2 Re: Ja mam tylko jednego ojca 03.04.05, 20:11 escorpion napisał: > Chetnie bym zalozyl, gdybym ja mial. Niestety jakis ... mi ja ukradl. Tylko po > co mu taka stara antena? -------------------------------------------------------------------------------- .. z pewnoscia b.wierzacy osobnik,tez chcial kir na antenie powiesic ale anteny nie mial ,-odpusc mu ten jego grzech . Link Zgłoś
escorpion Re: Ja mam tylko jednego ojca 03.04.05, 21:37 Nie, bo antene ukradl mi juz prawie rok temu, wiec raczej musial miec inna motywacje, o ile takie bezmozgi wogole moga jakas miec. Link Zgłoś
adek28 Re: Napisano w ksiedze proroczej ... 03.04.05, 20:51 Mozesz Nam to zinterpretować? Dla mnie był , jest to Ojciec. Link Zgłoś