dziewial 13.04.05, 17:00 noo to ja swojego sprzedaje za 900 euro nawet :P 87 wersja lifting :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
pszyq Ale sensacja!! 13.04.05, 18:42 znalazlem nawet za 4200euro, a fiat 125 stoi nawet 6000euro, tylko jest maly szczegol, sprzedaja go juz 2 lata i go sprzedac nie moga(nie w komisie, tylko w necie, na najpopularniejszej stronie), niech sobie i wystawiaja maluchy i po 10 tys tylko kto to kupi?? ps. w Holandii i Anglii nie ma klubow 126p tylko 126 co jest wazne zwaszywszy, ze oni uwazaja to auto za wloskie, a nie polskie. Link Zgłoś
bobsleyos Ja im sprzedam nawet za 500 euro 13.04.05, 20:47 Mój "kasztan" jest z 1983 ale chodzi jak rakieta.Jakby co piszcie na meila fani maluchów:0 tomczak82@wp.pl Link Zgłoś
brispol bzdury wypisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.05, 23:21 Hue hue hue hue w AUstralii nikt nie zna tego padla...zapewniam....wiec klamiecie koledzy jak z nut..... no ale kto was z tego rozliczy !!! Michnik ???? Adas ma wieksze problemy, chociaz by z Afora i Rywinem...a wy lzecie jak psy..... brrrr..wstyd !!!! Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: bzdury wypisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.05, 23:43 mój sąsiad wyemigrował do australii. On znał malucha. więc teoje stwierdzenie > w AUstralii nikt nie zna tego padla...zapewniam. jest nieprawdzie :) Link Zgłoś
axialis Re: bzdury wypisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.05, 23:48 Kiedys widzialem film nowozelandzi z maluchem w roli glownej. Akcja toczyla sie na wyspach NZ - zeby nie bylo niejasnosci. Oczywiscie kierownica byla po niewlasciwej stronie ;) Skoro maluchy wystepowaly w NZ to pewnie i w Australii troche ich bylo. Link Zgłoś
bluff Re: bzdury wypisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.05, 00:19 Oczywiscie,ze maluchy jezdza po Australii,jest ich nawet sporo,w polowie lat 80- tych sprowadzano je tutaj jako Niki(bez zadnych znaczkow Fiata lub 126P).Wtedy jako nowe kosztowaly ok.$Au 8000,siedzialem w takim w salonie,mial rozrusznik w stacyjce,rozsuwany dach,650 oczywiscie i pare innych bajerow.Wciaz jezdza, widzialem ostatnio Niki do sprzedazy za ok.200Euro. Pzdr. Link Zgłoś
prztyk Australijskie maluchy 14.04.05, 09:15 Ja takze slyszalem ze byly w Australii Maluchy, ale tylko w wersji "torbacz". Link Zgłoś
qwertyhujdamski [...] 14.04.05, 00:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
data13 Re: Ile może kosztować Maluch? 14.04.05, 01:44 A ja swojego nie sprzedam, właśnie przestałem myśleć o kupnie czegoś "lepszego". Po co mi jakiś byle Golf albo Merol, za tysiąc Euro jak pod domem stoi autko za tysiaka. Złodzieje nic o tym nie wiedzą i bardzo się z tego cieszę. Link Zgłoś
siwy-55 Re: Ile może kosztować Maluch? 14.04.05, 09:02 brispol 13.04.2005 23:21 Hue hue hue hue w AUstralii nikt nie zna tego padla...zapewniam....wiec klamiecie koledzy jak z nut..... no ale kto was z tego rozliczy !!! Michnik ???? Adas ma wieksze problemy, chociaz by z Afora i Rywinem...a wy lzecie jak psy..... brrrr..wstyd !!!! PSY NIGDY NIE LZA !!! Link Zgłoś
m.matkowski Re: Ile może kosztować Maluch? 14.04.05, 09:06 a ja bym chcial co by mi autor tekstu znalazl takiego eleganckiego Golf III za 1800€. Albo tego Jaguara. Mercedesa nie chce, ale jakby Autor mial jakies ciekawe oferty, to i moze bym sie zdecydowal. Link Zgłoś
prztyk Latwo te rewelacje zweryfikowac przez internet 14.04.05, 09:09 Wystarczy pojsc na adres jakiegokolwiek domu aukcyjnego online tak jak Ebay.com zeby zobaczyc ze tym razem GW przydzwonila kula w plot. Sprawdzilem na ebay, i widze ze Maluchy z 1991 oferowane sa za zaledwie ok 200 euro, i nie za bardzo sa na nie chetni poniewaz nikt na nie nie obstawia w aukcjach. Kilka aukcji jakie istnieja sa ulokowane w Wielkiej Brytanii. Link Zgłoś
michal_p11 Re: Ile może kosztować Maluch? 14.04.05, 09:17 No prosze. W koncu i Niemcy zaczna od nas kupowac uzywane samochody :). -- Wygraj samochod www.fajnekonkursy.pl Link Zgłoś
bluff Do siwego-55 16.04.05, 09:55 Oj siwy,siwy,widocznie z Ciebie taki kangur jak ze mnie amerykaniec,maluchow jwzdzi tutaj w brod pod nazwa Niki,wystarczy kliknac na google(strony au)a juz wyskakuja Ci 5 ofert z FSM Niki,ale dla ulatwienia podaje link,moze jestem bluff ale nie tym razem.Pozatym jak czegos nie wiesz to nie nazywaj innych klamcami:))) search.ebay.com.au/niki_W0QQfcclZ1QQfclZ4QQfnuZ1QQfromZR3QQfsooZ1QQfsopZ1 Pzdr. Link Zgłoś
bluff Re: Do siwego-55 16.04.05, 09:59 Ale sie pospiesz bo do konca aukcji zostalo tylko 1 dz.i 3 godz. Link Zgłoś
bluff Re: Do siwego-55 16.04.05, 10:07 A to aby nie bylo watpliwosci z rejestracja NSW: homepages.ihug.com.au/~turon/maluch/ Link Zgłoś