Dodaj do ulubionych

Ile może kosztować Maluch?

13.04.05, 17:00
noo to ja swojego sprzedaje za 900 euro nawet :P 87 wersja lifting :)
Obserwuj wątek
    • pszyq Ale sensacja!! 13.04.05, 18:42
      znalazlem nawet za 4200euro, a fiat 125 stoi nawet 6000euro, tylko jest maly
      szczegol, sprzedaja go juz 2 lata i go sprzedac nie moga(nie w komisie, tylko w
      necie, na najpopularniejszej stronie), niech sobie i wystawiaja maluchy i po 10
      tys tylko kto to kupi??
      ps. w Holandii i Anglii nie ma klubow 126p tylko 126 co jest wazne zwaszywszy,
      ze oni uwazaja to auto za wloskie, a nie polskie.
    • bobsleyos Ja im sprzedam nawet za 500 euro 13.04.05, 20:47
      Mój "kasztan" jest z 1983 ale chodzi jak rakieta.Jakby co piszcie na meila fani
      maluchów:0 tomczak82@wp.pl
    • brispol bzdury wypisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.05, 23:21
      Hue hue hue hue w AUstralii nikt nie zna tego padla...zapewniam....wiec
      klamiecie koledzy jak z nut..... no ale kto was z tego rozliczy !!!
      Michnik ???? Adas ma wieksze problemy, chociaz by z Afora i Rywinem...a wy
      lzecie jak psy..... brrrr..wstyd !!!!
      • ping.tasmanski Re: bzdury wypisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.05, 23:43
        mój sąsiad wyemigrował do australii. On znał malucha. więc teoje stwierdzenie
        > w AUstralii nikt nie zna tego padla...zapewniam.
        jest nieprawdzie :)
      • axialis Re: bzdury wypisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.04.05, 23:48
        Kiedys widzialem film nowozelandzi z maluchem w roli glownej. Akcja toczyla sie
        na wyspach NZ - zeby nie bylo niejasnosci. Oczywiscie kierownica byla po
        niewlasciwej stronie ;) Skoro maluchy wystepowaly w NZ to pewnie i w Australii
        troche ich bylo.
        • bluff Re: bzdury wypisujecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.04.05, 00:19
          Oczywiscie,ze maluchy jezdza po Australii,jest ich nawet sporo,w polowie lat 80-
          tych sprowadzano je tutaj jako Niki(bez zadnych znaczkow Fiata lub 126P).Wtedy
          jako nowe kosztowaly ok.$Au 8000,siedzialem w takim w salonie,mial rozrusznik w
          stacyjce,rozsuwany dach,650 oczywiscie i pare innych bajerow.Wciaz jezdza,
          widzialem ostatnio Niki do sprzedazy za ok.200Euro.
          Pzdr.
          • prztyk Australijskie maluchy 14.04.05, 09:15
            Ja takze slyszalem ze byly w Australii Maluchy, ale tylko w wersji "torbacz".
    • qwertyhujdamski [...] 14.04.05, 00:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • data13 Re: Ile może kosztować Maluch? 14.04.05, 01:44
      A ja swojego nie sprzedam, właśnie przestałem myśleć o kupnie czegoś "lepszego". Po co mi jakiś byle Golf albo Merol, za tysiąc Euro jak pod domem stoi autko za tysiaka. Złodzieje nic o tym nie wiedzą i bardzo się z tego cieszę.
      • siwy-55 Re: Ile może kosztować Maluch? 14.04.05, 09:02
        brispol 13.04.2005 23:21

Hue hue hue hue w AUstralii nikt nie zna tego padla...zapewniam....wiec
        klamiecie koledzy jak z nut..... no ale kto was z tego rozliczy !!!
        Michnik ???? Adas ma wieksze problemy, chociaz by z Afora i Rywinem...a wy
        lzecie jak psy..... brrrr..wstyd !!!!

PSY NIGDY NIE LZA !!!
    • m.matkowski Re: Ile może kosztować Maluch? 14.04.05, 09:06
      a ja bym chcial co by mi autor tekstu znalazl takiego eleganckiego Golf III za
      1800€. Albo tego Jaguara. Mercedesa nie chce, ale jakby Autor mial jakies
      ciekawe oferty, to i moze bym sie zdecydowal.
    • prztyk Latwo te rewelacje zweryfikowac przez internet 14.04.05, 09:09
      Wystarczy pojsc na adres jakiegokolwiek domu aukcyjnego online tak jak Ebay.com
      zeby zobaczyc ze tym razem GW przydzwonila kula w plot.

Sprawdzilem na ebay, i widze ze Maluchy z 1991 oferowane sa za zaledwie ok 200
      euro, i nie za bardzo sa na nie chetni poniewaz nikt na nie nie obstawia w
      aukcjach. Kilka aukcji jakie istnieja sa ulokowane w Wielkiej Brytanii.
    • michal_p11 Re: Ile może kosztować Maluch? 14.04.05, 09:17
      No prosze. W koncu i Niemcy zaczna od nas kupowac uzywane samochody :).

--
      Wygraj samochod
      www.fajnekonkursy.pl
      • bluff Do siwego-55 16.04.05, 09:55
        Oj siwy,siwy,widocznie z Ciebie taki kangur jak ze mnie amerykaniec,maluchow
        jwzdzi tutaj w brod pod nazwa Niki,wystarczy kliknac na google(strony au)a juz
        wyskakuja Ci 5 ofert z FSM Niki,ale dla ulatwienia podaje link,moze jestem
        bluff ale nie tym razem.Pozatym jak czegos nie wiesz to nie nazywaj innych
        klamcami:)))
        search.ebay.com.au/niki_W0QQfcclZ1QQfclZ4QQfnuZ1QQfromZR3QQfsooZ1QQfsopZ1
        Pzdr.
        • bluff Re: Do siwego-55 16.04.05, 09:59
          Ale sie pospiesz bo do konca aukcji zostalo tylko 1 dz.i 3 godz.
          • bluff Re: Do siwego-55 16.04.05, 10:07
            A to aby nie bylo watpliwosci z rejestracja NSW:
            homepages.ihug.com.au/~turon/maluch/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka